X Rebirth

poruka: 207
|
čitano: 39.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: X Rebirth
1domagoj1 kaže...

Glavnu pricu. Ovako znam da ide u nedogled. {#}

X3 TC: za priče ti treba jaaako puno (samo ću reći HUB {#}) ali ti to nije kao u rpg-ovima priča nego je većinom izvršavanje nekog cilj npr. određeni rank, određena roba da bi se nešto otključalo,.....

Te naravno imaš ih više (terran story, goners, operation final fury, the HUB,......)

X3 AP: priče su dosta kraće iako ne znam za ove nove koje su dodane sa 3.0 patchom ali trebali bi te držati neko vrijeme.....

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
neaktivan
X Rebirth

Ja se nadam i vjerujem da ce ova prica u X Rebirth biti jako dobra.

Pa makar i da bude samo jedna prica(za razliku od X3TC), ako je naprave i priblizno dubokom kao freelancer sa uzitkom cu ih prolaziti, a ne kao price u starijim X igrama.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
X Rebirth

Veceras prezentacija na Gamescomu u 19:30 i sutra u 13:30. Nadam se da bude prijenos, ako ne bit ce drugi dan negdje sigurno.

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
X Rebirth

Video prezentacija sa Gamescoma, pokazali su pokoji novu sitnicu.

Ali jedna stvar mi se nije svidjela, na jednom novom interview rekli su da ce imati "nekoliko" suncevih sistema/ sektora, mogu si zamisliti da ih je oko 5, a to mi je jako malo {#}

0 0 hvala 0
16 godina
X Rebirth

A probali su se maknuti sa starog sustava. Sada će napraviti kao detaljnije i izgleda i malo "realnije". Ja sam im najviše na forumima prigovarao u vezi UI-a i misija, a to su sve izgleda promijnili :).

Btw. AMA na reditu sa Berndom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 19:38 (Space).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
X Rebirth

jel netko kupio u pretprodaji? zanima me jel se dobije stogod ako se kupi vec sad? bar kakav manual da daju kad vec dajem 50E prije vremena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antimonDC kaže...

jel netko kupio u pretprodaji? zanima me jel se dobije stogod ako se kupi vec sad? bar kakav manual da daju kad vec dajem 50E prije vremena?

Kupio sam preko Egosoft shopa i zasad se dobije soundtrack :D

Manual i to valjda treba čekati do izlaska igre. Hmmm ma mene vise brine kako dočekati da vrazja igra izađe {#}

16 godina
X Rebirth
antimonDC kaže...

Nude X:rebirth soundtrack ako kupiš preko njihovog sitea. Imali su i 10% popusta ali to je trajalo do 26.08. Ja kupujem kada nabavim novu pilu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 1:36 (Space).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Space kaže...

Nude X:rebirth soundtrack ako kupiš preko njihovog sitea. Imali su i 10% popusta ali to je trajalo do 26.08. Ja kupujem kada nabavim novu pilu.

ako ne promjene specifikacije i ja cu morat se modrnizirat, pise da ce raditi samo na 64 bitnim, pa ce ovi win7 koje imam u penziju, a onda treba dodati i malo vise memorije, pa je rashodovanje i nabavka jedino rjesenje. ali ionako je bilo vrijeme

15 godina
neaktivan
antimonDC kaže...
Space kaže...

ako ne promjene specifikacije i ja cu morat se modrnizirat, pise da ce raditi samo na 64 bitnim, pa ce ovi win7 koje imam u penziju, a onda treba dodati i malo vise memorije, pa je rashodovanje i nabavka jedino rjesenje. ali ionako je bilo vrijeme

Tako su napisali na specifikacijama, ali kad je netko upitao na reditu Bernda hoce li raditi samo na 64bit, rekao je ne, da bi trebalo raditi i na 32bitnim win, ali da to nisu bas testirali.

Rekao je da igra zahtjeva minimalno 3-4GB rama, a na 32bit imas slobodno 2GB i da igra ako i bude radila, da nece bas raditi dobro.

Ja sam do sada imao 32bit win., ali prije nekoliko mj. sam usnimio 64bit radi PlanetSide 2, izbacivao je svakih 20 min.. ujedno kupio jos i 2GB rama. Tako da sada imam 6GB rama, win. pojedu 1.2Gb i ostane mi slobodno 4.8GB ako nije nista pokrenuto. Sve mi smrdi da cu za normalno igranje X Rebirtha morat uzeti jos 2GB rama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 0:56 (Magger).
15 godina
neaktivan
X Rebirth

Novi video sa novim i produženim scenama iz starog trailera, igra izgleda fenomenalno.

Pogotovo rudarenje i unistavanje asteroida, koje sad stvarno izgleda kako i treba izgledati, predivno (2:55min) {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 12:33 (Magger).

3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
X Rebirth

Malo po malo dolaze nove informacije. Novi interview snimljen na gamescomu, tu je link na kojem morate skinuti epizodu 156 (120mb), interview pocinje na 1:40:40

http://www.gameovercast.co.uk/index.php?id=home

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
X Rebirth

Novi gameplay demo u boljoj video kvaliteti sa dosta setnje i istrazivanja po stanicama :)

4 0 hvala 3
13 godina
Magger kaže...

Novi gameplay demo u boljoj video kvaliteti sa dosta setnje i istrazivanja po stanicama :)

Izgleda fenomenalno {#}

Pitanje je koliko će zapravo skunk biti jak  na početku igre, mislim da sam čitao na forumima da će igra zapravo tek biti full X iskustvo kada se zavrsi glavna priča..... naravno moguće će biti i ignorirati ju ali tada nećemo imati pristup skankovim upgradima (čitaj drones :D) te će nam biti teže tako.... što starijim igračima ipak moze biti i određeni challenge koji treba pokoriti :)))))

Uglavnom, posto je ovo ipak gamescom demo on je mali i sve je maxano (vidi se po statsima ljudi na stanicama i borbi) pa treba pričekati da igra izađe. Bernd je najavio da demoa neće biti prije izlaska igre zbog toga sto nemaju vremena ni ljudi da naprave jedan jer rok izlaska ide a oni imaju još dosta posla.

Super je kako sve do maloprije nismo ništa znali a sada Egosoft lagano daje malo po malo informacije i diže hype {#}

15 godina
neaktivan
Magger kaže...

Aaaaaaaaaaaaaaah, cockpit... aaaaaaaah....

Kako dobro izgleda! Nadam se jednom detalju - u prvom X-u, putovanje od stanice do stanice bez kompresije vremena bi trajalo par minuta.

Duboko se nadam da ce tako biti ovdje, jer sam prvi X igrao sa gitarom i salicom kave, noge na stolu, autopilot upaljen - bas kako treba :-D :-D :-D

Edit:

i ono sto me najvise veseli od svega - po tutorial porukama u videu, vidi se da postoji i xbox360 verzija. Dakle, igrat ce se na TV-u, ugodno zavaljen u beanbag. Yippi Kay Yay!

I'm the man, I'm the king, I'm the one that's pure inside... every day, in every way I smell of suicide...
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 20:26 (Deus ex machina).
15 godina
neaktivan
Granzon kaže...
Magger kaže...

Izgleda fenomenalno {#}

Pitanje je koliko će zapravo skunk biti jak  na početku igre, mislim da sam čitao na forumima da će igra zapravo tek biti full X iskustvo kada se zavrsi glavna priča..... naravno moguće će biti i ignorirati ju ali tada nećemo imati pristup skankovim upgradima (čitaj drones :D) te će nam biti teže tako.... što starijim igračima ipak moze biti i određeni challenge koji treba pokoriti :)))))

Uglavnom, posto je ovo ipak gamescom demo on je mali i sve je maxano (vidi se po statsima ljudi na stanicama i borbi) pa treba pričekati da igra izađe. Bernd je najavio da demoa neće biti prije izlaska igre zbog toga sto nemaju vremena ni ljudi da naprave jedan jer rok izlaska ide a oni imaju još dosta posla.

Super je kako sve do maloprije nismo ništa znali a sada Egosoft lagano daje malo po malo informacije i diže hype {#}

Da izgleda super. Procitao sam da su u ovom demou iskljuceni efekti eksplozija (sto me na prvu ruku razocaralo), kada unistis male brodove ne naprave nikakvu eksploziju ili na kraju kad unisti onu veliku krstaricu, samo se stvori razorena.

Kako nema demo, mogu nam dati da skinemo ovaj demo iz gamescoma, to bi bilo fenomenalno. Potpuno bi ga "razorili" i proucili sve sto se da prouciti i tako odgovoriti timu sto ne valja: sto bi bilo dobro da se napravi, mozda bolje optimizira i tako. Ali naravno, rekli su da nista od demoa. Barem da naprave benchmark demo da vidimo sta trebamo nadograditi ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 20:38 (Magger).
13 godina
Deus ex machina kaže...

Kako dobro izgleda! Nadam se jednom detalju - u prvom X-u, putovanje od stanice do stanice bez kompresije vremena bi trajalo par minuta.

Duboko se nadam da ce tako biti ovdje, jer sam prvi X igrao sa gitarom i salicom kave, noge na stolu, autopilot upaljen - bas kako treba :-D :-D :-D

Edit:

i ono sto me najvise veseli od svega - po tutorial porukama u videu, vidi se da postoji i xbox360 verzija. Dakle, igrat ce se na TV-u, ugodno zavaljen u beanbag. Yippi Kay Yay!

Lol..... još stariji X fan od mene {#}{#}

Ja sam počeo 2003/ili 4. (nisam baš previše siguran :D) sa X2...... ali sam odigrao sve kada sam kupio superbox.

Kakav je bio osjećaj igrati prvi X u doba kada su space simovi još uvijek bili dosta uobičajena pojava te naravno kakav je bio naspram konkurencijom?

Magger kaže...

Da izgleda super. Procitao sam da su u ovom demou iskljuceni efekti eksplozija (sto me na prvu ruku razocaralo), kada unistis male brodove ne naprave nikakvu eksploziju ili na kraju kad unisti onu veliku krstaricu, samo se stvori razorena.

Kako nema demo, mogu nam dati da skinemo ovaj demo iz gamescoma, to bi bilo fenomenalno. Potpuno bi ga "razorili" i proucili sve sto se da prouciti i tako odgovoriti timu sto ne valja: sto bi bilo dobro da se napravi, mozda bolje optimizira i tako. Ali naravno, rekli su da nista od demoa. Barem da naprave benchmark demo da vidimo sta trebamo nadograditi ;)

Da, bench demo bi bio poželjan iako ja nisam previše zabrinut jer imam ok konfiguraciju.

K vragu, ako sam prvih par X-ova igrao na kompovima koji su ih jedva vrtili na 20-30 fps, i vjerojatno najviše uživao u gameplayu bilo koje igre u svom životu se onda će to biti valjda i slučaj ovdje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 21:03 (Granzon).
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Magger kaže...

Edit:

Naravno da to mozes i u X Rebirthu ;) Sto se njih tice, ti ne moras putovati kroz highway system nego sve prolaziti sa svojim brodom, ali to ce trajati dugo :)

Krivo si razumio, nece napraviti xbox360 verziju nego su napravili podrsku za xbox360 controller.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 21:26 (Magger).
15 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Lol..... još stariji X fan od mene {#}{#}

Ja sam počeo 2003/ili 4. (nisam baš previše siguran :D) sa X2...... ali sam odigrao sve kada sam kupio superbox.

Kakav je bio osjećaj igrati prvi X u doba kada su space simovi još uvijek bili dosta uobičajena pojava te naravno kakav je bio naspram konkurencijom?

Mogu ti reci, X je meni osobno bio svjetlosnim miljama ispred Freelancera iz iskljucivo jednog razloga - jer se svemir zaista osjecao ogromnim i ne-prenapucenim. U Freelanceru, imao sam dojam kao da vozim po autocesti, gdje god pogledas - svemirski brodovi, stanice, etc... U X-u, od prve nisam ni skuzio da postoji time compression, tako da sam prvotno boostao od stanice do stanice, dok mi nije dosadilo, pa sam ostvario upravo ono sto si citirao - gitara u ruke, salica kave, noge na stol, autopilot na X-u, ugasena svijetla u sobi i uzivancija. Igralo se VRLO SPORO, ali to mi je pasalo. Vjerojatno mi je zato ostao bas dobar osjecaj od X-a.

X2 mi je bio genijalan, i odustao sam zbog jedne totalno bezvezne stvari... nakon nekih 5-6 sati igre, posjedovao sam dva rudnika, i poceo sam pisati skripte za teretne brodove kada i kako tocno da pokupe rudu, i gdje da je idu prodati.

I pronasao bug. Dogodilo se da je kolicina tereta koji je brod imao otisao u minus, te kad je to prodao... dobio sam bilijune i bilijune kredita, a brod je bio pretrpan teretom. Nisam ni skuzio sto se dogodilo dok nisam krenuo kupiti novi brod, nadajuci se da sam napokon ustedio dovoljno.

Takodjer - ovakve vrste svemirskih simulacija alla X su mi u biti sekundarne naspram space survivora, ne znam kako bi ih bolje nazvao. Najdraza space sim igra koju sam ikad igrao je Iron Seed, gdje vozis veci brod sa posadom izgubljen u svemiru, i iako imas na raspolaganju i trgovinu i odnose sa alienima - vecina se svodi na sklapanje i rastavljanje brodskih komponenti, rudarenje po planetama i slicno.

Odmah nakon Iron Seed-a, ide Universal Combat, koji bi vjerojatno bio jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao da je jos malo ispoliranija. Universal Combat na cijelu tu pricu dodaje i simulaciju upravljanja velikim brodom, tj. imas posadu inzenjera, znanstvenika i vojnika, te asortiman svemirskih shuttleova, fightera, ali i planetarnih vozila, kao sto su tenkovi, dzipovi, amfibije.... igra podrzava svemirske borbe, borbe na planetima, borbe u zraku (avioni), FPS borbe, a novije verzije imaju cak i brodove i podmornice.

Manual ima preko 80 stranica, i za obican posao lansiranja raketa trebas odraditi poslove kao sto su: poslati posadu da stavi raketu u lanser, oznaciti metu, poslati metu posadi, poslati naredbu da se pali... skakanje izmedju svemirskih sustava, da ni ne spominjem!

Ako ti grafika ne smeta i mozes progutati neispoliranost - duboko ti savjetujem obje igre. U odnosu na njih, cesto spominjani Freelancer je poput Pacmana - mala arkadica.

Magger kaže...

Naravno da to mozes i u X Rebirthu ;) Sto se njih tice, ti ne moras putovati kroz highway system nego sve prolaziti sa svojim brodom, ali to ce trajati dugo :)

Krivo si razumio, nece napraviti xbox360 verziju nego su napravili podrsku za xbox360 controller.

Steta za xbox, bas sam se ponadao, ali nema veze. Znas li mozda da li imaju podrsku za vise monitora?

Sto se tice voznje broda, vidjet cemo sto ce mi se dati :-) lijepo je kad se mozes opustiti i igrati ovako neobavezno.

I'm the man, I'm the king, I'm the one that's pure inside... every day, in every way I smell of suicide...
15 godina
neaktivan
Magger kaže...

Steta za xbox, bas sam se ponadao, ali nema veze. Znas li mozda da li imaju podrsku za vise monitora?

Sto se tice voznje broda, vidjet cemo sto ce mi se dati :-) lijepo je kad se mozes opustiti i igrati ovako neobavezno.

Nisam siguran, puno se raspravlja o tome po forumimam, ali nista nisu spomenuli.. barem ja mislim da nisu.

Ali ako nece biti u prvom launchu igre onda ce sigurno ubaciti kasnije.

Edit: Evo i Scott Manley je napravio preview, sa pokojom novom scenom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 21:44 (Magger).
14 godina
X Rebirth

Jedva čekam zimu i jutarnje ispijanje kave u gaćama i rudarenje po asteroidima. Još ću si pustiti i jutarnje vijesti radi veće imerzivnosti.

I'm very large!

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nos kaže...

Jedva čekam zimu i jutarnje ispijanje kave u gaćama i rudarenje po asteroidima. Još ću si pustiti i jutarnje vijesti radi veće imerzivnosti.

Problem je sto neces ti bas rudariti nego tvoji brodovi i kapetani tih brodova koje si unajmio, mozes jedino gledati kako oni to rade ;)

I meni se sviđa rudarenje u svemirskim igrama, pogotovao kad tako dobro izgleda kao u X Rebirthu, ali kad pomislim da bi trebao 1h konstantno laserom pucati po asteroidima, dojadilo bi mi brzo. Ovako unajmis ili kupis brodove, kapetane i zaposlis ih. I samo gledas kako se blagajna puni {#}, a ja da imam vise vremena za istrazivanje.

Ja jedva cekam da vidim kako su napravili izgradnju stanica, to me najvise zanima.

15 godina
neaktivan
Magger kaže...

Problem je sto neces ti bas rudariti nego tvoji brodovi i kapetani tih brodova koje si unajmio, mozes jedino gledati kako oni to rade ;)

I meni se sviđa rudarenje u svemirskim igrama, pogotovao kad tako dobro izgleda kao u X Rebirthu, ali kad pomislim da bi trebao 1h konstantno laserom pucati po asteroidima, dojadilo bi mi brzo. Ovako unajmis ili kupis brodove, kapetane i zaposlis ih. I samo gledas kako se blagajna puni {#}, a ja da imam vise vremena za istrazivanje.

Ja jedva cekam da vidim kako su napravili izgradnju stanica, to me najvise zanima.

To je jos veci zakon!!!! Nisam to znao!

Pa kako fenomenalno, nabit cu si onu zutu zastitnu kacigu na glavu, sta je nose zidari-sefovi, i sa salicom kave 'nadgledati' da ne ljencare :-D

Zar nisu imali izgradnju stanica vec i prije? Tj. ne bas izgradnju, nego kupis modul pa ga deployas gdje hoces...?

U proslim X-evima, zivjelo se na pivi i kavi, a putovalo se brodom napravljenim od stare kade, koji na okupu drzi selotejp, zvakaca guma i pljuvacka - i svaki se kredit stavljalo na stranu za prvu elektranu i/ili rudnik :-D Aaaaah dobri stari dani :-D

P.S. Jel itko ikad koristio bezobraznu taktiku kapitalizma u zaradi, na nacin da deployas svoju elektranu blizu tudje, i onda im na taj nacin dampiras cijene, pokupujes sve njihove celije jeftino i onda dignes svoje cijene u nebesa - jer si jedini u sektoru koji nudi celije trenutno :-D :-D :-D Koliko sam samo divnih sjajnih kredita dignuo od postenih pirata na taj nacin :-D

So I ran faster, but it caught me here.... yes, my loyalties turned... like my ankle, in a seventh grade...
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 17:44 (Deus ex machina).
13 godina
Deus ex machina kaže...

Pa kako fenomenalno, nabit cu si onu zutu zastitnu kacigu na glavu, sta je nose zidari-sefovi, i sa salicom kave 'nadgledati' da ne ljencare :-D

Zar nisu imali izgradnju stanica vec i prije? Tj. ne bas izgradnju, nego kupis modul pa ga deployas gdje hoces...?

U proslim X-evima, zivjelo se na pivi i kavi, a putovalo se brodom napravljenim od stare kade, koji na okupu drzi selotejp, zvakaca guma i pljuvacka - i svaki se kredit stavljalo na stranu za prvu elektranu i/ili rudnik :-D Aaaaah dobri stari dani :-D

P.S. Jel itko ikad koristio bezobraznu taktiku kapitalizma u zaradi, na nacin da deployas svoju elektranu blizu tudje, i onda im na taj nacin dampiras cijene, pokupujes sve njihove celije jeftino i onda dignes svoje cijene u nebesa - jer si jedini u sektoru koji nudi celije trenutno :-D :-D :-D Koliko sam samo divnih sjajnih kredita dignuo od postenih pirata na taj nacin :-D

Od X3 Reuniona je moguće stanice povezati u komplekse i napraviti free loop factories tj. stanice koje proizvode glavne proizvode ne trebaju trgovce da kupuju potrebne resurse nego same proizvode te tražene resurse.

To je  skupa investicija ali smanjuje potrebe micro managmenta trade shipova, te je naravno puno lakše organizirati obranu jer treba braniti većinom samo kompleks koji inače izgleda poput horror filma jednom kada se spoje tvornice :D

Mislim da mi je najveći kompleks bio u X3 TC od par stotina stanica (znam da je bilo više od 400 tvornica :D)  i koštao preko milijardu i po kredita. Ali fora je da od kada sam ga sagradio više nisam nikad usao u taj sektor zbog fps lagga koji se javlja radi tolike količine tvornica te kitova koji spajaju te tvornice {#}

Zato se i ja radujem ovom modularnom načinu gradnje stanica, te neravno mogućnosti gradnji površinskih modula na samim stanicama bilo to moduli koji pomažu u proizvodnji, moduli za obranu - turrets baby hell yeah :),....

A za ovo boldano...... {#}{#}

Ps. Za  Rebirth najavljuju da će moguće biti sabotirati suparničke stanice...... {#}

15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Magger kaže...

Vidio sam na nekim filmicima o igri da mozes i ti imati mining laser, zaci mozes i ti sa svojim malim brodom rudariti, ali mislim da to nema puno koristi kad ti stane malo rude u cargo/brod. Mozda ce biti neke misije gdje mozes rudariti sa svojim brodom zato sto traze recimo samo 1t neke rude. Ali glavna stvar je sto naravno za svaku rudu u svemiru imas zasebni brod koji je prikuplja, tako da se moras puno istrositi da kupis sve te brodove kako bi mogao rudariti sto hoces. Sto je naravno car igre, polako zarađivati na rudarenju i trgovini te tako skupiti pare za izgradnju neke ultimativne stanice i konacno neke velike ratne flote od recimo 50 brodova ;)

A nije da ih mozes samo nadgledati da ne bi ljencarili, nego mozes sletiti na brod i direktno pricati sa kapetanom i zapovijedati mu tocno sto da radi.

U X Rebirthu jos nisu u potpunosti rekli kako ce funkcionirati mehanika izgradnje stanica, ali definitivno ce biti nesto potpuno novo i puno zanimljivije nego prije. Mozes izgraditi male ili stvarno enormne stanice koje se sastoje od nekoliko desetaka ili stotinu dijelova ili ti modula, svaki zaduzen za razlicitu proizvodnju ili svrhu. Tako da mozes napraviti veliku stanicu, kao Zagreb recimo ;) Salim se, naravno ne znam tocno, ali shvacas sto hocu reci.

I zanima me kako ce se odvijati ta izgradnja, kakvu slobodu budem imao u izgradnji. Hoce li svaki dio/modul stanice dolaziti na mjesto vec spreman i gotov da se ukopca sa ostalim dijelom stanice ili ce se izgrađivati na licu mjesta. Negdje sam procitao da ce svaki mogul imati svoje motore sa kojima ce doci do zeljene stanice i prikopcati se sa njom. Sve nam je to jos u magli, pa me zato zanima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 19:01 (Magger).
15 godina
neaktivan
Granzon kaže...

A za ovo boldano...... {#}{#}

Ps. Za  Rebirth najavljuju da će moguće biti sabotirati suparničke stanice...... {#}

Jednu stvar za koju mislim da su sigurno rekli.. Sabotirati suparnicku stanicu izvana, ali i iznutra {#}

15 godina
neaktivan
X Rebirth

Nova odlicna slika borbenog broda i jedna starija slika unutrasnosti stanice, vjerojatno neki hangar.

Linkovi originalne velicine 

http://www.egosoft.com/games/x_rebirth/screenshots/x_rebirth_screen_037.jpg

http://www.egosoft.com/games/x_rebirth/screenshots/x_rebirth_screen_036.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 13:40 (Magger).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hm, ovako iz tira - nedostaje im fullscreen antialiasing.

Gledam taj brod i nesto mi ne stima, izgleda mi previse 'nacrtano', i ne kuzim zasto mi 'ispada' iz slike... onda skuzim da je pozadina (mjesec i asteroid) fino i kvalitetno izblurana, bez rubova, dok brod nije.

Osim te sitnice (FXAA trazi 20 minuta za implementaciju), nemam sta prigovoriti!

So I ran faster, but it caught me here.... yes, my loyalties turned... like my ankle, in a seventh grade...
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Hm, ovako iz tira - nedostaje im fullscreen antialiasing.

Gledam taj brod i nesto mi ne stima, izgleda mi previse 'nacrtano', i ne kuzim zasto mi 'ispada' iz slike... onda skuzim da je pozadina (mjesec i asteroid) fino i kvalitetno izblurana, bez rubova, dok brod nije.

Osim te sitnice (FXAA trazi 20 minuta za implementaciju), nemam sta prigovoriti!

Tko zna kakva je rezolucija postavljena, koje postavke tokom snimanja slike. Ali da brod izgleda kao nacrtan i meni moram reci, mozda takvo osvjetljenje. Na nekim drugim slikama taj brod ne izgleda tako umjetno.

Mozda je tek izasao iz ducana ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 1:28 (Magger).
14 godina
X Rebirth

Gledam ove slike i mislim si kak sam došao u Borderlands2 temu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice