Miš SHARKOON FireGlider

poruka: 240
|
čitano: 64.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Miš SHARKOON FireGlider
logic kaže...

Trokaju ti tipke?????????????Na negamerskim misevima trokaju tipke? Vise tipki? Koliko? Sta znaci preciznost u igrama?

gledaj.. gamerski imaju više dpia tj. dots per inch.. Imaju tipke za mijenjat taj dpi.. imaju vjerojatno kvalitetniji laser.. preciznost.. kad igraš neki fps jednostavno je drukčiji osjećaj s mišem

http://gtabalkan.com
17 godina
neaktivan

Je li MX 1100 gamerski mis? A ima to sve?

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Je li MX 1100 gamerski mis? A ima to sve?

dobar je to miš ali ako je to bežićni onda nije baš za igranje

17 godina
neaktivan

Kako znas da nije? Malo je to sve pretjerivanje. Za male pare se ne moze kupiti dobar mis a gamerski mis je obicno prodavanje magle. Na svakom dobrom misu mozes mijenajti dpi.

16 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izdoji mi dio koji govori u cemu je to "gamerski" mis poseban u odnosu na kvalitetan "negamerski" mis.

16 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+RAZER+Naga%2C+laserski%2C+5600+dpi%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.211

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+GENIUS+Xscroll%2C+PS%2F2%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.021

usporedi ovo dvoje.. gamerski miševi bolje pristaju u ruci, brži odziv (dpi), itd. ovaj genius je za školske kompjutere i office, a ovi gejmerski su moćniji bolje izgledaju i kvalitetniji su

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 16:21 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Uspoređuješ kruške i jabuke...nemožeš usprediti miš od 700kn sa mišem od 35kn...nađi ne gamerski miš za 700kn  pa ih onda usporedi pa ćeš vidjeti da većih razlika nema.

To "Gamerski" je samo da maznu pare neukima. Isto što razer ima sve za gamere od miševa do slušalica a moći ćeš naći nečije ne gamersku perfireriju koja je možda bolja i jeftinija ali nije za "gamere"

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Uspoređuješ kruške i jabuke...nemožeš usprediti miš od 700kn sa mišem od 35kn...nađi ne gamerski miš za 700kn  pa ih onda usporedi pa ćeš vidjeti da većih razlika nema.

To "Gamerski" je samo da maznu pare neukima. Isto što razer ima sve za gamere od miševa do slušalica a moći ćeš naći nečije ne gamersku perfireriju koja je možda bolja i jeftinija ali nije za "gamere"

Usporedio sam ono šta se može usporedit. Svi miševi od 200 pa nadalje pripadaju gejmerskim miševima. Nepostoji miš od 700kn a da nema veze s gejmingom.. Negejmerski miševi su miševi za office a oni koštaju 70-tak kn.. Zašto bi direktor recimo mercatora kupia miš od 500kn.. Kupit će normalno do 100kn koji su jednostavni i obični..

Dakle nejgemerski miševi su oni genius office itd.. a oni gejmerski su od fireglidera do razera i ostale ekipe..

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 16:36 (joze).
16 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Ali ih nemožeš uspoređivati jer nema logike...kao da kažeš da je ferari bolji jer je on trkaći auto a clio nije...A jel ovo gamerski miš? Koliko znam, u logitechu je samo G serija za gamere a ovo je MX što znači da nije gamerski ali svakako može poslužiti tome, ima dobar senzor, dobar izgled tipke, bla bla... i sad reci što njemu fali osim što je ovaj malo stariji ali opet kvalitetan miš.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ali ih nemožeš uspoređivati jer nema logike...kao da kažeš da je ferari bolji jer je on trkaći auto a clio nije...A jel ovo gamerski miš? Koliko znam, u logitechu je samo G serija za gamere a ovo je MX što znači da nije gamerski ali svakako može poslužiti tome, ima dobar senzor, dobar izgled tipke, bla bla... i sad reci što njemu fali osim što je ovaj malo stariji ali opet kvalitetan miš.

komentari ljudi

odličan miš za gamere i sve ljubitelje FPS igara

jedan od najboljih gamerskih miseva ikada,

Gamerski hard core miš za sve uvjete

jedan od najboljih gamerskih miseva ikada, odlicno stoji u ruci, i za one koji su navikli misa drzati cijelim dlanom, ovo je jedan od najboljih buyeva.

iako nema oznaku gamerski on je zapravo gejmerski miš 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 16:40 (joze).
17 godina
neaktivan

Lupas gluposti. Moram ti to reci. Ne znam sta radi direktor mercatora na svom kompu ali recimo profesionalcu u photoshopu itekako treba precizan mis a ni na pamet mu ne pada da se "bavi gamingom" osim ako ne radi na dizajnu ili marketingu nekog razvojnog tima. Po tvome najskupkji misevi su pravljeni za igranje od cega 0,001 % zaradjuje time. Sta je to ako nije cisti marketing. Isto kao i kilovatno napajanje koje je "neophodno" i koje je windows 7 ready, gamerske slusalice koje rade identicno kao i bilo koje druge i sl gluposti.

16 godina
joze kaže...

komentari ljudi

odličan miš za gamere i sve ljubitelje FPS igara

jedan od najboljih gamerskih miseva ikada,

Gamerski hard core miš za sve uvjete

jedan od najboljih gamerskih miseva ikada, odlicno stoji u ruci, i za one koji su navikli misa drzati cijelim dlanom, ovo je jedan od najboljih buyeva.

iako nema oznaku gamerski on je zapravo gejmerski miš 

Iako moj auto nema oznaku da je trkaći, ja se mogu trkati sa njime... eto to ti je ista stvar. Koliko imaš ljudi koji tuniraju obične aute pa idu na trke tipa 402 street racing i još i tuku prave "trkaće aute". A isto tako ima i ljudi koji koriste i te od 30kn miševe pa možda bolje igraju nego neki sa miševima od 600+kn.

Inače samo da se zna imam sharkoon fireglidera(koji je i tema ovdje, ne) i uzeo sam ga jer on je jedini koji nudi dosta toga za tu lovu što se svrstava pod "gamerski miš" tipa mjenjanje težine, dpi-a on fly, spremanje profila makro naredbe i sl. Dotad sam imao logitech rx1000 i bio mi je super ali mi je falilo dpi-a ima samo 800 i to se osjeti ako koristiš veliki sensitivity(kao ja) kad sam prešao na 3600 tu se razlika osjeti i puno je ugodnije igrati. Ali i da taj fireglider nije gameski miš opet bi ga uzeo jer mi trebaju mogućnosti a ne titula kakav je miš. 

Stoja
15 godina
protjeran
Miš SHARKOON FireGlider

Isuse što talabetate gluposti -.-

Nemogu vjeravat da neki vjeruju da u radu sa programima poput PS-a i ili neke druge jezgre nebi ilo loše riješenje neki precizan miš... Mislim da nije teško nišaniti sa mišem od 20kn :) Bar sam ja nišanio dugo vremena, probaj uzeti takav miš i brzo ciljati male gumbiče, pa i nije lako... Probaj raditi sa onim applovim miišem to je NEMOGUĆE... Ona sranja poput Gamerskih smeća mi idu na dupe, svako sranje je gamersko kao da ne služi za druge stvari... :S

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajde čekaj, ajde sada Ti reci, zašto kada ti je već sve tako svejedno i kažeš da nema rezlike ne uzmeš neki notebook miš sa dugom žicom za svoji PC, nema nikakve razlike od onog pravog hardcore gamerskog miša jeli tako?

17 godina
neaktivan

Ja imam i notebook mis i normalng misa. VX i MX revolution. Oba su vrhunska. Oni nisu za gaming? I kad se kaze nema razlike mislim na miseve sa isitim karakteristikama. Isti dpi isti broj dodatnih tipki. U cemu je razlika izmedju njih ako jedan zovu gaming a drugi ne zovu. Osim kricave boje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 23:16 (logic).
16 godina
logic kaže...

Ja imam i notebook mis i normalng misa. VX i MX revolution. Oba su vrhunska. Oni nisu za gaming? I kad se kaze nema razlike mislim na miseve sa isitim karakteristikama. Isti dpi isti broj dodatnih tipki. U cemu je razlika izmedju njih ako jedan zovu gaming a drugi ne zovu. Osim kricave boje.

Jedino što mislim da "gamerski" uglavnom imaju je još i podešavanje težine to uglavnom oni imaju. Jes da nije nešto strašno ali zgodan dodatak koji dobro dođe. Jer ja inače volim malo teže miševe ali kad recimo stavim sve utege u fireglidera onda je pak pretežak pa sam izvadio par komada i sada je superSmijeh I da ima kričave bojeCool(kao da je bitno kada mi ruka uvijek prekrije cijelog mišonjuBelji se=

Stoja
15 godina
neaktivan

Da, možda je miš po vama vrhusnski ali to ne znači da je vrhunski u svim igricama. Gamerski miševi su jako brzi i precizni, i npr. u FPS igricama postižu vrlo zadovoljavajuče rezultate!

15 godina
protjeran
Sejki32 kaže...

Da, možda je miš po vama vrhusnski ali to ne znači da je vrhunski u svim igricama. Gamerski miševi su jako brzi i precizni, i npr. u FPS igricama postižu vrlo zadovoljavajuče rezultate!

A što su ''obični''?

PS oni utegi koliku masu daju mišu... Koliko svaki teži i koliko sam miš teži?

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan

Obični miševi su miševi sa nižim DPI-om, nisu precizni (u nekim segmentima), malo su usporeniji i nemogu postiči sve rezulate u igricama koje može postiči gaming mouse!

16 godina
Daniman123 kaže...

A što su ''obični''?

PS oni utegi koliku masu daju mišu... Koliko svaki teži i koliko sam miš teži?

Utezi ti ovise od modela do modela. Neki imaju više manje i lakših a nekih imaju manje utega ali težih. Fireglider ima 7 utega ukupne težine 17 grama pa si sam staviš koliko ih želiš. Ja sam stavio 4 komada i to je meni optimalna težina.

Stoja
17 godina
neaktivan
Sejki32 kaže...

Hoces reci da recimo jedan MX performance nije brz i precizan? MIS postize rezultate????????

Sejki32 kaže...

Obični miševi su miševi sa nižim DPI-om, nisu precizni (u nekim segmentima), malo su usporeniji i nemogu postiči sve rezulate u igricama koje može postiči gaming mouse!

Hoces reci da su top misevi od logija koje logi ne naziva gamerskim misevi sa nizim DPI, neprecizni, usporeniji?

G9x je gamerski a mx perfomrance nije a imaju isti senzor. Druze malo lupas al ok. Ocigledno nisi koristio vrhunske miseve koji nisu drecavo zeleni ili narandzasti.

16 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Svima je valjda ideja u glavi kad se kaže "ne gamerski" miš onda valjda misle na šrotove od 15kn koji su do jučer imali kuglicu a sada imaju neku shitty optiku koja divlja sama od sebe...ali istina je da ima malo "ne gamerskih" skupih miševa. Za sada mi padaju na pamet mx od logija te oni bežični sa darkfield sensorom, ti mi se čine da su čak i bolji od precjenjene mambe ako netko želi bežični miš za igranje.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cisto informacije radi MX performance moze da radi i kao zicni i kao bezicni a vjerujem i G9x al to ne znam iz prve ruke.

15 godina
neaktivan
logic kaže...
Sejki32 kaže...

Hoces reci da recimo jedan MX performance nije brz i precizan? MIS postize rezultate????????

Sejki32 kaže...

Hoces reci da su top misevi od logija koje logi ne naziva gamerskim misevi sa nizim DPI, neprecizni, usporeniji?

G9x je gamerski a mx perfomrance nije a imaju isti senzor. Druze malo lupas al ok. Ocigledno nisi koristio vrhunske miseve koji nisu drecavo zeleni ili narandzasti.

Logic, molim te, ja ću donirat novaca ako treba, da kupiš par Razerovih miševa (300 + KN), a ti uzmi svoje VX-a i MX-a i onda ćeš moć ovim to maloumnicima i slikovito pokazat da su pri korištenju jednaki, naravno, osim što Razerovi svijetle, i da se zna, ja preferiram Razerove miševe zbog izgleda, a ovo tu što pričaju da su ne "gaming" miševi smeće, nemaju pojma, i ak se nevaram, jedan od tih Logi-a, ide  i po staklu?!

16 godina
Ivsa kaže...
jedan od tih Logi-a, ide  i po staklu?!

E to sam baš govorio, neznam točno koji modeli, ali uglavnom imaju taj 'darkfield' sensor sa kojim možeš ići po svemu osim laboratorijskom čistom staklu kako tvrdi logitech(a takvo staklo postaje obično čim pređeš rukom preko njega i onda miš radiCool)

Stoja
17 godina
Miš SHARKOON FireGlider

U prijevodu, logic i ekipa vam žele reći da pridjev "gamerski" sa riječi miš znači samo marketinški trik http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-money-mouth.gif. Jer miš k'o miš, radi svoj posao, tjera strelicu po ekranu, samo što ih ima više oblika, neki sa više tipki, neki sa manje, neki sa boljim senzorom, neki sa lošijim, neki sa nekim oku zanimljivim dodacima i to je to. (eh da imam inspiracije, raspisao bih se, ali u ove sate nemam http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gif)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@ ivsa

Hehehhehehe

Ovi su mi najsladji koji hoce meni da doniraju pare ;)

Ajd saberi koliko miseva imam s tim da je najjeftiniji debelo preko 400 kn. I daj suzdrzite se sa tim doniranjem. A to da ide po staklu je tacno s tim da u upustvu pise da ao ne ide odmah dobro sacekas malo da padne malo prasine i onda ide super ;)

razer i ostale igracke me ne zanimaju. Ne kupujem svari radi izgleda vec radi kvaliteta. Kad razerov mis bude nalikovao na logijev i kad razer ponudi suport kao logijev razmislicu ali ni tada ne garantujem jer i kad to postignu (ako postignu) trebace puno godina da dokazu da to mogu i odrzati. Tek tada cu mozda kupiti razera, a sve dotle logi je za mene way to go kad kupujem periferiju.

@stoja

rijec je o anywhere mouse mx i MX perfomance za sada. I mogu iz prve ruke reci da je darkfield senzor fantazija. U odnosu na senzor u mx revolution napredak je ogroman. A i on je vrhunski mis.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 23:55 (logic).
15 godina
neaktivan

Evo odgovor na prvo pitanje koje se postavili je da nije brz i precizan kao neki ostali gamerski miševi.

G9x je gamerski miš i nemam ama baš ništa protiv njega, I da mislim da je jači od MX-a u preformanci!

Dali ste vi gamer?

17 godina
neaktivan

G9x je gamerski ali mx perfomance ima precizniji i bolji senzor. Kako sad to?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice