Bnet zicni ruter

poruka: 8
|
čitano: 3.514
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Bnet zicni ruter bez wirelessa na drugi ruter

Situacija je sljedeca, dakle, imam bnetov zicni ruter i od njega bih zelio napraviti wireless. Do nedavno kada je npr. optima bila u pitanju, imao sam pomocni od tcoma ruter gigaset 763, i namjestio sam u njemu sve postavke, njega sam spojio sa lan cablom sa optimovim ruterom, i taj moj 763 mi je davao normalan wireless i moglo se na njega spojiti i komp zicno.

E, sad mi je pala ideja na pamet, da isto tako napravim s bnetom. Kabl iz bnetovom zicnog modema sam spoji s mojim 763 ruterom i iz 763 zicno spojio komp. To sve radi ok. Ali kada se pokusam preko wirelesa spojiti na 763 spoji se i pise da nema neta, da je ograniceno? u cemu bi mogla biti stvar?

Mislio sam da je nesto mozda se zeznulo u postavkama 763, i odem kod susjede koja ima optimu i isto mislim da je 763 u pitanju, istekao svoj 763 preko lana u njezin ruter, i normalno se spojim na svoj wireless od moje 763 i sve radi. Zasto me zeza moj 763 u kombinaciji sa bnetovim zicnim ruterom?

0 0 hvala 0
15 godina
Bnet zicni ruter

Vlad0 je napravio TUT, pogledaj može ti pomoći.

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Bnet zicni ruter

citam njegovo to, pa mi nije samo jasno, dali je u principu isto dali cu spojiti taj 763 na bnetov zicni i bezicni ruter putem zice.

Jer konkretno, evo me sad na jednom mjestu gdje je takodjer bnet, wireles ruter, ubacio sam lan kabl u njega i tako spojio svoj 763 i evo sad se s laptopom spojio na 763 pute, wirelesa i sve ok. Sad mi nikako nije jasno zasto mi to popodne nije islo kad sam isto to napravio samo za benetovim zicnim. a znaci spojen sam sad na isti ruter, svoj 763

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 23:30 (zlikovac).
15 godina
zlikovac kaže...

citam njegovo to, pa mi nije samo jasno, dali je u principu isto dali cu spojiti taj 763 na bnetov zicni i bezicni ruter putem zice.

Jer konkretno, evo me sad na jednom mjestu gdje je takodjer bnet, wireles ruter, ubacio sam lan kabl u njega i tako spojio svoj 763 i evo sad se s laptopom spojio na 763 pute, wirelesa i sve ok. Sad mi nikako nije jasno zasto mi to popodne nije islo kad sam isto to napravio samo za benetovim zicnim. a znaci spojen sam sad na isti ruter, svoj 763

Daj malo pojasni ja se pogubih. Da li si ti to uzeo ovaj svoj router i spojio ga kod nekog drugog koji ima B.Net pa tamo radi a kod tebe ne?

12 godina
neaktivan

Upravo to, sad sam spojio svoj 763 za bnetov bezicni ruter putem lan kabla, i preko laptopa sam se spojio bezicno na svoj 763 i sve radi ok.

Popodne sam bio isto tako spojio svoj 763 na benetov zicni ruter putem lan kabla, i kad sam se spojio laptopom putem wirelesa na svoj 763 nije valjalo, pisalo je da je pristup ogranicen. U toj popodnevnoj situaciji, taj zicni bnetov ruter ima jedan izlaz, pokusao sam se onda zicno spojiti na svoj 763 i to je radilo, ali bezicno ne.

15 godina

Jesi li nakon spajanja restartao ovaj svoj Siemens?

12 godina
neaktivan

nisam, niti sada, niti onda. mislis da je u tome greska?

15 godina

Kod mene nije htio proraditi dok ga nisam restartao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice