Eto, sinoc zavrsio Epic questove!! Book14 Chapter15. Prekrasno, genijalno!
Sad jedino jos grindanje trollova u MM i Urugarthu za Valour na 9, i to je to. Cekam MoM!
Eto, sinoc zavrsio Epic questove!! Book14 Chapter15. Prekrasno, genijalno!
Sad jedino jos grindanje trollova u MM i Urugarthu za Valour na 9, i to je to. Cekam MoM!
Čini mi se da je dosta traitova moguće nabiti na 9tier od B14(99% sam siguran)
Recimo, u Urugarthu su dodali hrpetinu novih Deedova...probaj tamo, siguran sam da ćeš naći neki koji te zanima. ;)
Svi, i Urugarth, Carn Dum, Barad Gularan, Annuminas, svi daju nove traitove i deedove.
A u ovim Battleground instancama koje su spomenuli malo prije, imas i opremu koja daje deedove ak ti se neda grindat.
imas i opremu koja daje deedove ak ti se neda grindat.
Recimo, u Urugarthu su dodali hrpetinu novih Deedova...probaj tamo, siguran sam da ćeš naći neki koji te zanima. ;)
Za Valour u Uru ti trebaju Trollovi, posto se nalaze na pocetku instance, uopce nije bed. 2-3 puta maksimalno otidjes sa ekipom, i super.
I uopce nije tezhak Uru, sa 2 razlicita Puga sam ga rijesio bez ijednog wipea.
Mozda je sad laksi, ne znam kakav je prije bio.
Vec jedno vrijeme valour ide do 10, zadnji valour je Carn Dum ubiti sve bossove po redu. Mora se ici po redu bas inace se deed nemoze rijesit.
Deed: Champions of Carn Dûm (Final) ti je deed koji morate zavrsit da imate valour 10.
S stvarima iz battlegrounda se mogu dizat isto traitovi +1 ili +2 na neki trait, samo treba malo srece
Ako se kome igra mjenjam aktivan LOTRO za wow prepaid key
Gle Rhovanion!
Što su mislili s tom mapom?! Jel to otkrivamo sad u ekspanziji ili je to neki alfa-beta-dev-test server s mapom za iduću godinu?!
I netko mi tu nije odgovorio - za koji način dostave Mines of Moria mislite da će vam dostaviti igru najprije (datumski), download, Algoritam, Crovortex ili od Codemastersa ili bilo koga od preko?
Ako mi na ovo drugo pitanje ne odgovorite comprehensive morat ću otvoriti novi topic...
novi trailer iz Mines of Moria expanzije. obavezno pogledati:
http://www.gametrailers.com/player/39702.html
Sinoć je bila prva hrvatska(bar tako mislimo) Rift ekspedicija. :) (Iako smo outsourceali jednoga healera)
Srušili smo prva četiri bossa bez ikakvih problema(niti jedan wipe).
Bilo je jednostavno odlično. :D :D :D
E, ajmo svi ignorirati Faerdhura. Nema veze što on poteže pitanja o preorder za LOTRO ekspanziju i nema veze što ta ekspanzija dolazi, nećemo mu odgovoriti.
A? Jel OK?
Ma sta da ti pricam kad sam u banani i sam.
Nema ducana koji dostavlja kod nas. Amazon.co.uk i Play.com nece.
Eventualno preko Codemastersa, ali su puno preskupi, i ne primaju Amex, samo Master, tak da se ja mogu fino je**t.
Nema ducana koji dostavlja kod nas
Sinoć je bila prva hrvatska(bar tako mislimo) Rift ekspedicija. :) (Iako smo outsourceali jednoga healera)
Srušili smo prva četiri bossa bez ikakvih problema(niti jedan wipe).
Bilo je jednostavno odlično. :D :D :D
@Faerdhur
Mislim da još nitko ne raspolaže sa pravovaljanim i točnim informacijama, dakle bolje ne reći ništa nego slagati ili nagađati.
Prije otprilike mjesec dana sam vas zamolio za par savjeta u vezi igre. Instalirano prije neki dan, update-ovano patchevima (otprilike 4-5GB) i napokon igram. Ušao sam na Eldar i uzeo Human Championa te sam porastao nekoliko levela. Za sad se učim igrati jer ja i MMORPG smo k'o nebo i zemlja. Zvala me neka ženska (ženski lik) odmah na spar i uništila me, nestaje i pojavljuje se, išutala me nogama, možda sam je 2-3 puta udario svojom sjekirom. :D Hehe znači tek sam na INTRO questovima al' za sad mi se sviđa. :)
odmah na spar i uništila me, nestaje i pojavljuje se, išutala me nogama, možda sam je 2-3 puta udario svojom sjekirom
odmah na spar i uništila me, nestaje i pojavljuje se, išutala me nogama, možda sam je 2-3 puta udario svojom sjekirom
ja kao champion uvijek uspijem u sparu prebit loremastere. prave se pametni sa im svojim stunovima i petovima al svejedno ih sabijem sa clobberom i hamstringom. pa ti bjež i castaj kolko oš :-D
ja kao champion uvijek uspijem u sparu prebit loremastere. prave se pametni sa im svojim stunovima i petovima al svejedno ih sabijem sa clobberom i hamstringom. pa ti bjež i castaj kolko oš :-D
Man Champion mi je 50 lvl. Nisam baš siguran s kojim traitovima se trebam opremit. Jedino sam za Valour siguran. Ako ko ima kakav savjet...
Man Champion mi je 50 lvl. Nisam baš siguran s kojim traitovima se trebam opremit. Jedino sam za Valour siguran. Ako ko ima kakav savjet...
by Dachande ;
a sta da ti pricam kad sam u banani i sam.
Nema ducana koji dostavlja kod nas. Amazon.co.uk i Play.com nece.
Eventualno preko Codemastersa, ali su puno preskupi, i ne primaju Amex, samo Master, tak da se ja mogu fino je**t.
Barem 10 ducana dostavlja igre kod nas! Samo nisi dovoljno trazio ;P
Ako imas amex onda mozes naruciti iz gameseeka.co.uk ili sendit.com provjereno ! ;P
Ako imas amex onda mozes naruciti iz gameseeka.co.uk ili sendit.com provjereno ! ;P
Da, nasao sam to na gameseeku. Fala.
Ajd sad nadji negdje special edition i imas pivu. ;)