ovako, želio sam povećati brzinu skidanja s utorrenta i na youtubeo sam našo jedan video koji djeluje, ali neznam napravit portforward na svom ruteru! dali mi može netko pomoć???
P.S. evo navedenog videa:
Hvala unaprijed
ovako, želio sam povećati brzinu skidanja s utorrenta i na youtubeo sam našo jedan video koji djeluje, ali neznam napravit portforward na svom ruteru! dali mi može netko pomoć???
P.S. evo navedenog videa:
Hvala unaprijed
to je st780v6 a ne moj, moj je st780i
Ista pašta - drugo pakovanje. Potpuno isti meni i opcije - jedina razlika je u temi.
Ista pašta - drugo pakovanje. Potpuno isti meni i opcije - jedina razlika je u temi.
a po tebi, jel je video dobar, dal ce pomoc?
a po tebi, jel je video dobar, dal ce pomoc?
Te postavke ovise o vezi i nisu univerzalne. Ali otprilike je pogodio bit
Na tom routeru ne treba ručno raditi port forwarding, treba u uTorrentu uključiti opciju uPnP port mapping i to će se samo obaviti.
A video je hrpa uobičajenih i notornih uTorrent tweaking idiotarija, naprimjer stavljanje broja konekcija na 2329. Čisti kretenluk.
Mozda nekom pomognem: danas sam se zezao podosta vremena sa doticnim ruterom i ako zelite otvoriti port (na modelu sa T-Comovim firmwareom) morate koristiti port manji od 10000. Ja sam pokusavao sa standardnim koji koristim na svakom ruteru (55555) ali nije islo. Kada sam promjenio port na 5555 otprve je proradilo.
Molim vas da mi netko pomogne otvoriti port na ST780 ruteru preko TW-a. Puno mi to znaci. HVALA