Što mislite?
Miš SHARKOON FireGlider
- poruka: 240
- |
- čitano: 64.502
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Dobro, jeftino, povoljno, gamersko, lasersko... Šta mu više treba? Kupuj...
A šta mu je ovo...izgleda kao metci.
HAHAHAHA... metci XDDD
to su utezi koje stavis u mis da bude tezi ili nemoras uopce stavljat ak ti ne trebaju ..
hahahha metci .. looooooooooooool...
HAHA pa na prvi pogled izgleda ka metak... Dobro šalu na stranu, jel se može za te pare (200kn) može nać još bolje.. ili da kupim ovaj?
HAHA pa na prvi pogled izgleda ka metak... Dobro šalu na stranu, jel se može za te pare (200kn) može nać još bolje.. ili da kupim ovaj?
ne moze bolje za 200kn od toga ... uzmi taj ...i neku podlogu odma kupi ...
ja kad sam prije jedno 2 god uzeo svoj g5 ... i kad sam vidio utege .. pomislio sam .. ''WTF KAKVE SU OVO BATERIJE SAD ?!?!'' ..haha
Ja ga kupio danas u Linksu. Dobar je precizan i vrlo poslušan. tipke su mi po mjeri, težina štima (izbacio jedan mali uteg iz sredine) i veličina.
Može se dosta toga podešavati i ima makro editor (kojeg još moram prokužit kako programirat tipke).
Naspram Geniusa 525 laser (koji nije loš), ovaj je pila
za 200 kn nema boljeg iako je malo glomazan.
Preporučam Sharkoon FireGlider Black.
Isto je dostupan u Linksu. Isti miš, samo djeluje ozbiljnije kao crni.
Zapravo, sad vidim da su ga maknuli s cjenika...
Koji kič od miša.
imam ga skoro 10 mj i mis je odlican za 200 kn,brz pouzdan i lepo pase u moju velku ruku.
Ja bih savjetovao Logitech MX518 koji je 70kn skuplji od fire glidera.. mislim da je logitech daleko kvalitetniji i egronomičniji, mada ni sharkoon nije šrot
Evo danas sam kupio crno-crveni prvi dojam odličan + sharkon podloga radi koda nikad miša u ruci nisam imao (LETI) DPI settings odličan ima dobre drivere tipke se lagano namještaju . Miš je odličan i svakako ga preporučam
kolko dpi? jel bolje ovo novo ili Microsoft sidewinder x5 (malo rabljen) za 200 kn?
kolko dpi? jel bolje ovo novo ili Microsoft sidewinder x5 (malo rabljen) za 200 kn?
3600 dpi.
a za 22" je dosta 2000 dpi ili?
ja sam pikno prije dva dana taj mis uz roccat taito podlogu.. nemam primjedbi, odlican! best buy za tih 199kuna
Koji kič od miša.
Je da i meni je ružan sa vatrom....
No postoji verzija bez vatre http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+SHARKOON+FireGlider+Black%2C+laserski%2C+crni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.229
Jesi ljevak ili dešnjak?
desnjak
Onda dobro, jer je rađen isključivo za dešnjake
kakav je fireglider black kod surfanja netom, kod video obrade, i korištenja kroz windowse. Sad sam na geniusu
u black je bolji od vatrenog?
ps. ovo mi je podloga http://www.input-pc.de/catalog/images/re051_mauspad_precision_basic.jpg
kakav je fireglider black kod surfanja netom, kod video obrade, i korištenja kroz windowse. Sad sam na geniusu
Nemaš pojma kolika razlika.... On ti ima 800dpi a ovaj 3200dpi :)
Kako mislite mis leti? U cmu je razlika izmedju gamerskog i "obicnog" misa?
Kako mislite mis leti? U cmu je razlika izmedju gamerskog i "obicnog" misa?
preciznost u igrama, brzina, ne trokaje ti tipke itd. itd.. više tipaka
Trokaju ti tipke?????????????Na negamerskim misevima trokaju tipke? Vise tipki? Koliko? Sta znaci preciznost u igrama?