Cannon 1000D

poruka: 10
|
čitano: 908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Cannon 1000D

Mislim snimat gameplayeve pa da ne kupujem sad neke video kamere do 200-300kn sjetio sam se da imam fotoaparat ali sad dali on moze snimati nisam siguran.Vidio sam na netu na se moze jedino preko usb sto meni i treba ali nema bas puno videa o tome pa dali bi mi neko objasnio kako snimat s njim 

hvala

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Cannon 1000D
12 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Oke hvala ali zanima me jos nesto

znam da fotoaparat ima live focus i quick focus ali meni treba dok cu snimati sebe dok igram da mi je upaljen autofocus.Jel moguce to s tim foticem ili moram bas imat kameru

17 godina
moderator

Nisam baš siguran da ti taj aparat može automatski fokusirati kad snimaš video. Doduše, nije mi ni jasno što će ti automatski fokus tijekom igranja - misliš trčati po sobi ili što? 

12 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Nisam baš siguran da ti taj aparat može automatski fokusirati kad snimaš video. Doduše, nije mi ni jasno što će ti automatski fokus tijekom igranja - misliš trčati po sobi ili što? 

hehe ma iskreno kad malo razmislim pa da sto ce mi.

btw hvala na tutorialu ;)

12 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Pozdrav,

posto snimam igre na kompu onda kak imam laptop instalirao sam na njemu da eos movie record ali iz nekog razloga mi steka videi i u kutu pise onako 10-15 fpsa

Dali je to zato sto imam laptop star 7 godina ili mozda treba nesto u postavkama podesit?

hvala

17 godina
moderator

Mislim da je to (maksimalna) brzina streamanja na kompjuter.

12 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Mislim da je to (maksimalna) brzina streamanja na kompjuter.

ne kuzim te :) ahah

znaci na glavnom kompu recordam screen a na laptopu imam prikljucenu kameru tako da mi na glavnom kompu ne dropa fps.Ali moj problem je taj da na laptopu imam izuzetno laganje npr. pomaknem ruku 3 sekunde kasnije se ruka stvori a da nije prikazano na videuu kako sam je pomaknuo.

Sto uciniti s tim i imali fixa za to ili jednostavno moram snimat prek glavnog kompa?

hvala

lp

17 godina
moderator

Nije mi baš jasno što-gdje-kako. Uglavnom, što se tiče real-time hvatanja ekrana, to je procesorski dosta zahtjevna operacija. Ako je kompjuter prespor, onda bi moglo pomoći smanjivanje rezolucije ili barem okvira koji će program snimati, promjena parametara kodeka ili samog kodeka (H.264 je procesorski dosta zahtjevan) ili, još bolje, dati grafičkoj kartici da obavlja kodiranje videa, ako ista to podržava (recimo preko OBS Studija - novije Nvidijine kartice omogućavaju kodiranje u H.264 preko NVENC-a.

12 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Nije mi baš jasno što-gdje-kako. Uglavnom, što se tiče real-time hvatanja ekrana, to je procesorski dosta zahtjevna operacija. Ako je kompjuter prespor, onda bi moglo pomoći smanjivanje rezolucije ili barem okvira koji će program snimati, promjena parametara kodeka ili samog kodeka (H.264 je procesorski dosta zahtjevan) ili, još bolje, dati grafičkoj kartici da obavlja kodiranje videa, ako ista to podržava (recimo preko OBS Studija - novije Nvidijine kartice omogućavaju kodiranje u H.264 preko NVENC-a.

aha oke sad kuzim,procesor je intel pentium prije 10 godina napravljen a grafa je integrirana tako da cu ipak preko moba snimat pa onda prebacit na hdd video.

hvala

lp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice