ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 930.015
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: ADSL u BiH
mmmnnn kaže...

Molio bi odgovor od onih koji imaju ovaj FLAT PLUS paket od Ht Mostara.

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-plus

Koja je najveća brzina dovnloada koju ste postigli?A prosječna?

i ima li problema prilikom igranja multiplayer igrica kao što su CoD MW2 i CoD BO i sličnih?

E ja imam taj flat plus i jako sam zadovoljan....

Brzina mi je oko 100-115KB/s

Sam igram COD 2 i sve mi je ostalo isto kao i prije sa 10GB paketom što sam imo...

Moja ti je preporuka da prijeđeš na flat....

Pro Deo Et Patria
17 godina
SinCr0 kaže...

A, sto je s raskidanjem ugovora, je li to moguce? I kakvi su "penali"?

Raskid ugovora je moguć. Penale podrazumijeva plaćanje iznosa svih preostalih mjesečnih pretplata (do isteka ugovora) plus PDV na sve to.

Vakaka kaže...

Ja sam potpisao novi ugovor a nije stari ni istekao, to mi je bilo za posao. Neka pita nekoga u HTu, znam da je meni pogledala na neki papir i rekla da mogu, vjerovatno jer sam išao na skuplji paket ili tako nešto. Uglavnom neka pita prvo.

Odnos prema poslovnim korisnicima je drugačiji kao i ugovori koji se s takvim korisnicima potpisuju.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
ADSL u BiH

koliko znam dok sam bio na HTu (prije nešto više od godinu) bilo je moguće prijeći sa jeftinijeg na skuplji paket bez ikakvih penala. To se odnosilo na ADSL pakete. Za prijelaz sa ADSL 10 na FLAT nisam siguran. najbolje ti je da ih nazoveš na onaj besplatni broj ili do najbližeg HT centra.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
ADSL u BiH

Ne znam da li je već bila vijest ovdje ali m:tel od 15. aprila povećava brzine na svim paketima.

Evo link na vijest http://www.mtel.ba/preview_story/22838/Unaprijedjena_ponuda_ADSL_Flat_usluge 

Uglavnom sada ću za 50 KM+PDV imati 6144/384 kb/s FLAT što uopšte nije loše.

1 0 hvala 0
17 godina
crni83 kaže...

koliko znam dok sam bio na HTu (prije nešto više od godinu) bilo je moguće prijeći sa jeftinijeg na skuplji paket bez ikakvih penala. To se odnosilo na ADSL pakete. Za prijelaz sa ADSL 10 na FLAT nisam siguran. najbolje ti je da ih nazoveš na onaj besplatni broj ili do najbližeg HT centra.

Imao sam svojedobno neugodno iskustvo s (ne)potpisivanjem novog ugovora kada mi nisu omogućili prijelaz s "jeftinijeg" na skuplji paket.

Tada su se opravdali klauzulom u ugovoru prema kojoj se ugovor mogao samo raskinuti, ali ne i promijeniti.

Moguće je da su u međuvremenu promijenili stvari, ali, poznajući HT, uvijek očekuj neočekivano!

17 godina
cro_blue kaže...
crni83 kaže...

Imao sam svojedobno neugodno iskustvo s (ne)potpisivanjem novog ugovora kada mi nisu omogućili prijelaz s "jeftinijeg" na skuplji paket.

Tada su se opravdali klauzulom u ugovoru prema kojoj se ugovor mogao samo raskinuti, ali ne i promijeniti.

Moguće je da su u međuvremenu promijenili stvari, ali, poznajući HT, uvijek očekuj neočekivano!

Izgleda da je to od poslovnice do poslovnice, odnosno od volje zaposlenika u HTu.

Kako god pogledaš ispada neprofesionalizam na djelu.

Zato najbolje da upita u svojoj poslovnici, nema šta izgubit.

16 godina
ADSL u BiH

mogle bi se gaće zatrest ht-u jer m-tel uskoro dolazi i u neke gradove gdje je do sad ht imao monopol. Puno je nezadovoljnih ljudi a kada uz to dodamo i ht-ov neprofesonialziam, bezobraznost prema starim korisnicima, cijenu paketa...

m-tel sada ima puno povoljnije pakete

ht ako ima naum zadržati korisnike morati će nešto mijenjati u ponudi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...

mogle bi se gaće zatrest ht-u jer m-tel uskoro dolazi i u neke gradove gdje je do sad ht imao monopol. Puno je nezadovoljnih ljudi a kada uz to dodamo i ht-ov neprofesonialziam, bezobraznost prema starim korisnicima, cijenu paketa...

m-tel sada ima puno povoljnije pakete

ht ako ima naum zadržati korisnike morati će nešto mijenjati u ponudi

U koje gradove dolazi M-tel???

Pro Deo Et Patria
17 godina
ADSL u BiH

I mene zanima u koje gradoove dolazi? Mada smatram da neće u zapadnu Hercegovinu tako brzo doći ali nek ruši HT pa gdjegod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

ono što je sigurno 100% dolazi u livno (u livnu je dosad ht držao monopol), već su zaposleni radnici, a poslovnica se otvara za nekih mjesec-dva dana.

Postoje naznake da će m tel otvoriti poslovnice i u još nekim gradovima gdje je ht imao monopol, no još nisu objavili zvaničnu informaciju.

1 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Raduje me liberalizacija tog tržišta jer su se neki provideri toliko bahatili sa svojim ponudama - ili uzmi ovako ili ko te šiša...

Jedva čekam  na mogućnost da biram providera po kvaliteti usluge i ponude, a ne po dostupnosti.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cro_blue kaže...
crni83 kaže...

Provjerit cu u poslovnici, a mislim da je moguce prijeci s jeftinijeg na skuplji paket, bez penala. Pokusao sam to prije par mjeseci kad je flat bio na akciji, i nisu mi dali zbog akcijske ponude, ali mislim da su mi nudili prelazak na flat po punoj cijeni (tad je bila 69km, sad je ta cijena 39).

totus mundus agit histrionem
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Evo da se pohvalim kolko sam skinuo u ožujku sa svojom slabašnom brzinom 1024/128 kbit/s

Mogu vam reći da sam flatom pre zadovoljan, samo da je brzona malo veća. 

pregled prometa pregled prometa
Pro Deo Et Patria
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Da napomenem... Od danas je na snazi novi cjenik u Global Internetu.

Cijene i sve ostalo možete provjeriti OVDJE!

...od danas i ja imam flet! {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
cro_blue kaže...

Da napomenem... Od danas je na snazi novi cjenik u Global Internetu.

Cijene i sve ostalo možete provjeriti OVDJE!

...od danas i ja imam flet! {#}

Blago tebi...{#}

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
16 godina
ADSL u BiH

odlične cijene, bravo za global.

čini li mi se ili imaju novu akciju u ht-u?

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-super

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 11:30 (mmmnnn).

0 0 hvala 0
15 godina
ADSL u BiH

Da i ja napomenem... Od danas je na snazi novi cjenik i od HT Eroneta. I naravno, opet imamo najskuplji interent u BiH ! Koje iznenadjenje... {#}

Ponudili su dva nova flat paketa od 4 i 5 megabita (koji se mogu dobiti ISKLJUCIVO uz potpisivanje jedno- ili dvogodisnjeg ugovora) i koji kostaju k'o sv. Petra kajgana.

Za usporedbu - mTel nudi 6 megabita bez ugovorne obaveze i pravi flat za isto novaca za koje HT nudi 5 megabita sa dvije godine ugovora i fair use "flatom".

Vise na HT cjeniku.

Zivio monopol !

EDIT: Sad vidim da su promijenili cjenik ponovo i sad nude dva nova paketa i bez ugovorne obaveze za tricavih 125 KM mjesecno. Hura ! {#}

sig
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 11:50 (Matty).

0 0 hvala 0
15 godina
ADSL u BiH

Fuj ja placam (ADSL-BIh net) 2Mbit -a 30 Km sa PDV-om i bez ugovora ,a tu je i sa ugovorom od 12 mjeseci skuplje više od duplo.

Konkurencija majka

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Što se tiče ove akcije HT-a ja sam potpisao ugovor na 12 mj od 1.3 mi je paket Flat plus  1024/128 kbit/s...zanima me oće li i meni biti povećana brzina ili samo za nove korisnike ?!

0 0 hvala 0
17 godina
Andrei kaže...

Što se tiče ove akcije HT-a ja sam potpisao ugovor na 12 mj od 1.3 mi je paket Flat plus  1024/128 kbit/s...zanima me oće li i meni biti povećana brzina ili samo za nove korisnike ?!

Ako je već počela akcija, a tebi nisu povećali brzinu, ne vjerujem niti da će ti povećati.

Npr. ni meni nisu povećali promet sa 10>20 GB kada se promjenio paket sa novom akcijom.

Po njima to su promjene koje donose nove akcije i koje se zadržavaju nadalje ali samo novim korisnicima.

HT Mostaru akcije čisto služe da se spriječi osipanje korisnika i prelaženje na alternativne providere, da se  primami šačica novih i postojećih korisnika kojima ističe ugovor, ništa više.

Oni svojim ponudama nisu konkurentni nego iskorištavaju svoj položaj i dostupnost.

16 godina
ADSL u BiH

upravo tako,

njima je glavni cilj pošto-poto dobiti novog klijenta a staroga ko hebe kad nema di otić jer nema konkurencije.

Zato se ni akcije nikad ne odnose kod njih i na stare korisnike.

Tako ni meni nisu povećali brzinu ni promet nego samo onima koji iznova potpišu ugovor.

Al ovakva strategija će im se odbiti od glavvu.

Ovaaj paket im je vrh ponude :D :

ADSL JUNIOR

Brzina do - 1024/128
[kbit/s]

Uključenipromet
(ugovor na neodređeno) - 1 GB

Uključenipromet
(ugovor na 12/24 mjeseca) - 2 GB

Cijena [KM] - 19,00 bez pdv-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 12:08 (mmmnnn).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

U 2. mjesecu 2011 sam produzio ugovor za adsl internet od 10 gb u HT-u, i ona ženska na salteru mi je rekla da od iduceg mjeseca imam 20GB.

Prosli mjesec sam nabio 17 GB , e sad ne znam koliko GB imam u ovom  mjesecu , 10 ili 20 ?

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Akcije-i-novosti/Akcije-i-novosti/Velicina-je-bitna

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 19:58 (scenesports).

0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

imaš 20 za vrijeme cijelog trajanja novog ugovora. Potpisao si kad je bila akcija.

Ako ti račun za prošli mjesec dođe 35 km (kažeš da si napravio 17 GB) onda imaš i svaki sljedeći mjesec 20 gb.

Ako ti slučajno račun bude veći od 35 km onda nemaš{#}

Ali da otkloniš svaku noedoumicu nazovi besplatni broj ht-a i upitaj!

Broj je: 1278

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 20:03 (mmmnnn).

1 0 hvala 1
17 godina
scenesports kaže...

U 2. mjesecu 2011 sam produzio ugovor za adsl internet od 10 gb u HT-u, i ona ženska na salteru mi je rekla da od iduceg mjeseca imam 20GB.

Prosli mjesec sam nabio 17 GB , e sad ne znam koliko GB imam u ovom  mjesecu , 10 ili 20 ?

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Akcije-i-novosti/Akcije-i-novosti/Velicina-je-bitna

Sad je taj paket 20 GB prometa ako si potpisao ugovor na 12 ili 24 mjeseca..

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-super/%28tab_content%29/4092

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 20:01 (boxer).
14 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...

imaš 20 za vrijeme cijelog trajanja novog ugovora. Potpisao si kad je bila akcija.

Ufff, hvala :D

Znam kakvi su lopovi ovi iz HT-a , treba dobro otvoriti oči kad daju "akcije" {#}

P.S. Nazvao sam , sve OK...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 20:08 (scenesports).
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Napokon FLAT uveli kod svih paketa u Monetu, a brzine mi - ne mogu vjerovati - ostale iste :) .

Samo da ostane ovako...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scenesports kaže...
mmmnnn kaže...

Ufff, hvala :D

Znam kakvi su lopovi ovi iz HT-a , treba dobro otvoriti oči kad daju "akcije" {#}

Ne znam, nebih ih nazvao lopovima nisu me prevarili ni na koji način niti potkrali, samo se cicijaški "ponašaju".

Sve što treba da urade je da malo "otvore pipu" i da ponude ADSL i FLAT  jeftinije pakete.

Prema svemu sudeći to mogu, ali im to nije u cilju.

15 godina
Andrei kaže...

Kao sto ti je Boxer rekao, tebi se nece nista promijeniti.

Oni nisu povecavali brzine nego su samo smanjili cijene, tj. smanjili su cijene na razinu onih koje su nudili korisnicima da potpisu ugovor.Sad svi imaju iste cijene, i vi (koji ste potpisali ugovor) i mi (koji nemamo ugovor).

Ukratko, svaki korisnik koji je potpisao ugovor - zajeban je.

sig
17 godina
Matty kaže...
Andrei kaže...

Oni nisu povecavali brzine nego su samo smanjili cijene, tj. smanjili su cijene na razinu onih koje su nudili korisnicima da potpisu ugovor.Sad svi imaju iste cijene, i vi (koji ste potpisali ugovor) i mi (koji nemamo ugovor).

Hahaha - nova reklama HT - a : Svaki korisnik je zajeban

16 godina
kemal_r kaže...
Matty kaže...
Andrei kaže...

Hahaha - nova reklama HT - a : Svaki korisnik je zajeban

Da!

Svaki korisnik je zajeban!

Bilo bi poštenije od njih da stave ovaj slogan :D

umjesto Svaki korisnik je važan

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice