Max adsl flat-cijena

poruka: 34
|
čitano: 22.625
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Max adsl flat-cijena
DamageHigh kaže...
maxy0 kaže...

znači sad imam max adsl 15 gb 4mb/sec i placam 127,64* kn/mjesečno i znaci ako sad prebacim na flat pod ugovorom od 12 mjeseci onda je to kao 20 kn jeftinije ili tako nes i onda bi placao 143.23??? to je onda samo eto tih 15 kn vise jeli tako?

Tako je..;)

Tako sam i ja prešao..namamilo me..{#}

e super onda... samo me jos zanima jer sad sam produzio ugovor na 2 godine i ovih 12 mjeseci je taj neki podugovor i ovih 2 godine mi se ne produzuje na 3?... skoro sam siguran da je tako al samo provjeravam...

17 godina
protjeran
Max adsl flat-cijena

ne, ugovori se ne zbrajaju ;)

ako si danas uzeo T-com usluge adsl-a na 2 godine a Flat s popustom na 1 god, tebi nakon prve godine produžene flat opcije, ta usluga istječe ali ti ostaje još godinu dana tvoj ugovor na 2 godine tj. još 1 godina. {#}

sad ti je jasno, ne ??

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 18:23 (Bugofil).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Max adsl flat-cijena
maxy0 kaže...

e super onda... samo me jos zanima jer sad sam produzio ugovor na 2 godine i ovih 12 mjeseci je taj neki podugovor i ovih 2 godine mi se ne produzuje na 3?... skoro sam siguran da je tako al samo provjeravam...

Ovaj ugovor na 12 mjeseci što si potpisao to znači da si se obvezao da u tom periodu od 12 mjeseci nećeš mijenjati paket prometa koji sada trenutno imaš (ako imaš flat onda 12 mjeseci ne smiješ prijeći na 15 GB ili 1 GB nego ostaješ na flatu). Ugovor koji si potpisao na 2 godine nema veze sa ovime od 12 mjeseci.

15 godina
Max adsl flat-cijena

e fala bugovci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice