Savjetnik za izbor pc zvučnika izdvojena tema

poruka: 4.903
|
čitano: 1.415.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
14 godina
odjavljen
Savjetnik za izbor pc zvučnika

Ova? Treba mi sa utorom s jednim zarezom(msm da je to PCI).. Malo me brine što nema driver za Windows 10

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 21:56 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Savjetnik za izbor pc zvučnika

Treba ti 5.1 pojačalo, odnosno receiver, obzirom da tvoje ne radi.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
17 godina

Kome treba dobar zvuk na PCju za malo novaca (600 kn), ovo je must have:

http://www.njuskalo.hr/linije-radio-kasetofoni/linija-pioneer-x-hm11dab-oglas-16840702

(nije moj oglas)

Nema PC zvučnika koji bi dao takav zvuk za te novce.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Super, 24 sata i krepala konzola, pritisnem da se upali i neće... Ne reagira, možda zato što je hlando u sobi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 13:53 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Zajebo me spliter za struju u utičnici

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima, moze li mi netko predloziti zvučnike 2.0 do 300kn za laptop, gledao sam sve i svašta i više ne znam šta je najpametnije, pa sam odlučia ovde pitat. Ako moze ko pomoc, bia bi zahvalan!

P.S. Iz Splita sam pa ako neko zna ovde kakav dućan do te cijene da ima ili po Zg-u pa da vrši dostavu a da nije astronomska.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 15:54 (Ugra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ugra kaže...

Pozdrav svima, moze li mi netko predloziti zvučnike 2.0 do 300kn za laptop, gledao sam sve i svašta i više ne znam šta je najpametnije, pa sam odlučia ovde pitat. Ako moze ko pomoc, bia bi zahvalan!

P.S. Iz Splita sam pa ako neko zna ovde kakav dućan do te cijene da ima ili po Zg-u pa da vrši dostavu a da nije astronomska.

...meni na pamet jedino padaju ovi:

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Genius%2C+SP-HF1250B

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
10 godina
neaktivan
Aha, ajde da cujem jos komentara. Šta misliš o genius hf800a?
14 godina
odjavljen

Ovo?

S web narudžbom će ti biti nekih 30ak kuna skuplje

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
I ti preporucas te onda, a one sta sam ja pita hf800a model, kakvi su oni? Inace za sobu od 20kvadrata ce bit
14 godina

Pozdrav, jeli moguće da jedne zvučnike mogu koristiti i na pc-u i na telki? može bit i da su spojeni samo na pc, pa kad mi trebaju na telki da ih mogu spojiti i na telku.. i koje bi preporucili do 500 kn (+/-100kn).. 

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ugra kaže...
I ti preporucas te onda, a one sta sam ja pita hf800a model, kakvi su oni? Inace za sobu od 20kvadrata ce bit

Mislim da su slabi za sobu od 20 m^2

14 godina
odjavljen

Jel itko koristi SRS Audio Sandbox? Buraz koji ima Z623 koristi to i kaže da poboljša jako zvuk. Ja imam Z906 i kad to stavit Windows 10(x64) izgubi zvuk. Moram vratiti na VIA HD driver od MBOa

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Test Logitecha Z906

Zvučnici deru guzove, odlični su. Ne kajem se što sam dao 2564.05 HRKa za njih, vrijede tih para... Bf3 je odličan(još da imam 5.1 bio bi još bolji). Do sad sam imao jedan neobičan problem, konzola se nije htjela upaliti jer sam imao spilter(od jedne utičnice napravi dvije, ne znam kako se to stručno zove) na utičnici iako se dan prije mogla upaliti. Nakon što sam direktno uključio zvučnice u struju(bez tog splitera) od tad rade kako treba, pali se uvijek. Preporučujem ih svima koji hoće snažne 5.1 zvučnike, nećete požaliti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 22:48 (Dex.pwn).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može preporuka zvučnika do nekih 300-350 kuna?
Ne treba mi nikakvi featurei, što bolji zvuk za te novce i mogućnost kontrole basa.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

@ chutac

Frend ima ove zvučnike, zvuk je snažan i čist uz kontrolu bass-a.

link: logitech-z323 2.1

P.S. Naveo sam links jer je najdostupniji al mislim da ima okolo i jeftinije...

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 21:38 (metallic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
chutac kaže...

Ne treba mi nikakvi featurei, što bolji zvuk za te novce i mogućnost kontrole basa.

Isto pitanje i isti odgovor par postova gore...KLIK

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Nabaci SAR Audio Sandbox(?) na PC uz te zvučnike(od Logija) i imat ćeš dosta dosta mogućnosti

15 godina
neaktivan

SRS Audio Sanbox?

Hvala dečki, možda bi mi 2.0 konfiguracija bila bolja jer nemam baš previše mjesta ovdje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Jap, al treba se malo zezat oko drivera za zvuk, taj soft. koristi moj buraz za Z623 i dosta poboljša zvuk

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Gdje je granita(u W) između zvučnika za studijsku/koncertnu upotrebu i za kućnu? 

0 0 hvala 0
14 godina
Dex.pwn kaže...

Gdje je granita(u W) između zvučnika za studijsku/koncertnu upotrebu i za kućnu? 

Nema je, ima kucnih/studijskih sistema koji su u W jaci od koncertnih... a ovih koncertnih imas od par stotina do par tisuca W, sve zavisi od namjene.

SteamID: Wardakhin
14 godina
odjavljen
anarchyST kaže...
Dex.pwn kaže...

Nema je, ima kucnih/studijskih sistema koji su u W jaci od koncertnih... a ovih koncertnih imas od par stotina do par tisuca W, sve zavisi od namjene.

Šta onda ovi meni u razredu govore da sam kupio prdavce, da je pojačalo pre slabo itd.. (ti "imaju" zvučnike svaki od njih po 500+W)

Jedan od njih se "pohvalio" da je jedno ljeto spojio 35 zvučnika u kući(minimalni je nio 100W)...

Šta seru oni?

@ Radi se o Z906

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 22:48 (Dex.pwn).
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
anarchyST kaže...
Dex.pwn kaže...

Šta onda ovi meni u razredu govore da sam kupio prdavce, da je pojačalo pre slabo itd.. (ti "imaju" zvučnike svaki od njih po 500+W)

Jedan od njih se "pohvalio" da je jedno ljeto spojio 35 zvučnika u kući(minimalni je nio 100W)...

Šta seru oni?

@ Radi se o Z906

Rade party?

2x50ak W mi je za moju upotrebu više nego dosta. 100W ako idem pretjerivati i prostorija je ogromna. Ali jbg netko želi razvaliti stan pa bi više. Koncert na otvorenom s 2x1300w i dovoljno ih je bilo na 60ak W stavit

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 13:12 (axos).
14 godina
odjavljen

Ma de seru, koliko koštaju ti zvučnici uopće(s tolikom snagom)? Jel netko zna kako se na Z906 može uključiti DECODE stavka(na konzoli)? Šta treba imati za to?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dva moja zvučnika od po 100W max snage su koštali 5000 kuna, a 98% sam siguran da kod bratka možeš naći zvučnike iste snage za 80 kuna.
Ali usporedi B&W i BBratkoTech :)

Snaga ti ne određuje kvalitetu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 14:53 (chutac).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Dva moja zvučnika od po 100W max snage su koštali 5000 kuna, a 98% sam siguran da kod bratka možeš naći zvučnike iste snage za 80 kuna.
Ali usporedi B&W i BBratkoTech :)

Snaga ti ne određuje kvalitetu.

Ne razumijem te baš najbolje

15 godina
neaktivan

Rekoh ja imam dva Bowers&Wilkins zvučnika(685 S2), 100W svaki i plaćeni su 5000 kuna.

A kod bratka(cigo na placu) se sigurno mogu naći neki 200W zvučnici za 80 kuna koji nemaju nikakvu kvalitetu nego samo muče i krče, tako da ta 35 zvučnika možda koštaju kao dvije kile kobasica.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Sad ću se ja njima smijati jer imaju zvučnike vrijedne 2 kg kobasica. Nemaju oni keša za take prave zvučnike
12 godina

Pozdrav

Ima neko vrijeme sam zatražio pomoć u odabiru zvučnika za PC međutim došlo je do malih promjena jer mi sada treba zvučnik (najviše za glazbu) koji je snažan kako u unutarnjim tako i u vanjskim prostorima. Treba mi zvučnik gdje je bas kvalitetan i jak kao i srednji i visoki tonovi. Imam zvučnike sa dobrim basom ali se pojačavanjem volumena taj bas potpuno gubi a da ne govorim da je pomalo bolno za slušati na većem volumenu i definitivno nema snagu za primjenu na otvorenom. Naravno sve mi ovo treba za što nižu cijenu. Ne tražim najbolje za tipa 1000+ kuna ali ako se nešto može naći u rangu oko 600-800kn bilo bi dobro. Vidio sam ovaj zvučnik kao best buy naveden u prvoj poruci teme a to je Genius SP-HF 1800A , jeli ovaj zvučnik zadovoljava moje zahtjeve?

Hvala na pomoći.

BF4: hRci_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 17:12 (Hrci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice