Problem sa slušalicama

poruka: 13
|
čitano: 3.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa slušalicama

Pozdrav,

imam jedan problem vezano za slušalice. Naime, radi mi samo jedna strana, konkretno lijeva strana. Miskio sam da je kvar u slušalicama, no stavio sam druge i opet ista situacija. Imam windows sedmicu, petljam sa ovim audio postavkama u windowsima, no koliko vidim sve je s tim u redu. U čemu bi mogao biti problem i kako podesiti te postavke da mi proradi balance, odnosno da čujem zvuk na slušalicama na oba uha-:))).

Pomoć molim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa slušalicama

A ima li netko s kakvom idejom, slušam, samo na jedno uho, i to me izuzetno nervira-:))))

17 godina
protjeran
Problem sa slušalicama

Može biti svašta, ulaz u zvučnu? 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako misliš ulaz u zvučnu... zvučna kartica je uredna, device working properly, kao i driverui najnoviji...

17 godina
protjeran
mikica1 kaže...

Kako misliš ulaz u zvučnu... zvučna kartica je uredna, device working properly, kao i driverui najnoviji...

fizički mislim, ulaz u zvučnu (dakle utor gdje uštekavaš slušalice) može biti problem - ne mislim na software

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
16 godina
neaktivan

Nije do toga,i sprijeda i straga imam utore, i ista jer situacija....ima li još netko ideju za pomoć.

17 godina

Samo ideja kako prtovjeriti ispravnost zvučne kartice: pokreni neku live distribuciju linuxa, i poslušaj radi li tamo zvuk na lijevoj i desnoj strani. Ako da, problem u windowsima je softverski (ili driver ili postavke); ako ne radi ni na linuxu, onda je vjerojatno došlo do kvara na zvučnoj kartici (neispravno pojačalo jednog kanala).

KaeR
16 godina
probaj kod frenda ili na mobu ako imas 3.5mm ulaz
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
16 godina
Problem sa slušalicama

Probaj dal je isto i kod zvucnika...

Meni na jednom audio izlalu na gigabyteovoj ploci crkla 1 strana.

Prvo sam kupio nove zvucnike, kad sam skuzio da je u izlazu problem skoro sam poludio...

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo sve sam probao, i opet se javljam nakon 10 dana. inače, na zvučnicima je sve u redu, rade oba, al slušalice ne. i jednostavno ne mogu skužiti o čemu je riječ.

15 godina
onda ti je ošla žica koja vodi do lijevog zvučnika
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
onda ti je ošla žica koja vodi do lijevog zvučnika

nemam problem ja sa zvučnicima, već sa slušalicama!"!!

15 godina
pa sa zvučnikom u slušalicama
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice