Problem oko modema i iptva

poruka: 2
|
čitano: 2.204
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Modem i iptv

Eh ovako novi sam clan ovde jer vise nemogu da izdrzim sa problemima oko adsla,iz Prijedora sam imam adsl i imam iptv brzina mi je 1356/192 nez oko 40,50 km tako nesto neznam sad tacnu cijenu al nebitno,u pocetku je sve bilo u redu,dok odjednom poce pucat konekcija jedne subote i to nestalo interneta a inace imam i UPS to je ono ko kutija kad grmi da komp mos normalno ugasit.Eh sad covjek je dosao i nije znao sta je  a bijeli kabal od neta je prikopcan bio u ups u to i on je rekao da probamo prvo sa tim izvadio on iz upsa i net se ugasio i upalio i sve u redu.kad je otisao sjeo sam na komp jer igram mp igrice najvise cod2,najbolje receno geek sam :D pogleda prema hrvatskim serverima ping mi je 70,80 na diabolicovom hostu gdje je uvijek 31 ping sada je 60,65 svagdje se povecao za 30 ma cak i vise.Surfao sam po netu i trazio odgovore naisao sam negdje gdje kaze da odem tamo u webconfigurator i ono ADSL mode da stavim G.lite ,a bilo je All,promjenuo sam na G,lite modem se restartovo i ja pogleda kad se ping vratio,al mi IPTV nije radio tj modem je radio al nije bilo kanala pisalo je Eror during videostart .PS imam drugova dosta sto igraju i ima ih par sto imaju net kod nas to je optima ja msm sa brzinom 1024/128 i njima je sve u redu ping i to.Meni na speedtestu je sve u redu mozda ce ovo ispasti i vise jer je sjediste mtela u Banjaluci msm glavno : evo resulta   http://www.speedtest.net/result/1152119895.png  da mislim da je ovo u redu download i upload al ping sere kad je adsl mode ALL a kad stavim da je G.lite sve je u redu sa pingom ali IPTV televizija neradi sto pise u navedenom error during videostart.Eto nadam se da cete mi moci pomoci,ali starci nemogu bez televizije kad restarttam modem to nastane haos u kuci ^^.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem oko modema i iptva

Izvinjavam se al napravio sam 1 temu a meni se sve poduplaloo :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: