moze neko pojasnit kak na t-šumovim stranicama pogledaj taj promet
koji pass i mail/ime trebam unijeti? neki sa papira sto sam dobio ili?
Da, sa papira.
Piše ti Podaci za MAXadsl pristup
moze neko pojasnit kak na t-šumovim stranicama pogledaj taj promet
koji pass i mail/ime trebam unijeti? neki sa papira sto sam dobio ili?
Da, sa papira.
Piše ti Podaci za MAXadsl pristup
rekord mi je bio u veljači...=600GB
oko 200 GB
Iskonov flat 5 Mbps
Zadnjih godinu dana između 45 i 65 GB. Samo jedan mjesec je bilo 85GB.
Minimalno 80 Gb, od toga oko 15 upload, ali zna ić i do 170 Gb down. Provider je Tcom.
50-80 GB svaki mjesec
na t comu sam i kako da vidim koliko sam potrosio?
otiđi na t-com user i tamo se loginaj sa svojim podacima sa kojima se spajač na internet, zatim otiđi pod ispis spajanja i na dnu ti piše koliko si giga skinuo i poslao i desno ukupno (zbroj toga).
30-40gb
25 do 30GB, kako kada.
meni u prosjeku 100gb (stalno imam flat-a) provaider je T-Com misim T-šrot.
60-80 gb
otiđi na t-com user i tamo se loginaj sa svojim podacima sa kojima se spajač na internet, zatim otiđi pod ispis spajanja i na dnu ti piše koliko si giga skinuo i poslao i desno ukupno (zbroj toga).
mozes mi molim te dati link? ne mogu pronaci. i s kojim se podacima trebam ulogirat? to sam dobio negdje ili?
mozes mi molim te dati link? ne mogu pronaci. i s kojim se podacima trebam ulogirat? to sam dobio negdje ili?
znači tu: https://user.t-com.hr/
a upišeš podatke one sa kojima se spajaš na internet, da dobio si ih kada si sklopio ugovor za ADSL.
Podatke si dobio kada si potpisao ugovor s njima
Moj iskon kaze:
Ukupan potrošeni promet: 210,869 GB
Bnet, 8 Mbps
Rekord : 257 Gb
Prosjek : oko 90 Gb
250-300GB
300gb flat 4 mbita
Oko 80GB mjesečno,
Oko Božića 150GB
Iskon 4mbit
Prosječno 600 GB u downloadu i oko terabajt u uploadu mjesečno od početka godine (samo na utorrent i uglavnom HD video). Živjela optika!
Oko 100 GB mjesečno, T-šrot
ja oko 70-100 gb
Bnet 8Mbit paket, prosjek 35gb mjesečno.
Rekord-343gb
Prošli mjesec-278gb
7. mjesec dosad-86gb
:)
T-com
4mbps, al dobivam nešto više od polovice toga :D