Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse

poruka: 475
|
čitano: 412.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse
Od miševa namijenjenih igranju:
Logitech G7, Razer Mamba, Logitech G700 (vrlo kratko), R.A.T. 7.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan

I veliš ovaj je NAJ, a zakaj si frknul mambu?

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jer nevalja. Odnosno ok je al overrated. Kao i svaki Razer koji sam imao prilike probati i koristiti dan-dva.

R.A.T. je odličan, al kad bi morao birati najbolji miš koji sam imao bio bi to Logi G7.
15 godina
neaktivan

Ja imam Speedlink Kudos i sve u svemu odličan miš. Ali Š.T.A.K.O.R. 7 mi fenomenalno izgleda, baš sam se zaljubio u njega. Ali da kupim baš svaki komda hardvera koji mi se svidi mjenjao bih miševe jednom mjesečno a i ostale komponente pa bih vrlo vjerojatno bankrotirao.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 14:53 (peroko).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Od miševa namijenjenih igranju:
Logitech G7, Razer Mamba, Logitech G700 (vrlo kratko), R.A.T. 7.

Jel možeš napisati neki osvrta na G700, pošto sam na prago da upiknem jednog, oblikom mi odgovara ruci, a ostalo nisam bio u mogučnosti probat!?

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
17 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Danny jel ima ovaj tvoj mišonja prekidanje kretanja kursora kada ga odvojiš od podloge?

Razmišljam o upgrejdu sa svog starog deathaddera na novog sa 3500 dpi, ali moram priznat da me ovaj tvoj malo pokolebao.

Mišonju držim više sa prstima, tako da su mi u biti samo prsti cijelom dužinom na njemu (velika šapa, 190 cm), a ostatak dlana mi je na podlozi i često dižem miš.

Misliš da bi mi r.a.t.7 bio udoban za takav stil držanja i micanja miša?

Ne brine te to fantomsko kretanje miša po ekranu (pa makar je samo par milimetara)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 9:29 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Danny jel ima ovaj tvoj mišonja prekidanje kretanja kursora kada ga odvojiš od podloge?

Razmišljam o upgrejdu sa svog starog deathaddera na novog sa 3500 dpi, ali moram priznat da me ovaj tvoj malo pokolebao.

Mišonju držim više sa prstima, tako da su mi u biti samo prsti cijelom dužinom na njemu, a ostatak dlana mi je na podlozi i često dižem miš.

Ne brine te to fantomsko kretanje miša po ekranu (pa makar je samo par milimetara)?

Nema. Najnormalnije radi kao svaki drugi. I ja često dižem miš.

Rijetko kad se desi da nakon podizanja miš ne reagira po x osi, ali tada ga samo dignem ponovno i onda sve radi. Al to se desi jednom tjedno, ako ne i rijeđe.

Što se pomicanja cursora tiče, to sam doživio par puta, svaki put je bilo zbog neke prljavštine na stolu ili prašine na senzoru, budući da ne koristim podlogu, pa se nakon brisanja stola/senzora problem riješio, tako da me to ne smeta uopće.

I da, bio bi ti udoban, za takvo držanje.

16 godina

Stiže mi novi RAT 7 iz amerike (Miami).

Cijena tamo je 88$ ili 480 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodie kaže...

Stiže mi novi RAT 7 iz amerike (Miami).

Cijena tamo je 88$ ili 480 kn.

Kad i ako ti naplate carinu + PDV na istom si.

Osim ako ti donosi netko osobno?

16 godina

Ma frend tamo živi pa će mi ga dofurat :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vash kaže...

Mišonju držim više sa prstima, tako da su mi u biti samo prsti cijelom dužinom na njemu (velika šapa, 190 cm), a ostatak dlana mi je na podlozi i često dižem miš.

U BUG - u je pisalo da se događaju problemi kod veslanja(dizanja miša od podloge), ali na plastićnoj podlozi su testirali.

Takvu istu na kojoj su testirali ja imam -func  1030 btw, a sad na tvojoj goliathus je onda valjda ok kako Danny kaže.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 14:52 (Joe Cooker).
15 godina
neaktivan

Znaš šta Danny... Mrzim te, fakat te mrzim.

Mogao sam dat 500 kn i bit savršeno sretan sa mlađim bratom mog predragog deathaddera, ali neeeee, moraš ti nahvalit ovu štakorčinu.

Sad ću iskeširat 250 kn više, čekat pitaj boga kolko dok ga ne nabavim i cijelo to vrijeme ću te mrzit.

Ali čim ga primim u ruku i zavalim ti prvi metak u čelo s njim, sve bum ti oprostio. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eh da, i onda ću ja bit kriv kad ti se nebude sviđao kao Co7-u.

Svakako odi prvo u Algoritam i pogledaj ga live. Uzmi u ruku i sl.
15 godina
neaktivan

Sad sam pomnije pogledao co7-ove slike i bojim se da ću imati isti problem.

A budem probao.

Al to da ćeš bit kriv, budeš, pa neću valjda sam sebe kriviti. {#}

Update:

Bio sam u algoritmu i probao sam malo rat9, djelovao mi je ok u ruci, jedino težak ko kamen.

Imao je u sebi sve utege, nadam se da je bez njih dosta lakši, s obzirom da sam navikao na deathaddera koji je jako lagan.

Pitao sam ih kada će dobiti 7-ice i lik je rekao da nema pojma, da su ih trebali dobiti ali ih saitek uopće nema raspoloživih.

Može li netko nabaviti ovog mišonju ili moram čekati algoritam?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 18:59 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vash ako imas novaca uzmi si devetku.neces pozaliti. evo imam ju par dana i malo je reci da sam odusevljen.jedino ako te ne smeta sto ces svaki drugi dan mnorati puniti bateriju(naravno ako igras puno).

15 godina
neaktivan

Iskreno draži su mi žičani miševi, a ni ne daje mi se toliko para extra. (ali kada sam ga primio u ruku morao sam se suzdržavati da ga odmah ne kupim {#})

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Gdje ga ima za isprobati u zg-u?

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bilo koji Algoritam trebao bi ga imati.
15 godina
neaktivan

Imaš 9-ku i 3-ojku na trgu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

U Splitu ga nema u Algoritma i nemaju pojma kad ce doci

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Joe Cooker kaže...
Vash kaže...

U BUG - u je pisalo da se događaju problemi kod veslanja(dizanja miša od podloge), ali na plastićnoj podlozi su testirali.

Takvu istu na kojoj su testirali ja imam -func  1030 btw, a sad na tvojoj goliathus je onda valjda ok kako Danny kaže.

Upravo sam testirao r.a.t. 5 na Razer Goliathus Speed i Func Surface 1030 (obje strane). Micao sam miša sporo, brzo, podizao, veslao i nisam primjetio nikakve anomalije. O kakvim su to točno problemima pisali u Bugu?

15 godina
FLes kaže...
Joe Cooker kaže...
Vash kaže...

Upravo sam testirao r.a.t. 5 na Razer Goliathus Speed i Func Surface 1030 (obje strane). Micao sam miša sporo, brzo, podizao, veslao i nisam primjetio nikakve anomalije. O kakvim su to točno problemima pisali u Bugu?

Bug 216 strana 45  R.A.T. 7

Citiram :

" jedinu zamjerku po pitanju performansi upućujemo ponašanju senzora na plastičnoj podlozi,poput popularnog  func surfacea  1030,gdje dolazi do povremenog neprepoznavanja pokreta prilikom veslanja, dakle kad se miš podigne s podloge i naglo vrati na nju".

Uz to RAT 5 i RAT 7 imaju drukciji dpi, akceleraciju i tracking speed .

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 12:28 (Joe Cooker).
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Citiram :

"  jedinu zamjerku po pitanju performansi upućujemo ponašanju senzora na plastičnoj podlozi,poput  popularnog   func surfacea  1030,gdje dolazi do povremenog neprepoznavanja pokreta prilikom veslanja, dakle kad se miš podigne s podloge i naglo vrati na nju".

To je boljka twin-eye laserskog senzora od Philipsa. Od njega su među ostalim bolovali ili boluju Imperator, Mamba i Lachesis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 13:39 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan

Našao sam na ebayu rat7 za 84$ + 20$ poštarine.

http://cgi.ebay.com/Cyborg-R-A-T-7-Laser-Gaming-Mouse-PC-RAT-7-NEW-/380297930237?pt=Mice&hash=item588b85e5fd#ht_1583wt_1091

Mislite da se to isplati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vash kaže...

po meni baš i ne....jedino da ima garanciju. premala je razlika u lovi. ipak je to 100$ + znači mogli bi te tete na carini još oplest :)

16 godina
Danny_HR kaže...
Zanimljivo kak se uvijek ono najskuplje najbrže rasproda.

Ja sam imao sreće pa sam 7 kupio tek par dana nakon što su ih dobili. :)

Blago tebi, ja ih cekam vec 3 mj, i nikako da uspijem kupiti 1

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
15 godina
neaktivan

Rezervirao RAT 5 danas u Gajevoj, stize doma u utorak :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo sam da se pohvalim,kupio sam R.A.T. 5 u Hgspotu jer ga nema vise u algoritmima.

I mis je pre pre pre savršen....Jako sam zadovoljan,a prije njega sam koristio roccat kone v2 koj je isto bio super miš,ali ovaj mi je bolji za duplo{#}.

Nemam nikakvih problema kod bježanja kursrura pri brzom klikanju,laser je super i nema niakav dilej pri brzim pomacima.Precision aim FTW.

Uglavnom preporucujem svima.

0 0 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Evo sam da se pohvalim,kupio sam R.A.T. 5 u Hgspotu jer ga nema vise u algoritmima.

I mis je pre pre pre savršen....Jako sam zadovoljan,a prije njega sam koristio roccat kone v2 koj je isto bio super miš,ali ovaj mi je bolji za duplo{#}.

Nemam nikakvih problema kod bježanja kursrura pri brzom klikanju,laser je super i nema niakav dilej pri brzim pomacima.Precision aim FTW.

Uglavnom preporucujem svima.

Samo 5 imaju...jesi pitao hoće li dobivati i ostale?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice