Logitech G700

poruka: 246
|
čitano: 61.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Logitech G700

Nov, zapakovan G700 za 450 KN, DA ili NE?!

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech G700

DA.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Logitech G700

Već je "uzet", trenutno nemam komp koji ja koristim nego se služim bratovim, pa se nadam da ću uskoro upijeti nabavit sve komponente za rekonstrukciju mog kompa, pa isporbati dotičnog miša i iznjeti dojmove o korištenju, i da, podloga je Razer Destructor (kupio tu sa forum za 150 KN), valda će ić zajedno!?

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Logitech G700
Ivsa kaže...

Već je "uzet", trenutno nemam komp koji ja koristim nego se služim bratovim, pa se nadam da ću uskoro upijeti nabavit sve komponente za rekonstrukciju mog kompa, pa isporbati dotičnog miša i iznjeti dojmove o korištenju, i da, podloga je Razer Destructor (kupio tu sa forum za 150 KN), valda će ić zajedno!?

Hoce... Ja imam G(x (sumnjam da je neka razlika u senzoru) i koristim QCK+, povrsina je gotovo identicna ko na goliathusu. (Prijatelj mi ima nekoliko goliathusa) jedino sto je QCK meni bolji jer je duplo tanji pa je tvrdi i veci je ali mislim da je i ona dovoljno velika...

14 godina
neaktivan
RE: Logitech G700

jel mi netko moze reci koliko baterija traje? ja san ga do sad punija 2 puta i baterija mi traje mozda 3 h igranja battlefielda??

17 godina
neaktivan
Logitech G700

Imam jedan mali problem. Ne znam kad se to pojavilo ali tek sad sam primjetio da mi se stvorila neka crvena-naranancasta boja na desnom rubu kotacica, odmah uz rub gume.

Ima li jos netko taj problem i sta je to uopce? Napominjem da je samo na desnoj strani, lijeva je i dalje normalno srebrna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 19:34 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G700

Kupio sam mis jucer i fenomenalan je. Ali ne mogu instalirat set point . Skinuo sam naj noviju verziju 6.20 i kad kliknem instalaciju samo dode neki dialog ali nema dugmadi za stisnut. Mogu samo prisilno preko task managera ugasit instalaciju. Poludio sam. Zna li netko kakvo rijesenje? Os je win 7 64 bit ultimate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G700

kod mene radi bez problema na win7 x64

esi pokusao ponovno skinuti set point? mozda ti nije download ok?

nisam siguran, mozda je do toga ili pokusaj sa starijom verzijom

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Logitech G700

4 puta skinio. I uvijek isto. Instalirao sam na sljepo tako da sam samo pritiskao enter. Ponudene su mi bile 2 opcije ali ne znam koje. Ja sam samo stisnuo enter na sljepo.

14 godina
Logitech G700

Pozdrav svima
Vidim da je tema malo mrtva,ali nadam se da ću dobiti kvalitetan savijet (ili više). Naručujem ovaj miš,i sad mi treba preporuka dobre podloge za njega. Preferiram platnene, ali nisam siguran kako radi na njima, jer nekakvo je pravilo da se za high-end laserske miševe uzima tvrda podloga.
Razmišljao sam o Roccat taito i SteeelSeries qck+. Taito je malo deblja (što mi je super za odmaranje ruke jer nemam naviku držati cijelu ruku na mišu nego je zglob uvijek na podlozi) tako da mi je ona prvi izbor.

Što vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Logitech G700

Uzmi Steelseries Qck Heavy ona ti je debala 6 mm

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 14:33 (Kresho).

0 0 hvala 0
14 godina
Logitech G700

Uzeo bih ja, ali ne znam hoće li miš dobro pratiti podlogu, tj hoće li "upadati" jer ima dosta tešku ruku kad igram :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakav stol imaš? Možda ti je podloga sasvim suvišna...

Stol sa bijelom, ovakvom površinom je daleko najbolja podloga za miša.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 15:09 (Danny_HR).
14 godina
Logitech G700

Stol je drveni. Odnosno iverica koja ima kao glatki finiš gore. Debljina 20mm, a površina dosta glatka. Često viđam takve po forumu, poprilično su zastupljeni. Pogledaj sliku dolje

nešto ovakvo nešto ovakvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne znam kako mozes koristiti mis na tako hrapavoj drvenoj povrsini, na tome ti se teflonske nozice trose dosta brzo.

17 godina
neaktivan
Da, onda bi ti dobro došla podloga.
Ako je površina preglatka neki senzori ne reagiraju dobro.
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Danny_HR kaže...

Ne znam kako mozes koristiti mis na tako hrapavoj drvenoj povrsini, na tome ti se teflonske nozice trose dosta brzo.

Nije to toliko hrapavo koliko izgleda, ovo je slikano jako blizu.

Na ovakvoj podlozi miševi najbolje reagiraju, neovisno o senzoru.

Što se nožica tiče, ne bih se složio. Iste furam na uredskom mišu već 5 godina. Doma sam na prošlom mišu iste imao 3 i nisu bile istrošene.

17 godina
neaktivan
Logitech G700

Ok ako nije tako hrapava kako se meni ucinilo onda da, nece se tako brzo istrositi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Logitech G700

Imaš pravo, nije baš hrapavo, nema ni neke teksutre, skroz je gladak. Mislim nije kao staklo ali ipak je glađi od nekog normalnog drva, kao što imam npr na zvučnicima.
Ne bih htio trvdu podlogu jer mi frend ima destructora i Deathaddera i od onog zvuka koji proizvode nožice na podlozi diže mi se kosa na glavi, ali ne bih htio ni neku predebelu, Taito ima 3.5 mm pa se svejedno dvoumim, a ova od 6 mi je malo ipak predebela..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne, ovo je slikano s 2-3 cm visine pa rupice izgledaju ogromne.
15 godina
neaktivan
Logitech G700

Ja bih ti predlozio da uzmes Razer Goilathus speed edition najvecu ta je pogleda savrsena za sve miseve plus dosta je izdrljziva.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Logitech G700

Ja ga jucer kupio u linksu za 450 kn na akciji mogu reci da je perfektan jedino jako brzo trosi bateriju a kada ja na kabelu malo je nezgodno jer je tvrd kabel dosta.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

kod mene radi 6.30 perfekto naravno 64 bit.

14 godina
protjeran

Pa baterija traje oko 2 dana na Normal Gaming stalno. Meni je to OK. Ionako ide na punjenje kada legnem.

A podloga je odlicna Goliathus ali sam pronasao novu za sledeci komp.

Xaxa, Evo moga Favorita. 

http://i.imgur.com/5jkOL.jpg

http://i.imgur.com/q75Tv.jpg

Ova i nijedna druga.

Mislim da ce se lepo uklapati uz G510 i G700.

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 0:33 (Vlada011).
13 godina
neaktivan
Logitech G700

Ekipa može mala pomoč... Jučer sam kupio G700 i imam jedan mali problem, nakon što ga spojim sa kom. ne mogu micati ikone po desktopu i ne mogu dodavati one nove kartice na google chromu, igre se zatvaraju same od sebe i nisam mogao instalirati setpoint i kom. se svako malo zamrzne i onda moram otvarati taskmanager... Kad iskopčam miša svo ti problemi nestanu (tek onda sam mogao instalirati setpoint )! Imam win 7 64 bit, i5 2.6, ATI HD 5650 1GB, 4 GB DDR3 RAM... Zahvaljujem unaprijed na pomoči!!! Molim vas čim prije ako netko zna... :)

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam imao sličnih problema kad sam ga kupio. U mom slučaju kotačić (koji ima mogučnost klika lijevi i desno) se zaglavio u lijevom položaju u transportu i to je pravilo probleme. Kada sam ga ispravio sve je proradilo (mora se čiti jasan klik kad pritisneš lijevo i desno).

13 godina
neaktivan

Meni ništa nije zašetakalo sve radi čak sam ga probao i na drugome kom. i tamo sve radi normalno... i probal sam na još jednome laptopu ima xp tamo je isti problem kao i kod mene... :(

13 godina
neaktivan

Problem riješen, kotaćič zaglavio ne u lijevom ni desnom položaju nego onome prema dolje... :)

14 godina
Logitech G700

Razmisljam vec neko vrijem da li da kupim ovaj mis pa moze te mi reci jel se ispati dati novce za njega jel je  kvalitetan, kolko drzi baterija itd..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 15:58 (Kresho).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kresho kaže...

Razmisljam vec neko vrijem da li da kupim ovaj mis pa moze te mi reci jel se ispati dati novce za njega jel je  kvalitetan, kolko drzi baterija itd..

Jednu bateriju.

Ako neželiš da ti je bežično, imaš kabel pa moš priključit.

Ja sam prezadovoljan sa njim. Prvih par puta će ti bit čudno, pogotovo kabel jer je nekako tvrd. Kad uđeš u for, vjeruj mi, neodvaja se ruka od njega =)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice