Ruter SpeedTouch

poruka: 11
|
čitano: 4.840
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ruter SpeedTouch

Ovako decki!!

Evo ako imate vise iskustva s ADSL ruterom moga frenda(ovaj navedeni) i sada on ima metronet a ja t-com i dao sam mu ruter SpeedTouch i kaze da se nemoze povezati jer je mozda problem u Firmware u ruteru pa me zanima ako se moze staviti na ruter update ot metroneta... Eto decki bio bi vam zahvalan

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ruter SpeedTouch

Mislim da nemozes ,ja imam taki ruter thomson speed touch 750 wl

Mario Krajacic
16 godina
protjeran
Pošteni kaže...

Ovako decki!!

Evo ako imate vise iskustva s ADSL ruterom moga frenda(ovaj navedeni) i sada on ima metronet a ja t-com i dao sam mu ruter SpeedTouch i kaze da se nemoze povezati jer je mozda problem u Firmware u ruteru pa me zanima ako se moze staviti na ruter update ot metroneta... Eto decki bio bi vam zahvalan

Što prije nek se riješi tog rutera jer većeg SRANJA nema!

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
neaktivan

istina ,po meni je D-Link Najbolji!

Mario Krajacic
15 godina
neaktivan
xZero1 kaže...
Pošteni kaže...

Ovako decki!!

Istina istina ja sam isto cito o njemu i takvee gluposti... ali care kada nemas nista dobar je i takav..hahah

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem
15 godina
neaktivan

nemozes ,ti si ruter dobio   (to jest tvoj frend od t-com-a i nemozes se ti sad spojit na metronet ili ga update!

Mario Krajacic
16 godina
neaktivan
xZero1 kaže...
Pošteni kaže...

Ovako decki!!

Speedtouch koristim ga vec godinu i par mjeseci neprestano radi,mogucnosti rutera sasvim solidne.A sto se tice kvalitete nikakvih problema nisam imao sa njim radi ono za sto je namjenjen bez ikakvih problema .Isti takav router ima i   frend i nije nikad imao s njim problema tako da ruter nije sranje...

17 godina

Mozda ti je stvar u razlicitom annexu modema ( A ili B) sto se rjesava promjenom firmwarea. T-com je na annexu B.

16 godina
Bili kaže...
xZero1 kaže...
Pošteni kaže...

Ovako decki!!

Speedtouch koristim ga vec godinu i par mjeseci neprestano radi,mogucnosti rutera sasvim solidne.A sto se tice kvalitete nikakvih problema nisam imao sa njim radi ono za sto je namjenjen bez ikakvih problema .Isti takav router ima i   frend i nije nikad imao s njim problema tako da ruter nije sranje...

Kod mene i mog frenda isto radi fino.

16 godina
neaktivan
Ruter SpeedTouch

Meni se 5x dnevno restarta...

xZero-Hacking is life!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ruter SpeedTouch

dajte pomozite

ne mogu spojit na bazicni internet nikako

probala sam preko t coma kazu da sam po njihovom spojena da je do mog laptopa

probala sam ukucat novu lozinku pise da windovsi se ne mogu spojit da ce se pokusat spojit a ono nikako

HELLLPPPPPPPPPPPP

lela

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice