ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 930.234
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: ADSL u BiH
crni83 kaže...

Zna li se kada će ostali operateri doći na područje ZHŽ?

znam da je zakon počeo vrijediti od početka ove godine ali ima li naznaka da neki planira doć da pokopaju ovaj HT

Pa na nekim djelovima ZHŽ već imaš PinCom, Mrežu!

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
17 godina

znam, koristim pincom već duže vrijeme ali svako malo im se uspori internet pa me zanima adsl.

Na HT se ne želim vratiti, posebno ne sa ovakvim paketima flata i tim cijenama. U BHtelekomu za 45km dobiješ 4mbit,a kod njih 1 mbit

16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Za Pincom kazu da je sranje, veza puca non stop.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
15 godina
neaktivan
Gman kaže...
Bellatrix kaže...

Ma nemora značit da veza puca non stop.... za bežični internet potrebna je samo optička vidljivost na odašiljač...

Prijatelj mi ima pincom i super je zadovoljan, nema nikakvih problema sa pucanjem veze...

Pro Deo Et Patria
17 godina
Gman kaže...
Bellatrix kaže...

Nije nuzno istina. Kao sto sam prije rekao, a koristio sam i jedan i drugi, na 5gHz oba providera rade odlicno. Naravno da ovisi o lokaciji, ali u mene lokacija nije idealna, pa nemam problema nikakvih. Problema sam imao na 2,4 GHz kod pincoma, ali oni prelaze na 5GHz, na 2,4 ce ostaviti samo za prepaid korisnike (nesto na bonove planiraju uvesti). Veza je odlicna (povremeni prekid je ocekivan, s mislim da ne postoji wireless provider kod kojeg se veza nikad ne prekine), brzina je u 95% slucajeva iznad 2mb/s (koristim paket od 3mb/s). Tako da sam ja prezadovoljan.

17 godina

što se tiče udaljenosti manja je d 1km(vidim ga di je montiran) ali mislim da si u pravu. problem je u 2,4ghz području jer prijatelj koristi 5ghz i nema nikakvih problema. zasad nakon mjesec dana radi dobro (skoro puna brzina od 3mbit) (((kuc kuc o stol);).

ako opet bude problema kpiti ću 5ghz antenu pa viditi kakvo je stanje

17 godina
Gman kaže...
Bellatrix kaže...

Ne znam tko ti je to rekao, ali po mom iskustvu nije istina, ja sam imao Pincom godinu dana i veza je pukla svega par puta.

Jedina mana im je fair use za flat. Na kraju sam doznao koliko je to fari use (30 GB), a ja sam redovno pravio preko 200 GB, i na kraju su mi rekli da predem na paket od 60 KM ili da prekinem ugovor, sto sam i uradio.

Sada sam na Monetu, kod njih je ogranicenje 25 GB mjesecno, ali se ne broji promet od 00-07.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Andrei kaže...

http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Najave/Najavljujemo-promjene-cijena-FLAT-paketa, ,uzeo sam ovaj od 39,samo jos da povecaju barem na 2.brzinu i ja zadovoljan :D

ovo nije WTF. nego what a fuck is this?

pogledajte datum na ovom linku

http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Novosti/Ovaj-mjesec-uz-jos-povoljnije-FLAT-pakete-i-!hej-box-s-mobitelom-za-1-KM

matere mi mile nekontam ni jednog slova ni broja ni slike

kome glume?

jebo im ja kobilu na kojoj je muhamed alij polago vozački ispit

zašto žalit zašto se s budalam prepirat i čudit im se, s budalama se neisplati raspravljat jer prvo te spuste na svoju razinu pa te dotuku svojim iskustvom

ovo je meni jako smješno jer sam se odavno pomirio da ću ikad imat normalan internet

17 godina
Black3005 kaže...

ovo nije WTF. nego what a fuck is this?

pogledajte datum na ovom linku

http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Novosti/Ovaj-mjesec-uz-jos-povoljnije-FLAT-pakete-i-!hej-box-s-mobitelom-za-1-KM

matere mi mile nekontam ni jednog slova ni broja ni slike

kome glume?

jebo im ja kobilu na kojoj je muhamed alij polago vozački ispit

zašto žalit zašto se s budalam prepirat i čudit im se, s budalama se neisplati raspravljat jer prvo te spuste na svoju razinu pa te dotuku svojim iskustvom

ovo je meni jako smješno jer sam se odavno pomirio da ću ikad imat normalan internet

Frendu, ne radi ti link... {#}  Što se tiče ovog dijela s kobilom, najradije ne bih komentirao! {#} 

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 15:01 (cro_blue).
17 godina

ovo je cijeli link.

EDIT: treba rucno kopirati cijeli red, ocito ga ovaj usklicnik u linku zeza.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 16:05 (Ramo).
15 godina
neaktivan
15 godina
ADSL u BiH
ADSL-ovci koliko te prometa napravili,ja sam zasad 30 giga.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Nisam puno, za sada 41GB

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja sam tek 1 GB, zato sto ne radi skoro nikada pregled prometa, a tada ne broji :) (Monet)

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

ja sam 61GB (bh telecom net2) msm ono da nadoknadim za sve ove mjesece koje sam trosio mizernih 8GB :D

Potpisao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
El_Nino_09 kaže...

ja sam 61GB (bh telecom net2) msm ono da nadoknadim za sve ove mjesece koje sam trosio mizernih 8GB :D

Ja sam tačno 70GB sad

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
tpg kaže...
El_Nino_09 kaže...

Ja sam tačno 70GB sad

Mašala, baš ste upregli žice ...

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Evo pročitah svi paketi na Monetu će biti -FLAT- od 1.4... tako su barem napisali  http://www.facebook.com/officialmonet#!/Monet.Mostar   ps:kopirajte citav link izbaciva drugu grupu :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 11:38 (Andrei).

0 0 hvala 0
17 godina
Andrei kaže...

Evo pročitah svi paketi na Monetu će biti -FLAT- od 1.4... tako su barem napisali  http://www.facebook.com/officialmonet#!/Monet.Mostar   ps:kopirajte citav link izbaciva drugu grupu :D

Monet nudi samo kabelski internet ili ima i wireless, odnosno koja mu je pokrivenost signalom ako uopće ima i wireless?

14 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Andrei kaže...

Monet nudi samo kabelski internet ili ima i wireless, odnosno koja mu je pokrivenost signalom ako uopće ima i wireless?

Da kabelski internet,neznam za wirless,..pokriva regiju Mostar i valjda oko Mostara i Čapljinu,...sad neznam još gdje :) evo zvanično http://monet.ba/vijesti/pregled/surfaj-neograniceno-od-1-4-2011-monet-uvodi-flat-rate_

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 16:01 (Andrei).
17 godina
ADSL u BiH

Ne znam kakav wireless monet ima, niti ima li uopce.

Ali su me iznenadili danas sa ponudom. Veselo, bas se sada mislim, vec imam 24 gb dnevnoh prometa, da mi ne uspore, ali od 1.4. dolazi FLAT. ou jeeeaa

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

99% sam siguran da Monet zahvata područje opštine Mostar i Čapljinu... 

ako neko dobije drugačiju info neka objavi

ponuda im je (za našu državu) odlična

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goodye kaže...

Ali su me iznenadili danas sa ponudom. Veselo, bas se sada mislim, vec imam 24 gb dnevnoh prometa, da mi ne uspore, ali od 1.4. dolazi FLAT. ou jeeeaa

1.4 - Prvoaprilska sala :)

17 godina
PLASMAorLCD kaže...
goodye kaže...

1.4 - Prvoaprilska sala :)

Koliko sam skuzio, nije. Zaozbiljno je, davno su najavili da ce biti neka akcija, i sada su izbacili to. OZbiljno su pristupili sa najavom, cak na portalu bljesak.info imaju placeni clanak.

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ma znam, salio sam se, znas kakva su inace djubrad lopovska. :) .

Ali hajde, ide nabolje, jos ako mi brzine ostanu priblizno iste...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Trenutno sam na DUET pretlati do 11. mj. koja kosta 33km + pdv, mogu li se prebaciti na FLAT cija je cijena 39km + pdv (znaci skuplje je) uz produzenje ugovora do travnja sljedece godine (ili mora do studenog) ili pak ne moze nikako? btw. HT MOSTAR!

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Molio bi odgovor od onih koji imaju ovaj FLAT PLUS paket od Ht Mostara.

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-plus

Koja je najveća brzina dovnloada koju ste postigli?A prosječna?

i ima li problema prilikom igranja multiplayer igrica kao što su CoD MW2 i CoD BO i sličnih?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 21:11 (mmmnnn).

0 0 hvala 0
17 godina
SinCr0 kaže...

Trenutno sam na DUET pretlati do 11. mj. koja kosta 33km + pdv, mogu li se prebaciti na FLAT cija je cijena 39km + pdv (znaci skuplje je) uz produzenje ugovora do travnja sljedece godine (ili mora do studenog) ili pak ne moze nikako? btw. HT MOSTAR!

Prije isteka aktualnog ugovora NE MOŽEŠ potpisivati novi ugovor.

Glupa politika HT-a...

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
cro_blue kaže...
SinCr0 kaže...

Glupa politika HT-a...

A, sto je s raskidanjem ugovora, je li to moguce? I kakvi su "penali"?

totus mundus agit histrionem
17 godina
cro_blue kaže...
SinCr0 kaže...

Glupa politika HT-a...

Ja sam potpisao novi ugovor a nije stari ni istekao, to mi je bilo za posao. Neka pita nekoga u HTu, znam da je meni pogledala na neki papir i rekla da mogu, vjerovatno jer sam išao na skuplji paket ili tako nešto. Uglavnom neka pita prvo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice