T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.963
|
čitano: 7.094.520
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

tako i meni, dobro malo manje mi DL, ali UL mi cirka toliki, neznam kako i zasto :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To ste radili više mjerenja i svaki put je tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja da

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne zelim se hvaliti da ne bi nestalo ali od jutros najednom ovo  http://www.speedtest.net/result/1418148696.png

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 7:50 (listopad).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

huh znaci to moze i nestati kako se i pojavilo?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Whatever kaže...
Moby25 kaže...

Povećali su mi brzinu sa 4 na 8 mbita. Da li to ima veze s tim što sam naručio max tv pa sad nekaj sprobavaju?

Da

Ne. Ja sam imal godinu dana 10 mbita. Rekel mi je tehničar (prijatelj) da je njima bilo prikazano kao da primam toliko koliko trebam. Inače ne bi ste vjerovali koliko T-Com ima dobru tehniku

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Whatever kaže...
Amazon637 kaže...
Ne. Ja sam imal godinu dana 10 mbita. Rekel mi je tehničar (prijatelj) da je njima bilo prikazano kao da primam toliko koliko trebam. Inače ne bi ste vjerovali koliko T-Com ima dobru tehniku

Nisi imao oscilacije, to je bitno.

A tehnika im je što se tiče prijenosa signala iz kamenog doba. {#}

Barem je bolja ako ništa drugo od optime, barem je digitalna :) Optima koristi stari anex-a, a ovi su se barem udostojili koristiti digitalni anex-b :)

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Zvjerkan kaže...

Barem je bolja ako ništa drugo od optime, barem je digitalna :) Optima koristi stari anex-a, a ovi su se barem udostojili koristiti digitalni anex-b :)

A sad si ga provalio, ono... ajd mi objasni šta je tu analogno, a šta digitalno... ADSL je digitalija kako god ti okrenio, samo što annex a ima veći frekvencijski raspon jer ostavlja frekvencije samo za analognu telefoniju, a pošto t-com ima i ISDN korisnike moro je ostavit veći frekvencijski raspon što onda daje annex b da ne bi komplicirali da onima koji imaju obični telefon daju annex a, a ISDNovcima annex b, to bi im samo zakompliciralo nabavu i servis. Sa druge strane, Annex a bi možda mogo i bolje funkcionirati jer ima veći spektar frekvencija za prijenos svojih podataka.

15 godina
neaktivan

jel može netko pomoć

znači imam situaciju da mi je maximalna brzina downloada samo 2 Mbita, dok svi susjedi kod kojih sam išo instalirat adsl imaju 4 Mbita, sad mi nije jasno zašto je to tako, internet sam nabavio prije njih jedno godinu dvije (možda ima neke veze) a provajder mi je t-com

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
17 godina
cola777 kaže...

jel može netko pomoć

znači imam situaciju da mi je maximalna brzina downloada samo 2 Mbita, dok svi susjedi kod kojih sam išo instalirat adsl imaju 4 Mbita, sad mi nije jasno zašto je to tako, internet sam nabavio prije njih jedno godinu dvije (možda ima neke veze) a provajder mi je t-com

koji router imaš, kakva tije linija? pogledaj u statusu routera pa onda možemo dalje pričat.

15 godina
neaktivan
Gnjavator kaže...
cola777 kaže...

jel može netko pomoć

koji router imaš, kakva tije linija? pogledaj u statusu routera pa onda možemo dalje pričat.

speedtouch ruter

http://oi56.tinypic.com/azdgno.jpg

Neću žvaku oću kusur
16 godina
cola777 kaže...

jel može netko pomoć

Možda imaš i Max Tv istovremeno upaljen pa ti to prepolovi brzinu downloada. Kod mene je tako, ali ne mora biti. Zavisi gdje živiš i kakav router imaš.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan
Micek kaže...
cola777 kaže...

jel može netko pomoć

Možda imaš i Max Tv istovremeno upaljen pa ti to prepolovi brzinu downloada. Kod mene je tako, ali ne mora biti. Zavisi gdje živiš i kakav router imaš.

nemam max tv, brzina mi je takva otkad imam internet cca 3-4 godine

Neću žvaku oću kusur
17 godina

Nema MaxTV jer bi se to vidjelo na podatku o brzini veze.

@cola777: zovi SZK da ti provjere i promijene profil. Reci da ti je dl 2Mbps iako će oni to i sami vidjeti.

15 godina
neaktivan

evo prije pola sata sam prijavio ovaj problem na mail adresu i nazvali su me sada iz centrale i rekli da su riješili, apsolutno najbolju podršku imaju tako da mi i nije žao platit 180 kuna mjesečno

Neću žvaku oću kusur
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 14:45 (cola777).

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

A sad si ga provalio, ono... ajd mi objasni šta je tu analogno, a šta digitalno... ADSL je digitalija kako god ti okrenio, samo što annex a ima veći frekvencijski raspon jer ostavlja frekvencije samo za analognu telefoniju, a pošto t-com ima i ISDN korisnike moro je ostavit veći frekvencijski raspon što onda daje annex b da ne bi komplicirali da onima koji imaju obični telefon daju annex a, a ISDNovcima annex b, to bi im samo zakompliciralo nabavu i servis. Sa druge strane, Annex a bi možda mogo i bolje funkcionirati jer ima veći spektar frekvencija za prijenos svojih podataka.

Uglavnom da jesam provali, no anex-a je stariji standard od anex-b

17 godina
neaktivan

Meni je ovih dana download sporiji oko 2.5 Mbps, a upload mi je 0,56 Mbps. Možda nam odluče povečat upload :D

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Možda odluče podič down na 5 a upl na duplo od sad :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne znam dal je opet kod mene kakva greška ili...

Download mi je 5Mbit/s, a upload 600 kbit/s

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 23:59 (Amazon637).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Ne znam dal je opet kod mene kakva greška ili...

Download mi je 5Mbit/s, a upload 600 kbit/s

Mislim da nije greska, meni je dowwnload 4mbit a upload i do 0.70 mbit/s

Na slici je manje, ali kako kad je brzina, varira. 

http://www.speedtest.net/result/1422202824.png http://www.speedtest.net/result/1422202824.png

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 3:22 (xZero).
15 godina
neaktivan

Možda sad podešavajui optimiziraju, pa budu povećeali:) :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Meni se u zadnje vrijeme download vrti oko 2-3 mbps (up 10kbps), a prije je stalno bila 4,5 (30)...

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako su podigli up pa bilo je i vrijeme. također evo proteklih dana mi je up oko 0,7.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Moja sestričina ima UL 0.66 a nema MaxTV, brzina 4.27 MB.

Ja imam standardnih 0.26 s MaxTV-om a te oscilacije s upaljenim ili ugašenim prijemnikom nisam nikada primjetio, brzina je posve ista.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E bogme se ne čačka po centrali već se testira koliko če oni moči svima ponuditi bez da bude opči kolaps... upravo idem na praksu koja je zadužena za održavanje t-comovih mreža i opreme.. tako da sa sigurnošću znam šta radi.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Whatever kaže...
Zvjerkan kaže...

E bogme se ne čačka po centrali već se testira koliko če oni moči svima ponuditi bez da bude opči kolaps... upravo idem na praksu koja je zadužena za održavanje t-comovih mreža i opreme.. tako da sa sigurnošću znam šta radi.. :)

..............i zašto je onda uvijek nama jednima te istima uvijek ista brzina down/up a "oni nešto provjeravaju".

hehe to ti je sreća mene su recimo pri zadnjem podizanju brzina sa 2 na 4 zaboravili, čuo sam da će dizati a ono ništa i ništa kad na kraju su me zaboravili.

http://www.speedtest.net/result/1425184903.png

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 22:11 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

meni je UL redovno zadnjih mj dana 50-70 kb/s inace nije isao puno preko 30...

a DL bude i preko 550...

dobro je :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neće podić brzinu
javili bi meni su jučer čak smanjili brzinu 2 sata na 2 Mb

sad mi je opet 4,35mb 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ma povećat će nam brzinu moj k, ako se ipak to desi onda će to vjerojatno bit u 2020 god.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice