ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 932.525
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: ADSL u BiH
goodye kaže...

Evo maloprije citam na bljesku, i jedan od korisnika kaze da je zvao u HT i da nude dupli promet samo za prva tri mjeseca, ito samo za nove korisnike, kopiram njegov post:

Pročitaj što piše tamo:

Svi novi i postojeći korisnici koji do konca godine podnesu zahtjev za potpisivanje ugovora na 12 ili 24 mjeseca za ADSL pakete ADSL JUNIOR, ADSL START i ADSL MAXI dobit će dvostruki mjesečni promet za istu cijenu pretplate za vrijeme trajanja ugovora.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
odjavljen
goodye kaže...

Evo maloprije citam na bljesku, i jedan od korisnika kaze da je zvao u HT i da nude dupli promet samo za prva tri mjeseca, ito samo za nove korisnike, kopiram njegov post:

Ja ih zvao i javi mi se muškarac, rekoh HVALA TI BOŽE ovaj sigurno vlada situacijom, pitam ga važi li ova ponuda za dupli promet za  stare ili samo za nove korisnike koji NISU vezani ugovorom, kaže mi on mrtav hladan:
-KAKVA PONUDA
JA: pa ima ponuda, rekao mi je kolega da dajete dupli promet
Operater: MA NA KOJEM STE VI PAKETU???
Ja: START, imam sad 10 giga
OPERATER: Da i to plaćate 29 km plus PDV
JA: Gospodine znam šta plaćam i šta imam zanima me ova nova ponuda!!!
Operater: Sačekajte trenutak......__________________ DA; ako potpišete ugovor na 24 mjeseca imate 3 mjeseca internet samo za 1KM!
JA: Ali zanima me promet!
Operater: PROMET???
Ja: DA, PROMET, dupli promet!
Operater: Tko vam je to rekao???
JA: hehehe ima i na internetu ponuda od HT-a da novi korisnici dobivaju duplki promet....
Operater: Ma to je biće za ta prva tri mjeseca dupli promet... nije za stalno, samo prva 3 mjeseca....

Sada, ili im je operater totalni kreten (nebi me cudilo), ili nas opet prcaju u paksu...

Bolje da si ovo stavio u temu humor.

Toliki idiotizam od strane zaposlenika HT-a nisam još vidio.

Operation Flashpoint
17 godina
Weky kaže...

Prijatelju moj, toliki idizotizam kod zaposlenika HT-a je uobičajen! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Weky kaže...

Prijatelju moj, toliki idizotizam kod zaposlenika HT-a je uobičajen! {#}

i ne samo u BIH... {#}

17 godina
ADSL u BiH

Upravo sam zvao da riješim dilemu.

Znači ova ponuda važi samo za nove korisnike, postojeće kojima ističe ugovor unutar akcije i one koji imaju ugovor na neodređeno.

Oni koji su potpisali ranije ugovor, odnosno kojima već traje ugovor neće dobiti ništa.

Rekao sam da je to malo diskriminatorski način jer za isti paket i cijenu drugi korisnici dobijaju duplo više prometa, i da to nije uredu. Na to sam dobio odgovor, da to nije baš diskriminacija jer uvijek prave neke akcije, pa tako kada nama istekne ugovor uvijek će biti nekih akcija itd.

Šta reći nego da sam razočaran i da su iznevjerili korisnike koji već imaju ugovor. Na kraju krajeva nije bitan toliko ni promet, koliko je bitniji odnos prema korisnicima.

Po meni nisu zaslužili da postojeći korisnici koji već imaju ugovor bilo šta produžavaju i dabi  im dali na kapljku kao neku milostinju.

Zato odoh kod operatera koji ne prave razliku i kada daju onda daju svima ili nikome.

"Jer svaki korisnik je važan."   Yeah right...

Aktuelni politički moto: "Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio."
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

boxer kaže...

Upravo sam zvao da riješim dilemu.

Znači ova ponuda važi samo za nove korisnike, postojeće kojima ističe ugovor unutar akcije i one koji imaju ugovor na neodređeno.

Oni koji su potpisali ranije ugovor, odnosno kojima već traje ugovor neće dobiti ništa.

Rekao sam da je to malo diskriminatorski način jer za isti paket i cijenu drugi korisnici dobijaju duplo više prometa, i da to nije uredu. Na to sam dobio odgovor, da to nije baš diskriminacija jer uvijek prave neke akcije, pa tako kada nama istekne ugovor uvijek će biti nekih akcija itd.

Šta reći nego da sam razočaran i da su iznevjerili korisnike koji već imaju ugovor. Na kraju krajeva nije bitan toliko ni promet, koliko je bitniji odnos prema korisnicima.

Po meni nisu zaslužili da postojeći korisnici koji već imaju ugovor bilo šta produžavaju i dabi  im dali na kapljku kao neku milostinju.

Zato odoh kod operatera koji ne prave razliku i kada daju onda daju svima ili nikome.

"Jer svaki korisnik je važan."   Yeah right...

A znas li bi bilo jos gore za korisnike pod ugovorom ? Da u prvom mjesecu dignu mjesecni promet svima i spuste cijene flata svima. To bi znacilo da bi korisnici koji su potpisali ugovor opet bili nasanjkani. Ja imam flat vec dosta dugo i imam START (10 GB) u firmi, oboje na neodredjeno vrijeme, bez ugovora. Obje ove trenutne akcije izgledaju jako primamljivo i usteda je poprilicna ali strah me da cu, ako potpisem ugovor, vec pocetkom godine pozaliti sto sam to po prvi put uradio. {#}

EDIT:

BTW, jeste procitali njihov slogan sa letka:

"Povecali smo promet za 100% a cijene su 100% ostale iste uz 100% najbrži ADSL U BiH"

Trebalo bi pisati:

"Povecali smo promet za 100% a cijene su 100% ostale iste (99% najskuplje kao i dosad) uz 100% najbrži ADSL U BiH i 99% najmizerniji mjesečni promet"

{#}

sig
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 11:53 (Matty).
17 godina
Matty kaže...
boxer kaže...

A znas li bi bilo jos gore za korisnike pod ugovorom ? Da u prvom mjesecu dignu mjesecni promet svima i spuste cijene flata svima. To bi znacilo da bi korisnici koji su potpisali ugovor opet bili nasanjkani. Ja imam flat vec dosta dugo i imam START (10 GB) u firmi, oboje na neodredjeno vrijeme, bez ugovora. Obje ove trenutne akcije izgledaju jako primamljivo i usteda je poprilicna ali strah me da cu, ako potpisem ugovor, vec pocetkom godine pozaliti sto sam to po prvi put uradio.{#}

Upravo o tome ti pričam.  Tako ti je to, za mene je to diskriminacija i nelojalan odnos prema korisnicima.

Kad već nešto  daješ dadni svima. Ja sam pod ugovorom i kao takav ne daju mi mogućnost manevriranja niti tamo niti vamo kako bi sebi priskrbio istu uslugu koju plaćam isto.

Aktuelni politički moto: "Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio."
15 godina
boxer kaže...
Matty kaže...
boxer kaže...

A znas li bi bilo jos gore za korisnike pod ugovorom ? Da u prvom mjesecu dignu mjesecni promet svima i spuste cijene flata svima. To bi znacilo da bi korisnici koji su potpisali ugovor opet bili nasanjkani. Ja imam flat vec dosta dugo i imam START (10 GB) u firmi, oboje na neodredjeno vrijeme, bez ugovora. Obje ove trenutne akcije izgledaju jako primamljivo i usteda je poprilicna ali strah me da cu, ako potpisem ugovor, vec pocetkom godine pozaliti sto sam to po prvi put uradio.{#}

Upravo o tome ti pričam.  Tako ti je to, za mene je to diskriminacija i nelojalan odnos prema korisnicima.

Kad već nešto  daješ dadni svima. Ja sam pod ugovorom i kao takav ne daju mi mogućnost manevriranja niti tamo niti vamo kako bi sebi priskrbio istu uslugu koju plaćam isto.

I naravno, ukoliko se odredjenom paketu spusti cijena tijekom trajanja tvog ugovora to ne znaci da se i tebi spusta, nego placas po cijeni po kojoj si i sklopio ugovor. Logicno ? Mozda da. Pošteno ? Sigurno ne.

sig
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

@boxer

Jel shvaćaš ti uopće pojam "ugovor", prema ovom što pišeš je očito da je odgovor NE!? Kakva diskriminacija, nitko te nije natjerao da bilo što potpišeš, kakvog bi smisla uopće imalo potpisivanje ugovora ako bi ti svaka 2-3 mjeseca imao mogućnost mijenjanja klauzula u istom, pa nisu oni veslo sisali!??

I ja sam iz Orašja i imam mogućnost koristiti HT ili nemati internet (bežični operateri ne dolaze u obzir zbog CS-a), moja odluka je naravno ovo prvo, u takvoj situaciji treba dobro uključiti mozak i biti mudriji od njih, sačekat ponudu sa kojom ćeš bit zadovaljan iduću godinu ili dvije bez obzira na poboljšanja koja vrlo očito stižu svakih nekoliko mjeseci. Osobno razmatram novu ponudu koja je vrlo primamljiva ali s druge strane imam na umu poboljšanja koja će doć početkom iduće godine. Samim potpisom ugovora daješ doznanja da si zadovoljan s takvim uvjetima u vremenu trajanja istog ali to izgleda kod teba nije slučaj, ili nisi dobro razmislio ili si se jako zaje_bao, stoga ovo nije mjesto na kojem bi trebao plakati i kukati jer ti apsolutno nitko nije kriv.

Priča o tom da su oni bezobrazni manipulisti je sasvim nešto drugo da sa dobro razrađenim planom uvlače ljude u svoju mrežu i ujedno ih "pljačkaju" je isto nešto ali ne možeš reć da to rade prisilno, možda bi bilo pametnije naučit snosit posljedice za svoje postupke nego plakat a to radiš cijelo vrijema kroz cijelu ovu temu što iz mojeg kuta izgleda vrlo smiješno.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Champollion kaže...

@boxer

Jel shvaćaš ti uopće pojam "ugovor", prema ovom što pišeš je očito da je odgovor NE!? Kakva diskriminacija, nitko te nije natjerao da bilo što potpišeš, kakvog bi smisla uopće imalo potpisivanje ugovora ako bi ti svaka 2-3 mjeseca imao mogućnost mijenjanja klauzula u istom, pa nisu oni veslo sisali!??

I ja sam iz Orašja i imam mogućnost koristiti HT ili nemati internet (bežični operateri ne dolaze u obzir zbog CS-a), moja odluka je naravno ovo prvo, u takvoj situaciji treba dobro uključiti mozak i biti mudriji od njih, sačekat ponudu sa kojom ćeš bit zadovaljan iduću godinu ili dvije bez obzira na poboljšanja koja vrlo očito stižu svakih nekoliko mjeseci. Osobno razmatram novu ponudu koja je vrlo primamljiva ali s druge strane imam na umu poboljšanja koja će doć početkom iduće godine. Samim potpisom ugovora daješ doznanja da si zadovoljan s takvim uvjetima u vremenu trajanja istog ali to izgleda kod teba nije slučaj, ili nisi dobro razmislio ili si se jako zaje_bao, stoga ovo nije mjesto na kojem bi trebao plakati i kukati jer ti apsolutno nitko nije kriv.

Priča o tom da su oni bezobrazni manipulisti je sasvim nešto drugo da sa dobro razrađenim planom uvlače ljude u svoju mrežu i ujedno ih "pljačkaju" je isto nešto ali ne možeš reć da to rade prisilno, možda bi bilo pametnije naučit snosit posljedice za svoje postupke nego plakat a to radiš cijelo vrijema kroz cijelu ovu temu što iz mojeg kuta izgleda vrlo smiješno.

Kao prvo nisam neka plačipi*ka kao što ti karikirano pokušavaš opisati. Radi se o principima.

Druga stvar koju ti definitivno ne razumiješ jer bukvalno i suhoparno tumačiš neke pojmove vezano za ugovor je ta da se korisnici koji plaćaju istu cijenu za istu uslugu ne mogu nikako isto osjećati kao drugi korisnici koji za iste novce dobijaju duplo više bez obzira šta pisalo u ugovoru. Svima je jasno zašto je to tako, tako da ne treba nikome tvoje objašnjenje ugovora iz razloga primamljivanja novih korisnika, ali gledajući iz ugla postojećeg korisnika i krilatice "Jer svaki korisnik je važan" to nije tako tako i nije uredu.

Treća stvar, nisam se ja zahebao sa njima i ugovorom, tako je kako je, i meni i nije toliko u ovom trenutku ni stalo do prometa, mogu se uklopiti sa 10 GB prometa za svoje potrebe kojeg uglavnom skršim na youtube. 

Mene više smeta taj odnos prema postojećim korisnicima koji sam u par godina iskusio. Znači, kad te imamo više nisi bitan, nego su bitni novi korisnici. Zato brale, postoje principi zbog kojih neki neće da pređu preko nekih stvari.  Da ti razjasnim, u pitanju je odnos i samo odnos kod ovih ponuda.

Zato, ako ti sa svojom šanerskom korporativnom filozofijom odnosa prema korisnicima to opravdavaš i ujedno i odobravaš, neka ti, ali ima onih koji također nisu sisali vesla.

Zaboravih dodati komentar na boldano:

Živi u uvjerenju da ćeš biti mudriji od njih...lijepo je maštati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 16:48 (boxer).
15 godina
Champollion kaže...

@boxer

Sve to stoji ali je cinjenica da je HT Mostar aposlutni monopolist na vecini podrucja sa hrvatskom vecinom. Da Regulatorna Agencija za komunikacije ima odrijesene ruke (a nema) i da je BiH normalna drzava (a nije) HT bi nadrapao k'o zuti. Zasto ? Zato sto drzi umjetno napumpane cijene, koje ne odgovaraju stvarnom stanju na trzistu. Dokaz ? Pogledaj cijene MTela i sve ce ti biti jasno.

sig
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ovo opet nije fer od HT-a, meni istice sad ugovor krajem mj. potpisat cu cu novi.

al trebali su svima povecati promet nije lijepo od njih za ove koji imaju potpisan ugovor {#}

0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Mene više smeta taj odnos prema postojećim korisnicima koji sam u par godina iskusio. Znači, kad te imamo više nisi bitan, nego su bitni novi korisnici. Zato brale, postoje principi zbog kojih neki neće da pređu preko nekih stvari.  Da ti razjasnim, u pitanju je odnos i samo odnos kod ovih ponuda.

Zato, ako ti sa svojom šanerskom korporativnom filozofijom odnosa prema korisnicima to opravdavaš i ujedno i odobravaš, neka ti, ali ima onih koji također nisu sisali vesla.

I zato će im se dogoditi isto što i T-comu u Hrvatskoj nakon što se pojavila konkurencija, kada je dosta ljudi prelazilo na nove operatere ne zbog cijene ili usluge, već čisto iz inata.

16 godina
neaktivan
Matty kaže...

Sve to stoji ali je cinjenica da je HT Mostar aposlutni monopolist na vecini podrucja sa hrvatskom vecinom. Da Regulatorna Agencija za komunikacije ima odrijesene ruke (a nema) i da je BiH normalna drzava (a nije) HT bi nadrapao k'o zuti. Zasto ? Zato sto drzi umjetno napumpane cijene, koje ne odgovaraju stvarnom stanju na trzistu. Dokaz ? Pogledaj cijene MTela i sve ce ti biti jasno.

Naravno da su cijene napumpane i da je jedini razlog takve situacije - monopol, ali po nekim postovima bi se dalo iščitat da je cijeli svijet fantastičan samo je HT loš, osobno sam veliki kritičar načina poslovanja HT-a ali kad pogledam situaciju u državi pa i šire nevezano samo za internet apsolutno je nerealno očekivati da će HT doslovno pušit svakom korisniku samo zbog krilatice "Jer svaki korisnik je važan".

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
17 godina
ADSL u BiH

Idem ujutru u HT, nemam ja zivaca to preko telefona rješavati sa kretenima, pa javim šta su mi rekli

0 0 hvala 0
17 godina
Champollion kaže...

Naravno da su cijene napumpane i da je jedini razlog takve situacije - monopol, ali po nekim postovima bi se dalo iščitat da je cijeli svijet fantastičan samo je HT loš, osobno sam veliki kritičar načina poslovanja HT-a ali kad pogledam situaciju u državi pa i šire nevezano samo za internet apsolutno je nerealno očekivati da će HT doslovno pušit svakom korisniku samo zbog krilatice "Jer svaki korisnik je važan".

Također, važi i za drugu stranu.

17 godina
Smooth Operator kaže...
goodye kaže...

Pročitaj što piše tamo:

Svi novi i postojeći korisnici koji do konca godine podnesu zahtjev za potpisivanje ugovora na 12 ili 24 mjeseca za ADSL pakete ADSL JUNIOR, ADSL START i ADSL MAXI dobit će dvostruki mjesečni promet za istu cijenu pretplate za vrijeme trajanja ugovora.

Ma pusti ti sta pise tamo. Zar im vjerujes? Kad procitam slagan "Jer svaki korisnik je vazan" i onda kao brat korisnika vidim koliko im je vazan, vidim da se ne smije vjerovati svemu sto HT napise.

Pisu da imaju flat paket, i ti uzmes net, platis, nabavis Star Wars u HD od nekih 60GB i s uzitkom cekas da se skinu da odgledas, kad ono stalo na skinutih 30GB, kaze prekoracili ste promet. WTF?!? (ovo je samo izmisljeni primjer, nije se desilo op.a.)

Tako da nemoj vjerovati svemu sto HT napise.

A citao sam sta pise, i koliko sam ja skuzio, po tome sto sam ja procitao, da svi dobiju dupli promet, normalno oni koji obnove ugovor. Cak sam rekao bratu da ode u HT da potpise novi ugovor, da mu ide promet duplo. Al ocito nije onako kako pise, ili ne citamo svi na isti nacin.

Ne mogu ja citati njihove misli, trebali su staviti u napomenu da se korisnici koji su im ranije bili vjerni mogu napustiti ... a nove privlacimo, pa cemo i njih za koji mjesec isto.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Ma pusti ti sta pise tamo. Zar im vjerujes? Kad procitam slagan "Jer svaki korisnik je vazan" i onda kao brat korisnika vidim koliko im je vazan, vidim da se ne smije vjerovati svemu sto HT napise.

Pisu da imaju flat paket, i ti uzmes net, platis, nabavis Star Wars u HD od nekih 60GB i s uzitkom cekas da se skinu da odgledas, kad ono stalo na skinutih 30GB, kaze prekoracili ste promet. WTF?!? (ovo je samo izmisljeni primjer, nije se desilo op.a.)

A citao sam sta pise, i koliko sam ja skuzio, po tome sto sam ja procitao, da svi dobiju dupli promet, normalno oni koji obnove ugovor. Cak sam rekao bratu da ode u HT da potpise novi ugovor, da mu ide promet duplo. Al ocito nije onako kako pise, ili ne citamo svi na isti nacin.

Ne mogu ja citati njihove misli, trebali su staviti u napomenu da se korisnici koji su im ranije bili vjerni mogu napustiti ... a nove privlacimo, pa cemo i njih za koji mjesec isto.

Ne vjerujem se ja ni rođenom bratu. Zato je tu papir(ugovor). Tamo je sve izdefinirano.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
neaktivan
goodye kaže...
Smooth Operator kaže...
goodye kaže...

Pročitaj što piše tamo:

Pa da ta far use je samo na papiru...ja sam dao danas već skinuo preko 80GB flmova,igrica,itd...

To je priča za malu djecu....nema smanjenja brzine(barem do sada) a skinuo sam već 80GB....

Fair Use je samo na papiru...

Pro Deo Et Patria
15 godina
neaktivan
goodye kaže...
Smooth Operator kaže...
goodye kaže...

Pročitaj što piše tamo:

Pa da ta far use je samo na papiru...ja sam do danas već skinuo preko 80GB flmova,igrica,itd...

To je priča za malu djecu....nema smanjenja brzine(barem do sada, meni nisu smanjili) a skinuo sam već preko80GB....

Fair Use je samo na papiru...nigdje više....ž

EDIT: Sorry na duplom postu...

Pro Deo Et Patria
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 11:02 (spartak17).
17 godina
spartak17 kaže...

Pa da ta far use je samo na papiru...ja sam dao danas već skinuo preko 80GB flmova,igrica,itd...

To je priča za malu djecu....nema smanjenja brzine(barem do sada) a skinuo sam već 80GB....

Fair Use je samo na papiru...

Daj Bože, vidjet cemo za koji mjesec.

Iako mi je sumljivo to, ipak je to HT, moraju te nekako zakinuti ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
ADSL u BiH

Kad je već HT Mostar predmet rasprave, dobio sam neslužbenu informaciju da se zatvaraju brojne poslovnice HT-a u BiH. Drugim riječima, zatvaraju se sve poslovnice čije je područje pokrivanja manje od 5000 korisnika, tako da će dosta manjih gradova u BiH ostati bez poslovnice HT-a.

Tako će npr. Kupres ostati bez poslovnice, a HT će svoje usluge pružati preko poslovnica u Livnu i Tomislavgradu. Svi zaposleni u poslovnicama koje se gase, vjerojatno ostaju bez posla!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Zovem HT Mostar...

HT: Dobar dan izvolite
Ja: Dobar dan, zanima me ova cijena za najam voda od 2Mbita
     Zanima me, jel to pojas od 2Mbita, po 1Mbit download i 1Mbit uploada
     ili je 2Mbita download i 2Mbita uploada?
     I ima li kakvih dodatnih troskova?
HT:---------------
Ja: Halo, jeste tu?
HT: Samo trenutak....
Ja: ----------------
HT: Odakle ste?
Ja: Ljubuški.
HT: Obrazac za najam voda morate ispuniti u vasem HT centru Ljubuški.
Ja: Molim? Pitao sam vas jel u najmu voda od 2Mbita Brzina interneta 1Mbit/1Mbit ili 2Mbita/2Mbita i ima li kakvih dodatnih troskova??
HT: Samo trenutak....(preusmjeravanje javlja se druga gospođa (gospođica))...
HT2: Dobar dan, kako vam mogu pomoći?
Ja:(po drugi put) Dobar dan, zanima me ova cijena za najam voda od 2Mbita
     Zanima me, jel to pojas od 2Mbita, po 1Mbit download i 1Mbit uploada
     ili je 2Mbita download i 2Mbita uploada?
     I ima li kakvih dodatnih troskova?
HT2: (po drugi put)Obrazac za najam voda morate ispuniti u vasem HT centru Ljubuški.
Ja: Gospođo, ne kupujem mačka u vreći? Lijepo sam vas pitao.
HT2: Sve detalje ćete dobiti u vasem HT centru (Ljubuški) na broj telefona : -----------
Ja: Hvala gospođo.

Stručno osoblje.

A da vam ne pricam kako su mi smanjili brzinu(jer sam podnio anex ugovora) na medium, a dva mjeseca slali racun za profi paket.
Uz obrazloženje da reklamaciju priznaju samo za zadnji račun, a da ću predzadnji morati platiti.

Zivio HT

1 0 hvala 0
17 godina
cro_blue kaže...

Kad je već HT Mostar predmet rasprave, dobio sam neslužbenu informaciju da se zatvaraju brojne poslovnice HT-a u BiH. Drugim riječima, zatvaraju se sve poslovnice čije je područje pokrivanja manje od 5000 korisnika, tako da će dosta manjih gradova u BiH ostati bez poslovnice HT-a.

Tako će npr. Kupres ostati bez poslovnice, a HT će svoje usluge pružati preko poslovnica u Livnu i Tomislavgradu. Svi zaposleni u poslovnicama koje se gase, vjerojatno ostaju bez posla!

Možda je povezano, a možda i ne...

http://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/politika/ht-mostar-ide-prema-ambisu-polugodisnja-dobit-cak-19-puta-manja-nego-lani

http://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/gospodarstvo/sipa-zaprimila-prijavu-koja-se-odnosi-na-poslovanje-ht-mostar

http://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/bih/sipa-obustavila-istragu-u-predmetu-ht-mostar

17 godina
ADSL u BiH

Svi mi znamo da je HT teski shit od kompanije, da su to lopovi sjecikese i barabe, oni koji zive u vecim gradovima i imaju alternative su odavno prestali plakati i presli, mi koji smo iz manjih mjesta alternative nemamo, sjedi suti i cekaj bolja vremena. Ili ako bas nemozes prec preko tog iz xy razloga odjavi, posalji ih u lijepu iz koje su se iskobeljali i tacka.

Testirao sam Cutuk wireless, koji je jedini uz HT na podrucju Posavine, pa kad mi se slika svakih 20-30 sec mrzla dok igram CoD 4 na 1 sec rekao sam hvala lijepa i dovidjenja (sace neko rec pih sta je jedna sec, al kad igras war, S&D to znaci Kill or Death) s cak vecom brzinom od trenutnog paketa Max 10 ja sam imao veci ping za 20-30Ms, prilican lagg etc etc

Ja sam prvi izrazavao nezadovoljstvo prema njima bar 3-4 puta kada im je usliga koju redovno placam bila smece, ali sta ces. . ., boljeg treno nema pa dok se ne doceka jeb ga. A sto se tice upropastavanja, pa bolje ukopat kompaniju pa kupit ju za bagatelu nego cekat da posluje odlicno pa narodu iskesirat velike pare, prije ili kasnije ce na celo zasjest Tcom ili neka xy kompanija koja ce to pokupovat za sitne pare a dobit ogromnu infrastrukturu.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 15:20 (D3ViL).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hattrick kaže...

...

...

Ajde nek nisam jedini Ljubušak na BUG forumu :) .

Sad sam već 4. mjesec na pincomu i zadovoljniji ne mogu biti: skidam kolko oću, dobivam stabilnu  vezu, te mi je brzina čak malo veća nego što plaćam za razliku od HT-a gdje uvijek daju brzinu za pola megabita manju nego što plaćaš (recimo plaćam 4 megabita dobijem oko 3,5-3,7).

Brzina na wic-pincomu Brzina na wic-pincomu
15 godina
neaktivan
maniak kaže...
Hattrick kaže...

...

...

Ajde nek nisam jedini Ljubušak na BUG forumu :) .

Sad sam već 4. mjesec na pincomu i zadovoljniji ne mogu biti: skidam kolko oću, dobivam stabilnu  vezu, te mi je brzina čak malo veća nego što plaćam za razliku od HT-a gdje uvijek daju brzinu za pola megabita manju nego što plaćaš (recimo plaćam 4 megabita dobijem oko 3,5-3,7).

Ja planiram onaj od 30km jeli to taj? brzina je extra ;D

Evog mog 30km HT ADSL deklaririan na 4mbits

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 16:25 (pandza94).
17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Da, to je taj. Slika što sam stavio to je normalna brzina ali sam i nekoliko puta "uhvatio" da ide do 3,2 (nije puno više ali čovjeka veseli {#})

17 godina
maniak kaže...
pandza94 kaže...

Da, to je taj. Slika što sam stavio to je normalna brzina ali sam i nekoliko puta "uhvatio" da ide do 3,2 (nije puno više ali čovjeka veseli {#})

Cek, placate 29 KM i imate brzinu 3/256? Kako to, u mene je 2/256.

Ali ipak sam zadovoljan.

btw i Smooth Operator je iz ljubuskog

17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Cek, placate 29 KM i imate brzinu 3/256? Kako to, u mene je 2/256.

Ali ipak sam zadovoljan.

btw i Smooth Operator je iz ljubuskog

Zezno sam se, ja plaćam od 39 km.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice