ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 931.500
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
ADSL u BiH

Koja je oznaka vivax-a, kakav je tv? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Kad nemaš druge alternative,i HT je ok.

Doduše jefitinji je GRO od T HT-a,8Mbit brzinu i bolja telefonska linija za ~90kn manje.

#worth

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: ADSL u BiH
pandza94 kaže...

Kad nemaš druge alternative,i HT je ok.

Doduše jefitinji je GRO od T HT-a,8Mbit brzinu i bolja telefonska linija za ~90kn manje.

#worth

Šta je GRO?

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Mislim da to označava puno,veliko,uočljivo?

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pandza94 kaže...

Mislim da to označava puno,veliko,uočljivo?

Da "gro" a ne  "GRO", mislio sam da je skraćenica za nekog providera :)

17 godina
Jeti kaže...

Prije 2 godine je bio VIVAX 32S40, nije loš, jedino kad gledam sa usb serije moraju biti xvid format,ostalo ne moze...

ovaj od neki dan je mislim noviji javim ti kasnije tip... isto je 32

14 godina
ADSL u BiH

Kemo ja i ti istim putevima.. Tako sam i ja prije 2 godine taj tv uzeo, zamolio bi te ako mozes spojit tv sa kompom da vidimo kakva je slika i odziv, sa prethodnim nisam zadovoljan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jeti kaže...

Kemo ja i ti istim putevima.. Tako sam i ja prije 2 godine taj tv uzeo, zamolio bi te ako mozes spojit tv sa kompom da vidimo kakva je slika i odziv, sa prethodnim nisam zadovoljan..

Još je u kutiji, negdje do kraja iduće sedmice. pa ćemo onda to eksperimentisati...

Kako gledaš filmove sa usb? je li isto samo xvid?

17 godina
Jeti kaže...

Vivax 32LE73

14 godina
ADSL u BiH

Nisam ni spajao usb, kad sam htio gledat prebacim sa kompa ili laptop-a sliku ajd nekako se moze gledat serija/film ali igranje igara katastrofa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ADSL u BiH

Od 1.3.2015. povećavaju se brzine FLAT paketa(ht mostar):
Naziv paketa
Brzina (do kbit/s)
Brzina od 1.3.2015. (do kbit/s)
FLAT plus
1024/128
2048/192

FLAT super
2048/192
4096/320

FLAT extra
4096/320
6144/384

FLAT elite
6144/384
8192/512

FLAT pro
8192/512
15360/768

Proces povećanja brzine provodit će se tijekom veljače, a od 1.3. svi korisnici navedenih paketa će imati brzine prikazane u tablici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 17:57 (Jeti).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
ADSL u BiH

ima li neki link?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Jeli se ovo povećanje odnosi i na DUO Pakete ?

0 0 hvala 0
14 godina
ADSL u BiH
Nemam link, covjek sto radi u ht-u mi poslao..
Vjerovatno ce postaviti informacije sa 1.3 na stranicu.

Ne znam za duo i trio pakete hoce li biti ukljuceni ali pretpostavljam da bi trebali no opet sjetih se da je to ht mostar onda je sve moguce..
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

ajde pričekat ćemo. 1.3. nije daleko.

Nadam se da se to odnosi i na duo i trio pakete

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeti kaže...
Ne znam za duo i trio pakete hoce li biti ukljuceni ali pretpostavljam da bi trebali no opet sjetih se da je to ht mostar onda je sve moguce..

S obzirom da se radi o HT Mostar, onda je moguće da će i cijene skočiti prije nego brzina interneta. Mamu im monopolističku....

www.eplati.com
11 godina
ADSL u BiH

Odnosi se na trio pakete,a vjerovatno ce bit ukljucen i duo,tako sam ja razumio prijatelja sto se bavi s tim u eronetu(mozda i grijesim).

EDIT: za cijene je reka da ako se budu minjale pojeftinit ce,oce li odma ne zna ni on.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 9:09 (hrka11).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hrka11 kaže...

Odnosi se na trio pakete,a vjerovatno ce bit ukljucen i duo,tako sam ja razumio prijatelja sto se bavi s tim u eronetu(mozda i grijesim).

EDIT: za cijene je reka da ako se budu minjale pojeftinit ce,oce li odma ne zna ni on.

Smak svijeta???

Iskreno ne vjerujem dok ne vidim. 

A ne bih se iznenadio i ako ovo bude samo za nove korisnike, dok ce stare opet zaboraviti, kao i dosta puta do sada.

17 godina
Ramo kaže...
hrka11 kaže...

Smak svijeta???

Iskreno ne vjerujem dok ne vidim. 

A ne bih se iznenadio i ako ovo bude samo za nove korisnike, dok ce stare opet zaboraviti, kao i dosta puta do sada.

Dođeš do šaltera u HTu i kažeš "Odjavljujem taj i taj paket", kad sve službenica završi (raskine ugovor) kažeš "dobar dan ja bih taj i taj paket, molit ću lijepo". :P

14 godina
neaktivan
I ja sam na duo1 paketu, nadam se da vrijedi i za nas. Vjerovatno će telemach brzo doći do čitluka, pa da malo privuku korisnike
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
17 godina
ADSL u BiH

Povecanje je za sve korisnike. Koristim HTnet od 2008 bez raskida ugovora (trenutno na ugovoru od 2 godine) i vec nesto vise od dva tjedna mi je dignuta brzina. Paket FLAT extra 4096/320 vidite koliko su "ubrzali" na slici. Dali ce biti jeftinije to vidimo sa sljedecim racunom mada nebih se tome previse nadao. . . 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Povecanje je za sve korisnike. Koristim HTnet od 2008 bez raskida ugovora (trenutno na ugovoru od 2 godine) i vec nesto vise od dva tjedna mi je dignuta brzina. Paket FLAT extra 4096/320 vidite koliko su "ubrzali" na slici. Dali ce biti jeftinije to vidimo sa sljedecim racunom mada nebih se tome previse nadao. . . 

U mene, nakon potpisa zadnjeg ugovora od prije sedam-deset dana, zna biti 8, pa čak i 9 brzina...

Kako će biti nakon povećanja, javim.....

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Zna li neko ima li BH Telecom namjeru povecavati brzine interneta, ikad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Je, ista situacija i kod mene. Lijepo od njih, ali razmislit ću da pređem na Telemach po isteku ugovora. Što se tiče pojeftinjenja u to ne vjerujem ni sekunde..

16 godina
ADSL u BiH

meni banda smanjila brzinu na 2.7 Mb. :D

Nadam se da je to privremeno.

Imam duo1 paket

ima li iko s duo1 paketom a da mu je povećana brzina?

0 0 hvala 0
14 godina
Nemoj razmisljat uopce daj priliku telemachu, nedaj pare covicu i slicnim iz ht-a mamicu im..
14 godina
neaktivan
Ja samo cekam da telemach(ili bilo tko drugi) dodje kod mene, dosta je eronetovog monopola. Samo internet plaćam 30km mjesečno, što sa telefonom i ostalim davanjima izađe više od 50km. Telemach ima televiziju i internet za taj novac
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
10 godina
neaktivan
Jeti kaže...

Sad ce u 3mj 2godine kako sam potpisao trio paket od 55KM, gledam na njihovim stranicama(hteronet) u nadi da je tokom 2 godine brzina porasla sa 4mb/s na vise ili da se cijena promjenila kad ono nista, sve isto.. 

Zalosno... Sta sad moram ponovno ici na isti paket i istu cijenu na sramotni 4mb/s i 55KM sto izadje 73 marke na kraju ukoliko se i tv pretplata placa...

Nema covjek alternative jbg

Možete preći na trio START paket (43KM)

isto kao TRIO paket samo što nema snimalice i besplatnih minuta je 200 uključeno (umjesto 400) u tih 43KM+1KM (najam modema uz potpis 24 mjeseca) + PDV = 51,48 KM

14 godina
ADSL u BiH
A uz potpis na 12 mjeseci koliko bi me izaslo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Skokni ovdje pa pogledaj.

Uglavnom razlika ti je u cijeni najma opreme

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 20:08 (mmmnnn).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice