Problem sa speedtouch 780wl(i)

poruka: 7
|
čitano: 1.893
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, ako mi netko može pomoći bila bih vam zahvalna.

Uglavnom imam ovaj speedtouch već godinu dana i do sad je radio ok, ali u zadnje vrijeme mi se veza svakodnevno prekine. Kad se veza prekine uvijek se prije toga na modemu čuje neki kllik i kad pogledam moguće veze za internet imam onu svoju koju uvijek koristim (moja mreža.. nije važno koje joj je ime), ali mi izbaci i neku drugu na kojoj piše SPEEDTOUCH FCBEFC ili tako nešto i kad se ja pokušam spojiti na bilo koju ne mogu ni na jednu. Taj mi problem traje nekih pola sata i dalje opet bude normalno odnosno vidi se samo moja mreža i dalje se mogu spojiti normalno. U zadnje vrijeme mi se to događa svakodnevno. Dali netko zna o čemu se tu radi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajde netko neka barem napiše da nezna što je problem ili nešto slično toliko da nisam bezveze otvarala temu i da znam da me barem netko doživljava. Svejedno ću sutra zvat one iz T-coma da vidim šta oni misle.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa speedtouch 780wl(i)

90% posto da je do njih zovi i pitaj sta se tice skljocanja do se dogada uvijek kada se ta lampica upali/ugasi

Nothing is true, everything is permitted
15 godina
neaktivan
Router ti se resetira sam od sebe... Zovi SZK da ti prijave kvar, pa će ti monteri zamijeniti modem..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kada klikne sve lampice rade kao i kad je sve u redu samo mi izbaci kao dvije konekcije za internet a ja se ne mogu povezat ni na jednu

15 godina
neaktivan

Hvala na pomoći. Sad sam zvala ove iz T-coma i rekli su mi da će poslat nekog u što kraćem roku da vidi što nije u redu.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pukne ti net,moze bit do struje,taj router je osjetljiv na napon,kad klikne resetira se i zblesira se,normalno je to,samo ga restartaj,ili mijenjaj modem..

pozz iz Jagnjedovca

brijem brij, pijem pivu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice