T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.101.400
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn

ma dozvoljivat ce svima..... u ponedjeljak sam zvao da mi produze brzinu i rekli su da trebam cekati dan-2 da "zahtjev" prode to znaci da se vidi jeli mogu imati toliko brzinu,proslo je 2 dana i popodne sam zvao i kaze da je to zahtjev kao svaki drugi DO 30 DANA,ali da ce vrlo vjerojatno biti rijeseno kroz par dana,zamisli ovo hoces produziti brzinu moras cekati 30 dana ^^

16 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?
Pa to napravi na korisnickim stranicama... ne moras ih zvati za to, jedini ako hoces da ti testiraju paricu...
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da meni netko kaže da želi PRODUŽITI brzinu, stavio bi ga pol godine na čekanje.
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Ne znam šta da sad napišem... Sa jedne strane, već 8 godina nisam imao ni jedan jedini problem sa routerom, internetom ili nečim trećim. Internet uvijek dostupan, skoro pa uvijek konstantna 450-500Kbit/s brzina. A sa druge strane, oko 300kn mjesečno plaćam bez MAXtv-a.

I sad stari hoće MAXtv uzet sa sportskim paketom jer je vidio onu božićnu ponudu 50% cijene prvu godinu. Naravno, na 2 godine ugovor.

Sad ih nazovem, pitam dali se odnosi i na ADSL i na MAXtv 50%, ženska kaže da. Znači...

74kn pretplata telefonska
80kn FLAT
80kn brzina
65kn MAXtv osnovni
60kn sportski paket
sve skupa 360kn, ajmo reć 380.

I sad ako je 50% off na MAXadsl i MAXtv, onda je 40kn FLAT i 35kn MAXtv, što je prvu godinu sve skupa 300kn mjesečno, što je već manje od ovog što sad plaćam, a tu je i sportski i osnovni paket MAXtv-a.

A onda, odem po netu i pročitam svi govore bježite s T-Coma, gamad, lopovi, katastrofa. Koga onda uzet? H1 nema u RI, Bnet samo u stambene, ostaju Optima, Iskon i Metronet (vjerojatno i Metronet nema u RI). Ostaje Optima i Iskon na kraju...

Poludit ću sa tim providerima...

H1 ti ima u RI tj ja ga na Viškovu imam.

14 godina
protjeran
lovac82 kaže...
Pa to napravi na korisnickim stranicama... ne moras ih zvati za to, jedini ako hoces da ti testiraju paricu...

da ali neznam hocu li imati 19% popusta ako tako uradim

15 godina

Mislim da bi danas već svi trebali imati najveću brzinu koju parica može podnijeti, jer su danas i puno veće brzine od T-Com-ovih normalna stvar. Oko odabira brzine uopće ne bi trebalo biti razgovora, pogotovo ako se radi o paricama! Tri godine ne podići brzinu.... i još držati istu cijenu... to je već malo previše... umjesto da već imamo optiku i barem 50 Mb/s.

Kad se pojavi nova tehnologija (optika), umjesto da što prije krenu u akciju da cijela Hrvatska dobije nešto novo, oni čekaju 10 god. i masno naplaćuju te brzine na jadnim paricama...

Ah, što reći? Trebao bi im netko gadno konkurirati i oduzeti taj monopol, pa da vidiš onda panike! Šteta što je B.net tako ograničen samo na zgrade. Evo danas je jedan moj prijatelj uveo B.net i sad ima 12 Mb/s. Nije za tu brzinu platio "milijun" kuna kao što treba T-Com-u platiti za 10 Mb/s.

Zar ne bi bilo pametno T-Com-u da se malo odlijepi sa ta početna 4 Mb/s?!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Ma upload mi je već smješan, idem sa lapom van pokušam ne trošiti vipov stick po danu, po noći mi je svejedno jer imam flat u noćnoj, ali kada se nakačim na w-lan u kafiću ili hotelu, trgovačkom centru...  i vidim da je t-com i da je 0.25-0.30 ako...  ne znam da li bi se smijao ili plakao, a većina ih je upravo ko za k... preko t-coma, pa ti šalji neki konkretni file na toj brzini a na bateriji si, rađe stavim vipov stick pa sam na 2-3Mbs u up-u makar po većim mjestima, ipak puno komfornija brzina, up im je smješan ne znam stvarno bi to trebali dignuti više

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Cekam vec 10 dana da mi podignu brzinu i evo napokon se veceras to dogodilo,a na koji nacin......jedno 30 puta se restartavao ruter -.-  na test speedu   dl 9.49   up 0.52   poceo sam skidati neki fajl i ide brzinom od 1,2mb/s   ja presretan,samo cekam da ovi moji dodu doma da mi padne brzina na nekih 0.00001 dl ^^  ma nece valjda :)

14 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 18:52 (brane47).
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina

Prije neka dva tjedna došla dva tcom radnika u vezi ove božićne ponude 50%. Imali su isprave sve, sve fino objasnili, nikakve zamjerke. S obzirom da smo imali samo adsl, odlučili smo uzeti i maxtv s ovih 50% popusta + 6 mjeseci sportski paket te sve obavili na licu mjesta. Rekli su kako će oni poslati nekoga da sve namjesti s opremom i to u tjedan dana. No evo već prošla dva tjedna, skoro 3, te ništa. Na korisničkim stranicama također nemam aktiviranu nikakvu maxtv uslugu. Nisam zvao korisničku službu, no možda ću ipak morati jer ponuda vrijedi do 31.12 a nije mi jasno di je stalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

Prije neka dva tjedna došla dva tcom radnika u vezi ove božićne ponude 50%. Imali su isprave sve, sve fino objasnili, nikakve zamjerke. S obzirom da smo imali samo adsl, odlučili smo uzeti i maxtv s ovih 50% popusta + 6 mjeseci sportski paket te sve obavili na licu mjesta. Rekli su kako će oni poslati nekoga da sve namjesti s opremom i to u tjedan dana. No evo već prošla dva tjedna, skoro 3, te ništa. Na korisničkim stranicama također nemam aktiviranu nikakvu maxtv uslugu. Nisam zvao korisničku službu, no možda ću ipak morati jer ponuda vrijedi do 31.12 a nije mi jasno di je stalo.

pa bokte zovi....al bolje ti je da neuzimaš.......zato što su t-kradljivci

14 godina
fighterZu kaže...

Uopće ti nitko neće doći nego samo ti treba poštom stići maxtv prijamnik i popratna oprema.I ti to sam postaviš jer ti njihov tehničar inače košta 450kn.A to što ti ništa nije stiglo 3 tjedna odmah zovi službu za korisnike.Na korisničkim stranicama ti se neće ništa pojaviti dok ne aktiviraš maxtv kod prvog paljenja

robimarko@gmail.com
13 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 21:34 (Bejtman).
15 godina
TIR669 kaže...

Ne znam šta da sad napišem... Sa jedne strane, već 8 godina nisam imao ni jedan jedini problem sa routerom, internetom ili nečim trećim. Internet uvijek dostupan, skoro pa uvijek konstantna 450-500Kbit/s brzina. A sa druge strane, oko 300kn mjesečno plaćam bez MAXtv-a.

I sad stari hoće MAXtv uzet sa sportskim paketom jer je vidio onu božićnu ponudu 50% cijene prvu godinu. Naravno, na 2 godine ugovor.

Sad ih nazovem, pitam dali se odnosi i na ADSL i na MAXtv 50%, ženska kaže da. Znači...

74kn pretplata telefonska
80kn FLAT
80kn brzina
65kn MAXtv osnovni
60kn sportski paket
sve skupa 360kn, ajmo reć 380.

I sad ako je 50% off na MAXadsl i MAXtv, onda je 40kn FLAT i 35kn MAXtv, što je prvu godinu sve skupa 300kn mjesečno, što je već manje od ovog što sad plaćam, a tu je i sportski i osnovni paket MAXtv-a.

A onda, odem po netu i pročitam svi govore bježite s T-Coma, gamad, lopovi, katastrofa. Koga onda uzet? H1 nema u RI, Bnet samo u stambene, ostaju Optima, Iskon i Metronet (vjerojatno i Metronet nema u RI). Ostaje Optima i Iskon na kraju...

Poludit ću sa tim providerima...

uzmi amis

www.amis.hr

16 godina
Loto kaže...

uzmi amis

www.amis.hr

Aha ,dobit će ga u Rijeci (kad na vrbi rodi ...)!

''Usluga je trenutno dostupna na području Zagreba, Velike Gorice, Sesveta i Samobora.''

I to samo u nekim dijelovima Zagreba i ostalih spomenutih gradova.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 23:57 (kizo2703).
16 godina

Nije toliko problem download koliko je problem upload, kupis malo bolju web kameru i mozes se slikati, nemas dovoljno veliki upload da iskoristi njezine mogucnosti. Mislim da bi podhitno morali povecati upload za najmanje duplo, jer su ove brzine smijesne.

5 0 hvala 0
16 godina
Bobosmrade kaže...

Nije toliko problem download koliko je problem upload, kupis malo bolju web kameru i mozes se slikati, nemas dovoljno veliki upload da iskoristi njezine mogucnosti. Mislim da bi podhitno morali povecati upload za najmanje duplo, jer su ove brzine smijesne.

Bas to, a i ovi HD televizori itd takoder ne mozemo iskoristiti u potpunosti, al bitno je da na svaki k zaljepe HD, FULL HD i sl.......... koji ce nam to k kada nam se program ne emitira u HD-u, to ima samo kod nas lol

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
lovac82 kaže...

Bas to, a i ovi HD televizori itd takoder ne mozemo iskoristiti u potpunosti, al bitno je da na svaki k zaljepe HD, FULL HD i sl.......... koji ce nam to k kada nam se program ne emitira u HD-u, to ima samo kod nas lol

HD Playeri? Blu-ray playeri? PC - TV (via HDMI)?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina

Sumnjam da bu više t šrot dizal brzine, mislim da se oni sad polako okreću optici...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Sumnjam da bu više t šrot dizal brzine, mislim da se oni sad polako okreću optici...

Pa optika kod njih stoji već 2-3 godine, jer po pravilniku ju moraju dijeliti s ostalim providerima, a to se njima ne isplati.

16 godina
neaktivan

Odustali su od optike, kao sad prelaze na LTE, a s optikom su zakasnili, pa će je jednostavno preskočiti....

17 godina

Nitko nije odustao od optike samo u ovom momentu HAKOM ne dopušta izgradnju optike jer još nije donesen pravilnik o korištenju optike

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 9:40 (Wolf88).
16 godina
protjeran
Oldy kaže...

Ma upload mi je već smješan, idem sa lapom van pokušam ne trošiti vipov stick po danu, po noći mi je svejedno jer imam flat u noćnoj, ali kada se nakačim na w-lan u kafiću ili hotelu, trgovačkom centru... i vidim da je t-com i da je 0.25-0.30 ako...  ne znam da li bi se smijao ili plakao, a većina ih je upravo ko za k... preko t-coma, pa ti šalji neki konkretni file na toj brzini a na bateriji si, rađe stavim vipov stick pa sam na 2-3Mbs u up-u makar po većim mjestima, ipak puno komfornija brzina, up im je smješan ne znam stvarno bi to trebali dignuti više

jbg, i drugi su skužili da im je bolje besplatno surfat u nekom trg. centru nego doma plaćat veću brzinu pa ne znam čemu se čudiš. I oni (davatelji pristupa)  moraju od nečeg živjeti.

manje love daj za mobitel pa će ti više  ostat za net.{#}

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
14 godina
neaktivan

Nisu mi jasni sta cirkusiraju tom optikom, cijeli (ajmo rec cijeli) svijet koristi optiku sad jedino mi izmisljamo toplu vodu i hakom i t-com itd.

15 godina
neaktivan

poslali su mi nekakvo pismo  IMS  "tehnologija nove generacije"  http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/ims_prelazak.asp

(imam i pisano izdanje ali text je isti)

Sretan Božić i godina nova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kewin kaže...

poslali su mi nekakvo pismo  IMS  "tehnologija nove generacije"  http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/ims_prelazak.asp

(imam i pisano izdanje ali text je isti)

haha stavljaju tel. na ruter eto razlike tj. telefon će ići isto preko dsl-a. koliko sam čuo sve će sad preko adsl-a čisto zato jer je jeftinije i lakše održavati...

samo ako vam nestane struje ništa od telefona:) a ja i dalje u podrumu imam tel. za slučaj nužde ako bežični krepucnu zbog nestanka struje.

samo se nedam da će u mome kvartu te novotarije kasniti ko i inače čisto da mi ostane ova brzina kad max-tv nije u upotrebi.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 11:13 (sokre).
15 godina
neaktivan

da izgleda....... uopce mi je zao sto sam kod njih sada kada istekne 50% popusta e onda se zove ebanje jeza.........

moram poslje tog scama prec na eventualno b-net ili optimu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sve se bojim kako se T-com to izvest. Vec vidim pucanje veze kad zazvoni telefon...
Dial-up, we meet again...LOL
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

ma jednom je bila afera da je pukla veza pa je dosta ljudi bilo bez neta........ nagori dan u zivotu......

sto se tice modema prije sam imao simens gigaset  sx763 imao 1 mb brzinu.... stavili tomspona tg782 i vidi brzina se popela na 3.5 mb...... dobar im je sustav....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni su tako pretprošli tjedan jednostavno zamijenili telefonski broj. Moji već 20 godina imaju isti telefonski broj i bili su nam zamijenili, nama i još dvijema obiteljima (znam za sigurno, jer su nam brojeve međusobno mjenjali), normalno to se dogodilo petkom, a kako je sve u kući na telefonski broj kojeg su mi zamijenili ( npr. maxtv, adsl) skoro dva dana bi bio bez tv-a i interneta. Ali imali smo sreće i sredili su nam to idući dan navečer.

Why so serious?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice