Donesi ga ako nemaš jamstva, da ti ga popravim (i pokažem kako se kod njih najčešće popravlja taster/plastika).
Miš SHARKOON FireGlider
- poruka: 240
- |
- čitano: 64.529
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Uzeo sam si i ja danas Sharkoon Fireglidera, crnog ne onog "vatrenog".
Prvi dojam je SUPER, prema onome što sam prije imao je Nebo i Zemlja.
3600 dpi, utezi, indikator u 3 boje za mjenjanje dpi-a, 3 dodatne tipke (2 sa strane služe me super u internetskom pregledniku, služe za back i next, dok treća tipka je za pucačine kada se pritisne ispale se 3 metka odjednom, a i u windowsima može poslužit kao troklik)
Dolazi i sam mini cd-om na kojem je software od miša. U software-u se dodatno daju podesit tipke. Miš je velik veći od većine logitechovih taman za moju ruku, no i veći miš nebi škodio. Mogao sam uzeti i onog MX518 no on mi je premalen bio, a i ovaj mi se činio dosta boljim.
Jedini minus bih stavio što mi se ruka malo više znoji.
Sve u svemu ODLIČNO, PREPORUKA!
9/10
Sutra ću kupit u linksu (koji mi je 25min daleko, što pješice što tramvajem) i podlogu također sharkoon, 1337 black XL za 66kn. Kupio sam miš zbog toga jer sa Logitech RX1000 više nisam mogao vući ikone što znači da je lijevi klik već pri kraju, a imao sam ga samo 1-1.5 god što je sramotno jer me stari genius za 100kn služio preko 4 godine.
Nažalost još ga nisam isprobao u gamingu(na laptopu sam) no budem u subotu kada se vraćam kući iz Zagreba gdje odsada živim 5 dana u tjednu dok nezavršim faks.
Reklamiraj tog logija.
Da koristis pravi mis radio bi ti i na staklu ;)
Koristim M$ Intelli Explorer nekakav... skroz ok parcov za ovo sto radim na poslu :)
Sutra ću kupit u linksu (koji mi je 25min daleko, što pješice što tramvajem) i podlogu također sharkoon, 1337 black XL za 66kn. Kupio sam miš zbog toga jer sa Logitech RX1000 više nisam mogao vući ikone što znači da je lijevi klik već pri kraju, a imao sam ga samo 1-1.5 god što je sramotno jer me stari genius za 100kn služio preko 4 godine.
Nažalost još ga nisam isprobao u gamingu(na laptopu sam) no budem u subotu kada se vraćam kući iz Zagreba gdje odsada živim 5 dana u tjednu dok nezavršim faks.
Nemoj. Za te novce bolje SteelSeries QCK.
Ako baš mora Sharkoon, onda Sharkoon Rush Outplay XL. Druge Sharkoon bolje nemoj.
Jel taj miš dobar za igranje?? :D
Jel taj miš dobar za igranje?? :D
Dobar je večini.
Kakav je miš bez ikakve podloge samo na stol jel dobar???
Jbg nije sto od stakla i drveta isti.
razlika između "originalne" i black izvedbe je samo u boji ili ima još neke razlike u izradi?
spada li taj miš još uvijek među best-buy za tu cijenu'?
Koliko sam skužio crni dolazi s novijim firmwareom sigurno, dok "vatreni" možeš potrefiti na noviji (s novim firmwareom) ili stariji.
Smeće od miša, osjeti se jeftina plaskika, škripi u ruci. logitech je duplo kvalitetniji.
evo napokon sam i ja nabavio ovog miša sa steelseries podlogom. za sada mi je odličan, dobro mi leži u ruci i precizan je.
best buy miš do 200kn :D
Smeće od miša, osjeti se jeftina plaskika, škripi u ruci. logitech je duplo kvalitetniji.
ma molim te znas kolko ih ima taj mis i nikome ne skripi ja imam crveni i crni i nije uopce da je logitech kvalitetniji skoro pa isto i nije smece to drugo sta si ti neki fan logitech-a pa onda
Ali se ne slažem s tim da je Sharkoon smeće.
ma molim te znas kolko ih ima taj mis i nikome ne skripi ja imam crveni i crni i nije uopce da je logitech kvalitetniji skoro pa isto i nije smece to drugo sta si ti neki fan logitech-a pa onda
Nije bas da su slični po kvaliteti ipak je Logitech dobro u prednosti sta se tiče miseva i tipkovnica.pogledaj samo mx 518 naspram fireglidera.imao sam oba pod rukom pa da ne ispada da pričam gluposti.

Nije bas da su slični po kvaliteti ipak je Logitech dobro u prednosti sta se tiče miseva i tipkovnica.pogledaj samo mx 518 naspram fireglidera.imao sam oba pod rukom pa da ne ispada da pričam gluposti.
igrao sam na dosta miševa jer imam nekoliko frendova koji su ogromno gameri i svaki ima svoj neki idealni miš... ja osobno koristim miš iz teme... istina da nije ko neki logijevi miševi....
ali u kategoriji do 200kn garant nema boljeg miša (po mom mišljenju.... zato jer netko voli veči/manji, lakši/teži....)
tako da ako vam je svaka lipa bitna kupite ovaj miš.... a ako imate para ko blata...
kupite bilo šta od logija ili raza....
i da.... imam ga oko 6-7 mjeseci i do sad ni jednom nije zaškripil....pa mislim da to škripanje je lovačka priča :D :D :D
Za 200kn nedavno uzeo Razera Abyssus u Linksu, , toliko o dome da nema boljih za te pare..
Za 200kn nedavno uzeo Razera Abyssus u Linksu, , toliko o dome da nema boljih za te pare..
A bolji je po čemu??
Malo obrazloži!!
A bolji je po čemu??
Malo obrazloži!!
nema se tu sta obrazložit..
Sta bi ti uzeo Fiat ili Mercedes??
Svašta!! Po ovoj izjavi vidim da veze nemaš o ničemu i da vjerovatno nemaš više od 10 godina.
Znači, po tebi je taj miš bolji jer na njemu piše Razer??!!
Uvijek se načudim glupostima koje neki ljudi napišu, pa to nisu istine.
Ja bi radje uzo Razera za tu cijenu.... a to sta ti mislis da je sharkoon bolji,to je tvoja stvar
Omg, Razer, da to je to, uzmem ti ja ms-ov miš i napišem razer, a di su performanse ? -Na nivou Razera.
Ja bi radje uzo Razera za tu cijenu.... a to sta ti mislis da je sharkoon bolji,to je tvoja stvar
Za početak, ja nigdje nisam napisao da je Sharkoon bolji izbor.
Gdje si pročitao da sam to napisao??
Napisao sam da mi kaže zbog čega je Abyssus bolji.
Očigledno je čovjek koristio oba, pa može napisat koju riječ.
A više sam uvjerenja da je neko djete koje kaže isto što si i ti rekao.
Abyssus je bolji zato jer na njemu piše Razer.
Samo da naglasim!! Radi se o nešto lošijem mišu iz Razera (zato i je jedan od jeftinijih na tržištu).
Znači, da ne bude zabune, ne kažem da je miš loš. Nego da se radi o lošijem među Razerovim pulenima.
To izvlačim iz pročitanih reviewa.
Dalje!! Ovako napamet naoko mogu vidjet, da se radi o optičkom (ne laserskom) mišu, mišu sa manjim brojem tipki od FireGlidera.
Radi se o mišu koji nema mogučnost smanjenja/povečanja težine (utezi) i slično.
I opet, nigdje ne kažem da je loš/lošiji miš od Sharkoona.
Ali kažem/pitam!!
Dajte mi recite po čemu je bolji.
Vi koji napamet bubate gluposti ostanete živi.
Ajmo!! Po čemu je bolji??
Dali ste uopče koristili oba, pa znate kako se ponašaju u igrama/svakodnevnom radu i slično??
Dali ste uopče koristili oba, pa znate kako se ponašaju u igrama/svakodnevnom radu i slično??
Ja cu samo rec.............Kids..........
A bolji je po čemu??
Malo obrazloži!!
Ti očito imaš 12 godina kada si tako dobro obrazloženje stavio.
Prvo, ne mogu zamislit miša bez bočnih tipki. Nema šamse da bi ga uzeo pa da je pozlaćen (dobro tada bi da postružem zlato i odem kod zlatara). Vau na njemu piše Razer!! Mama, tata kupite mi toga miša on je naj iako nemam pojma zašto....
FireGlider ima 6 tipki kojima je moguće editirati funkcije plus fenomenalnu Gestures 16-in-1 funkciju, također mjenjanje optičke rezolucije na tipki dok je na Razeru to ispod (sda će neko djete reći da to nije bitno, ali da je situacija obrnuta to bi vjerovatno bila najveća Razerova prednost..). Utezi... naravno da ih ima Razer ne da bi bilo važno nego bi to bila opet među najbitnijim prednostima...ali ovako Razeru nisu potrebni utezi. Njegov logo je najbitniji.
Prijatelj mi ima tog Razera i uopće taj model nije Mercedes, a FireGlider Fiat zato ne piši nebuloze.
Fali im natpis Razer
Kako ja jednom rečenicom nagorim pola vas
Kako da ti objasnim....ekipa na forumu je osjetljiva na spominjanje toga imena u pozitivnom smislu.
Kako da ti objasnim....ekipa na forumu je osjetljiva na spominjanje toga imena u pozitivnom smislu.
Nije nitko osjetljiv na spominjanje Razera kao Razera.
Sve što sam rekao, pitao sam da se objasni zašto je Abyssus bolji od Fireglidera.
Odgovor koji sam dobio, glasio je da je to usporedba Fiata i Mercedesa.
Pa brate mili, ako je to tebi normalan odgovor onda si u zabludi.
Po svemu pročitanom, Abyssus je najlošije što Razer može ponudit. I nema dosta stvari što ih Sharkoonov miš ima.
Dakle, ja još jednom pitam. Po čemu je Abyssus bolji?? Čisto bi volio znat. Možda si i ja jednog nabavim.