U tunngle mi je isto ime kao i na forumu: captain_soap_McTawish
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oce tko sada nabacit nekoliko partija?
Evo upravo sam zatražio ulaz u grupu.
OK prihvačeno.
U redu. No možete li mi samo reći kako preko tunngla igrati wormse? Ja uđem u jedan od ona dva lobby-a i dalje ne znam.
U redu. No možete li mi samo reći kako preko tunngla igrati wormse? Ja uđem u jedan od ona dva lobby-a i dalje ne znam.
ajde udi u lobby 2
od wormsa pa cu ti tamo objasnit
Jesam.
ajde udi u lobby 2
ja bih igro kad bi nas bilo 3-4, neda mi se sa manje a ako nas je 4 onda da bacimo ekipno 2v2
ajd mogao bi i ja zaigrat koju, ako mi netko oce poslat upute za tungle na pp pa cu vam podjelit metaka
ajde udi u lobby 2
ja bih igro kad bi nas bilo 3-4, neda mi se sa manje a ako nas je 4 onda da bacimo ekipno 2v2
To bi nekad valjalo!
samo da kazem,ako vidite malo soba u igri,odite na Steam(smartsteam),tab Steam pa Settings,zatim odite na downloads+cloud i pod download region odaberite Germany-Frankfurt
Samo da se ponudim,ako netko zeli igru moze preko mene uzeti steam cijena + 15 kn na moju uslugu posto je dosta jeftina igra,ako nemate Paypal ili ste maloljetni.
Evo ja odigro jednu s krešom draw
sad sam se naigrao sa kresom,neznam kolika je reza,samo znam da je bilo failova ko u prici
sad sam se naigrao sa kresom,neznam kolika je reza,samo znam da je bilo failova ko u prici
lol, koliko ste partija odigrali?
Odlična runda...........najjači su bili padobran fail-ovi i moje ciljanje sa granatama
EDIT: Hambrle 3 il' 4 nezz sad....previše sam se smijao da bi pratio
Ljudi u kojoj grupi vi igrate preko tunglea.
Ljudi u kojoj grupi vi igrate preko tunglea.
Preko onog Worms: Reloaded 2 većinom tamo
krešo i hambrle ajmo igrat
Nešta miješano od toga dvoje......evo ti LINK (instaliraj, regaj se i igraj)
Za mene dosta za danas
Ali ipak...What the hell.......let's go
ako ce kreso i ja cu
EDIT: znaci nis, nece kreso nec ni ja
EDIT2: ok idemo?
WHAAAAAAAAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TI SI AS hvala
Ajde na tunngle room 2 da malo igramo :O
Ajde na tunngle room 2 da malo igramo :O
ae
ajmo 2vs2
Ajde Fort 2na2 tungle druga soba.
Sad i meni pise steam must runing, a sve pokrenuto, pa zar ni 2 dana ne mogu bez problema igrati
Igra nije niti toliko ubitacno skupa,zar nije bolje platiti tu sitnicu i igrati bez problema?
Igra nije niti toliko ubitacno skupa,zar nije bolje platiti tu sitnicu i igrati bez problema?
Evo napravio sam, pa igram bez problema
Hoće netko 2vs2?