uz ovaj zadnji patch ne mogu odigrat 3 bitke a da me ne izbaci iz jedne usrid borbe kad je naj naj.
ne mogu igrat više na laptopu .
uz ovaj zadnji patch ne mogu odigrat 3 bitke a da me ne izbaci iz jedne usrid borbe kad je naj naj.
ne mogu igrat više na laptopu .
IJN destroyer,neke promjene bla bla...kad će to i da li je istina uopće?...i zašto mi govore ne prodaji fubukija,ne kupuj kagera dok se to ne dogodi??
Istina je, imas vec na YT reviewova. Kako su liftali NDA, brijem izlazak u 0.5.15, najkasnije .16; znaci sad ovih dana ili krajem godine.
Zasto ti govore, ne znam; ali Kagero vise nikad nece biti kagero. Ja iz razloga "ne znam sta ce biti kasnije" nisam prelazio sa Hatsua na Fubukia.
evo vidim 0.15.5., valjda prekosutra na EU serveru...http://worldofwarships.eu/en/news/updates/patch-notes-0515/
vraćanje kredita,dodavanje xp-a,prebacivanje upgrade-a...mislim da neki vide prostor za kalkulacije, ili bi bar volili da je tako, pa bi manevrirali
IJN destroyer,neke promjene bla bla...kad će to i da li je istina uopće?...i zašto mi govore ne prodaji fubukija,ne kupuj kagera dok se to ne dogodi??
Istina je, imas vec na YT reviewova. Kako su liftali NDA, brijem izlazak u 0.5.15, najkasnije .16; znaci sad ovih dana ili krajem godine.
Zasto ti govore, ne znam; ali Kagero vise nikad nece biti kagero. Ja iz razloga "ne znam sta ce biti kasnije" nisam prelazio sa Hatsua na Fubukia.
evo vidim 0.15.5., valjda prekosutra na EU serveru...http://worldofwarships.eu/en/news/updates/patch-notes-0515/
vraćanje kredita,dodavanje xp-a,prebacivanje upgrade-a...mislim da neki vide prostor za kalkulacije, ili bi bar volili da je tako, pa bi manevrirali
Imam i hatsua i fubukija. Baš me zanima sa čim će me počastiti.
Do sada sam dobio 4 ili 5 super kontejnera. Tri puta mislim po 250 zastava, jednom 50 kanti boje sa bustovima za acuracy i xp i jednom 50000 free XP. Odigram po jednu ili dvije partije dnevno do prvog kontejnera. Mislim da su sada malo "nerfali" to jer ga nisam dobio već sedam dana
prvo dobije kako ko,pa nerfanje a ne bi me čudilo da se kontejneri uskoro počnu i prodavati...tako to ide
Ti se zalis na zadnjih 7 dana, ja odkad su dosli kontejneri dobio sam jednom 100k kredital, i to je to...a otvorio sam ih masu..samo cekam da ih pocnu prodavat.
jel sam jedini ja videl da u patch notes pise da su dodali missouri
Premium Ships:
Ako nekog zanima, povijesni presjek brodova; sa lokacijama i dogadjajima (nisu svi iz WOWs-a), bacite oko :)
Stigao patch. Imao Hatsua i Fubukija.
Sad imam Fubukija VI stock sa kapetanom od 5 zvjezdica a umjesto njega dobio Kagera full napucan ali bez upgrejda i sa kapetanom koji je bio na fubukiju. Dali su mi i nešto love
vjerojatno kompenzacija za te upgrejde. Ne znam točno koliko, mislim 7 do 8 miliona.
Hatsu je tier VI, stock sa kapetanom i pet zvjezdica. Njega je zamjenio Akatsuki tier VII i kapetan od hatsua.
Nisam još stigao probati za prve dojmove..
ja sam imal minekazea i kapetana 9 pointova
sad je u alt granu prebacen, i dobio sam 2 milje, slot i drugi t5 i kapetana 5 pointova
pa sad jedno nub pitanje, koja je onda linija gunboats, jer mi "se cini" ™ da je nova linija sa boljim torpedima i topovima, a camo je isti
posto nisam pratil tu kompenzaciju, i nisam iso dlaje od tira 5 sa jap DD, jel oce neka dobra dusa srocit sve to u "dvi-tri rici"
kak postavit opremu i skilove na granu kaj ide do desetke, a kak na ovu drugu
p.s. mislim da cu sa atagom rjesit misiju za taka-a i hrpu od ove nove kampanje za t8+ brodove, al sam daleko od desetke (t6 CL usa i ger)
Dobio sam 2M kredita nakon zadnjeg updatea, a neznam zasto :D nije da se zalim al nemam pojma zasto sam dobio, posto nemam japanske DD-e niti nista takvog, ocito mi je nesto promaklo :D
Dobio sam 2M kredita nakon zadnjeg updatea, a neznam zasto :D nije da se zalim al nemam pojma zasto sam dobio, posto nemam japanske DD-e niti nista takvog, ocito mi je nesto promaklo :D
I ja isto, ne znam zasto ali se ne bunim :)
Igram samo Japance za sada, taman dosao do tier V destroyera. Sta sad, Minekaze ili Mutsuki razvijati? Nisam nesto dobar u torpediranju, pucanje topovima s DD nesto bolje ali ne vjerujem da mogu zaprijetiti BBima s topovima. Ili mogu?
maklo Fubukija na tier 6,dodalo Kagera umisto njega i dalo 5 miljona...nije loše ali osakatilo Minekazea i kapetana (+5)...prodan Fubuki i Kagero,kupljen Yugumo...napucavanje torpedima će bit puno manje ali zato će bit loženja BB-ova...prsa u prsa sa amerikancima ići će teže,ispočetka sigurno a kasnije ćemo vidit...mala korekcija skillova i danas je već bolje
i ja dobia 2M kredita juhuuuu
CV Play is broken :/
Kakav je t9 za zaradu, npr Iowa ako imam solidan game i pobijedim?
Mislim da bez premiuma (kao što ja igram) teško da možeš biti uopće u plusu. Neki dan sasvim slučajno odigrao partiju sa Hipperom bez iti jednog primljenog pogotka. Svejedno mi na kraju naplatilo održavanje i municiju kao da sam potopljen. Wargaming je napravio tako da ako želiš igrati u plusu sa VIII+ tierom moraš uzeti premium. Ispravite me ako griješim jer nemam niti jedan IX brod.
I da se pohvalim sa svojim superkontejnerima. Ali zadnjih petnaestak dana qrac, niti jedan
Znači isto ću kao i WoT, grindati devetku i konačno kompletirati grind Koniga, Clevelanda, Farraguta i ostalih koje sam ostavio :D
Još par k XP-a i idem na North Carolinu.
Colorado mi je bio iznenađujuće dobar (valjda sam bio pod dojmom da ne valja jer ga svi pljuju poslije NM), to u biti i je NM sa 406mm baterijama, može udariti opako.
Sad na NC ću staviti sve na AA defense, već imam perkove na kapetanu za boostanje dpm-a i dometa sekundarnih i AA, još ću staviti opremu za veći domet i biće plane swatter. :D
E vidiš sad si me bacio u dilemu.
Krenuo sam ka VIII BB. Odlučio se za Švabe iako već imam Nagata ali mi prelazak na Amagija ne predstavlja nešto novo, nešto divlje .
Trenutno sam na Kongu i planiram ići do Bismarka. E sad da li je bolja NC ili Bismark. Na forumima daju prednost NC....
Meni su njemački neprecizni, a ne bi trebali biti, valjda ih RNG trolla. Zbog toga su mi dosadni.
Amerima mi je gušt igrati, valjda sam navikao na njihov stil (sad sa NC će se to promijeniti).
Do tiera 5 (koliko imam kod njemaca) su mi draži ameri, ne znam kakava je situacija na višim tierima sa njemcima. Kod njih ću ići na secondary build, gledao sam koliko imaju sekundarnih baterija i domet pa sam ostao ugodno iznenađen.
Mrski...
Bismark ima NAJBOLJI secondary build u igri, i to nije za baciti (samo mora biti manual). Ša sad, nisi nikad bjezao DDom iz 10,6 rangea? Pipica! :P
S druge strane, NC par YTubera stavlja u rang najboljeg BBa u igri...
Mrski...
Bismark ima NAJBOLJI secondary build u igri, i to nije za baciti (samo mora biti manual). Ša sad, nisi nikad bjezao DDom iz 10,6 rangea? Pipica! :P
S druge strane, NC par YTubera stavlja u rang najboljeg BBa u igri...
Pa znam. Nekoliko puta sam naletio na Bismarka i jbte ubiše sa secondary ganovima. Najbrži reload i okret za 180 među BB ali zato i najmanji kalibar a samim tim i damage...
NC bolji u AA i detekciji, mislim na 12 km a topovi preko 21 km range.
Evo sad ne znam šta bi?!?!?
Kakvi kapetani bi ti isli gore?
Kakav je t9 za zaradu, npr Iowa ako imam solidan game i pobijedim?
više borbe ili blizine fireline pa je manjak puno puno manji...ja san zna dobit partiju,60 k dmg i jedva zavrsit u plusu dok nekad izgubin sa 30-ak k dmg ili manje s minimalnim gubitkom kredita
campaings-mission-task...spominje se single battle??...šta je to?
jedna bitka, u jednoj bitci, za vrijeme trajanja jedne bitke. Tako nekako.
jedna bitka, u jednoj bitci, za vrijeme trajanja jedne bitke. Tako nekako.
znam,ali dobijem više od 2500 kapetanskih xp-a pa mi ne da nagradu...ili možda računaju bez cama i zastavica