Jel ko zainteresiran za bonove za lotro?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kućo stara? sad se osjećam staro a u subotu mi rođendan.... :S
Codemasters jučer poslao LOTRO MoM. Vidjet ćemo kad stiže, ali ako je sve OK (Royal Mail - Air), onda s početkom na serverima - utorak 18.11. I vidjet ćemo koliko će kod nas koštati, jer je ovo s poštarinom 211 kn.
Dear ...
Thank you for placing your order with Codemasters.
Your order has been accepted and has been shipped.
Your order details follow:
Order ID: ...
Item #: 1
Description: The Lord of the Rings Online™: Mines of Moria™ - PC-DVD
Quantity: 1
Price: £19.99
VAT @ 17.5%: £0.00
Total: £19.99
Subtotal: £19.99
Shipping Method: Royal Mail - Air
Shipping Total: £4.75 (VAT Exempt)
Total (ex VAT): £24.74
Total VAT: £0.00
Total (inc VAT): £24.74
If you have any questions regarding this order, contact our customer service department at custservice@codemasters.com.
Your tracking number is : ...
To keep track of your order online please visit: http://www.royalmail.com/portal/rm/track
Meni su danas poslali. :-)
Ak ste uzimali obicnu verziju, mogli ste radje sa drugih stranica, ima za 15funti.
Ak ste uzimali obicnu verziju, mogli ste radje sa drugih stranica, ima za 15funti.

Ne znam zašto ali nekako mi je draže imati kutiju na polici i origigi dvd. Čisto radi reinstalacija i slično jer igram na 4 računala pa se relativno često događa da mi zatreba DVD.
Razlika u cijeni i nije tako velika, pa reko kad već kupujem nek bude pošteno. :-)
Pa i ove za 15 funti su originali sa kutijom. :) Ali s npr., Amazona.
Makar, ja se javljam, a upiknuo sam special edition :D
a upiknuo sam special edition :D

Da da kod Codemastersa, nadam se da će u ponedjeljak moria biti spremna za instalaciju. :-)
Pozdrav svim Lotro fanovima. Prvo da se predstavim, inače se zovem Josip, ali u lotru me možete prepoznati pod imenom Galrandil. Neke od vas sam upoznao u igrici a nebi bilo ni loše upoznat ostale. Officer sam kinshipa The Last Chance To Rise, jednog od najstarijeg na serveru. Sad imam jedno pitanje. Jel moguće iliti isplativo naručit nadolazeći MoM iz nekih naših pc trgovina,ili je bolje da naručim od codemastersa (ako je još moguće naravno). Ili opciju da platim i downloadam s neta?
Hvala i vidimo se in-game.
Da da kod Codemastersa, nadam se da će u ponedjeljak moria biti spremna za instalaciju. :-)
Alo bog svima,evo ja vec misec dana igran LotrO i to san u Splitu kupia Shadows of Angmar al nema ovdi game cardova,ni u algoritma ni nigdi,i sta da ja sad radin,u ponediljak mi ističe subscription,i zanima me kolko če doč MoM....fala unaprid
Alo bog svima,evo ja vec misec dana igran LotrO i to san u Splitu kupia Shadows of Angmar al nema ovdi game cardova,ni u algoritma ni nigdi,i sta da ja sad radin,u ponediljak mi ističe subscription,i zanima me kolko če doč MoM....fala unaprid
pozz svima...
evo ja jos cekam Moriu da dodje navodno su poslali u cetvrtak iz codemastersa, pa ce valjda doc danas ili sutra, ako ne dodje tuzit cu ih
uglavnom svi se pripremaju za MoM, sredjuju traitove itd.
valjda ce stavit nesto jace od mini balroga jer sad vise nije ni fora ga ubijat svaki tjedan, mali se nemoze odmorit ni malo
bilo bi zanimljivo kad bi spojili neke servere da se svi nadjemo
Kvragu očekivao sam da će mi moja MoM kutija doći jučer, ali nije, zašto nisu mogli koji dan ranije poslati da dođe na vrijeme.
dodatak. :-)
SAd sam pogledao na mail, poslali su mi activation key na mail. :-)
Kvragu, nije to activation key za moriu. :-(
To je samo key za ingame bonus iteme koje sam dobio jer sam napravio preorder morie.
Dovraga, nešto manje od 16 tisuća fajlova u moria patchu, to će potrajati.... grrrrr :(
Pa da ovaj update traje cijelu vječnost.
1.Skineš patch 1 (skoro 3gb) skidalo se 9h
2.Skineš patch 2 (450Mb) skidalo se manje od 2h
3. ekstrahiraš patch 1 (traje 7 min)
4. instaliraš patch 1 (traje 35min)
5. instaliraš patch 2 (traje 8min)
6. pokreneš klijent koji skida još hrpu fileova i chekira ih (traje 1h)
7. dizanje novog MoM klijenta (skidanje fileova, chekiranje nekih 15k fileova i ponovno skidanje 171 filea traje još nekih 2h)
Užas jedan koliko to traje.
jel moram skinuti ona 2 patcha, jedan je nekih 2.5gb a drugi ima malo manje od 500 mb mada nemam Moria expanziju, da bih mogao igrati uopće? nemam expanziju jer clickandbuy nikako da mi aktivira kreditnu!
da moraš ih instalirati bez obzira što nećeš još aktivirati MoM.
upgradeao sam account na mines of moria :) ! sad još samo doć doma i to sve instalirati!! jel igra tko, kak se serveri ponašaju, jel sve ok??
Arghhhh naručio MoM ali nikak da stigne. Sad bih najradije upgrade accounta napravio, još kad bih znao kome da prodam igru kad mi stigne :)
Jel treba možda nekom a nema je kako nabaviti ? :)
Nije mi niti danas stigao MoM. :-(
Totalno sam ljut sada. VAljda će sutra doći.
skidam updateove, joj nadam se da ću noćas ući barem nakratko u Eregion!!
Došao mi je napokon paket, ali su mi pederi naplatili carinu i ostale pristojbe. 136kn!
Dajte još slika ljudi...