Miš do 200 kn

poruka: 43
|
čitano: 14.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Miš do 200 kn
schmmayser kaže...

Zna li itko da li se moze tog sharkoon rush misonju kupiti u Osijeku?

ako ima linksa onda može!
Namigiva

Amd 2x,asus motherboard,ati radeon gecube hd 3850,320gb ram-a,4x512mb ddr2 i asus vento chasis
17 godina
neaktivan
mojo kaže...
schmmayser kaže...

Namigiva

e nema...

Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
17 godina
neaktivan
schmmayser kaže...

Namigiva

e nema...

Lol onda ga kupi preko neta....

Amd 2x,asus motherboard,ati radeon gecube hd 3850,320gb ram-a,4x512mb ddr2 i asus vento chasis
17 godina
neaktivan
Miš do 200 kn

a možeš otići u Zagreb...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
qbone kaže...

na kraju sam kupio Razer Death Adder-a, prvi dojam je super, super radi, ergonomičan je i lijepo izgleda.

U potpunosti se slazem. Logitech sam dugo koristio ali nekako sam zadovoljniji razerom od kada sam presao na tu firmu. Mislim da trenutno sa novijim modelima razera nemozes fulat nikako. Samo, skupi su. Ali mislim da vrijede toliko.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan
Radikal kaže...

Sharkoon je tezi od mx518. I kosta do 200 kn. A mx518 kosta oko 350 kn. Tako da ja ta dva misa ne bi usporedivao. A sharkoon rush ima samo dvije tipke s lijeve strane od dodatnih tipki dok mx518 ima i one dvije za promjenu dpi kod kotacica i onu jednu za taskove. Rush to drugacije ima rjeseno. Ali mislim da su ti i te dvije tipke sasvim dovoljne. Ne znam. Sto se preporuke tice, mogu ti preporuciti i mx518 i sharkoon rush jer i jednog i drugog posjedujem. Ali ja ih ne bi stavljao u isti rang. Sve ovisi koliko novaca zelis dati. I jedan i drugi su odlicni misevi.

U kojem smislu nisu u istom rangu?
Isto namjeravam uzeti misa i izbor mi se suzio na ta dva. Previse mi je dati 400+ kn za nekog Razora bez obzira sto izgledaju opako.
Dao bih prednost mx518, ali kod Sharkoon-a mi se svida sto nije gladak i deblji je na sredini (bar tako izgleda prema slikama).
Ispravi me, ako grijesim.
Koji je tebi bolji? Ipak si isprobao oba dva, tj. posjedujes oba dva.
17 godina
neaktivan

Pa ipak je logitech firma koja proizvodi miseve vec dugo i radi dobar posao. Zato mu dajem prednost.

Sharkoon je dobar. Za te novce najbolje sto mozes kupiti.

A i nemozes ih stavljati u isti rang zbog cijene. 350 kn vs 198 kn. To je skoro duplo vise.

Za oko 350 kn imas i Razer diamondback 3g koji je bolji og mx518 tako da bi to opet po meni bila bolja kupnja.

Razer Diamondback 3g

Inace ime teme je mis do 200 kn. Samim time sve skuplje od toga nije u istom rangu. Eto u tom smislu.

I da, nije u razeru stvar sto se preporuca zbog "opakog" izgleda kako kazes nego, to su zbilja kvalitetni misevi. Je da kostaju ali usporedi ih sa logitech g5 ili g9 i vidjet ces da uopce nisu toliko skupi.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan
Radikal kaže...

Pa ipak je logitech firma koja proizvodi miseve vec dugo i radi dobar posao. Zato mu dajem prednost.

Sharkoon je dobar. Za te novce najbolje sto mozes kupiti.

A i nemozes ih stavljati u isti rang zbog cijene. 350 kn vs 198 kn. To je skoro duplo vise.

Za oko 350 kn imas i Razer diamondback 3g koji je bolji og mx518 tako da bi to opet po meni bila bolja kupnja.

Razer Diamondback 3g

Inace ime teme je mis do 200 kn. Samim time sve skuplje od toga nije u istom rangu. Eto u tom smislu.

I da, nije u razeru stvar sto se preporuca zbog "opakog" izgleda kako kazes nego, to su zbilja kvalitetni misevi. Je da kostaju ali usporedi ih sa logitech g5 ili g9 i vidjet ces da uopce nisu toliko skupi.

Hvala na objasnjenju. Nadam se da nisi shvatio ono moje "u kom smislu" kao uvredu Sramim se.
Budem pogledao malo bolje ovog Razera sta si mi preporucio. Primjetio sam da je na vecini njihovih modela dosta svjetlecih dijelova (osobno mi se to ne svida).
Ovo mi je malo krivo ispalo za Razer 400+ kn. Mislio sam na sve proizvodace da mi je puno dat 400kn za misa.
U Ve-milu je mx518 299kn.
Sad si me opet stavio u dilemu Osmijeh.
Na kraju ce biti eci-peci-pec.
17 godina
neaktivan

Ne, ja ne shvacam tako lako komentare kao uvredu. Pa za mx518 dat 300 kn i nije lose. Mislim, posjedujem isti i imao sam peh s njim jer mi je prvi kojg sam kupio riknuo nakon 3 mjeseca pa sam cekao 20 dana da mi ga zamijene i bilo je dosta komplikacija itd. pa mi je malo u losem sjecanju ostao. Zato mozda malo previse preporucam razer. Ali sumnjam da ces imati slicno iskustvo. Logitech je ipak firma i pol s kvalitetnim proizvodima. Ma da, razeri dosta svijetle. Ja ga pokrijem krpom kad mi po noci komp ostane upaljen jer je dosta jako svijetlo.

Ako ti to smete onda se nemas sto dvoumiti.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan

Uzeo sam mx518. Sad cemo vidjeti. Lezi dobro u ruci, ali se sad treba priviknuti na vecu preciznost u igrama i nove tipke. Prvi dojam je vise nego dobar.

17 godina
Miš do 200 kn

Za manje od 200Kn ne može se uzeti ništa bolje od Canyon Gaming Laser Mouse (MSL7)

ili OCZ Equalizera (u biti to je isti miš, samo Canyon ima 500Hz USB a OCZ 125Hz).

Ima ih kupiti i u Osijeku; dođu oko 150Kn.

Ponosan sam vlasnik i zadovoljan sam. Kako i nebi bio kad se radi o laserskom mišu s do 2500DPI,

koji ima 7 tipki, 500Hz USB, Philips Dual Laser, Agilent 6010 čip i 7080 FPS tehnologiju.

Sjajno paše u ruku i pere pod Razerom Copperheadom.

PS: Logitech MX518 je optički, ali tuče večinu laserskih.

Piratstvo je grozna stvar! Kako netko može drugima pljačkati brodove?! Nedozvoljivo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš do 200 kn

Kakav je.... Razer.

Uzmi ovo Verbatim Rapier V1 Laser Gaming Mouse.

Torrent je zakon!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš do 200 kn

ma kaj ce ti mis za 200 kn, to je po meni bacanje novca, uzmi si neki jeftini laserski, to je najmanji problem.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice