World of Warplanes

poruka: 164
|
čitano: 40.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Warplanes

Sa tom IL dvojkom sam danas pomeo 12 zemljanih meta {#} Guram sve linije osim njemačke, brutalno su OP pa iz inata {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
World of Warplanes
navodno su sovjeti i đapići najteža razina. Za sad gonim samo ruse, a kasnije ću vidjet ... Moj rekord je 13 bodova u bitci za "graund targets"
pregoRi @ world of warplanes
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Japanci su brutalno teški ali i jako zabavni za igrat. Ako preživiš prvi val i uspiješ doći protivniku na blizinu, ne može ti ništa jer su izrazito okretni. Sovjete imam napadačke avione, ali ne i lovce {#} Najdraži su mi ipak ameri koji uspješno balansiraju između snage, brzine i okretnosti.

15 godina
grgaRi kaže...

evo, ja već skoro mjesec dana "gulim" po wow. igra mi je super i uživam u njoj pun gas. igram sa bombarderima, točnije sa sssr linijom istih. trenutno sam na Ilyushin iL-2 (Tier V) i ganjam lovu da kupim IL-10, sa mitraljescem otpozadi.

Eto, meni nema većeg gušta, nego kad se u niskom letu prikradeš neprijateljskoj bazi i smlaviš im stožer sa 3, 100 kilogramske krmače i još u brišućem letu, usput počistiš koji AA gun ...

nisi u pravu, nema veceg gusta nego kad sa Bsh-2 ostanes u bazi kempat, pa roknes 2 njihova GAA koji oce roknut bazu, pa onda nub HF ide direktno na tebe pa ga pojedes sa topovima, pa ides za zalutalim lovcem, koji ti dodje na rep a ti ga pocistis bombom i izadjes iz borbe sa 0 ground kill a 4 planes down {#}{#}

bacite oko na ovo, must have reading

http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/14418-primarchs-guide-to-il-2-and-family-ground-attackers/page__p__149849__hl__+combat%20+tactics%20+guide#entry149849

evo ja igram penzionerski -polaaaaaako, ko u beti

uz 7 slotova dobivenih i 1 od prodanog shkas-a jos sam 1 kupil tak da ganjam (samo) 9 linija za sad,nedam pare za slotove{#}

imam amere i japanca tir 5, ostalo tir 4, i-17 nemam-pauziram do daljnjega(iako je pilot za njega vec na 96%)

avioni koji su me iznenadili su SKUA-bez bombi naravno, BnZ taktika, uz puno hp, straznjeg strijelca i 4x Mg kad ponire sa skoro 2000 metara pojede nize tireve, u njemu sam imao najveci game/kill ratio, dok nisam....

zaigro japanca tir 4 dok je bio specijal-dakle strava, max 7 unistenih, spor i za srednje visine pa nijedan upgrade nije zivotno vazan(prvo airframe naravno), upgrade topova je dosta mala razlika tako da moze i zadnji bit, pokretljivost kakve nema, strava od aviona, preporucam svima

na amerima tir 4 sam ucinio necuveno-skinuo sam zadnje topove i vratio na predzadnju opciju-strojnice-zbog bolje brzine, pokretljivosti, penjanja i dakako manjeg pregrijavanja, i avioni su opet okretni i korisni u turn fightu

sad kad je doso i free exp, mogu opusteno uz 155k igrat i otkljucavat vitalne komponente na stock avionima-npr airframe na amerima tir 5 da se namontiraju 2x3 strojnice umjesto 2x2

uz lagani grajnd nakupio sam 3 milje credsa na acc, al nisam kupovao ni opremu ni nikakve djidje-midje dok nam ne daju popust hebemu {#}

onda se uzima oprema i consumables, ko u wot-u

p.s. i da, vrlo je vidljivo bilo u beti, a i sada je, da se prelaskom na tir 5 strasno mijenja gameplay, treba puno vise skilla, i biti svjestan situacije oko sebe, heviji idu na 4k metara i lovac im nemre nista dok se ne spuste, jedan zalutali pogodak iz 30mm topa moze dezintegrirat zeroa, itd.

ko zeli ovladati igrom i steci nesto znanja i vjestine, tir 3 i 4 su zlatni za to, da ne spominjem kolko avioni zaradjuju, posebno elitani

get airborne{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
12 godina
World of Warplanes
zanimljiva taktika sa Bsh-2, sigurno ću pokušat izvest takvo nešto. Je. Gušt je počistit bombom dosadnog lovca koji ti se nakelji na leđa. Izvrstan osjećaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Brutala, danas (a možda i cijeli vikend) na avionima tri puta možete pokupiti x3 exp {#}

15 godina
grgaRi kaže...
zanimljiva taktika sa Bsh-2, sigurno ću pokušat izvest takvo nešto. Je. Gušt je počistit bombom dosadnog lovca koji ti se nakelji na leđa. Izvrstan osjećaj.

ma to mozes vec na tir 2 napravit, na pegazu ak ga imas

cak i na njem hvy npr fw 57 ima bombe u bay-u pa mu ne smanjuju tolko brzinu kolko ao 192 ili 110b koji imaju bombe vani

a bsh ima isto bomb bay, tak da nije velka razlika u pokretljivosti sa bombama ili bez-znaci bolje uzet bombe, i to one vece {#})

posto nema rear gunnera ni tir 4 ni 5, treba se vjezbat taj bomb trapping {#}

ja sam skinuo max 3 odjednom s repa s 1 bombom (naravno da smo zgubili) ali je bitno da se dobije taj klik u promjeni razmisljanja:

ok ja sam gaa al necu napadat zemlju osim ako nema neprijatelja oko mene i meta mi je usput

primarno mi je skinut one koji se probiju do baze, njihove gaa i hvyje, i zalutalog lf-a isto skinut

nema sladje nego kad hvy n00b koji je naviknut skidat sve u pola sekunde krene na mene face to face-da ima 20 ili 30 mm topove, i ima brzinu, ali SVAKI gaa ima naprijed OKLOP bas zbog aa paljbe i najjaci je odnapred, da ne velim kak 23mm topovi prepile tog hevija koji je tolko glup da krene direktno...naravno da posle napise hack, report, qq....{#} neprocjenjivo

p.s. na tir 5 se dobiju i rakete i one rade cuda u tim face to face napadima, dobro nanisanis i okines 2-3 rakete i skreciiiiiiiiii {#}

jer naravno nema smisla ubit nekog rammanjem i ubit sebe

a u borbi protiv gaa, na tiru 4 i 5 je sigurno doc im iza ledja, smanjit brzinu do njihove(jako su spori i mogu jos vise usporit) i bit im na repu i pucat dok ne padnu, ali OPREZ, ako se to dogadja na malim visinama pazite da ne ispuste bombu jer to boli {#}

i oprez piloti, uskoro u patchu dolazi prem tir 5 il-2 mod koji IMA rear gunnera za razliku od regularnog, pa da nebi bilo {#}{#}{#}

16 godina
neaktivan
World of Warplanes

Preporučio bi svim ljubiteljima WoWp-a da isprobaju ovu igru.. skoro pa identična, ali po meni pounoooo bolja igra http://warthunder.com/

5 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warplanes

Pozdrav, krenio sam prije par dana probati WoWp pa bih molio par savjeta.

Otključao sam većinu tier 3 aviona, čisto da probam sve avione kakvi su.

Nisam previše uspješan, uspijem uništitu tu i tamo nekoga, ali sve je to vrlo loše.

Sviđaju mi se ruski AA avioni jer se uništavaju mete koje ne bježe {#}, i probavam njemačkog fightera tier 4. Primjeti se da je većina igrača za klasu bolja od mene :(.

Zanima me koji avion bi bio najbolji za skupljanje kredita, da li su to tier 5 kao u tenkovima. 

Da li se tek na tieru 5 isplati stavljati equipment i koji, naravno, ovisno o vrsti aviona.

S obzirom da je ovo prva avionska igra koju uopće igram, i da nemam još ni 100 bitaka, trebat će mi još dosta da sve pohvatam, ali za početak, koji su vaši savjeti da postanem bolji?

0 0 hvala 0
15 godina

edited

Kuschnyer kaže...

Pozdrav, krenio sam prije par dana probati WoWp pa bih molio par savjeta.

Otključao sam većinu tier 3 aviona, čisto da probam sve avione kakvi su.

Nisam previše uspješan, uspijem uništitu tu i tamo nekoga, ali sve je to vrlo loše.

Sviđaju mi se ruski AA avioni jer se uništavaju mete koje ne bježe {#}, i probavam njemačkog fightera tier 4. Primjeti se da je većina igrača za klasu bolja od mene :(.

Zanima me koji avion bi bio najbolji za skupljanje kredita, da li su to tier 5 kao u tenkovima. 

Da li se tek na tieru 5 isplati stavljati equipment i koji, naravno, ovisno o vrsti aviona.

S obzirom da je ovo prva avionska igra koju uopće igram, i da nemam još ni 100 bitaka, trebat će mi još dosta da sve pohvatam, ali za početak, koji su vaši savjeti da postanem bolji?

ja grajndam paralelno sve grane i nacije, i dosao sam sa vecinom do tira 5, jos 2-3 su na 4 ostala, tenkovi imaju prednost {#}

ja ti preporucam za ucenje letenja, grajndanje para i trening posade max tir 4

mnogi se nece slozit samnom, ali ti mnogi ce tek doci

ja sam i u beti doso do tir 5 i mogu reci da se tad drasticno mijenja gameplay-ulaze u igru veliki topovi i tad cesto ti avion samo nestane u eksploziji jer te pogode 2-3 granate 20-30mm i ne stignes ni reagirat

elitani tir 4 je za pocetnika fantastican money maker, al ti preporucam da krenes sa elitanim tir 2 za pocetak, jer kak je skok u kvaliteti igraca i gameplaya sa tira 1-2 na tir 3-4,tako rastu i troskovi popravka

kaj se tice opreme, prvo za LF:na tiru 1,2 i 3 je ista i jako jeftina, imas dodatni nisan za 50k (koji se skida bez golda ko camo net) i dodatni pokrov za avion-25k

opremu kupuj samo i iskljucivo na popustima, tada cak i kad posle prodas taj avion, dobis za opremu onolko kolko si i dal (ak ju i ne prodajes dok je popust nego kad je normalna cijena) i netreba ti goldi za demount a pare su ti ostale

na tiru 4 i 5 LF imaju opremu koje ima vise na izbor i skuplja je (slicno ko u wotu, kroz porast tirova raste cijena opreme)

jedino ti HF i GAA imaju veci izbor opreme vec od tira 2

consumables su obavezan dodatak i ja sam to stavljao od tira 2-fire aparat, engine restarter(obavezan) i med kit, posle se moze kod nekih aviona fire aparat zamjenit sa dodatnim benzinom-dobro za HF i boom and zoom fightere kao pomoc u penjanju

sad su popusti do 15.1. pa se mozes nakupovat toga

kaj se tice municije, ja stavljam na sve zapaljivu(incindiary), osim na premium avione tir 2 i 3 tam stavljam najskuplju jer je prednost uvijek dobro dosla i dobro zaradjuju i isplati se

ovisno o broju slotova i grana koje igras, racunaj na najvaznije-a to je posada tj. piloti, da one s kojima si poceo polako dizes, naravno pozeljno je 100%, i onda pretreniras za iduci avion, za credse naravno, trebace ti 18k expa da dodje sa 90 na 100%, i onda ju dizes dalje i tak sve do tira X

inace je najbitnije da ti je najbolji pilot u najvecem tiru, jer su protivnici opasniji, avion je vjerojatno stock, a na manjim vec imas skil i osjecaj za avion i mozes i sa slabijom posadom igrat

imas hrpu tutoriala na forumu

http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/forum/412-game-guides-and-tutorials/

detaljno prouci kak se igra GAA kao super hvy, turn and burn, boom and zoom-imas vec hrpu toga na jutubu, imas i sluzbeme tutoriale od wg-a i flight academy

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 0:55 (ED63).
12 godina
World of Warplanes

Evo, trenutno se testira i nova (1.2) nadogradnja, dolazi hrpa novih, zanimljivih stvari

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warplanes

evo moram pisat o novom bugu koji sam otkrio ingame-ne, nije u pitanju fps drop, to je feature, ne bug

bug se tice treninga posade i prem aviona

netrebate imati prem avion da bi trenirali posadu

npr. njem light pilot ce u bilo kojem njem avionu, uz -25% primarnog skila pokupiti sav exp koji avion zaradi,ak je elitan onda i x2,probo sam cak i u 100c6, pilot pokupi kao i bilo koji drugi hvy pilot-jer je guner bio na vecem skilu pa je pilotu islo x2 za acc crew tr

tako da ako je neko razmisljo da kupi prem avion za trening posade, NEMOJTE

ja sam npr pilota za njem tir 3 nove linije treniro i u ar80 ponovno kupljenom jer je OP dosta, a i u 110c6, al mi fali slotova da kupim 3-4 aviona nizeg tira i pokupim daily win uz x2 sve na istog pilota

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Doguraj do 109-E tier V

Brutalan avion (ali bez onog 20mm topa - prespor je onda)

Ili najbolji avion po meni (najveća razlika u odnosu na ostale)  - P51-A - tier 6

I naravno pazi na taktiku - 109-e B&Z, P51-A - slično s tim da s njim ideš dive i vertikalno gore (109-E drastično gubi brzinu kad se penješ vertikalno)

15 godina
World of Warplanes

ajmeee pa ova tema je zamrla isto ko i igra....

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice