Miš SHARKOON FireGlider

poruka: 240
|
čitano: 64.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

ok.

samo šta su podloge od 100kn na dalje.

pa mi sve zajedno košta najmanje 50% skuplje. jel ga možda netko isprobaval bez podloga na namještaju ili bilo gdje?

(jer sam ovim sad koristim obični A4 papir koji mjenjam svaka 2 tjedna jer se zamasti pa ne radi kako treba više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miš SHARKOON FireGlider

A gle, Steelseries QCK ti je 59 Kn u Linksu. Ispod toga ne trebaš iči.

Radio bi ti taj Sharkoon na večini podloga, al bez dobre podloge nije to to.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

razumijem. ipak su one s razlogom osmišljene i ima ih onih za 200kn i onih za 10kn. u kauflandu sam jednom vidio podloge za miš po 3kn. a sad ako neko kupi miš za soma kuna i podlugu za 5-10kn isto je ko da neko kupi komp i da u njega 8-9k kn i onda nutra stavi hard od 20GB. (bar tako meni djeluje to)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Miš SHARKOON FireGlider

A zasto bi to tako bilo? Moji misevi su svi iz kazegorije 400+ kn i imam podlogu od 32 kn i idu odlicno. Zasto? Zato sto su to odlicni misevi i ne treba im avionska pista da bi radili.

:)
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

Ima razlike u onoj od 39,i onoj od 200,vjeruj logic. Koristim CM Storm već poduže i jednom kad se navikneš na kvalitetnije,nema nazad na kaljužu. Kao ti i Z5500,ajd prodaj ih i kupi Labtec.Belji se

http://www.cmstorm.com/en/products/surfaces/hs_m_battle_pad_ssk/

Podloga je fenomenalna,bar meni.

The HS-M Battle Pad is hybrid gaming surface particularly suited for bumpy or uneven tables and desktops. The hard upper surface layer is optimized to perform 40% better with laser sensors and offers improved glide for absolute speed and precision tracking. The HS-M Battle Pad is layered with polypropylene and a special alloy coating finish, while the aggressive non-slip 100% natural rubber base makes thorough contact with most desktop materials, ensuring that your gaming surface stays firmly in place during intense battles.

Made of a special responsive PP/alloy-layered compund, uniquely textureed to offer maximum tracking and speedy glide.

Baš sad da nema razlike sa onom od 39kn,khm.

Ja imam miš od 200kn koji vjerojatno ima više DPI-ja i akceleracije(20g) od miševa od 500,600kn. Cijena miša je posve nebitna..

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 8:14 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Ja doma nemam podlogu :)

A u firmi imam neku plasticnu na Minnie jer mi je stol od stakla :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bojica kaže...

pročital sam cijelu temu. i gledam malo miš po netu i mogu reč da mi se sviđa. buduči da sam "sirotinja" (studnt koji rinta uz fax stalno da ima za klopu i subotnji izlazak) ovaj mi se model miša čini idealnim za te pare. ali me muči jedna stvar. dali treba podloga za njega ili mogu sa njim po drvetu, plastici........ jer sad imam neki MS-ov miš (koji je star oko 4 godine i koštao je 120kn u getro-u) njega nemogu koristit na bez podloge jer jednostavno miš bježi radi glatkoče podloge (a i ipak ima maleni godina).

i ako treba podloga koja bi bila "idealna" a da opet nije ko neke razerove pa da dam 100kn za nju više radi njihovog štambilja na kutiji.

Možeš ga koristit na stolu ali će ti si brže potrošit one "naljepnice" ispod miša zbog drveta...Za miš ne moraš imat nikakvu Razer podlogu ali zato imaš za 60 kn od Sharkoona s kojom su ljudi zadovoljni

16 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

Dapače.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@tnakir
Da koristis pravi mis radio bi ti i na staklu ;)
17 godina
neaktivan
@thedream
Nisam ja rekao da nema nego da meni ne treba.
15 godina
Bojica kaže...

pročital sam cijelu temu. i gledam malo miš po netu i mogu reč da mi se sviđa. buduči da sam "sirotinja" (studnt koji rinta uz fax stalno da ima za klopu i subotnji izlazak) ovaj mi se model miša čini idealnim za te pare. ali me muči jedna stvar. dali treba podloga za njega ili mogu sa njim po drvetu, plastici........ jer sad imam neki MS-ov miš (koji je star oko 4 godine i koštao je 120kn u getro-u) njega nemogu koristit na bez podloge jer jednostavno miš bježi radi glatkoče podloge (a i ipak ima maleni godina).

i ako treba podloga koja bi bila "idealna" a da opet nije ko neke razerove pa da dam 100kn za nju više radi njihovog štambilja na kutiji.

A da upariš Sharkoonov miš s ovom solidnom Sharkoonovom podlogom?

Go ahead. Make my day.
17 godina
Miš SHARKOON FireGlider

ja imam ovu podlogu i meni je dobra. Glatka je, tak da miš lako klizi po njoj, velika je (300x400mm) i to sve za 40 kn :D

0 0 hvala 0
16 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Ja isto ne kužim te spike sa podlogama, ja imam neku koji je moj tata bio dobio od firme jedno prilikom(čak 2 komada točnije) uglavnom vrlo male površine i ima onaj silikonski jastučić za ruku. Nakon tog jastučića jednostavno nemogu na običnim podlogama koristi miš na više od sat-dva a da me zglob ne počne boliti ili nešto slično, a površinu podloge riješavam tako što imam visok dpi i vrlo malo moram micati miš po podlozi. Inače je podloga valjda plastična, nemam pojma kakav materijal ali fireglider je nečujan na njoj i radi super(puno bolje nego kad je na stolu bez podloge.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

To su one spužvaste s jastučićem,ima ih u bojama svakakvim? Manhattan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thedream kaže...

To su one spužvaste s jastučićem,ima ih u bojama svakakvim? Manhattan?

Nemam pojma koja je firma, samo piše ime kompanije i od iza da je u tajvanu izrađena...

Stoja
16 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Slično tako izgleda ali manja rekao bi...evo slike da ne kompliciramBelji se

Edit: sad si uredio, da to je ona sa trećeg linka, našao si juSmijeh

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 14:16 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

@oddball

sviđa mi se ta podloga.

a morat ču otič u links i pogledat šta imaju raspoloživo u VŽ-u. jer 80% stvari koje mi se kod njih svide baš to nikad nemaju u VŽ-u. ko da me ne vole pa nikad nemaju ništa za mene :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Slično tako izgleda ali manja rekao bi...evo slike da ne kompliciramBelji se

Edit: sad si uredio, da to je ona sa trećeg linka, našao si juSmijeh

Znam ja haha,curi sam ju kupio nema dugo.Osmijeh

16 godina
thedream kaže...

Znam ja haha,curi sam ju kupio nema dugo.Osmijeh

Al nema podloga je odlična hehe. Jedino oni koji vole pri niskim osjetljivostima igrati onda im ne paše jer nemogu previše ruku micati zbog jastučića, ali meni u fps-ovima mi je super jer ionako radim male pokrete i onda je milina igrati. Ali kad sam recimo neke slike uređivao pa smanjio osjetljivost da imam preciznost, e onda je podloga premala i jako nezgrapno je za raditi, onda baš trebaju one velike podloge...

Stoja
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

Ma to šta ona igra,word i fejsbuk,daj hebote. Hehe,ergonomična je da. Makar za tu podlogu,zbog njene veličine,što si i sam rekao - moraš imat prilično preciznog glodavca,bar na 1600dpi,da što manje po površini i preciznije scrollaš. Nema mjesta jednostavno haha,cap cap..i to je to,na stolu si.

Ja sa onom svojom gore linkanom CM podlogom mogu valjda 3 desktopa preletiti. Samo istina Bog,tko bi dao 180kn za pad. Ja luđak. Ne znam šta mi je bilo,valjda neki napad obijesti i histerije. SmijehSmijeh Ili dobio na kladi,ne sjećam se.

Uglavnom topla preporuka i tvoje podloge,za precizne miševe i šaku kuna..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Miš SHARKOON FireGlider

E pa zato ja na 1280x1024 rezi derem 3600dpiCool Ja da bi sa strelicom došao sa jednog kraja ekrana na drugi, pomaknem niti za 2cm mišSmijeh

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bojica kaže...

@oddball

sviđa mi se ta podloga.

a morat ču otič u links i pogledat šta imaju raspoloživo u VŽ-u. jer 80% stvari koje mi se kod njih svide baš to nikad nemaju u VŽ-u. ko da me ne vole pa nikad nemaju ništa za mene :(

Ja sam za svoju Razerovu podlogu čekao tjedan dana da dođe u Links u VŽ...

Go ahead. Make my day.
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

Kada predes na kvalitetan mis sa dobrom ergonomijom i visokim DPIem, osjetit ces promjenu i na drvenom stolu :D

The ONE and ONLY!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E zanima me jel dobra ta sharkoonova podloga za te novce,i za sharkoonov fireglider miš??

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.061

Filip
15 godina
Filip92 kaže...

E zanima me jel dobra ta sharkoonova podloga za te novce,i za sharkoonov fireglider miš??

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.061

Mogu ti reći da je za te novce odlična.Miš klizi po njoj bez problema,velika je,jedina zamjerka mi je da mi se čini da će brzo rubovi otići,da će se ishabat.

15 godina
protjeran

Ja ti ju imam 13+ mjeseci,

još se rubovi nisu pohabali,

a troši se svaki dan bar 5h.

Par fleka od člaša, pive i kole,

ali to nije kriva podloga već ja.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Uzeo sam si i ja danas Sharkoon Fireglidera, crnog ne onog "vatrenog".

Prvi dojam je SUPER, prema onome što sam prije imao je Nebo i Zemlja.

3600 dpi, utezi, indikator u 3 boje za mjenjanje dpi-a, 3 dodatne tipke (2 sa strane služe me super u internetskom pregledniku, služe za back i next, dok treća tipka je za pucačine kada se pritisne ispale se 3 metka odjednom, a i u windowsima može poslužit kao troklik)

Dolazi i sam mini cd-om na kojem je software od miša. U software-u se dodatno daju podesit tipke. Miš je velik veći od većine logitechovih taman za moju ruku, no i veći miš nebi škodio. Mogao sam uzeti i onog MX518 no on mi je premalen bio, a i ovaj mi se činio dosta boljim.

Jedini minus bih stavio što mi se ruka malo više znoji.

Sve u svemu ODLIČNO, PREPORUKA!

9/10

Sutra ću kupit u linksu (koji mi je 25min daleko, što pješice što tramvajem) i podlogu također sharkoon, 1337 black XL za 66kn. Kupio sam miš zbog toga jer sa Logitech RX1000 više nisam mogao vući ikone što znači da je lijevi klik već pri kraju, a imao sam ga samo 1-1.5 god što je sramotno jer me stari genius za 100kn služio preko 4 godine.

Nažalost još ga nisam isprobao u gamingu(na laptopu sam) no budem u subotu kada se vraćam kući iz Zagreba gdje odsada živim 5 dana u tjednu dok nezavršim faks.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 22:03 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice