Hoće netko 2vs2?
Evo ja
Hoće netko 2vs2?
Evo ja
Cujte,ja sam isto igrao od pocetka wormsica,pa bih takoder zelio s vama ekipom nabaciti,jel vi igrate ovaj najnoviji worms ili neki drugi,da si sada skinem,tj ako treba kupim preko steama
evo i ja nabavio wormse mogu rec odlicni su i zabavni!
Cujte,ja sam isto igrao od pocetka wormsica,pa bih takoder zelio s vama ekipom nabaciti,jel vi igrate ovaj najnoviji worms ili neki drugi,da si sada skinem,tj ako treba kupim preko steama
Da najnovije, worms reloaded
Ljudi,ja cu danas kupiti ili sutra nove wormsice preko steama,ali gledam,trazim jos 3 osobe da uzmemo onaj 4xworms paket,svatko placa 11.30 eura,sto je super,znaci prve 3 osobe koje mi se jave uzimam s njima,sutra narucujem posto je danas vikend
Svaki od nas ce ustedjeti 25-30 kn
Eto,preko paypal tecajne liste sam izracunao u lipu koliko bih kostalo po glavi,znaci 84.20 Kn je po glavi 1 igra ako nas uzme 4,jedan mi se vec javio,jos 2 slota slobodna =)
Svaka cast na ovoj igri,stvarno se moze nasmijat uz njihove komentare i failove
u svakoj rundi
Svaka cast na ovoj igri,stvarno se moze nasmijat uz njihove komentare i failove
u svakoj rundi
Hallelujah! Ima li te granate tamo?
Hallelujah! Ima li te granate tamo?
još pitaš....normalno da je ima
Ljudi,ja cu danas kupiti ili sutra nove wormsice preko steama,ali gledam,trazim jos 3 osobe da uzmemo onaj 4xworms paket,svatko placa 11.30 eura,sto je super,znaci prve 3 osobe koje mi se jave uzimam s njima,sutra narucujem posto je danas vikend
Svaki od nas ce ustedjeti 25-30 kn
Eto,preko paypal tecajne liste sam izracunao u lipu koliko bih kostalo po glavi,znaci 84.20 Kn je po glavi 1 igra ako nas uzme 4,jedan mi se vec javio,jos 2 slota slobodna =)
Heh..prozirna ti je ta kampanja..
Ajmo se danas skupiti i naigrati :D, neka se jave svi koji imaju u planu da danas igraju i u koje vrijeme
ja sam sad na tunnglu i usao sam u sobu worms: reloaded i sta sad aj neko dodji tamo i objasni ili nes :D
evo i ja natjerao jogurt da radi :D
tunngle je uključen - profajl pod imenom HBomb123 ^^
jel netko za partiju? :D
evo i ja natjerao jogurt da radi :D
tunngle je uključen - profajl pod imenom HBomb123 ^^
jel netko za partiju? :D
Ja, napravicu sobu, smoke mi je nick
daj nemogu ovak pohvatat... skužio tek sad poruku xD
ja sam u tunngle sobi, pa me dodajte na friend list :D
na tunngle-u sam pod nickom: HBomb123
na wormsima također: HBomb123
msn: grbavi_monitor@hotmail.com
btw. sinoc sam bacio s jebasuom, kresom i marselom 2v2, predobrooooo
A sam preokrenio onu predzadnju ti krepo oni ostali sa svim crvima i ja ih poroko
btw ocemo sad koju?
Ajmooooooo sad jednu
Ajmooooooo sad jednu
Ajde evo ja sam sad krenuo skidat tungle pa ako mi samo neko može brzinski objasniti što kako i zašto da se ubacim pa da zaigramo
A sam preokrenio onu predzadnju ti krepo oni ostali sa svim crvima i ja ih poroko
btw ocemo sad koju?
svaka cast za prvu, ali , ko ih je dotuko drugu rundu ? zajedno smo ;),a mene je kreso u prvoj zezno, a i dobio sam jako los polozaj crvica
Evo i patch ce sa nama dok instalira, btw, imo tunngle nije potreban, jedino ako nema soba pa se hoces dogovoriti da neko hosta, isto kao jedan veliki msn o jednoj igri
Evo i patch ce sa nama dok instalira, btw, imo tunngle nije potreban, jedino ako nema soba pa se hoces dogovoriti da neko hosta, isto kao jedan veliki msn o jednoj igri
Ček šta sad treba, stalno čitam kako igrate preko tunnglea Jel samo treba u multiplayer pa da se nekom joinam?
Ček šta sad treba, stalno čitam kako igrate preko tunnglea Jel samo treba u multiplayer pa da se nekom joinam?
Da..
imas uputstva, prati njih, sve ce ti bit jasno
Meni radi mp, samo pitam kako da vas nadem pa da zaigramo? Ja kad tamo idem pod search players nađem samo par igri, pa mi čudno...
Inače meni je nick stojaa16
hambrle ajde na tunngle room 2 ja sam igrao s hbomb al je uteko
Meni radi mp, samo pitam kako da vas nadem pa da zaigramo? Ja kad tamo idem pod search players nađem samo par igri, pa mi čudno...
Inače meni je nick stojaa16
To je normalno, a jbg dogovoris se i nadjete se
hambrle ajde na tunngle room 2 ja sam igrao s hbomb al je uteko
ev me, ali ja necu igrat 1v1
Evo da registriram taj tungle pa ću i ja doći
router mi se resetirooooo >_<
nisam uteko xD
Ajde recite mi u kojoj ste sobi pa da vam se priključim