Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.276
|
čitano: 1.044.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

mogo bi i ja pocet na tom Eldaru, vidim da vas ima tamo puno...budem danas lika napravio :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Brajki kaže...

Jupiiiii sinoć sam hitao 50 lvl :-)

Evo konačno sam došao i do tog cilja, sada idem čistiti questove i riješavati deedove. :-)

Svaka cast :-)
Nego reci mi kolko sati igranja ti je trebalo do lvl. 50?
MorciTheCroat Dwarf Champion lvl.20
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 21:24 (MorciTheCroat).
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
Brajki kaže...

Jupiiiii sinoć sam hitao 50 lvl :-)

Evo konačno sam došao i do tog cilja, sada idem čistiti questove i riješavati deedove. :-)

Svaka cast :-)
Nego reci mi kolko sati igranja ti je trebalo do lvl. 50?

Počeo sam igrati 15 veljače (dakle  prije 5 mjeseci ) igram u prosjeku 2 sata dnevno. Moram priznati da me i dalje svakim danom lotro iznova iznenađuje i oduševljava te da stalno imam nešto novo za naučiti. Još moram riješiti questove u Angmaru i u Misty Mountains, a Forochel još nisam ni počeo kao ni monster play. Ritam izlaska updateova je takav da ga jedva pratim.
Za 2 tjedna nam stiže novo područjekoje nas vodi prema vratima Rudnika Morije. :-)

Za sada mogu samo reći LOTRO rulez pogotovo ako si član SWIM-a jer ekipa je fakat prezakon.
17 godina
neaktivan

ja igram Lotro već 15 mjesec; i dalje mi je to najdraži MMO koji sam ikad zaigrao. jedva čekam book 14.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma meni za ovo vrijeme koje igram (oko tjedan dana) LOTRO najjaci MMO koji sam ikad igrao, svi kazu da je Conan bolji, al nevjerujem, ovo mi je nekako realnije, ne volim neke specijalne armore sa sipkama, vatrom kao u WoW-u

grafika je odlicna, samo malo zvuk zeza, jer tijekom borbe char ti previse suti , to mi jedino nedostaje...al kao sto Brajki kaze, svakim danom me sve vise iznenaduje i nes novo naucim, odlican je...

sad samo da nabijem 50 xD

btw. na kojem serveru igrate, da dodem tamo di je ekipa, dosadno mi igrat sam xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 13:06 (IndeX).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Server je eldar. što se tiče zvuka, recimo moj dwarf champion character se poprilično glasa u borbi (uzvici, deranje i sl.). pogledaj pod opcijama za zvuk da li ti je namješteno generic software ili hardware. meni je štekalo kada je bilo namješteno na hardware.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i ja igram na eldaru imam lvl 10 championa Sythelion

ty. za zvuk, sad jos vise uzivam u igri xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

Server je eldar. što se tiče zvuka, recimo moj dwarf champion character se poprilično glasa u borbi (uzvici, deranje i sl.). pogledaj pod opcijama za zvuk da li ti je namješteno generic software ili hardware. meni je štekalo kada je bilo namješteno na hardware.

I meni se pojavljivao isti problem na laptopu. No kad sam stavio na generic software sve je bilo super.
Na kompu je na generic hardware i nemam nikakvih problema.
17 godina
protjeran

Mozda je malo offtopic ali... :-)))

MorciTheCroat Dwarf Champion lvl.21
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedno bolno iskustvo s LOTROm - prilikom craftanja, masterao sam sve osim Artisan (weaponsmith), a to je predzadnje, dakle, imao sam ZAVRŠEN mastery na Master i sad je samo trebalo završiti mastery na Artisan da postanem Grand Master. Ali...

Mukotrpno sakupim dwarf-iron ore i odem craftati te konačno masteram Artisan. I sad očekujem fanfare kako sam postao Grand Master, ali - banana! Glupi mehanizam mi je resetirao mastery na Master!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viče

Javio sam se GMu hitno, i iznio sam mu problem, a odgovor je bio "Sorry, you have to redo it..."

Sad sam izgubio volju igrati na neko vrijeme, jer je ovo bilo bolno bezobrazno. Zašto su ostavili mogućnost masteranja većih tiera prije nego se završe manji?! Svjesni su problema i camo vele sorry.

Pazite bar vi da vam se to ne dogodi. Dakle, tier po tier craftajte, ne preskačite.

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Jedno bolno iskustvo s LOTROm - prilikom craftanja, masterao sam sve osim Artisan (weaponsmith), a to je predzadnje, dakle, imao sam ZAVRŠEN mastery na Master i sad je samo trebalo završiti mastery na Artisan da postanem Grand Master. Ali...

Mukotrpno sakupim dwarf-iron ore i odem craftati te konačno masteram Artisan. I sad očekujem fanfare kako sam postao Grand Master, ali - banana! Glupi mehanizam mi je resetirao mastery na Master!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viče

Javio sam se GMu hitno, i iznio sam mu problem, a odgovor je bio "Sorry, you have to redo it..."

Sad sam izgubio volju igrati na neko vrijeme, jer je ovo bilo bolno bezobrazno. Zašto su ostavili mogućnost masteranja većih tiera prije nego se završe manji?! Svjesni su problema i camo vele sorry.

Pazite bar vi da vam se to ne dogodi. Dakle, tier po tier craftajte, ne preskačite.

Da čuo sam već za to, trebali su napraviti da nemožeš masterirat, a ne ovo da ti se resetira. A što ćeš možda će to srediti sa nekom od idućih knjiga.
kako se može javiti GM-u??
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...
Faerdhur kaže...

Da čuo sam već za to, trebali su napraviti da nemožeš masterirat, a ne ovo da ti se resetira. A što ćeš možda će to srediti sa nekom od idućih knjiga.
kako se može javiti GM-u??

Tipka F7, pa "New Ticket". To je osobito dobro ako si stuck negdje u instanci. Dok nisu popravili u Riftu ono jedno mjesto gdje se zaglavi GM je imao posla. Sad je OK.
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
neaktivan

Evo, nakon oko 8 sati igranja sam na lvl9, craftao sam si prvo oružje (rowan bow) koji je totalni mrak - puno bolji od svega što se nađe ili nudi kod trgovca.. Igrom sam prezadovoljan - i igram polako, guštam se, malo radim questove, malo razgledam okoliš, istražujem.. Samo soliram zasad, dok se ne naučim igrat.. Grafika nije kick ass, ali je sve nekako prekrasno izgleda, elfska naselja su preljepa - još nisam bio kod hobita i kod ljudi.. Inače igram na High detaljima, sa 2x AA i 8xAF, i sve je ok na mom 2 godine starom compu (athlon 3000, GF 7600 GT, 2GB), mada vjerujem da će doći do trzanja kad dođem u neke veće centre gdje ima puno ljudi. No ovako, sve 5.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i moj šogor će uskoro postati punokrvni član lotro svijeta, danas sam mu kupio igru i aktivirat će acc u četvrtak kad mu istječe trial period.

He he he još jedna žrtva mog hvalisanja lotra. :-)

Lik mu se zove weand, minstrel 16lvl  i također igra na Eldaru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ha ha ha ma nisi ni trebao hvaliti igru cim sam je vidio sviđala mi se je od prvog trena!!!!!Smijeh

17 godina
neaktivan

moramo srediti b1 ch11 bas je bilo pre dobro zadnji put kad smo pokusavali proc!!!!!procicemo kad tad nezvao se ja weand!!!!ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cool

17 godina
protjeran

Neznam kako vi, ali ja svaki dan glasam za LOTRO na MASTER-ovoj top listi, pa ovm putem apeliram i ostale fanove da glasaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...

Neznam kako vi, ali ja svaki dan glasam za LOTRO na MASTER-ovoj top listi, pa ovm putem apeliram i ostale fanove da glasaju.

I ja glasam skoro svaki dan. :-)

E da izašao je book 14 skinuti ga možete ovdje.
http://www.lotro-europe.com/newspage.php?search=yes&keyword=&search=yes&keyword=&pagename=news&type=News&id=2008
17 godina
neaktivan

Ej, jel igra itko na Gladdenu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marson kaže...

Ja sve koje znam igraju na Eldaru ili na Snowbournu.
17 godina
protjeran
Marson kaže...

Ako ti nije problem probaj doc na Eldar, jer vecina nas je tamo.
17 godina

Gladden je US server, znaci trebas novu verziju igre.

A nismo svi na Eldaru, evo, ja na Snowbourneu :)

17 godina
protjeran
Dachande kaže...

Gladden je US server, znaci trebas novu verziju igre.

A nismo svi na Eldaru, evo, ja na Snowbourneu :)

Ajd iskesiraj nesto love pa se prebaci na Eldar :-)))
MorciTheCroat Dwarf Champion lvl.22
17 godina
neaktivan

Ljudi,

ima li netko sljedeću informaciju:

Postoji li mogućnost da se sa jednog accounta kreirani lik premjesti na drugi acc?

Već sam slao mailove supportu ali sam dobio automatske odgovore(uff što to ne volim).

Neodlučan

Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ghostara kaže...

Ljudi,

Postoji li mogućnost da se sa jednog accounta kreirani lik premjesti na drugi acc?

Već sam slao mailove supportu ali sam dobio automatske odgovore(uff što to ne volim).

Neodlučan

E, mislim da nije... cuo sam price da su se prebacivali, al sumnjam da je moguce... :-(

For the Shire!
17 godina
neaktivan

A da... I mislio sam. Ja kupio igru preko digital downloada... Bio je anniversary special discount! :-D Samo 10 dolara...

For the Shire!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ghostara kaže...

Ljudi,

Neodlučan

Dakle, dobio sam i službenu potvrdu - nije moguće.

Opravdavaju se "tehničkim razlozima", ali mislim da je to samo zato da ljudi ne leveliraju likove pa ih prodaju sa jednoga acc.

Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
17 godina
neaktivan

Prebaciti lika sa jednog acc na drugi nije nikakav problem.

Barem u lineage 2 nije, znam jer sam si doma iz zezancije složio privatni server na kojem smo se igrali jedan frend i ja pa sam se igrao sa bazom i posjećivao područja koja normalnom igrom nikad ne bih posjetio.

Problem možda predstavljaju destiny points i još neke sitnice, ali i to bi se moglo riješiti.

17 godina
neaktivan

Jel ima tko kakvih problema s LOTRO-m? Meni se jako cesto javlja neki iritantni error... TurbineInvoker.exe. Svaki put moram reinstalirat igru da bi opet igrao...

U danu je barem pet il sest puta reinstaliram, pa cekam po dva sata da se update-a! I tak mi sam trosi promet... Ak netko ima bilo kakvu ideju nek mi pliz kaze...

For the Shire!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš firewall?

Turbine invoker ti je ono, kad se igra spaja na mrežu.

Ja imam Zone alarm, pa  nakon svakog updatea ( pošto je program promjenjen ) traži dozvolu turbineinvokeru da pristupi netu.. Dakle moraš nakom svakog updatea ponovo dozvoliti Turbine invokeru da pristupi netu.. to je to.. I mene je zeznulo jučer jer sam mislio da se comp smrzo nakon update-a, ali sam zaboravio dozvolit pristup u firewallu..

Možda je tvoj problem sličan

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice