Miš preskače

poruka: 133
|
čitano: 16.380
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Miš preskače
8ax kaže...
Nema to veze s cijenom, svi jeftini misevi marka tipa MS, Trust, Genius prakticki isto kostaju za proizvodnju, izvedba je losa, i vjerojatno je neki kontakt rashaban.

A probat ću kupit produžni USB,al kažem - MS je bolje radio od ovog ,je da je miš bio cijeli lagan i ko da će se odmah slomit ,al je bar radio kako treba dok mu nije lijevi klik propao .

Ako i nakon toga bude problema - nosim ga u MakroMikro i tražit ću povrat,al nema teoretske šanse da dobijem :D

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
16 godina
@general

Imam Genius zvucnike i savrseni su.
Al kostaju 800 kn.
Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
15 godina
istina. sve je to od modela do modela. ne treba kvalitetu nekog proizvodjaca odredjivat po 1 proizvodu. ima i fail proizvoda, ali ima i vrhunskih.
AMD u <3 Intel u 8===3
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
@general

Al kostaju 800 kn.

Za mene samo logitech valja i gotovo.

Sad sam se zaletio na ovog Trusta (Trutinu) jer mi je trebao miš a imao sam 150kn i ovaj je još onako ergonomski i taman mi leži u ruci.

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
18 godina
Miš preskače

Imao sam u par navrata Trust periferiju i šta se tiče glodavca...loše. Prelazak na Sharkoon mi je to pokazao - kako je taj glodavac bio loš! Još ti bežični Trustovi...nikad više

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
mstaglicic kaže...
8ax kaže...
@general

Al kostaju 800 kn.

Za mene samo logitech valja i gotovo.

Sad sam se zaletio na ovog Trusta (Trutinu) jer mi je trebao miš a imao sam 150kn i ovaj je još onako ergonomski i taman mi leži u ruci.

Što se tiče miš-eva, samo microsoft {#}

Sad imam x3 sidewinder i znam da ću ga nekad morati zamjeniti a već sam se tako navikao na njega {#}

Inače periferiju mjenjam jaaaako rijetko, trenutna tipkovnica 7-8 godina stara, miš oko godinu dana (prethodnik radio oko 5 godina), zvučnici su stari oko pola godine (oni prije su prvi logitech 5.1 sustav bili :-D)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Miš preskače

Uh,sad kad sam to za Trust pročitao što je kolega gore napisao, imam jedno pitanje:

Jel mogu ja njima doć i reć da nisam zadovoljan proizvodom te bih ga vratio ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja imam trust mis i tipkovnicu i pasu mi. mis je velik sta jako volim, a tastatura je osrednja. mijenjat cu ih tenk ako krenu baterije previse gucat ili ih brat uze i zalipi u zid.
AMD u <3 Intel u 8===3
15 godina
@mstaglicic da zast ne
AMD u <3 Intel u 8===3
18 godina
GeneralPag1997 kaže...
ja imam trust mis i tipkovnicu i pasu mi. mis je velik sta jako volim, a tastatura je osrednja. mijenjat cu ih tenk ako krenu baterije previse gucat ili ih brat uze i zalipi u zid.

Odmah miša bratu u ruke i neka ga baca punom snagom. I onda kakvog Logitech G400 ili Sharkoon Fireglidera i da vidiš preporoda {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
moderator
Miš preskače

za početak o mišu: obični wireless miš koji radi na 2,4GHz, nikakav bluetooth...da je bluetooth nebi imao tih problema...

pitanje: imaš li u blizini računala wireles router ili stick/karticu?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Miš preskače

Ja uzel nedavno bezveze ovo za 50kn, i prezadovoljan lol. Jedino mi malo malen za rukovati, al priviknul sam se za dan i pol.

Igram FPS/RTS online/offline, dosta je precizan, i dosta bolji od bivšeg logia g400 za čudo isusovo.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
@mstaglicic da zast ne

Ok,a jel se mogu pozvat na koji zakon ili nešto,jer sam uvjeren da će me otpilit ?

XXX-Man kaže...

za početak o mišu: obični wireless miš koji radi na 2,4GHz, nikakav bluetooth...da je bluetooth nebi imao tih problema...

pitanje: imaš li u blizini računala wireles router ili stick/karticu?

Znači to je wlan miš ,dakle za*ebao me lik?

Nemam,komp se spaja kabelom,na HTC-u i PSP-u je ugašen WLAN .
Router je na donjem katu ,tako da nema ništa što bi mu ometalo frekvenciju.

16 godina
moderator
mstaglicic kaže...

nije wlan, nego wireless!

ali što je bitno, definitivno nije bluetooth!

zna se dogodit da drugi uređaji koji rade na tom frekvencijskom rasponu ometaju miš, ali opnda to ovdje nije slučaj

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
mstaglicic kaže...

nije wlan, nego wireless!

ali što je bitno, definitivno nije bluetooth!

zna se dogodit da drugi uređaji koji rade na tom frekvencijskom rasponu ometaju miš, ali opnda to ovdje nije slučaj

ok - isprika,wireless.

nema nikakvih uređaja da ometaju rad,nit je neka neravna površina pa mi je malo čudno.

15 godina
a mozda radi tlaka u zraku :D
AMD u <3 Intel u 8===3
16 godina
moderator
mstaglicic kaže...

ok - isprika,wireless.

nema nikakvih uređaja da ometaju rad,nit je neka neravna površina pa mi je malo čudno.

ma ništa,btw. to ja bezveze okidam uskličnike :)

ako nije neki problem s USB konektorima na matičnoj, miš je neispravan

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
mstaglicic kaže...

ok - isprika,wireless.

ma ništa,btw. to ja bezveze okidam uskličnike :)

ako nije neki problem s USB konektorima na matičnoj, miš je neispravan

Matična je stara 3 mj. (990XA-UD3),nije spojeno na USB 3.0 port ,inače - ako PSP kabel spojim u taj utor - PSP normalno radi i normalno se puni i prebacuje podatke,također i HTC ako spojim -sve je u redu.

Očito je onda do miša i/ili do toga što nema vidljivosti između njih.

16 godina
moderator
mstaglicic kaže...

Matična je stara 3 mj. (990XA-UD3),nije spojeno na USB 3.0 port ,inače - ako PSP kabel spojim u taj utor - PSP normalno radi i normalno se puni i prebacuje podatke,također i HTC ako spojim -sve je u redu.

boldano, do toga nije...

miš pod moj PC radi kroz 2 zida sa 20m udaljenosti

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
mstaglicic kaže...

boldano, do toga nije...

miš pod moj PC radi kroz 2 zida sa 20m udaljenosti

Dakle - miš je definitvno ?

Otić ću sutra u Makro Mikro pa pitat jel mogu dobit povrat novca ili što već.
Zna li netko jel se mogu pozvat na neki zakon po kojem su oni dužni vratit novce?

Meni je MS miš (taj iz seta 712w) radio sa 5m bez problema na 1 bateriji i nije zapinjao.
Između nije bilo zida,al je reciever bio zagušen među kabelima i svejedno je hvatao kako treba.

16 godina
moderator
mstaglicic kaže...

ja mislim da je u njemu problem

15 godina
neaktivan
Miš preskače

1. Spusti miš na pod (zajedno sa podlogom) i probaj ga koristiti. Prvo probaj ispred kompa, a onda i tako da miš bude iza kompa blizu receivera.

2. Ako na taj način vidiš da miš radi, to znači da moraš kupiti USB produžni kabel, sa kojim će ti receiver biti na stolu, blizu miša.

P.S. Domet možda je 8 metara, ali u uvijetima u kojima nema prepreka (zid, stol, itd.)

Prodavač je prodavač, a korisne informacije sakupljaš recimo na BUG Forumu!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
mstaglicic kaže...

ja mislim da je u njemu problem

A odnijet ću sutra pa vidit što oni kažu.

Zahvaljujem se :)

EDIT:

Sad upravo radim s tim mišem i upravo me izluđuje.

Pokušao sam na stolu što bliže doć mišem iznad recievera,al ovaj i dalje zapinje.
Probat ću nekako to složit da sa stražnje strane probam to s mišem.
S prednje strane ne mogu jer mi komp ne prepoznaje reciever ako ga prikopčam,dok na tom utoru uredno prepoznaje i HTC i PSP kad spojim ,kao i bilo koji drugi USB uređaj,al ovaj reciever neće.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 23:56 (mstaglicic).
15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

Pokušao sam na stolu što bliže doć mišem iznad recievera,al ovaj i dalje zapinje.
Probat ću nekako to složit da sa stražnje strane probam to s mišem.
S prednje strane ne mogu jer mi komp ne prepoznaje reciever ako ga prikopčam,dok na tom utoru uredno prepoznaje i HTC i PSP kad spojim ,kao i bilo koji drugi USB uređaj,al ovaj reciever neće.

Samo miš stavi na pod sa prednje strane kompa, dok je receiver spojen tamo gdje je i sada. To radiš zato da vidiš da li je problem u stolu, i da li bi miš radio u tom položaju u odnosu na receiver!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 0:06 (godo).
15 godina
neaktivan
Miš preskače

što se tiče zamjene, možeš jedino reći da ti je prodavač rekao da je to bluetooth miš i da će raditi, a ti reci da je krivo rekao i da miš ne radi dobro zbog toga i toga ... te da je došlo do nesporazuma i u toj zbrci probaj nekako isčupati g400. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 0:07 (etnes).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
etnes kaže...

što se tiče zamjene, možeš jedino reći da ti je prodavač rekao da je to bluetooth miš i da će raditi, a ti reci da je krivo rekao i da miš ne radi dobro zbog toga i toga ... te da je došlo do nesporazuma i u toj zbrci probaj nekako isčupati g400. 

Nemaju oni G400 ,u tome je i problem.
Mislio sam izvuć od njih novce pa otrčat u Links po G400.

U MakroMikra sam preko 10-11k KN ostavio - uzeo sam monitor,tipkovnicu,miša (i to 3-4 kom.),laptop (8k KN),par USB stickova,tinte,kabele,...
Sve je to na firmu uzeto,pa mislim da bi mogli izać u susret i vratit novce :D

15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
etnes kaže...

Nemaju oni G400 ,u tome je i problem.
Mislio sam izvuć od njih novce pa otrčat u Links po G400.

U MakroMikra sam preko 10-11k KN ostavio - uzeo sam monitor,tipkovnicu,miša (i to 3-4 kom.),laptop (8k KN),par USB stickova,tinte,kabele,...
Sve je to na firmu uzeto,pa mislim da bi mogli izać u susret i vratit novce :D

nisam siguran ... mislim da jedino zamjena dolazi u obzir kod takvih situacija. No bez obzira na to, daj sve od see pa što bude bude ... nadam se da ćeš uspjeti :)

15 godina
ako nisu govna izac ce ti u susret
AMD u <3 Intel u 8===3
16 godina
Miš preskače

Trustova periferija radi kako kad...

Osobno iskustvo sa njihovim zvucnicima, slabo pojacalo, krce na vecim glasnocama.

Pred 6 mjeseci sam bio kupio miš Trust sa 5 tipki, ergonomski neki, žični. Dodjem doma, kad ono razočaranje! Miš jednostavno ako stisneš tipku za DPI prestane raditi pa moras prekopcat u drugi port (isprobano na vise racunala), ponekad nezeli reagirat na ljevi klik, a ponekad pomijesa ljevi i desni klik (takodjer provjereno na vise racunala), dakle mis je smece. Reklamirao sam i dobio povrat NOvca, al dobro to je bilo u Kauflandu.

Prije 7 godina sam isto kupio PS2 mis od trusta, on i dan danas savrseno radi. Trust dakle ima neke proizvode dobre, a neke lose. Kako kad. 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati t
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Trustova periferija radi kako kad...

Osobno iskustvo sa njihovim zvucnicima, slabo pojacalo, krce na vecim glasnocama.

Pred 6 mjeseci sam bio kupio miš Trust sa 5 tipki, ergonomski neki, žični. Dodjem doma, kad ono razočaranje! Miš jednostavno ako stisneš tipku za DPI prestane raditi pa moras prekopcat u drugi port (isprobano na vise racunala), ponekad nezeli reagirat na ljevi klik, a ponekad pomijesa ljevi i desni klik (takodjer provjereno na vise racunala), dakle mis je smece. Reklamirao sam i dobio povrat NOvca, al dobro to je bilo u Kauflandu.

Prije 7 godina sam isto kupio PS2 mis od trusta, on i dan danas savrseno radi. Trust dakle ima neke proizvode dobre, a neke lose. Kako kad. 

A bežično je to što s*ebe stvar - po meni izgleda samo Logitech radi kako treba te bežične miševe (G700 i sl.)
Sad sam gledao na Makromikro stranici - G500 im je 529,99kn ,G400 nemaju ,a G300 ne bih uzimao.

A valjda će vratit novce,jer ovo im je bio zadnji miš tamo ,a ne vjerujem da će ga nabavljati više pa bi bilo dobro da vrate novce da kupim G400.

Sad sam radio s mišem pola metra iznad recievera i on ponovno zapinje i ne prihvaća klik odmah,nego nakon 2-3 puta .

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice