H1 telekom

poruka: 1.508
|
čitano: 482.386
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Koja je kvaliteta parice

Pozdrav dobri ljudi,

planiram preći sa optime na H1 pa me zanima koja mi je maksimalna propusnost/brzina parice(nadam se da su podaci na slici pravi) i koja bi mi minimalna brzina trebala biti za nesmetano gledanje TV-a sa istovremenim igranjem online igara.

Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koja je kvaliteta parice
Na toj parici ti straha nemas, sto god uzeo radit ce, jer po toj parici 20 Mbita ide bez problema. No pitanje zasto s optime prelazis, jer na toj parici i kod njih sve stima.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina

Čini mi se da imaju kvalitetniju IPTV i da su nešto povoljniji. Inače nemam problema sa optimom.

13 godina
neaktivan
Njohov IPTV je rijesila firma NETGEM, kompletno sucelje i cijelu platformu, to rado dobro i ljepo izgleda.

Optima je opet sama izvodila gluposti s IPTV-em.
Jer optimin IPTV je Web stranica koja se otvara u opera web pregledniku na STB-u i prikazuje video stream.

Jos jedna ljepa IPTV platforma je VIP tv, oni si opet platili posteno dizajnere i programere da im naprave sucelje i rad IPTV aplikacije na STB-u, uglavnom VIPnet i HT imaju znaci aplikaciju koja se vrti na LINUXU unutar stba.

Itd itd.
14 godina
H1 telekom?

Ovako...trebam neku preporuku...na koju mrežu se prebacit?Trenutno sam na H1 i njesra je...Programa ni za lijeka ako neću dodatno plaćat(za razliku od osnovnog maxTV-a),internet mi puca u pol bijela dana i onda ga nema po sat-dva,izbornik na tvu često šteka...

Kakvi su vip,iskon,optima...ili natrag na t-shit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: H1 telekom?
Evo ja sam ti na VIP-u vec sad krece 2. godina, i nemam zamjerki, ugovor mi je bio na godinu dana, pa sam ga i produzio, stvarno sve super bez ikakvih problema.
Imaju neku akciju tako da vec vise od godinu dana imam sve programe na VIP tv bez dodatne naknade.
13 godina
neaktivan
Attarox kaže...
PC - stručnjak kaže...
S tom paricom bez ikakvog problema i H1 FritzBox-om ide 20+ Mbita.

Puno ti hvala i ugodno si me iznenadio!! :)

Sad samo trebam čekat kad će njihova infrastruktura doći do moje lokacije pa uzimam H1 Trio VDSL :) 

H1 Trio VDSL nemožeš uzet ako nisi u blizini centrale.....ja sam uzeo jer sam blizu centrale i parica mi može tu brzinu podržavati

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
H1 telekom?

zanima me zašto kod prebacivanja s jednog TV kanala na drugi kanal moram čekati 8-10sec to nije na sviim kanalima ali na većini mi je tako i užasno me živcira pa me zanima dal je to do njih ili do čega (naime dok nisam imao H1 s tim čekanjem kod prebacivanja kanala nije bilo problema).....ako netko zna kako rješit ili koji je uzrok tomu bio bih zahvalan....

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vise uzroka moze bit, jedan je sam modem, 2. profil koji je propusten, ubiti koliko brzo moze pristupit ip adresi di je taj program itd.
16 godina
odjavljen
Ipe77 kaže...

zanima me zašto kod prebacivanja s jednog TV kanala na drugi kanal moram čekati 8-10sec to nije na sviim kanalima ali na većini mi je tako i užasno me živcira pa me zanima dal je to do njih ili do čega (naime dok nisam imao H1 s tim čekanjem kod prebacivanja kanala nije bilo problema).....ako netko zna kako rješit ili koji je uzrok tomu bio bih zahvalan....

0800 05 05. Prijavi problem. Možda je do STBa.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
H1 telekom?

Kolika je maks brzina na ovome ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Toliko koliko imas sad propusteno, ni mrvicu vise, jaaako si daleko od centrale.
13 godina
H1 telekom?

Pas mater ,mislio sam da me ovi iz iskona levate pa da pređem na h1 kad ono govore istinu . hvala :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ti mislis da je u interesu namjerno rezat brzinu i trpit korisnika di se zali. Naravno da ne, korisniku se daje onoliko koliko je zatrazijo ili maksimalno koliko njegova parica moze podnjet.
15 godina
neaktivan
H1 telekom?

prešao na H1,internet i telefon radi a tv neće. od programa ima samo h1 info,u čemu je problem?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
H1 telekom?

Problem je što nisi nazvao H1 i prijavio smetnju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nazovi tehniku, trebaju ti samo provisioning stb-a napravit i to ti je to. :)

14 godina
neaktivan
H1 telekom?

Pozdrav, planiram uzeti H1 no čuo sam da kod njih veza puca. Uzeo bih telefon i internet bez tva (20/2 Mbps). Zanimaju me vaši dojmovi i prijedlozi. Trebam internet sa dobrim uploadom, minimalno 1,5 Mbps.

Kako mogu provjeriti svoju paricu i udaljenost od centrale?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 13:51 (Kish).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
H1 telekom?

Zna li netko treba li se nakon prelaska u H1 što plaćati t-comu za nastavak korištenja stare e-mail adrese (kod t-coma), i ako treba koliko?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H1 telekom?

U ugovoru s H1 navedeš da ti ne trebaju ostaviti staru email adresu i to je to. Oni ju odjave kod tcoma zajedno sa ostalim uslugama

edit: Aha, moj bed. Onda ne znam, sorry :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 17:25 (SebaOS).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
H1 telekom?
Hvala na odgovoru, no stvar je da ja želim i dalje koristiti staru e-mail adresu nakon prelaska... Svojedobno sam na nekom forumu pročitao da to t-com naplaćuje, ali nisam uspio pronaći potvrdu te informacije, niti koliko to košta. Zna li netko?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kish kaže...

Pozdrav, planiram uzeti H1 no čuo sam da kod njih veza puca. Uzeo bih telefon i internet bez tva (20/2 Mbps). Zanimaju me vaši dojmovi i prijedlozi. Trebam internet sa dobrim uploadom, minimalno 1,5 Mbps.

Kako mogu provjeriti svoju paricu i udaljenost od centrale?

Molim pomozite. Da idem na taj H1 ili ima nešto drugo bolje? Optiku još nemam na adresi, čak ni metronet.

13 godina
H1 telekom?

ako ti je vdsl dostupan,uzmi ga. za 250 kn dobijes izvrsnu uslugu ali najprije vidi koliko si udaljen od centrale da se ne natezes sa szk

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H1 telekom?

na optimi sam i vidio sam da imaju vdsl u ponudi.

centrala je oko 2 - 3km od mene. Ocu moc imat vdsl s ovom paricom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
H1 telekom?

ukratko, ne.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
H1 telekom?

Ja sam trenutno na Optimi i imam 4-5 Mbps download i 0.4 Mbps upload i to plaćam oko 200 kn.

Vidio sam na H1 Telekom da postoje paketi sa internetom i telefonom do 20/2 Mbps za istu cijenu i još se može plačati ekstra 50 ili 100 kn za brzinu od 30/10 ili 50/15.

Moje pitanje je, jeli to istina? Zvuči predobro da bi bilo istinito.

Vidim da je nekakav domet u pitanju, ja živim u Zadru pa jeli moguće imati navedenu brzinu za 200-300 kn?

Upisao sam svoju adresu na njihovim stranicama i odvelo me dalje u odabir paketa. Znači li to da je dostupno ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
H1 telekom?

da li ti je ponudilo vdsl pakete ili samo adsl? ako je vdsl, nazoves szk da se jos jednom uvjeris i pokrenes postupak prelaska na drugog operatera

0 0 hvala 0
17 godina
H1 telekom?

pozdrav ekipa...

imam mali problem, od nedavno, počeo mi je štekati set top box od h1, i od danas uopće ne šalje sliku na tv. probao sam sa različitim hdmi kablovima, ništa. mijenjao portove na tv-u, ništa. nazvao sam tehničku da prijavim kvar i oni vele nema problema zamjenit ćemo samo prije nego pošaljemo tehničara da provjerim sliku sa minidin-scart kabelom koji je došao u paketu kod instalacije.

eh sad, problem je kaj ja uopće nemam pojma gdje je taj kabel... ima li netko u Dubravi(ZG) da mi pliz posudi na pol sata taj kabel da provjerim. 

častim cugom...

taj konektor izgleda ovak (treći s lijeva) a na drugoj strani je scart

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 17:57 (cRazY dWarF).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H1 telekom?

Ma glupost, reci da si probao i da nije ništa i neka ti dođu zamjeniti. Kod mene je već treći set top box, strašno se kvare.

0 0 hvala 0
17 godina
H1 telekom?

znam da je glupost, al eto, htio sam biti pošten, pa isprobat sve, mislim, spojit novu fullhd telku sa scartom je ludost... nema veze, bum ih zvao i zahtjevao promjenu.

btw, hvala ti na odgovoru ;)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice