evo pao je novi rekord :D
obican T-com net 4mbit
(samo cekam da me zatvore :D)
HAIL TO THE KING!!
evo pao je novi rekord :D
obican T-com net 4mbit
(samo cekam da me zatvore :D)
HAIL TO THE KING!!
U prosjeku oko 100-120 GB :)
Evo prvi mjesec na flatu.
Trebalo je biti još 20 GB više jer nisam resetirao modem jučer.
HT ADSL FLAT EXTRA 4Mbit/320kpbs. Dobivam punu brzinu(a nekad čak i već od deklarirane).
Kako uspijevaš upload takav napravit?!?! Meni ide 30 kb/s, nebi napravio tolko ko ti da pustim da upoada 5 godina bokte:)
Kako uspijevaš upload takav napravit?!?! Meni ide 30 kb/s, nebi napravio tolko ko ti da pustim da upoada 5 godina bokte:)
Upload 320kbps = 40Kb/s (40*60sec) = 2,4Mb / min
1 dan ima 24h, 1440Min... 2,4*1440 = 3,45Gb / dan
dakle maksimum maksimuma
3,45 Gb * 30 dana = 103 Gb
a ti imaš 30Kb/s.. 2,5Gb dnevno = 75GB mjesečno
kako sad 5 godina?
Upload 320kbps = 40Kb/s (40*60sec) = 2,4Mb / min
1 dan ima 24h, 1440Min... 2,4*1440 = 3,45Gb / dan
dakle maksimum maksimuma
3,45 Gb * 30 dana = 103 Gb
a ti imaš 30Kb/s.. 2,5Gb dnevno = 75GB mjesečno
kako sad 5 godina?
Hahaha, karikiro sam:)) Opet je predugo, mislim da imamo najsporiju upload brzinu u europi, i to je žalosno, na nijedno privatno trackeru nemogu izdržat dulje od mjesec dana, osim ako mi neko izvana ne uploada :)
Hahaha, karikiro sam:)) Opet je predugo, mislim da imamo najsporiju upload brzinu u europi, i to je žalosno, na nijedno privatno trackeru nemogu izdržat dulje od mjesec dana, osim ako mi neko izvana ne uploada :)
Gle, provideri gledaju na način..što će kućnom korisniku 1,2,5,10mbit upload? da zagušuju link.
Kome treba velik upload može si zakupiti vlastiti vod s statičkom IP adresom.
Ako ti baš treba za seedanje, unajmiš kakav seedbox za male pare mjesečno i peri deri
Gle, provideri gledaju na način..što će kućnom korisniku 1,2,5,10mbit upload? da zagušuju link.
Kome treba velik upload može si zakupiti vlastiti vod s statičkom IP adresom.
Ako ti baš treba za seedanje, unajmiš kakav seedbox za male pare mjesečno i peri deri
Pa to i radim:)) Apazinjan(vjerojatno ga znaš:)) ima zakupljen server neki u francuskoj i platim mu 30 kn za 200 gb tako nešto i to je okej:)
Kod mene je problem što me na torrentima netko "pojede" sa većom brzinom, tako da mi je 70% vremena upload 0kb/s na torrentima. No zato kad uzmem torrent koji je tek izašao onda mi brzina ide čak i do 45kb/s.
Evo na kraju 8. mjeseca pao novi osobni rekord :P
meni je 507.98 bilo najviše na flatu xD. i to je bilo prije 1 god :P
Na vipu 8. mjesec 91GB, iz tarife 14 od mogućih 15GB + 77GB noćni flat :)
Evo ovo mi je prvi mj s flat tarifom i promet je 38GB..... brzina je 100Mbps.....
nekih 200 gigabajta pa i vise , svaki dan skinem najmanje dva filma u full hd rezoluciji
zasad ovaj mjesec 218.27 gb,a mogli bi do kraja biti 240-250
a prosjek zadnjih 12 mjeseci je-114gb
50-ak GB.
jedva 30 gb.ništa ne skidam.slušam radio preko interneta i gledam videa na youtubu.oko gigu dnevno.prosječno.
prvih par mjeseci mi je prosjek bio oko 300GB, no sad u zadnja 3 mjeseca oko 160GB, već sam počeo žicat ljude okolo da im nešto skinem, šteta da mi stoji kad ga plaćam a ovako skinem nešto i dobijem cugu
Trošim po potrebi, dakle ne pratim nit me zanima kol'ko trošim :)
nedavno sam bacia oko i nakon jedno 20 dana oko 150gb je bilo
ja svaki mjesec napravim 100 gb minimalno. rekord mi je 507.95 gb u jednom mjesecu :D