Amis rulz

poruka: 9
|
čitano: 2.401
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Amis

Evo ovako.....imam Amis vec vise od pola godine i nemam ama bas nikakvih problema,a moj frend ima...detaljnije puca mu i telefonska i adsl veze.....najme u pocetku sam imao 2mbps a zatim su me prebacili na 4mbps za istu cijenu.....moje pitanje za sve Amisovce i sce koji znaju nesto o Amisu dali imaju kakvih problema i kakve vrste.......AMIS RULZ.......

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Amis

evo ja ga imam već 20 mjeseci i prezadovoljan sam. do sad sam imao 3 ili 4 ispada da mi net nije radio a sve ostalo je za 5. jedva čekam da uvedu i iptv. nadam se da će biti ispod 99 kn mjesečno koliko trenutno izdvajam za bnet i da će dati i nešto veću brzinu za net jer je tel+net+tv kao triplplay.

16 godina
neaktivan
Anonimni Surfer kaže...

evo ja ga imam već 20 mjeseci i prezadovoljan sam. do sad sam imao 3 ili 4 ispada da mi net nije radio a sve ostalo je za 5. jedva čekam da uvedu i iptv. nadam se da će biti ispod 99 kn mjesečno koliko trenutno izdvajam za bnet i da će dati i nešto veću brzinu za net jer je tel+net+tv kao triplplay.

Evo tako sve i ja....cijena je prstupacna a brzina zadovoljavajuca.....tel pozivi isto super cijena.....joj jos da uvedu televizijju...pa to bi bilo fenomenalno....pa ja mislim da ce to jos malo uvesti..i da sigurno nece biti vise od 100kn....nema sanse.....sve u svemu AMIS RULZ
17 godina
Hrvojestr kaže...
Anonimni Surfer kaže...

Evo tako sve i ja....cijena je prstupacna a brzina zadovoljavajuca.....tel pozivi isto super cijena.....joj jos da uvedu televizijju...pa to bi bilo fenomenalno....pa ja mislim da ce to jos malo uvesti..i da sigurno nece biti vise od 100kn....nema sanse.....sve u svemu AMIS RULZ
 Pa svi ISP-ovi imaju prednosti i mane...meni je Optima super, nikakvih problema nisam imao, cijene su super...imao sam i T-Com godinu dana (cijela 2007 godina) i nisam bio zadovoljan uslugom...a cijene su bile skuplje naspam Optime
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Hrvojestr kaže...
Anonimni Surfer kaže...
 Pa svi ISP-ovi imaju prednosti i mane...meni je Optima super, nikakvih problema nisam imao, cijene su super...imao sam i T-Com godinu dana (cijela 2007 godina) i nisam bio zadovoljan uslugom...a cijene su bile skuplje naspam Optime
 Ma znam ja to sve i to sve drzi vodu ali samo sam htio reci da svima preporucujem Amis jer je stvarno uredu(bar meni)....nikad nikakvih problema niti nista....
17 godina
Hrvojestr kaže...
Najbrži kaže...
Hrvojestr kaže...
Anonimni Surfer kaže...
 Ma znam ja to sve i to sve drzi vodu ali samo sam htio reci da svima preporucujem Amis jer je stvarno uredu(bar meni)....nikad nikakvih problema niti nista....
 Pa ja isto tako mogu preporučiti Optimu (ali da je koriste preko ethernet kabl-a jer većina ima problema preko USB-a)...
Prije sam koristio T-Com i nije mi se svidio, s Optimom nemam problema...a za Amis da koristim sigurno bi isto tako mogao reći da su super (ali neznam jer ne koristim)...tako da svatko može hvaliti ovog onog...ali sve zavisi šta kome paše...
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
17 godina
neaktivan
Amis rulz

Kod mene ima samo t-com

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Amis rulz
vedrann kaže...

Kod mene ima samo t-com

A jbg....da si u zagrebu imao bi puno vecu mogucnost biranja.........
15 godina
neaktivan
Amis rulz

meni je amis zakon!!!!!

nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice