Evo ovako.....imam Amis vec vise od pola godine i nemam ama bas nikakvih problema,a moj frend ima...detaljnije puca mu i telefonska i adsl veze.....najme u pocetku sam imao 2mbps a zatim su me prebacili na 4mbps za istu cijenu.....moje pitanje za sve Amisovce i sce koji znaju nesto o Amisu dali imaju kakvih problema i kakve vrste.......AMIS RULZ.......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ja ga imam već 20 mjeseci i prezadovoljan sam. do sad sam imao 3 ili 4 ispada da mi net nije radio a sve ostalo je za 5. jedva čekam da uvedu i iptv. nadam se da će biti ispod 99 kn mjesečno koliko trenutno izdvajam za bnet i da će dati i nešto veću brzinu za net jer je tel+net+tv kao triplplay.
evo ja ga imam već 20 mjeseci i prezadovoljan sam. do sad sam imao 3 ili 4 ispada da mi net nije radio a sve ostalo je za 5. jedva čekam da uvedu i iptv. nadam se da će biti ispod 99 kn mjesečno koliko trenutno izdvajam za bnet i da će dati i nešto veću brzinu za net jer je tel+net+tv kao triplplay.
Kod mene ima samo t-com
Kod mene ima samo t-com
meni je amis zakon!!!!!