Port forwardanje Thompson ST780i WL

poruka: 9
|
čitano: 6.345
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Port forwardanje Thompson Speed Touch 780

ovako, želio sam povećati brzinu skidanja s utorrenta i na youtubeo sam našo jedan video koji djeluje, ali neznam napravit portforward na svom ruteru! dali mi može netko pomoć???

P.S. evo navedenog videa: 

Hvala unaprijed

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Port forwardanje Thompson ST780i WL
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
neaktivan
Somebody kaže...

Ista pašta - drugo pakovanje. Potpuno isti meni i opcije - jedina razlika je u temi.

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Somebody kaže...

Ista pašta - drugo pakovanje. Potpuno isti meni i opcije - jedina razlika je u temi.

a po tebi, jel je video dobar, dal ce pomoc?

17 godina
neaktivan
Somebody kaže...
Paolo2612 kaže...
Somebody kaže...

a po tebi, jel je video dobar, dal ce pomoc?

Te postavke ovise o vezi i nisu univerzalne. Ali otprilike je pogodio bit

16 godina
neaktivan

Na tom routeru ne treba ručno raditi port forwarding, treba u uTorrentu uključiti opciju uPnP port mapping i to će se samo obaviti.

A video je hrpa uobičajenih i notornih uTorrent tweaking idiotarija, naprimjer stavljanje broja konekcija na 2329. Čisti kretenluk.

Early adopter
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 18:45 (Teerex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mozda nekom pomognem: danas sam se zezao podosta vremena sa doticnim ruterom i ako zelite otvoriti port (na modelu sa T-Comovim firmwareom) morate koristiti port manji od 10000. Ja sam pokusavao sa standardnim koji koristim na svakom ruteru (55555) ali nije islo. Kada sam promjenio port na 5555 otprve je proradilo.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molim vas da mi netko pomogne otvoriti port na ST780 ruteru preko TW-a. Puno mi to znaci. HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice