Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.046.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

Jel netko ovdje nešto kupovao preko Gameseek? Jel su točni ili kasne?

Algoritam mi kaže da "Moria dolazi tek iduće godine" i da ne rade predbilježbe Smijeh

Crovortex kaže da će imati, ali budući da je od Codemastersa kasnit će najmanje jedan tjedan u Hrvatsku u odnosu na datum izlaska (kaže put, carina, itd.) imaju iskustva i da rade s Codemasters, ali da "upravo od njih najčešće stiže kasnije".

Dakle, Gameseek iskustva?

Thnx

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Jel netko ovdje nešto kupovao preko Gameseek? Jel su točni ili kasne?

Algoritam mi kaže da "Moria dolazi tek iduće godine" i da ne rade predbilježbe Smijeh

Crovortex kaže da će imati, ali budući da je od Codemastersa kasnit će najmanje jedan tjedan u Hrvatsku u odnosu na datum izlaska (kaže put, carina, itd.) imaju iskustva i da rade s Codemasters, ali da "upravo od njih najčešće stiže kasnije".

Dakle, Gameseek iskustva?

Thnx

Ja sam narucivao preko gameseeka. Doslo mi normalno za 7 dana. Ako si u zgb mozda dobijes  i dan ranije nego ostali.

17 godina
neaktivan

Najbolje je napravit pre-order ako se moze naravno.

Sto se tice da champ moze dobit LMa u sparu to je smijesno, jedino LMa koji nezna kaj radi i udara s gavranom Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uniq kaže...

Sto se tice da champ moze dobit LMa u sparu to je smijesno, jedino LMa koji nezna kaj radi i udara s gavranom Smijeh

Netko je potegnuo slučajno to o LMu, a zapravo mislim da champ ne može ništa samo protiv minstrela, od svih klasa. Protiv LMa bi se dalo. Kad mi bar dvaput pođe za rukom, javim ti Smijeh

Ti kupuješ Moriu preko Gameseek isto?

17 godina
neaktivan

Od 10 puta ako dobije champ 2 puta to je uvrh glave, imam LMa znam sta pricam Osmijeh

Minstrela i LMa je jako tesko dobit, al s njima se nije toliko zanimljivo borit, jedan se heala stalno drugi stuna, najbolje kad vidis dva Guardiana jedno pol sata kako se mlate, to je onda da si rezes zile Cool

Neznam odkud da uzmem pre-order, kod nas nece doc odma tako da odnekud izvana moram nabavit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uniq kaže...

Bez pretjerivanja, pobijedio sam najmanje 10 LM-a. Oni na mene pošalju peta a ja odem odmah na LM-a, roknem mu hamstring, onda on casta nesto a ja ga stalno clobberam, buduči da clobber nema cooldown nije problem. a ako mi želi pobjeć, opet je tu hamstring. i još si nabacim flurry pa da vidiš prebijačine.
LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
17 godina
neaktivan
Sims kaže...
buduči da clobber nema cooldown

Ima, 3 sec. Osmijeh

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Sims kaže...
buduči da clobber nema cooldown

Ima, 3 sec. Osmijeh

to nije ništa. pod cd ja mislim na nešto što traje barem 5 sec ili više. 3 sec prođe samo tako (kada i Lm-u treba koja sekunda da casta nešto - a znam to dobro budući da mi je alt upravo LM Smijeh
17 godina

Jel zanima koga LotrO Gold Edition, u posebnom pakiranju, 45 dana free, i 3 itema ingame ukljucujuci i konja vec na lvl25 umjesto na 35?

Dobio jos jedan primjerak na nagradnoj igri. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Jel zanima koga LotrO Gold Edition, u posebnom pakiranju, 45 dana free, i 3 itema ingame ukljucujuci i konja vec na lvl25 umjesto na 35?

Dobio jos jedan primjerak na nagradnoj igri. :D

Ma daj he he he
na kojoj nagradnoj igri si ga dobio??
Ja sam na codemastersovoj nagradnoj igri također dobio Lotro Gold Edition. :-) + još 3 origigi igre te majcu, šalicu, nekakve časopise i romane, i hrpu drugih sitnica.
17 godina
neaktivan

Ej ljudi samo da se zna.

Konačno je Swim (za one koji neznaju Simply walking into Mordor) dovoljno sazrio da se svaki tjedan ide u Rift. Broj likova 50lvl svako malo poraste i sad već nije problem naći ekipu za najteže instance.

A ekipe nižih lvl-a nije nikad bilo više. he he he

Stvarno je lijepo vidjeti kad dođem on line a ono 20ak ljudi igra, stalno se trguje, razmjenjuju se itemi i jedni drugima pomažu riješiti deedove ili pak neke teže questove. Stvarno odlično.

Moj Brajkior je konačno GM WOODSMAN koji ima najkvalitetniju pilu na tržištu pa ako vam zatreba vrhunski woodworker kraft znate kome se možete javiti. :-)

17 godina
neaktivan

Ova igra ima zaista sve, a sad kad je Kin sazrio moguće je i proći kroz sve. Taman kad riješimo cijeli Rift dolazi Mines of Moria ekspanzija.

Vrlo ozbiljno razmišljam o doživotnoj pretplati. Mislim da će se isplatiti.

Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ide netko iz SWIMa ovaj vikend u CD na champione za Valour 10?

17 godina
neaktivan

Ja dižem valour, ali sam trenutno zaglavio na +5 trebam još 59 trollova u Misty mountains.

No ako budemo istovremeno online mogu ti se pridružiti i u CD-u.

17 godina
neaktivan

Od kud je onda najbrze narucit ? Jel se netko raspitao za preorder ?

Kod nas je dosada sad nastala malo, riftamo kad nam se da, prelagano nam je sad to sve. Cekamo MoM za neke nove izazove Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uniq kaže...

Od kud je onda najbrze narucit ? Jel se netko raspitao za preorder ?

Neki čekaju download, a ja već par dana pokušavam na Gameseek naručiti, ali mi puca kad kliknem checkout na PayPal. Inače mi PayPal radi normalno na drugim sajtovima za plaćanje, ali na Gameseek puca. Nemam pojma što da radim.

Možda ću direktno od Codemastersa, ali njima moram ostaviti podatke o kartici, nemaju PayPal.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 11:55 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

oce li bit download verzija samo da se kupi key ili tako nesto, bilo bi puno jednostavnije ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uniq kaže...

oce li bit download verzija samo da se kupi key ili tako nesto, bilo bi puno jednostavnije ?

A kako bi dobio nadogradnju? Pa moraš ili kupiti DVD ili download klijenta.

A kako će to izvesti, ne znam. Recimo, Witcher Enhanced Edition možeš skinuti free sa službene stranice i instalirati na stari Witcher, ali pri instalaciji provjerava jel imaš original ili ne.

Ako Codemasters ili Turbine postavi download MoM (Volume II) onda bi moglo biti da najprije obaviš online plaćanje (jeftinije nego box, osobito za vlasnike Volume I), potom ti dopuste download, a key ti pošalju na email.

17 godina

Ljudi, jel zna tko nakon koliko se vremena neaktivnosti brise character/account?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svi posjetioci bug foruma i igraci lotre pozvani sutra na baklavu, da znam de se tepsija baklave necepokvariti do zagreba brajki bi je sigurno dobio, a sudec po slici mu i gabaritima sumnjam da bi odbio hihihi

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 22:47 (Barbarosa).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Ljudi, jel zna tko nakon koliko se vremena neaktivnosti brise character/account?

mislim da se uopće ne briše.
17 godina
neaktivan

Mislim da je Gameseek ovih dana u banani ili svađi s hrvatskim područjem. Ni jedan način uplate LOTRO MoM ne prolazi, bar kod mene.

Naručio sam MoM direktno od Codemastersa, ostavio podatke o kartici Mršti se *ebi ga...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

Svi posjetioci bug foruma i igraci lotre pozvani sutra na baklavu, da znam de se tepsija baklave necepokvariti do zagreba brajki bi je sigurno dobio, a sudec po slici mu i gabaritima sumnjam da bi odbio hihihi

He he he

Dobra baklava se nikada ne odbija. :-)

Dolaziš nam u Zagreb?

Kad dolaziš i koliko dugo ćeš biti?

PS. Dragi prospectori gdje se može najviše silver ora iskopati, u breelandu je uglavnom okolo barow-iron, a silver ore puno slabije zastupljen.
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

PS. Dragi prospectori gdje se može najviše silver ora iskopati, u breelandu je uglavnom okolo barow-iron, a silver ore puno slabije zastupljen.

Problem je što ni ja nisam vidio mapu s više silvera, osim specifični MM silver tamo gore u MM.

Brajki kaže...

Dolaziš nam u Zagreb?

Kad dolaziš i koliko dugo ćeš biti?

Ako nam Barbarosa dolazi u ZG, ja ga pozivam bar dok sam u radnom vemenu, oko gableca, zajedno negdje ručamo i malo klaframo. Nek' se javi na PP za dogovor.

A ako i još nekom LOTROvcu odgovara, možemo svi zajedno neki mali session za nekim stolom, da se prisjetimo legendarnih dana u Međuzemlju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 12:04 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Nazalost ne uskoro ali ako budem obavezno se javim jer dobro  drustvo se ne odbija nikad.

Heheheh nesto kontam imam ponekad osjecaj da zreli(po godinama) ljudi gameri su totalno neshvaceni , skoro da bi trebali napraviti gamer pride paradu hahahahaha parola gamer sam i ne stidim se svojih godina

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

Nazalost ne uskoro ali ako budem obavezno se javim jer dobro  drustvo se ne odbija nikad.

Heheheh nesto kontam imam ponekad osjecaj da zreli(po godinama) ljudi gameri su totalno neshvaceni , skoro da bi trebali napraviti gamer pride paradu hahahahaha parola gamer sam i ne stidim se svojih godina

Samo se ti javi, uvijek je dobro upoznavati ljude, a osobito da malo razbijemo otuđenost online igranja.

Ovaj prijedlog nije loš, ali ti mogu reći da me zapravo sve više oduševljava činjenica da ima poveći broj starijih gejmera. Ipak je račnalno igranje svoj procvat doživjelo u našoj ranoj mladosti, još od Spectruma. Mi starimo, a gejmanje se razvija. Zašto bismo se sramili kad je gejmanje sastavni dio našeg stila življenja koji smo naučili kao što smo naučili nogomet?

Jeste da treba vemena mentalitetu da to shvati, ali doći će sve na svoje. Fenomenalno je što u online igranju već godinama susrećem sve više zrelih gejmera, pa i zrele bračne parove koji zajedno igraju. I mogu ti reći da su najbolji klanovi, gildovi i kinshipi upravo s takvom većinskom populacijom. Mislim najbolji za uživanje u igri, možda ne najbolji po rezultatima kad dođe do bodova, PvPa i ostalog vezano uz intenzivno igranje mlađarije.

17 godina
neaktivan

Mala obavijest - u tijeku je jesenski festival. Vratili su za nagradu onog lijepog konja (i ponija), tako da se ne morate plašiti da će vam zapasti onaj ružni Lithe s ljetnog festivala. Sinoć sam zaradio jednog Harvest festivalskog konja Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bogat foto album MoM ekspanzije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LOL, otkako je moj kinship uveo novi sustav prijavljivanja, bodovanja i planiranja raida, jedva da jednom tjedno mogu uskočiti Osmijeh  Gledam maloprije kalendar za nedjelju, Helegrod, već sam 29. po redu, bit će tijesno, a za Rift u kampanji od Barza do Thranga (svi bossovi do balroga) su jučer i danas dvije različite grupe i opet nema mjesta.

Baš je živo na Eldaru... A ja ću wig-feld (još mi to fali iz Rifta) zaraditi ovim ritmom negdje 2010. godine Smijeh

Kako je kod vas?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja ne raidam baš, u biti uopće. u zadnje vrijeme levelam alta zato što mi paše igrati solo, trenutačno imam takvu situaciju da se ne mogu s nikim dogovarati i rezervirati si određeno vrijeme za raidove i sl. ima vremena :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice