Miš preskače

poruka: 133
|
čitano: 16.380
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Miš preskače
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

Trustova periferija radi kako kad...

Osobno iskustvo sa njihovim zvucnicima, slabo pojacalo, krce na vecim glasnocama.

Pred 6 mjeseci sam bio kupio miš Trust sa 5 tipki, ergonomski neki, žični. Dodjem doma, kad ono razočaranje! Miš jednostavno ako stisneš tipku za DPI prestane raditi pa moras prekopcat u drugi port (isprobano na vise racunala), ponekad nezeli reagirat na ljevi klik, a ponekad pomijesa ljevi i desni klik (takodjer provjereno na vise racunala), dakle mis je smece. Reklamirao sam i dobio povrat NOvca, al dobro to je bilo u Kauflandu.

Prije 7 godina sam isto kupio PS2 mis od trusta, on i dan danas savrseno radi. Trust dakle ima neke proizvode dobre, a neke lose. Kako kad. 

A bežično je to što s*ebe stvar - po meni izgleda samo Logitech radi kako treba te bežične miševe (G700 i sl.)
Sad sam gledao na Makromikro stranici - G500 im je 529,99kn ,G400 nemaju ,a G300 ne bih uzimao.

A valjda će vratit novce,jer ovo im je bio zadnji miš tamo ,a ne vjerujem da će ga nabavljati više pa bi bilo dobro da vrate novce da kupim G400.

Sad sam radio s mišem pola metra iznad recievera i on ponovno zapinje i ne prihvaća klik odmah,nego nakon 2-3 puta .

Ma Logitech je najbolji za periferiju.
Doma imam set bijeli bezicni mis i bijela tipkovnica bezicna, i sve to na PS/2 reciver. Medjutim imalo je problema...
Ako recimo miš i tipkovnica nisu udaljeni dosta jedno od drugoga i ako su preblizu reciveru, tipkovnica neradi dok se koristi miš i obrnuto. Kada se sva ljepo naštela onda radi savršeno. 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati t
15 godina
neaktivan
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

Osobno iskustvo sa njihovim zvucnicima, slabo pojacalo, krce na vecim glasnocama.

Pred 6 mjeseci sam bio kupio miš Trust sa 5 tipki, ergonomski neki, žični. Dodjem doma, kad ono razočaranje! Miš jednostavno ako stisneš tipku za DPI prestane raditi pa moras prekopcat u drugi port (isprobano na vise racunala), ponekad nezeli reagirat na ljevi klik, a ponekad pomijesa ljevi i desni klik (takodjer provjereno na vise racunala), dakle mis je smece. Reklamirao sam i dobio povrat NOvca, al dobro to je bilo u Kauflandu.

Prije 7 godina sam isto kupio PS2 mis od trusta, on i dan danas savrseno radi. Trust dakle ima neke proizvode dobre, a neke lose. Kako kad. 

A bežično je to što s*ebe stvar - po meni izgleda samo Logitech radi kako treba te bežične miševe (G700 i sl.)
Sad sam gledao na Makromikro stranici - G500 im je 529,99kn ,G400 nemaju ,a G300 ne bih uzimao.

A valjda će vratit novce,jer ovo im je bio zadnji miš tamo ,a ne vjerujem da će ga nabavljati više pa bi bilo dobro da vrate novce da kupim G400.

Sad sam radio s mišem pola metra iznad recievera i on ponovno zapinje i ne prihvaća klik odmah,nego nakon 2-3 puta .

Doma imam set bijeli bezicni mis i bijela tipkovnica bezicna, i sve to na PS/2 reciver. Medjutim imalo je problema...
Ako recimo miš i tipkovnica nisu udaljeni dosta jedno od drugoga i ako su preblizu reciveru, tipkovnica neradi dok se koristi miš i obrnuto. Kada se sva ljepo naštela onda radi savršeno. 

Ja samo znam da na MS 712w setu nisam imao problema - baterije sam rijetko mjenjao ,a ni set nije neke izrade bio pa sam se brzo prebacio nazad na Logitech žično.
Jedino mi je nakon oko 1 god. korištenja krepao lijevi klik na tom mišu iz seta i onda sam zamjenio miša i nastavio s tipkovnicom dok i ona nije nedavno (nakon 2 god.)

počela škripat cijela - inače i sad radi,al je ne koristim.

Nemam potrebe za bežičnim,al ovaj je stvarno lijep,ergonomski miš i nisam mogao ne kupit ga i  eto - odbilo mi se od glavu što nisam uzeo G400.

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
16 godina
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

...

Pa ako je bila tako mara razlika trebao si pričekat dan-dva i probat skupit i uzet G400 {#}

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati t
15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

Ja samo znam da na MS 712w setu nisam imao problema - baterije sam rijetko mjenjao ,a ni set nije neke izrade bio pa sam se brzo prebacio nazad na Logitech žično.
Jedino mi je nakon oko 1 god. korištenja krepao lijevi klik na tom mišu iz seta i onda sam zamjenio miša i nastavio s tipkovnicom dok i ona nije nedavno (nakon 2 god.)

počela škripat cijela - inače i sad radi,al je ne koristim.

Nemam potrebe za bežičnim,al ovaj je stvarno lijep,ergonomski miš i nisam mogao ne kupit ga i  eto - odbilo mi se od glavu što nisam uzeo G400.

Pa nisi ni znao da ćeš dobiti još 100kn nemoj se sad zbog tog gristi ... uglavnom moja preporuka ti je da odeš na makromikroviu straicu i pokušaš si naći neki drugi miš. je mislim da će ti reći da možeš jedino zamjeniti miš za neki drugi iste cijene ili uz nadoplatu ... ali nemoj odustati od nagovaranja da ti vrate novac!!!

15 godina
neaktivan
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

...

Pa ako je bila tako mara razlika trebao si pričekat dan-dva i probat skupit i uzet G400 {#}

ma kažem ti - hitno mi je trebao miš i do tad sam čekao,bilo mi je usput u MakroMikra i ja pitam prodvača jel to dobar miš,oće bit problema

a on meni - ne,radit će kako treba,to je bluetooth miš i domet 8m.

A dan poslije sam dobio 100kn i taman bih imao za G400 -e tad sam sebi lupio jedan facepalm i požalio .

@etnes - ne znam jesi ikad gledao na toj stranici,al nenormalne su cijene (G500 = 529,99kn)
Probat ću im reć da vrate novac,jer sutra će bit tjedan dana otkako sam ga uzeo pa bi možda i povrat novca prošao.

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 0:42 (mstaglicic).
15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

...

ma kažem ti - hitno mi je trebao miš i do tad sam čekao,bilo mi je usput u MakroMikra i ja pitam prodvača jel to dobar miš,oće bit problema

A dan poslije sam dobio 100kn i taman bih imao za G400 -e tad sam sebi lupio jedan facepalm i požalio .

to ti je izlika da te je prodavač prevario- dakle buni se da želiš povrat novca xD

15 godina
neaktivan
etnes kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

...

to ti je izlika da te je prodavač prevario- dakle buni se da želiš povrat novca xD

Heh,a tko će mi to povjerovat ?
Neće prodavač doć i reć - je,reka san mu,kako da ne :D
Moja riječ protiv njegove ...

15 godina
neaktivan
Miš preskače

a šta sad ... reci mu da si ti trebao BAŠ bluetooth miš xD ne ovaj obični....

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
etnes kaže...

a šta sad ... reci mu da si ti trebao BAŠ bluetooth miš xD ne ovaj obični....

Ma nešto ću smislit - valjda neće za*ebavat oko vraćanja.
Jel imam ja pravo na povrat ,po nekom zakonu?

15 godina
GeneralPag1997 kaže...
ugasi par programa i pobrisi malo sa hdd-a i to je to. imao sam isti shit i tako sam ga rijesil

Ovo je koda si reko stavi čarape u lednicu do utorka

15 godina
neaktivan
Miš preskače

nisam siguran jer (nažalost) miš radi iako preskače. Iako je i meni sumnjivo da samo jedna daska (stol) smeta bežičnoj vezi ... tako da mogu ti samo držati palčeve da ti vrate novac, a ko ne to, nadam se da će ti barem dati novi miš (naravno onog kojeg ti odabereš)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
etnes kaže...

nisam siguran jer (nažalost) miš radi iako preskače. Iako je i meni sumnjivo da samo jedna daska (stol) smeta bežičnoj vezi ... tako da mogu ti samo držati palčeve da ti vrate novac, a ko ne to, nadam se da će ti barem dati novi miš (naravno onog kojeg ti odabereš)

ovo boldano = dakle,isto kao da ne radi.

A ne znam koji ću odabrat - ponuda u trgovini im se sastoji od onih Logitech LS1 ,RX-250 i ovi Trustovi/Genijalci (Genius) po 40-50kn te neki ultra skupi od 300-400kn.
Nadoplatit neću,jer toliko lud nisam .

16 godina
Miš preskače
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 1:04 (xZero).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Dakle,koliko vidim - ima nade :D

16 godina
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

Koliko ja vidim ima. Možda da mu usput poneseš i kopiju stavke zakona o zaštiti potrošača? {#}

15 godina
neaktivan
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

Koliko ja vidim ima. Možda da mu usput poneseš i kopiju stavke zakona o zaštiti potrošača? {#}

A može,probat ću to isprintat pa ponijet sa sobom.
Koliko sam shvatio taj zakon ; tu ima više opcija - ili jedno ili drugo ili na kraju treće.
Po kojem to principu ide - kako on odluči ili kako ja želim?

18 godina
xZero kaže...

I Čedu Prodanovića

**odvjetnik Ive Sanadera**

ššššš - možda su u šumi
16 godina
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

Koliko sam shvatio taj zakon ; tu ima više opcija - ili jedno ili drugo ili na kraju treće.

ON po zakonu mora nešto od ta tri koliko sam skužio, reci mu da te miš nezadovoljava te da, negunkcionira kako treba, i posebice napomeni da si prevaren da je rijec o BT mišu, a u biti je WiFi miš u pitanju, reci da si baš htio BT miš a da te je trgovac zahebo rekavši da je bluetooth.... I zahtjevaj povrat novca, u krajnjem slučaju ako neide onda nadoplati za boljeg. 

15 godina
neaktivan
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

ON po zakonu mora nešto od ta tri koliko sam skužio, reci mu da te miš nezadovoljava te da, negunkcionira kako treba, i posebice napomeni da si prevaren da je rijec o BT mišu, a u biti je WiFi miš u pitanju, reci da si baš htio BT miš a da te je trgovac zahebo rekavši da je bluetooth.... I zahtjevaj povrat novca, u krajnjem slučaju ako neide onda nadoplati za boljeg. 

Ufff, za boljeg moram bankrotirat ,a nit ga nemaju tamo :(
Inače,najbliži ovom a da je kvalitetan i bolji je ASUS neki od 290kn :O

16 godina
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...
mstaglicic kaže...
xZero kaže...

Ufff, za boljeg moram bankrotirat ,a nit ga nemaju tamo :(
Inače,najbliži ovom a da je kvalitetan i bolji je ASUS neki od 290kn :O

A inzistiraj povrat novca. Nadoplata za bolji sam rekao samo u krajnjem slučaju.

18 godina
Miš preskače

Traži novce nazad i trk u Lniks po G400 za 200 kuna ili Fireglider za 209 kuna

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš preskače

Inzistirat ću - reć ću da mi nije neki miš,da ne leži u ruci i najbitnije od svega - ne radi kako treba i da je wifi a meni treba bt miš.
Nadan se da ću dobit povrat da mogu poletit u Linksa po G400 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mstaglicic kaže...

Inzistirat ću - reć ću da mi nije neki miš,da ne leži u ruci i najbitnije od svega - ne radi kako treba i da je wifi a meni treba bt miš.

Držim ti fige ;)

15 godina
neaktivan
xZero kaže...
mstaglicic kaže...

Držim ti fige ;)

Hvala ;)

A valjda ću sutra uhvatit vremena da se zaletim do MakroMikra (nije mi daleko :D) pa javim sutra kako je prošlo.

15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

Može biti i 10 cm, ako je između nešto što smeta vezi opet si na istome!

Vidim da si se već odlučio za G400, ali jesi li probao nešto od onoga što sam ti napisao?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
neaktivan
godo kaže...
mstaglicic kaže...

Može biti i 10 cm, ako je između nešto što smeta vezi opet si na istome!

Vidim da si se već odlučio za G400, ali jesi li probao nešto od onoga što sam ti napisao?

Miš je bio na stolu,a pola metra (možda i malo manje) ispod njega je reciever -  i opet preskače,zapinje i ne prihvaća klik kako treba.
Malo ga kucnem oko poklopca za bateriju (po sredini) i radi normalno neko vrijeme,pa onda opet zeza.

Odlučio sam se za G400 ,a ovo što si mi rekao ću probat sutra.
Produžni USB neću kupovat.

A i kako je netko na prošloj stranici rekao - njemu miš radi sa 20m i između su 2 zida.
Mislim,malo mi je glupo da mi Trust ne radi kako treba,a MS koji je isto bio wireless je radio kako treba,bez problema.
A i opet da moraju biti toliko blizu mi ne ide u glavu - čemu onda domet toliki kad je toliki domet (a da nema ništa između) malo teško ostvarit.

15 godina
mstaglicic kaže...

Malo ga kucnem oko poklopca za bateriju (po sredini) i radi normalno neko vrijeme,pa onda opet zeza.

A i opet da moraju biti toliko blizu mi ne ide u glavu - čemu onda domet toliki kad je toliki domet (a da nema ništa između) malo teško ostvarit.

Malo ga kucnes? Mozda baterija ima lufta između kontakata pa dok se malo razmrda ne lovi. Jel mozes stavit sliku kak izgleda ta baterija unutra ?

Music As A Weapon !!
15 godina
Miš preskače

Meni ta bezicna periferija nikako ne pase :)   jednostavno nakraju ce me mjenaje baterija kostati vise nego mis ili tip :) al ko voli nek izvoli......

Sretan Božić i godina nova!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

Meni ta bezicna periferija nikako ne pase :)  jednostavno nakraju ce me mjenaje baterija kostati vise nego mis ili tip :) al ko voli nek izvoli......

Imam bežični Logitech MX1000 koji radi ko urica već 4.5 god., Nikad nisam mjenjao bateriju , a ona mi drzi i po tjedan dana.

Music As A Weapon !!
15 godina
evo sad pito starce da uzmen g400. rekli ne sta ce ti vec imas mis. pa sam im reko sta ako ovaj sta imam crkne oni mi odgovorili imas onaj ps/2 mis u ladici :/
AMD u <3 Intel u 8===3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice