Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.047.113
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

eeee ljudi evo igram kapetana i kapetan je skroooooz dobar

posto od velikog majstora mushashija naovamo niko nije savladao borbu sa dva sjeciva na upotrebljivom nivou tako me zbog mojih licnih utisaka chapion zivcira, kapetan mi je sa svojim dvorucnim velikogabaritnim macem u ovih nekoliko skromnih sati igranja sjeo ko mehlem na ranu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sinoc sam napravio prvi felowship quest, sa jos jednom clanom, uglavnom gospodin doticni iako mnogo veceg lvla od mene prvo mi je onako(nikad covjeka vidio) ponudio pomoc u vidu srebrenjaka i kad sam odbio a zamolio pomoc u questu spremno i bez ustrucavanja covjek je samo rekao da vodim gdje treba i na to je jos ustvari sam otpuhao protivnike nabrzinu i tamo dje sam ja poginuo tri puta (spider queen nekakva) uredno dovrsio quest, nakon toga je upitao treba li jos koji ali ja nazalost nisam imao vremena. Eto morao sam pohvaliti ovo iskustvo.

Kapetan je skroz dobar sad sam skontao da ima kisu buffova i jos ima mogucnost koristenja luka i strijele, znaci dva hitca u glavusu i nakon toga docekas ga helebardom po glavi stanovnika ma skroz dobra klasa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Barbarosa kaže...

Eto morao sam pohvaliti ovo iskustvo.

Bravo, eto, lijepo... Samo se udružuj, bolje je.

Barbarosa kaže...

Kapetan je skroz dobar... ma skroz dobra klasa.

Osim tko preferira korištenje vilice i noža - champion Osmijeh (dual-wielding)

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2008 12:04 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

po toj logici kapetan voli kusnuti kasikom hehehehehe zdravije je za stomak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da u Lotru ima hrpa ljudi koji će ti nesebično pomoći.

Meni je bila gotovo šokantna promjena kad sa prešao iz Lineage 2 na LOTRO.

U Lineageu sam stalno strahovao da me neko zatuče, a pomoć se mogla očekivati vrlo rijetko i to uglavnom od kolega iz kina.

U LOTRU totalno druga priča, često se dogodi da ti netko dođe i pomogne a da od toga nema gotovo nikakve koristi.

Ljudi ovdje uživaju u igri i to se doista vidi.

I love this game... :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

često se dogodi da ti netko dođe i pomogne a da od toga nema gotovo nikakve koristi.

Heh, ja sam čak nekome nepoznatu igraču dao pola golda da počne skupljati za konja kad sam vidio da je lik OK, da pomaže, ali se žali da nikako skupiti za konja (bio je na lvl44). Nije bio whiner ni beggar, procijenio sam ga, jednostavno smo pričali tijekom kvesta. Nisam ga poslije vidio, nadam se da je skupio za konja, a možda je upao i u neki dobar kin koji obvezno donira svojim članovima za mount. Takav je LOTRO...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2008 14:25 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Ej ljudi igrao sam chicken play, predobro je he he he :-)

Morate kao kokoš napraviti seriju questova, a kao nagrada se dobije title i predobar cloack. :-)

Jedini je bed što je problem doći u rivendell sa kokoši koja je lvl1 lik a mobova željnih piletine imate na svakom koraku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa kako je uopste moguce doci do rivendella sa njom? Odakle se krece?

Ako je preko trollshawsa onda nema sanse Osmijeh

Moze li koka mala uzet swift travel? Cool

I kneel only to God, I don't see him here!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2008 11:25 (Kapetan).
17 godina
neaktivan
Kapetan kaže...

Mislim da su koke u Michel Delvingu.

17 godina
neaktivan
Kapetan kaže...

Krećeš u blizini Michael Delvinga i pješke ideš sve do rivendella.
Moguće je doći do rivendella solo, ali je užasno teško, a sam quest ti uzima oko sat vremena (svi skupa questovi se mogu riještiti u roku 4-5 sati igre, ako te ne ubiju).

Ja sam smislio rutu za rivendel koja bi možda mogla biti najlakša a to je da kad dođeš do Ford of Bruinen da ideš rijekom prema Abandoned cellaru i da se odande popneš na brdo (ima puno manje mobova) i tako izbjegneš onaj uspon koji je prepun medvjeda, lynxova i Sickleflayeva.

Pile ima par dobrih skillova koji ti mogu jako dobro doći a to su +50% na speed 30s cd 2min
+50% evade chance (+75% evade na ranged attacks) 30s cd 2 min
Play dead do 1 min
i nekakav skill koji smanjuje šansu da te opaze 30 s cd 2 min

E da možda je pametno kad se dohvati safe spot pričekati da prođe cd na skillove kako bi bili spremni na nove izazove. :)

ja sam u chainu do sada napravio 5/12 questova

E da kao nagrada se dobije cloack odličnog izgleda koji kad nosiš možeš imati jedan predobar emote. :-)
Osim toga questovi su dobro smišljeni i sama radnja questa je odlična.
U svakom slučaju quest za strpljive i one željne zabave i smijeha. :)
Titanic :-) Titanic :-)
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2008 15:08 (Brajki).
17 godina
neaktivan

pozz svima nije me bilo jedno vrijeme al sad sam back :)

"Pretpostavlja se da je ovo prvi put da Zvijer ruši Kin sa ovih prostora. :)"

gz na rusenju Balroga od neki dan, da i vi osjetite kako je to :)

sjecam se kad je moj kin prvi put ga rusio to je bila festa, al to je bilo davno, sad svaki tjedan pada tako da nije vise toliko zanimljivo ali je lijepo gledat kako pada mali Cool

steta sta nismo na istom serveru al nema veze, glavno da se dobro zabavljamo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li to na nekom drugom serveru vise balkanaca?

I kneel only to God, I don't see him here!

0 0 hvala 0
17 godina

Dobrano ste se raspisali otkako sam ja bio zadnji put :)

Novosti vezane uz swim:

novi web-site - eldar-swim.tk

stalni ts server

ociscen cijeli rift

srusen udinion s 5 ljudi :P hehe ( aje ajde hvalite se da ste ga srusili sa 3-4 )

Swim se dosta poboljsao u zadnje vrijeme, skoro se svaki dan ide u 6-man instance, rift jednom tjedno a hele planiramo uskoro

e sad malo citiranja :)

Faerdhur kaže...

Baš zbog MoM moj kinship ovih dana prestaje s Riftom i Helegrodom pa se zadnjih par tjedana prije ekspanzije kreće u "peglanje" svih traitova za sve članove, ide se pomagati grindati Uru i CD. Svima se, koji to nemaju, perporuča odustajanje od kompletiranja Rift armora, jer MoM donosi nove stvari.

Jako dobra populacija na Eldaru.

hmm kako ti znas da rift armour nece vrijediti, 100% hoce barem do 53-55lvl bez ikakvih problema, ako racunas na crft armour onda racunaj i na vrijeme da bi sredio te profesije da bi si i mogao nesto scraftat sto je vrijedno spomena

Faerdhur kaže...
Ghostara kaže...

Vodič je bio Damba u suradnji sa Bertom. :) Sve je prošlo bez incidenta. Gotovo pa savršeno.

E, onda to s Dambom nije bio čisti SWIM raid Osmijeh On je svoj zanat pekao u SpartanS, pa čak i stekao viši status tamo zbog svoje vještine.

Ali svejedno, grats, well done!

E ovo se gadno varas, taktike od Spartanaca i Swim taktike se razlikuju, Damba nije "pekao" zanat u Spartancima nego u Retributionu, nakon doga dobio novog iskustva u Spartancima ali taktike za swim su drugacije i daleko bolje

Faerdhur kaže...
Barbarosa kaže...

sta je uloga kapetena u druzini i da li je on sposoban za soliranje?

Barba, SVAKA klasa može solirati svaki kvest koji je označen kao solo. Rijetko koji nabrijani lik (događa se) prođe kvestove za small fellowship, a NITKO solo ne može fellowship kvestove.

Nemoj se sramiti, ima ljudi, traži na /lff kanalu, svakih 2 - 3 minute izbaci poruku, a u međevremenu radi nešto. Uvijek će netko uletjeti. A ako moraš sam, jer ne bi ostavljao ljude u grupi, onda slobodno odradi sam sve solo kvestove, samo putem dobro upoznaj svoju klasu, rasporedi skilove kako ti je najbolje, itd.

Kapetan daje dobre buffove, to znam, ali ostalo o toj klasi baš i ne.

Kapetan je buff classa, off healer ima jako dobar damage i odlicno je solirat s njim istina je da ide dosta sporo ali je jako zanimljiiva classa
evo ti jedan mali guide za kapetana kako da ga namjestis za koji nacin igre - http://forums.lotro.com/showthread.php?t=106257
Sto se tice ovog soliranja, ima jako puno 6-man fellowsip questova koji se mogu solirati, kao i sto ima par solo questova koji se nemogu

Brajki kaže...
Kapetan kaže...

Krećeš u blizini Michael Delvinga i pješke ideš sve do rivendella.
Moguće je doći do rivendella solo, ali je užasno teško, a sam quest ti uzima oko sat vremena (svi skupa questovi se mogu riještiti u roku 4-5 sati igre, ako te ne ubiju).

Ja sam smislio rutu za rivendel koja bi možda mogla biti najlakša a to je da kad dođeš do Ford of Bruinen da ideš rijekom prema Abandoned cellaru i da se odande popneš na brdo (ima puno manje mobova) i tako izbjegneš onaj uspon koji je prepun medvjeda, lynxova i Sickleflayeva.

Pile ima par dobrih skillova koji ti mogu jako dobro doći a to su +50% na speed 30s cd 2min
+50% evade chance (+75% evade na ranged attacks) 30s cd 2 min
Play dead do 1 min
i nekakav skill koji smanjuje šansu da te opaze 30 s cd 2 min

E da možda je pametno kad se dohvati safe spot pričekati da prođe cd na skillove kako bi bili spremni na nove izazove. :)

ja sam u chainu do sada napravio 5/12 questova

E da kao nagrada se dobije cloack odličnog izgleda koji kad nosiš možeš imati jedan predobar emote. :-)
Osim toga questovi su dobro smišljeni i sama radnja questa je odlična.
U svakom slučaju quest za strpljive i one željne zabave i smijeha. :)

Moguce je doci, moze ici i normalnim putem, znaci preko brda stvar je u tome sto moras cekati da se mobovi pomaknu da bi ti se otvorio put da mozes slobodno proci, sto se tice stelalthed mobova kada se popnes skroz gore ides uz desnu stranu, ukljucis ono za parry i trci :)

BTW kad zavrsite te questove koji su vam u ponudi dobijede novi quest :) necu vam reci koji je ali vjerovatno ce te po***dit kad vidite :)

Have fun, and Learn to SWIM!
Cloak Cloak
Berta lvl 50 Elf Champ rank7 Arebiel lvl 50 Elf Hunter rank2
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2008 9:17 (Berta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cemu sluze ametisti

kad hajvan ima natpis elite jel to neki ekvivalent bossa?

sreo sam varga da mu milu mamu ispametio me.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

cemu sluze ametisti

Za craftanje.

Barbarosa kaže...

kad hajvan ima natpis elite jel to neki ekvivalent bossa?

Oznaka njegove snage (ne mora biti boss) u otporu koji će ti pružiti Osmijeh Označava razinu težine. Ima više morala, a ima i neke druge sposobnosti u odnosu na obične protivnike.

Skala težine protivnika:

1) Normal
2) Signature
3) Elite
4) Elite Master
5) Nemesis
6) Arch-nemesis

Na 50. levelu ćeš moći sam izaći na kraj s jednim Elite protivnikom po borbi, ne brini (sa dva nećeš Osmijeh). Moj champion s nekih 4000 morala tuče Elite s 9000-10000 morala.

Problem nastaje kad naiđeš na ove jače - tu ti treba fellowship.

17 godina
neaktivan

aha to me je interesovalo jer je ovaj varg izgledao koda ima bjesnilo(pognuta glava, uvucen rep, curi slina i hoda polako i zajebano, zov'te veterinara) pa sam kontao da nece korisno sta dropati da idem skupiti jos pomoci i umlatiti ga(prethodno se pelcovati)

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...

Moj champion s nekih 4000 morala tuče Elite s 9000-10000 morala.

Problem nastaje kad naiđeš na ove jače - tu ti treba fellowship.

EM 45lvl 20k pocetak EM 45lvl 20k pocetak
EM 45lvl 20k sredina EM 45lvl 20k sredina
EM 45lvl 20k sredina EM 45lvl 20k sredina
EM 45lvl 20k kraj EM 45lvl 20k kraj
EM 45lvl 18k pocetak EM 45lvl 18k pocetak
EM 45lvl 18k sredina EM 45lvl 18k sredina
EM 45lvl 18k kraj EM 45lvl 18k kraj
17 godina
neaktivan

hande stande, ovo sa 'elebardom je isto kapetan?

skroz mi se dopada koncept kapetana.

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo na screensima nije Captain. A osim toga, Captain ne moze koristiti bow. Ne znam kak si ga ti koristio. :)

17 godina

hehehehe

ovo je champion a ne captain :D loool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Berta, LOTRO je jedna od onih klasičnih igara gdje leveli igraju veliku ulogu (za razliku od AoC). Taj tvoj fajt izgleda impresivno (napad na EM) ali tvoj damage sa lvl50 prema lvl45 dosta govori o tome koliki mu damage nanosiš Osmijeh

Kad sam spominjao borbu s Elite imao sam na umu trolove iz CD kad radiš Valour, a to ti je lvl50 champion na lvl50 Elite trola. Jedan na jedan. Samo sam probao i radi, ali ne može se proći samostalno za Valour jer ih je previše grupirano.

17 godina
neaktivan

champion je za lejmere :D hahahahaha egoisticna klasa

nisam ja rekao da sam koristio bow nego sam vidio kapetana da nosi bow i pitao ga a on mi je rekao da na lvl26 dobijes skill da mozes koristiti bow et ja sam noob sa ja ba znam o lotri.

0 0 hvala 0
17 godina

Champion je zgodan za soliranje. Opcenito je dobro u lotru sto zbilja svaka klasa ima svoje zasluzeno mjesto pod suncem. Svaka je korisna i zabavna.

16 godina
neaktivan

hello,hello,ev ja sam nova na ovom forumu al' ''stara'' na LOTRO-u....mogu reči da igricu OBOOOŽAAVAAAM! :D

igram na [EN] Eldar

imam elf huntera Ellbeth lvl 50 i elf guardiana Ellaidu lvl 33(zasada)....zasada sam ovdje vidjela samo dva poznata imena Skull i Berta (pozdrav njima)  pa ako me netko susretne nek me doda jer sam jedna od ne baš puno mlađih ženskih igrača :P

bila sam u Eldarian Knights sad sam u Rohirrim Riders pa ako se netko želi pridružiti slobodno /tell pa vam sredim! (napomena: nisu hrvatski kinovi)...

gdje me možete ovih dana naći?

Ellbeth spamma u Angmaru LFF channel za deedove u CD-u,BG-u i sl. a Ellaida spamma u North downsima za razne questove :)

čitamo se :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 9:54 (Ellie).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ellie kaže...

hello,hello,ev ja sam nova na ovom forumu al' ''stara'' na LOTRO-u....mogu reči da igricu OBOOOŽAAVAAAM! :D

igram na [EN] Eldar

imam elf huntera Ellbeth lvl 50 i elf guardiana Ellaidu lvl 33(zasada)....zasada sam ovdje vidjela samo dva poznata imena Skull i Berta (pozdrav njima)  pa ako me netko susretne nek me doda jer sam jedna od ne baš puno mlađih ženskih igrača :P

bila sam u Eldarian Knights sad sam u Rohirrim Riders pa ako se netko želi pridružiti slobodno /tell pa vam sredim! (napomena: nisu hrvatski kinovi)...

gdje me možete ovih dana naći?

Ellbeth spamma u Angmaru LFF channel za deedove u CD-u,BG-u i sl. a Ellaida spamma u North downsima za razne questove :)

čitamo se :D

Pozdrav, Ellbeth! Nisam se mislio javljati, ali si ti jedna od prvih osoba koje sam upoznao na Eldaru prošle godine, jer sam bio u tvom EK kinu (champion Thinna), pa i tebi, eto, topli pozdrav, hvala za javljanje! Trebala si se i ranije javiti, čudno je da inače dobroćudni Slavonci tako dugo šute na ovakvom forumu Osmijeh

Želim ti sve najbolje u tvome grindanju Osmijeh. Ja sam otkazao pretplatu za LOTRO, a upast ću s prepaid bonovima samo kad dođe Moria i odigrat ću samo toliko da prođem priču od početka do kraja. To je zbog umora. Ne mogu više grindati ovo, grindati ono, nemam ništa od toga, a LOTR priča i svijet me zanimaju i igrat ću koliko mi LOTRO omogućava da sudjelujem u svemu tome s društvom, s vama. Sve te aktivnosti izvan priče su mi postale zamorne i izvlače previše vremena (i pretplatu), a tko će još dočekati Rohan i Mordor?! Ovako, iz ekspanzije u ekspanziju, valjda ću imati živaca dočekati kraj serijala...

Kako ti je u RR kinu? Zašto si ostavila EK?

16 godina
neaktivan

oooh nisam znala :P a i sjećam te se :D (sad znam kad si ime svog char napisao ^^)

eh nisam se prije javljala nisam ni znala da ima ovaj forum,hehe,al eto sad sam tu! a slavonaca ni nema toliko puno,mislim da ih 2-3 u SWIM-u....
hvala na lijepim željama :) ja igram iz gušta,a moj brat je na istom accountu pa ne brišemo,samo uživamo ;)
u RR je super,to je većina prešla iz EK,bilo je svega,priča je preduga i prekomplicirana za one koji nisu bili u EK,tak da ako stvarno želiš znati što je bilo pošalji poruku ;P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ellie kaže...

oooh nisam znala :P a i sjećam te se :D (sad znam kad si ime svog char napisao ^^)

eh nisam se prije javljala nisam ni znala da ima ovaj forum,hehe,al eto sad sam tu! a slavonaca ni nema toliko puno,mislim da ih 2-3 u SWIM-u....
hvala na lijepim željama :) ja igram iz gušta,a moj brat je na istom accountu pa ne brišemo,samo uživamo ;)
u RR je super,to je većina prešla iz EK,bilo je svega,priča je preduga i prekomplicirana za one koji nisu bili u EK,tak da ako stvarno želiš znati što je bilo pošalji poruku ;P

Ja sam kratko bio u EK, tako da sam odande na friends listu stavio samo dobre ljude (i tebe, OFC Osmijeh, imam tamo već dugo). Nemam neku aferu s EK. Imao sam s Metalheads of Mordor dok im officer nije bio Skullcrusher. Pitao sam EK početkom ove godine kad ćemo konačno u raidanje, ima nas dosta lvl50, a oni meni "we are not a fighting kin, we are a chatting kin". OK, ja ih lijepo pozdravim i odem na kratko u EK, pa potom me Ceoli i Damba povuku u SpartanS, gdj je bilo žestoko, ali sam sad već umoran Osmijeh.

Ne sjećam se kakvu su aferu napravili EK, ali sam nešto načuo. Odande su i moji frend Lowlander i frendica Bereneth, koji su isto otišli u druge kinove, jel tako?

16 godina
neaktivan

hehe hvala ^^ EK je postao malo čudan,ali ako mene pitaš super su mi,jer kako sam već rekla da je tamoostalo dosta ljudi s kojima sam super tak da...hehe ceoli je meni poslao poruku da se pridružim SWIM-u a onda on ih kasnije napusti(dobro,poslije mene:P)

bilo je svega tam i tak,al svi su to zaboravili osim jedne osobe,al jbg šta ćeš....aaah low i tracie(bere) su zakon!!!
da i oni su otišli u druge kinove....sa lowlanderom nisam toliko puno pričala kao sa tracie,ona je suuuper i puno mi je pomogla,kako u LOTRO-u tak i ovak sa savjetima,inače voli spajati ljude(u veze),to joj je zanimacija ;)
stalno ju zaboravim dodati na friend listu :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ellie kaže...

igram na [EN] Eldar

đes Ellbeth kućo stara :D

btw, što se tiče Morie, da ja cu se definitivno vratiti i vjerojatno opet igrat kao nenormalan i ganjati sve traitove i sl. sad igram fallout 3 dok čekam Moriu. al dok izađe Moria > ne zanima me nijedna druga igra :D
LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
17 godina

Jel ko zainteresiran za bonove za lotro?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice