Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.047.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Dachande kaže...

Eto, sinoc zavrsio Epic questove!! Book14 Chapter15. Prekrasno, genijalno!

Sad jedino jos grindanje trollova u MM i Urugarthu za Valour na 9, i to je to. Cekam MoM!

Ček, ček - kad su otključali Valour za više od 8?!

Ja sam mogao gurati samo do 8, imam blokirano 9 i 10. Mislio sam da će doći to s Moriom. U međuvremenu sam Riftao redovito i nisam pazio na promjene. Jel zbilja otključano i jel možda otključan još koji virtue?

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
17 godina
neaktivan

Čini mi se da je dosta traitova moguće nabiti na 9tier od B14(99% sam siguran)

Recimo, u Urugarthu su dodali hrpetinu novih Deedova...probaj tamo, siguran sam da ćeš naći neki koji te zanima. ;)

Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Svi, i Urugarth, Carn Dum, Barad Gularan, Annuminas, svi daju nove traitove i deedove.

A u ovim Battleground instancama koje su spomenuli malo prije, imas i opremu koja daje deedove ak ti se neda grindat.

17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

imas i opremu koja daje deedove ak ti se neda grindat.

A za opremu, opet, treba grindati Belji se

Ghostara kaže...

Recimo, u Urugarthu su dodali hrpetinu novih Deedova...probaj tamo, siguran sam da ćeš naći neki koji te zanima. ;)

Probaj ti nabijati deedove u Uru Belji se hvala ti, prijatelju za savjet Smijeh k'o nož u leđa - tako si mi mogao savjetovati i da za bol u želucu ne pijem lijekove nego da kap po kap gutam ocat, 6 litara dnevno Belji se

Urugarth za deedove... Plač jao, gdje su oni vukovi Ered Luina!

17 godina

Za Valour u Uru ti trebaju Trollovi, posto se nalaze na pocetku instance, uopce nije bed. 2-3 puta maksimalno otidjes sa ekipom, i super.

I uopce nije tezhak Uru, sa 2 razlicita Puga sam ga rijesio bez ijednog wipea.

Mozda je sad laksi, ne znam kakav je prije bio.

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Probaj ti nabijati deedove u Uru Belji se hvala ti, prijatelju za savjet Smijeh k'o nož u leđa - tako si mi mogao savjetovati i da za bol u želucu ne pijem lijekove nego da kap po kap gutam ocat, 6 litara dnevno Belji se

Overreacting ;), nije tolika drama, ja sam ih većinu riješio u dva Uru run-a.

A niti za nakit se ne treba grindati, štoviše, dovoljno je riješiti dva questa ispred Gath Forthnira.

Predugo nisi lotro zaigrao! Belji se Ostavi se Conana!Šutim
17 godina
neaktivan

Vec jedno vrijeme valour ide do 10, zadnji valour je Carn Dum ubiti sve bossove po redu. Mora se ici po redu bas inace se deed nemoze rijesit.

Deed: Champions of Carn Dûm (Final) ti je deed koji morate zavrsit da imate valour 10.

S stvarima iz battlegrounda se mogu dizat isto traitovi +1 ili +2 na neki trait, samo treba malo srece Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 16:36 (Uniq).

0 0 hvala 0
17 godina

Ako se kome igra mjenjam aktivan LOTRO za wow prepaid key

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ghostara kaže...
 nije tolika drama

Traitovi su mi bili drama prije više od pola godine kada sam to usavršavao. Nisam čovjek od grindanja, već od lorea i druženja.

Ghostara kaže...

Predugo nisi lotro zaigrao! Belji se Ostavi se ConanaŠutim!

"Ostavi se Conana!" Ovako je zvučao moj stari kada me je u 3 ujutro tjerao da se dignem od ZX Spectruma Belji se

Podjednako sam u zadnje vrijeme u LOTRO kao i u AoC. Moram u LOTRO zbog kinshipa i raidanja, book 14, a sad ću i zbog reputacije s nekima. AoC je za iživljavanje i guštanje u borbi, nema toliko sadržaja.

Istina, zapustio sam LOTRO, jer mi se ni reputacije ne rade zbog grindanja, ali morat ću.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 8:19 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Nove mape iz MoM su procurile. Dakle, it's official - ako nešto gadno ne zabrljaju, ovo će biti najbolja igra ikad(potpuno sam objektivan :) )

Great Delving Great Delving
Moria Moria
Rhovanion Rhovanion
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iznenađen Iznenađen Iznenađen Gle Rhovanion! Iznenađen Iznenađen Iznenađen Što su mislili s tom mapom?! Jel to otkrivamo sad u ekspanziji ili je to neki alfa-beta-dev-test server s mapom za iduću godinu?!

I netko mi tu nije odgovorio - za koji način dostave Mines of Moria mislite da će vam dostaviti igru najprije (datumski), download, Algoritam, Crovortex ili od Codemastersa ili bilo koga od preko?

Ako mi na ovo drugo pitanje ne odgovorite comprehensive morat ću otvoriti novi topic...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2008 8:13 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

novi trailer iz Mines of Moria expanzije. obavezno pogledati:

http://www.gametrailers.com/player/39702.html

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sinoć je bila prva hrvatska(bar tako mislimo) Rift ekspedicija. :) (Iako smo outsourceali jednoga healera)

Srušili smo prva četiri bossa bez ikakvih problema(niti jedan wipe).

Bilo je jednostavno odlično. :D :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E, ajmo svi ignorirati Faerdhura. Nema veze što on poteže pitanja o preorder za LOTRO ekspanziju i nema veze što ta ekspanzija dolazi, nećemo mu odgovoriti.

A? Jel OK?

0 0 hvala 0
17 godina

Ma sta da ti pricam kad sam u banani i sam.

Nema ducana koji dostavlja kod nas. Amazon.co.uk i Play.com nece.

Eventualno preko Codemastersa, ali su puno preskupi, i ne primaju Amex, samo Master, tak da se ja mogu fino je**t.

17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Nema ducana koji dostavlja kod nas

Provjerit ću ja s Algoritmom i Crovortexom najprije, pa ti javim.

17 godina
neaktivan
Ghostara kaže...

Sinoć je bila prva hrvatska(bar tako mislimo) Rift ekspedicija. :) (Iako smo outsourceali jednoga healera)

Srušili smo prva četiri bossa bez ikakvih problema(niti jedan wipe).

Bilo je jednostavno odlično. :D :D :D

Istina, bilo je jednostavno preluuuudoooo i predobro.
Ja sam očekivao da će biti wipanja svakih pol sata, ali iskustvo naših vođa i poslušnost i staloženost nas koji smo išli prvi puta je jednostavno urodila plodom.
4 bossa u 3 i nešto sitno sata akcije. Stvarno fenomenalno i dobro odrađeno.
Nadam se sutra slijedi nastavak.

Jedva čeeeekaaaaam :-)

17 godina
neaktivan

@Faerdhur

Mislim da još nitko ne raspolaže sa pravovaljanim i točnim informacijama, dakle bolje ne reći ništa nego slagati ili nagađati.

17 godina
neaktivan

Prije otprilike mjesec dana sam vas zamolio za par savjeta u vezi igre. Instalirano prije neki dan, update-ovano patchevima (otprilike 4-5GB) i napokon igram. Ušao sam na Eldar i uzeo Human Championa te sam porastao nekoliko levela. Za sad se učim igrati jer ja i MMORPG smo k'o nebo i zemlja. Zvala me neka ženska (ženski lik) odmah na spar i uništila me, nestaje i pojavljuje se, išutala me nogama, možda sam je 2-3 puta udario svojom sjekirom. :D Hehe znači tek sam na INTRO questovima al' za sad mi se sviđa. :)

It's Shaun The Sheep :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LokZ kaže...

odmah na spar i uništila me, nestaje i pojavljuje se, išutala me nogama, možda sam je 2-3 puta udario svojom sjekirom

Pa ne moraš se ti odazivati na spar Osmijeh Procjeni situaciju, tko te izaziva, koja klasa, koji level... Ja se nikad ne odazivam minstrelima, oni su prejaki za spar. Ali champ-hunter, champ-guard, champ-capt, nema problema.

A, usotalom, vježbaj se. Nije bitno što popušiš, malo te boli ego, ali si bar nešto naučio. Ako voliš PvP, na visokim levelima idi u Ettenmoors pa se ganjaj s igračima koji igraju wargove, spidere i orkove ili već na svom 10. levelu napravi svog monstera lvl50 pa igraj kao Sauronov sluga protiv good guys.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2008 15:39 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
LokZ kaže...

odmah na spar i uništila me, nestaje i pojavljuje se, išutala me nogama, možda sam je 2-3 puta udario svojom sjekirom

Pa ne moraš se ti odazivati na spar Osmijeh Procjeni situaciju, tko te izaziva, koja klasa, koji level... Ja se nikad ne odazivam minstrelima, oni su prejaki za spar. Ali champ-hunter, champ-guard, champ-capt, nema problema.

A, usotalom, vježbaj se. Nije bitno što popušiš, malo te boli ego, ali si bar nešto naučio. Ako voliš PvP, na visokim levelima idi u Ettenmoors pa se ganjaj s igračima koji igraju wargove, spidere i orkove ili već na svom 10. levelu napravi svog monstera lvl50 pa igraj kao Sauronov sluga protiv good guys.

Hehe ma nisam ni znao da postoji taj spar dok ona ne profura pored mene i piše mi da me zove na spar. Ja se odmah zaletio na Yes da vidim o čemu se to radi. :D A što se tiče tih monstera i toga vjerovatno ću znati o čemu govoriš nakon malo više igre. Mislim da ću praviti sad nekog elf chara potpuno drugačijeg od ovog prvog da malo eksperimentišem pa ću igrat sa oba u isto vrijeme dok ne vidim koji mi bolje leži. :)
It's Shaun The Sheep :)
17 godina
neaktivan

ja kao champion uvijek uspijem u sparu prebit loremastere. prave se pametni sa im svojim stunovima i petovima al svejedno ih sabijem sa clobberom i hamstringom. pa ti bjež i castaj kolko oš :-D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

ja kao champion uvijek uspijem u sparu prebit loremastere. prave se pametni sa im svojim stunovima i petovima al svejedno ih sabijem sa clobberom i hamstringom. pa ti bjež i castaj kolko oš :-D

Sims, kad prebiješ minstrela iskusnog kao ti, uhvati screenshot i pokaži mi Namigiva

17 godina

Man Champion mi je 50 lvl. Nisam  baš siguran s kojim traitovima se trebam opremit. Jedino sam za Valour siguran. Ako ko ima kakav savjet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Robiant kaže...

Man Champion mi je 50 lvl. Nisam  baš siguran s kojim traitovima se trebam opremit. Jedino sam za Valour siguran. Ako ko ima kakav savjet...

Ne znam zašto ti pomažem, jer me sutra u sparu možeš dobrano zakačiti mačem ili sjekirom, ali ajde... evo ti ovo ovdje i uživaj! Osmijeh

17 godina
neaktivan

by Dachande ;

a sta da ti pricam kad sam u banani i sam.

Nema ducana koji dostavlja kod nas. Amazon.co.uk i Play.com nece.

Eventualno preko Codemastersa, ali su puno preskupi, i ne primaju Amex, samo Master, tak da se ja mogu fino je**t.

Barem 10 ducana dostavlja igre kod nas! Samo nisi dovoljno trazio ;P

Ako imas amex onda mozes naruciti iz gameseeka.co.uk   ili sendit.com   provjereno ! ;P

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 20:20 (Shocker).
17 godina
Faerdhur kaže...
Robiant kaže...

Ne znam zašto ti pomažem, jer me sutra u sparu možeš dobrano zakačiti mačem ili sjekirom, ali ajde... evo ti ovo ovdje i uživaj! Osmijeh

Ne brini se. :-) Ja sam na američkom serveru
17 godina

Ako imas amex onda mozes naruciti iz gameseeka.co.uk   ili sendit.com   provjereno ! ;P

Znao sam za sendit, ali nemaju MoM.
Bio je i choices.uk, ali oni vise ne primaju amex
Za gameseek eto, nisam znao.
Ali gledam na stranici find-dvd.co.uk koja bi trebala pratiti sve online ducane u uk, i nac sve ponude, te ponuditi najjeftinije.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 20:53 (Dachande).
17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Znao sam za sendit, ali nemaju MoM.
Bio je i choices.uk, ali oni vise ne primaju amex
Za gameseek eto, nisam znao.
Ali gledam na stranici find-dvd.co.uk koja bi trebala pratiti sve online ducane u uk, i nac sve ponude, te ponuditi najjeftinije.
 http://www.gameseek.co.uk/pd/PCpq2k2rcyv82/The-Lord-of-the-Rings-Online--Mines-of-MoriaNamigiva

17 godina

Da, nasao sam to na gameseeku. Fala.

Ajd sad nadji negdje special edition i imas pivu. ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice