Izbor dobre podloge za miša izdvojena tema

poruka: 648
|
čitano: 265.526
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Izbor dobre podloge za miša
191x7 kaže...
hrka11 kaže...
191x7 kaže...
hrka11 kaže...

Koju bi valjalo nabavit podlogu do 150-200kn?? Mis mi je g502.

CM Storm Speed RX Large.

Bolja od ova dva modela sto spominjete od log.?

Meni - da.

Uskoro bi i u naše dućane trebala doći Func F-Series r2,  veličina M

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
11 godina
neaktivan
Izbor dobre podloge za miša

kakva bi bila logitech g240 uz g402?

0 0 hvala 0
17 godina
alien20 kaže...

Tanka dakle neudobna.

Twitter: @191x7
11 godina
neaktivan
191x7 kaže...
alien20 kaže...

Tanka dakle neudobna.

Sada imam roccat sense glacier blue (vec 4god) i mis razer abyssus, tako da sam navikao na tanju podlogu.

Zanima me preciznost i dali je to vise podloga za speed ili control?

13 godina
alien20 kaže...

Bila bi uskladjena sa senzorom misa o kojem pises jer je na njoj i testiran za sluzbene specifikacije.

Usto, imao bi uskladjenu periferiju na desktopu iako to nije presudno za ista.

coffe,coffe,coffe.....
15 godina

Logitech G240 ili G440? Znam da je ova tanka, a iva druga deblja, ali koje jos razlike postoje? Za misa Logitech G502 Proteus Core

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ministar kaže...

Logitech G240 ili G440? Znam da je ova tanka, a iva druga deblja, ali koje jos razlike postoje? Za misa Logitech G502 Proteus Core

Imam logitech g502.G240 ti je za manji dpi.Podloga je tanka i dobra.Prao sam je jedanput samo se ne stiskati oko rubova.Za g440 ne znam jer ne preferiram hard podloge.

11 godina
neaktivan
191x7 kaže...
alien20 kaže...

Tanka dakle neudobna.

Ja imam g240 i meni nije neudobna.Po mome nema manu sto je tanka.

17 godina
grungepunkfreak kaže...
191x7 kaže...
alien20 kaže...

Tanka dakle neudobna.

Ne vjerujem da ju imas vec 4-5 godina pa da mozes reci da ti je sacuvala karpalni tunel odnosno da je udobna, da ne skodi ruci.

11 godina
neaktivan
191x7 kaže...
grungepunkfreak kaže...
191x7 kaže...
alien20 kaže...

Tanka dakle neudobna.

Ne vjerujem da ju imas vec 4-5 godina pa da mozes reci da ti je sacuvala karpalni tunel odnosno da je udobna, da ne skodi ruci.

A imam je samo 4 mjeseca.

11 godina
ministar kaže...

Ja sam isto nabavio g240 za isti mis...podloga je odlicna,ali sad imam sranje s misom,pocele se odlijepljivat one podloge ispod misa :/

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
13 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
ministar kaže...

Ja sam isto nabavio g240 za isti mis...podloga je odlicna,ali sad imam sranje s misom,pocele se odlijepljivat one podloge ispod misa :/

nabavi si teflonske nožice.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
11 godina

Je malo off topic ali di cu to nac za njega?

Necu sada da koristim ovu podlogu da je ne iscupam s misom,a po staroj sve tragovi ostaju kako mis vucem.

Nasao sam na ebay samo vidim da ima razlicite debljine,pa koje je bolje?deblje ili tanje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 15:10 (hrka11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Je malo off topic ali di cu to nac za njega?

Necu sada da koristim ovu podlogu da je ne iscupam s misom,a po staroj sve tragovi ostaju kako mis vucem.

Imaš na dnu "Releated spare parts"

LINK

A imaš i na eBay-u 

Edit: Vidim da si upravo našao :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 15:14 (headshot).
11 godina
neaktivan

To je mutavo do bola, das 600kn za mis i ne dobijes ni rezervne klizace, zalosno.

0 0 hvala 0
11 godina

Klizace cu dobit sad dzabe,ali cu usput narucit i ove teflonske.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alien20 kaže...

To je mutavo do bola, das 600kn za mis i ne dobijes ni rezervne klizace, zalosno.

Ja sam kupio R.A.T. 7 otprilike kada je i izašao, i do sada nisam imao problema sa klizačima. Miš je bio 700kn i dobio sam svašta uz njega ali ne i klizače što mi je ok jer ne vidim potrebu. Mislim da je logitech trebao bolje izvesti to jer koliko vidim po netu dosta ljudi ima problema s klizačima na tom mišu.

11 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Klizace cu dobit sad dzabe,ali cu usput narucit i ove teflonske.

Znaci zvao si support i docit ces ih tako?

11 godina
headshot kaže...

Ja sam kupio R.A.T. 7 otprilike kada je i izašao, i do sada nisam imao problema sa klizačima. Miš je bio 700kn i dobio sam svašta uz njega ali ne i klizače što mi je ok jer ne vidim potrebu. Mislim da je logitech trebao bolje izvesti to jer koliko vidim po netu dosta ljudi ima problema s klizačima na tom mišu.

A to da,bas dosta ljudi ima problem s tim,ali mislim da je to samo prva serija s tim misom.Za ostale serije je to popravljeno,a i imaju dobru podrsku,pa se da lako rijesit.

EDIT: zasto ih nebi dobio?pa nisam prvi kojem ce poslat,sve da sam i rekao da mi nevalja mis,kad ima garanciju koju oni svakako provjere preko s.n. dobio bih i mis,nisam prvi ni zadnji.Evo upravo i narucio nove teflonske nozice,nebi da su skupe,2.50 dolara.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 15:34 (hrka11).
15 godina
headshot kaže...
alien20 kaže...

Ja ima RAT7 vec 2,5 god i ovi klizaci ispod lijevog i desnog klika su izlizani do kraja , ostali su uredu, al svejendo nemam potrebe nista mjenjat, imam razer destructor i savrseno klizi mis...

EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic
11 godina
neaktivan

ja imam razer abyssus na roccat sense glacier blue, nakon 4god intenzivnog koristenja, klizaca vise nema, podloga je izhabana

sad sam u potrazi za periferijom do 1000kn (tipkovnica + mis)

0 0 hvala 0
11 godina
alien20 kaže...

ja imam razer abyssus na roccat sense glacier blue, nakon 4god intenzivnog koristenja, klizaca vise nema, podloga je izhabana

Malo smo off topic ovdje sada,imas teme na forumu za sve.Meni je ovaj mis odlican,ima extra senzor,udoban je i izrada je kvalitetna.Raspitaj se jos i vidi tamo po temi.Pozz

11 godina
alien20 kaže...

Evo cisto da ti javim,ovo sto si se cudio jer sam javio Logitechu za problem s gliderima pa sam rekao da ce zamjenu poslat.

Danas me brza posta zove,nisu poslali glidere,nego novi mis.Carina i porez i postarinu Logitech placa i jos se izvinjava radi problema.Tako da sam imam 2 potpuno nova misa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 13:47 (hrka11).
11 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
alien20 kaže...

Evo cisto da ti javim,ovo sto si se cudio jer sam javio Logitechu za problem s gliderima pa sam rekao da ce zamjenu poslat.

Danas me brza posta zove,nisu poslali glidere,nego novi mis.Carina i porez i postarinu Logitech placa i jos se izvinjava radi problema.Tako da sam imam 2 potpuno nova misa.

lol, sad lagano prodas ovaj zapakirani, a sebi narucis glidere za 2$

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 10:35 (alien20).
11 godina

Glidere teflonske sam narucio svakako,prije nego sam slao ista logitechu.Kad vec trazis mis i tipkovnicu moj ti je savjet da kod njih kupujes bas radi ovakvih stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Glidere teflonske sam narucio svakako,prije nego sam slao ista logitechu.Kad vec trazis mis i tipkovnicu moj ti je savjet da kod njih kupujes bas radi ovakvih stvari.

kad budem uzimo, uzimama logija :D

16 godina

Jedan savjet za sve one koji planiraju kupiti neku podlogu je da ne kupuju podlogu koja ima opsivene rubove. Od kako sam dobio jednu takvu sa obrubima, nakon nekog vremena  pocelo mi se desavat da su mi klizaci poceli grebat po podlozi. Pogledao sam malo blize i coskovi klizaca su se poceli odguljivati. Kada dnom misa slucajno predjemo preko obruba, klizac zapne o tanki konac i malo po malo se odguli. Radi se o Logitech G400 misu i World of Tanks Razer Goliathus Soft Gaming Mouse Mat podlozi. Ne mora sad znacit da ce to biti problem sa svim misevima ali na G400 su losi klizaci iz slojeva.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Ekipa, znam da je glupo pitanje, ali dosad sam uvijek koristio jeftine vulgaris podloge, pa želim razriješiti neke nedoumice. 

Ima li smisla kupovati podloge skuplje od 100 kn za nekoga poput mene koji nije profesionalni gamer već zaigram za gušt tu i tamo. Igrao sam i na tim jeftinim podlogama i sa jeftinim miševima, pa vjerujem da bi neki miš za cca. 300 kn koliko planiram dati za njega + podloga od 100 kn za mene bila dobra kombinacija sa kojom bi bio zadovoljan.

Po preporukama sam vidio da je Razer Goliathus Small u tom rangu među boljima. Ima li još što do te cijene, a da je vrijedno razmotriti?

P.S Bezveze sam bacio oko i na ebay i ima dosta Razer podloga po povoljnim cijenama no pretpostavljam da su to fejk podloge. Čisto informativno: koliko bi se osjetila razlika između fejk podloge i originalnog Razera (uzevši u obzir da se radi o non-pro gamingu i normalnom korištenju računala)

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Igzy20, za tebe bi taman bila Cooler Master Speed RX Medium.

Što se tiče razlika između fejk Razer podloge i prave, ako uzmeš skuplji fejk razlike skoro i nema. Oni jeftiniji pak ne traju baš dugo (loša kvaliteta izrade).

14 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Ekipa, znam da je glupo pitanje, ali dosad sam uvijek koristio jeftine vulgaris podloge, pa želim razriješiti neke nedoumice. 

Ima li smisla kupovati podloge skuplje od 100 kn za nekoga poput mene koji nije profesionalni gamer već zaigram za gušt tu i tamo. Igrao sam i na tim jeftinim podlogama i sa jeftinim miševima, pa vjerujem da bi neki miš za cca. 300 kn koliko planiram dati za njega + podloga od 100 kn za mene bila dobra kombinacija sa kojom bi bio zadovoljan.

Po preporukama sam vidio da je Razer Goliathus Small u tom rangu među boljima. Ima li još što do te cijene, a da je vrijedno razmotriti?

P.S Bezveze sam bacio oko i na ebay i ima dosta Razer podloga po povoljnim cijenama no pretpostavljam da su to fejk podloge. Čisto informativno: koliko bi se osjetila razlika između fejk podloge i originalnog Razera (uzevši u obzir da se radi o non-pro gamingu i normalnom korištenju računala)

Pogledaj si novu Func podlogu, veličine M i debljine samo 2mm ili nove Kingston podloge veličine S i M, i debljine 3 mm.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice