World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 617.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Warships
Jovanka kaže...

Kakvi kapetani bi ti isli gore?

A nemam pojma još. Za ovoga Koninga grindam iz početka... Upravo skupio 3 poena i čekam još jedan za AFT

13 godina
MRSKI kaže...
Jovanka kaže...

A nemam pojma još. Za ovoga Koninga grindam iz početka... Upravo skupio 3 poena i čekam još jedan za AFT

Daj dodji veceras pa da prodjemo, hebo BF. :P Znas koliko je sati kad me "češu" KM BBovi i RN CLovi

rodjo1608 kaže...

znam,ali dobijem više od 2500 kapetanskih xp-a pa mi ne da nagradu...ili možda računaju bez cama i zastavica

Sjecam se jednog takvog taska jucer/prekjucer; meni se cini mi se je brojao i captain +XP sa zastavice. Da ti nije vezan task uz klasu broda?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 16:41 (Jovanka).
17 godina
moderator
World of Warships

Najbolja s Konigom, 120k dmg.

Ostao njihov Konig, pogledajte iza statsa pozadinu, taman da ga udarim a ono kraj partije, fck :D

1 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Bismarck ima najbolje secondary topove ali ti treba kapetan sa 15skill-ova bez toga ništa, ja sam ga se sad naigrao zbog Takao misije ( 50win na t8 - nebi vjeroali koliko je to teško ) i nije baš lagan za igranje,, puno sam se poboljšao kad sam skužio da moraš uć u close combat i onda naglo "oprecizi" na 12+km svako gađanje je lucky shoot only,, fali mi još 90k xp-a za 15i skill ond abu super ali to traje ( 170k ti treba sa 14 na 15 skill ) a dragon zastavice nikak da padnu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

50win na t8 - nebi vjeroali koliko je to teško

Ček da pogodim... 100 bitaka za 50% WR Average Joe-a? :)

Nachi je bolesna misija, ne mogu riješiti tih 20 rusa.

13 godina
MoF0 kaže...

ma to koja je baza retarda na t8 to je čudo i kaj je još bolje u 7 od 10 fajtova će te baciti protiv tier 10 koji su svemirski brod za tier 8 - imaju 420/460mm topove vs 380, takav ima je i oklop, imaju 40k hp više itd..itd.. ali to nije sve :)  glvana retardacija kad ti da tier 10 su DD-i, pa to istine nisu koji je to spam torpeda od dd-a koji imaju 20k hp-a za koje ih trebaš sa cruiserom pogoditi preko 30-40 puta,, jučer sam lika odrapio nakon 38 hitova direktnih na 3km sa HP municijom sa Kutozovom , neće kremat smeće..

13 godina
Jovanka kaže...
MRSKI kaže...
Jovanka kaže...

Daj dodji veceras pa da prodjemo, hebo BF. :P Znas koliko je sati kad me "češu" KM BBovi i RN CLovi

rodjo1608 kaže...

znam,ali dobijem više od 2500 kapetanskih xp-a pa mi ne da nagradu...ili možda računaju bez cama i zastavica

Sjecam se jednog takvog taska jucer/prekjucer; meni se cini mi se je brojao i captain +XP sa zastavice. Da ti nije vezan task uz klasu broda?

Ipak sam se odlučio da trenutno idem sa Halt sa njemačkim BB a krenem sa grindanjem za N. Carolinu.

I meni je ostalo još 7 ruskih brodova za comabt mission ali sada slabo igram sa 8cama jer ima još dosta vremena do 01.01. 

ARP Takao sam već dobio i nije loš. U stvari to je kopija premium Ataga.

I šta sam ovo našao u Tech tree? Da li je moguće da nekada ubace i podmornice??

13 godina
VooDooZg kaže...
MoF0 kaže...

ma to koja je baza retarda na t8 to je čudo i kaj je još bolje u 7 od 10 fajtova će te baciti protiv tier 10 koji su svemirski brod za tier 8 - imaju 420/460mm topove vs 380, takav ima je i oklop, imaju 40k hp više itd..itd.. ali to nije sve :)  glvana retardacija kad ti da tier 10 su DD-i, pa to istine nisu koji je to spam torpeda od dd-a koji imaju 20k hp-a za koje ih trebaš sa cruiserom pogoditi preko 30-40 puta,, jučer sam lika odrapio nakon 38 hitova direktnih na 3km sa HP municijom sa Kutozovom , neće kremat smeće..

Ako želite dobar VIII tier brod moja preporuka je da idite na Hippera. Odličan heavy cruiser. Dobri i brzi topovi, dobar AA i solidna okretnost. Gušt mi je igrati sa njim, a lijepo se nosi i sa cruserima viših tiera. Sa njim sam već skupio preko 360000 XP

10 godina
neaktivan
World of Warships

I-401??? To je s test servera?

0 0 hvala 0
13 godina

A nemam pojma. Vjerojatno negdje nešto testiraju. Nije lako ubaciti jednu potpuno novu i specifičnu klasu. Sve dosadašne moraju dobiti neke preinake i dodatke tipa sonar i slično. Ali sigurno bi igra dobila na "dubini"   Realno podmornice su činile dosta važan segment u ratovanju u WW2

13 godina
MRSKI kaže...

A nemam pojma. Vjerojatno negdje nešto testiraju. Nije lako ubaciti jednu potpuno novu i specifičnu klasu. Sve dosadašne moraju dobiti neke preinake i dodatke tipa sonar i slično. Ali sigurno bi igra dobila na "dubini"   Realno podmornice su činile dosta važan segment u ratovanju u WW2

a i kruzeri bi dobili na bitnosti sa implementiranjem podmornica, čak i imaju dubinske bombe na modelima brodova - to bi uvelike promjenilo igru ali moraju paziti jer i sad je već dd torpedo bukake spam od t8 na više :(

13 godina
MRSKI kaže...

Ipak sam se odlučio da trenutno idem sa Halt sa njemačkim BB a krenem sa grindanjem za N. Carolinu.

I meni je ostalo još 7 ruskih brodova za comabt mission ali sada slabo igram sa 8cama jer ima još dosta vremena do 01.01. 

ARP Takao sam već dobio i nije loš. U stvari to je kopija premium Ataga.

I šta sam ovo našao u Tech tree? Da li je moguće da nekada ubace i podmornice??

Ja jucer kupio RN CL T4 i KM BB T4; ali da na USN BBove zaboravih; tu imam cak i do T5 otvoreno :D Ne znam, puno je to dela sve skupa, a malo vremena.

Imam isti problem sa ruskim brodovima, isto mi ih 7 fali; svakih 3-4 dana nabodem jednog mozda :/ nekakoo strepim da ce ovo do 01.01. proći prebrzo (to je jedini ARP koji mi fali, nije da me briga ali kad su vec preostali tu...)

To JE Atago, samo nemres grindat IJN captaine i nema +30%/+50% XP na osnovu.

Ova podmornica se vrti u advanced tech treeu sigurno 3-4 mjeseca, ono što sam vidio implementaciju podmornica u Steel Oceanu, blago receno ZA-KUAC! Uzmi u obzir da im je sama fizika igre relativno bezveze naspram WOWSa, pa ne znam koliko to ima utjecaj na krajnji dojam.

Eve ti pa gledaj :D

WG kad god da su se spominjale podmornice, je bio stava da ih nece implementirati, ikad.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
moderator
World of Warships

Molim iskusnjare za odgovor, kakvi su Bayern i Gneisenau?

Razmišljam da li nastaviti ili prodati Koniga pa uložiti pare u nešto drugo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Oosbno igram sa BBč-ima i krstaricama, probao sam DD..al nije mi to to...nije mi u navici da stalno moram bjezat i vrtit se oko otocica, i uz to izbjegavat sve zivo sta uperi top prema meni. Nekako mislim da nema nekog pravog balansa izmedju DD-a sa ostatkom brodova, jer koliko god da imas dobar i jak brod, primjer BB, jedan sicusan DD ga potopi samo tako, naravno ako mu se dovoljno priblizi. Kad upadnem u rundu di nema DD-a nekako runde budu zanimmljivije, duze traju i neizvjesnije, kad su recimo samo BB-i i krstarice.

Trebali bi mozda napravit recimo formacije, kao u pravom zivotu sta je, da je carrier u sredini a oko njega obrambena formacija borbenih brodova, krstarica i razaraca, nekako dat smisla da borbe budu kompleksije mozda, a ne da svako sa svojim brodom ide di god mu padne napamet. A i nekako ljepse mi izgleda kad bi na moru se srele dve velike flote u formacijama, nego da svaki brod je za sebe.

Origin ID: ReaLazio
13 godina
DrNasty kaže...

Bayern ti je najbolji tier 6 brod a Gneisenau je većini ljudi za kujac a meni je prezakon - meni je bolji od Bismarcka ( 90% zbog torpeda )

13 godina
TheDarkSide kaže...

Oosbno igram sa BBč-ima i krstaricama, probao sam DD..al nije mi to to...nije mi u navici da stalno moram bjezat i vrtit se oko otocica, i uz to izbjegavat sve zivo sta uperi top prema meni. Nekako mislim da nema nekog pravog balansa izmedju DD-a sa ostatkom brodova, jer koliko god da imas dobar i jak brod, primjer BB, jedan sicusan DD ga potopi samo tako, naravno ako mu se dovoljno priblizi. Kad upadnem u rundu di nema DD-a nekako runde budu zanimmljivije, duze traju i neizvjesnije, kad su recimo samo BB-i i krstarice.

Trebali bi mozda napravit recimo formacije, kao u pravom zivotu sta je, da je carrier u sredini a oko njega obrambena formacija borbenih brodova, krstarica i razaraca, nekako dat smisla da borbe budu kompleksije mozda, a ne da svako sa svojim brodom ide di god mu padne napamet. A i nekako ljepse mi izgleda kad bi na moru se srele dve velike flote u formacijama, nego da svaki brod je za sebe.

DD je najOP brod u igrici samo kaj na nižim tierovima je banana jer su topovi precizniji a DDi imaju malo HP-a, poslje od tier-a 7 na više su turbo OP i u fajtovima di su t8-10 DD redovito imaju najviše killova i najveći survivel..

17 godina
moderator
World of Warships

http://worldofwarships.asia/en/news/announcements/ver-05_15_1-patchnotes/

Opa, Missouri će se moći kupiti za 750k free xp-a i 1 credit.

About the USS Missouri

Missouri will be the very first Tier IX Premium warship to be introduced in World of Warships
    Missouri will be available for purchase for 750,000 Free EXP and 1 Credit. This ship MAY NOT BE PURCHASED by Doubloons.
    Compared to other Tier IX warships, the Missouri can earn twice as many Credits, and only need half of the usual maintenance cost.
    Missouri can be equipped with a unique camouflage, granting +100% Base EXP bonus, -3% to detectability range by sea, +4% to the maximum dispersion of shells fired by the enemy at your ship.

0 0 hvala 0
13 godina

750k, LOL :D Mislim da sam u godinu i pol dana moooozda potrosio 100k Free XPa, sada imam 190k raspolozivo (jucer imao spending spree, potrosio 25k free xP); znaci tamo negdje do bozica 2022. izgrindam Mighty Moa!

17 godina
moderator

Jep, ovdje te tjeraju da grindaš XP na elitanim brodovima i onda da konvertiraš za gold/real money.

500k free Xp-a je 14k golda, ako konvertiraš na onim akcijama 1 gold/35xp-a.

Smiješno, because premium t9.

13 godina
Jovanka kaže...

750k, LOL :D Mislim da sam u godinu i pol dana moooozda potrosio 100k Free XPa, sada imam 190k raspolozivo (jucer imao spending spree, potrosio 25k free xP); znaci tamo negdje do bozica 2022. izgrindam Mighty Moa!

Ma čim  oni testiraju podmornice možda nešto i bude. Možda bude veliki "suplajs"

190K free XP   Ja mislio da sam sa svojih 100k bogat čovjek

13 godina
DrNasty kaže...

Daj nemoj me sad. Ubacio mi bubu u uho sa USA BB, a  sad ti ideš dalje sa švapskim BB

17 godina
moderator
MRSKI kaže...

Daj nemoj me sad. Ubacio mi bubu u uho sa USA BB, a  sad ti ideš dalje sa švapskim BB

To su dvije grane koje guram, NC je uskoro kod mene a možda i Bayern upadne na zabavu :)

15 godina
MoF0 kaže...

I-401??? To je s test servera?

mislim da su to stavili kao dio arp-a i da su kupili prava na to

nece implementirat jer su rekli da nema podmornica nikad u wowsu

mozda cuvaju za neki iduci prvi april

DrNasty kaže...
Opa, Missouri će se moći kupiti za 750k free xp-a i 1 credit.

NIJE TOCNO

na eu pise da ce kamuflaza biti jedan kredit

brod ce imat "simbolicnu cijenu" koja moze ici od 1 credsa do pune cijene devetke, jos se ne zna

znaci treba mi SAMO jedan kontejner od 50k free expa i jos sedam po 100 soma free expa

dobro kazu na portalu:

kupite konzerve, grah, pivu i pastete i otkazite bozic, grajnding mod ukljucen

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
17 godina
moderator
World of Warships

Onaj ARP t8 cruiser je kopija premium Atago-a? Da li se ponaša kao normalan t8 što se tiče zarade i popravaka ili ima bar malo boost na zaradu i popust na popravke?

Tek sam kupio t8 (NC ) pa ne znam da li da požurim na onih 50 pobjeda ili da se ne zamaram s tim?

0 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Onaj ARP t8 cruiser je kopija premium Atago-a? Da li se ponaša kao normalan t8 što se tiče zarade i popravaka ili ima bar malo boost na zaradu i popust na popravke?

Tek sam kupio t8 (NC ) pa ne znam da li da požurim na onih 50 pobjeda ili da se ne zamaram s tim?

Što se tiče zarade i troškova isti je kao "obični" tier 8. Jedina prednost u odnosu na Mogamija, kojeg sam kupio pa prodao je da ima repair party. Ima neloše topove, dobra torpeda (10 km sa sa širokim kutom) i dobar concealment. 

PS

Hipper je za njega majka

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 9:20 (MRSKI).
13 godina
neaktivan
World of Warships

Nakon dužeg vremena upalil i tu pizdariju  da vidim kaj i kak ... a ono:

A kaj se tice ovih misija i to , uglavnom su napravili ok stvar ... napokon pocetnici mogu malo trenkat kaj i kako, a i mi stari mulci mozemo neku pinkicu pokupit.

Podmornice su misterija jos iz davnih dana alpha testiranja i tesko da ce se pojaviti ingame posto su prespore i neke jos pizdarije kaj je WG naveo, tako da kiflica.

Jedino me cimaju oni kontejneri, tj. kad ih otvarat ... nakon kaj nakupim max xp i kaj klikat, lucky one pizdarije ili ????

Brija ingame, trenutno u portu od t4 -10 pa ak me vidite ingame, cimajte ... lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Ne, to je normalan brod samo kaj je kopija po specifikacijama Ataga, ja ga otvorio prkjučer i skuplja tipa duplo manje od Kutuzova ( ja sam ga više otvarao da vidim kakav je jer premium brodove ne možeš isporbavati nego moraš kupiti pa se uvjeriti da si kupio super ili da si kupio sranje s kojim nebuš igrao - kaj je još jedna pederska stavar kod wg-a )

btw Takao je klasa a Atago se "sistership" i u zbilji

17 godina
moderator
VooDooZg kaže...

( ja sam ga više otvarao da vidim kakav je jer premium brodove ne možeš isporbavati nego moraš kupiti pa se uvjeriti da si kupio super ili da si kupio sranje s kojim nebuš igrao - kaj je još jedna pederska stavar kod wg-a )

Uvijek možeš skinuti test client, tamo dobiješ 20k golda pa možeš kupiti šta želiš :)

13 godina
DrNasty kaže...
VooDooZg kaže...

( ja sam ga više otvarao da vidim kakav je jer premium brodove ne možeš isporbavati nego moraš kupiti pa se uvjeriti da si kupio super ili da si kupio sranje s kojim nebuš igrao - kaj je još jedna pederska stavar kod wg-a )

Uvijek možeš skinuti test client, tamo dobiješ 20k golda pa možeš kupiti šta želiš :)

e nebudu, zadnja 2 testa nije bilo premiuma za kupiti a pitao sam ostale kažu da ih ni prije nije bilo - tak da ne možeš nikako isprobati premium bez da ga kupiš :(

17 godina
moderator
VooDooZg kaže...

e nebudu, zadnja 2 testa nije bilo premiuma za kupiti a pitao sam ostale kažu da ih ni prije nije bilo - tak da ne možeš nikako isprobati premium bez da ga kupiš :(

Nisam znao. Đubrad™©

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice