World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
alscaul kaže...

NEMORA KUPITI SVE KEYEVE, MOŽE IGRAT DO 60 BEZ PROBLEMA SAMO SA ORGINALNIM KEYEM, I TD.... NEMOJ zezat ljude da odmah moraju kupit sve

e el mogu do 85 samo sa kataklizminim kljucem i mjesecnom pretplatom?

17 godina
neaktivan
alscaul kaže...

NEMORA KUPITI SVE KEYEVE, MOŽE IGRAT DO 60 BEZ PROBLEMA SAMO SA ORGINALNIM KEYEM, I TD.... NEMOJ zezat ljude da odmah moraju kupit sve

Da, do 60. lvl-a i samo s vanilla likovima. Tak i tak bu moral kupiti na kraju. Uostalom, čovjek je valjda pet puta naglasio da želi igrat Catu, ako hoće Catu, treba imat sve prijašnje ekspanzije. No, to smo završili tak i tak.

Kaj se tiče Night Elf-a druida, ak ti se druid sviđa, igraj s njim, mislim, kaj da ti velim, to je stvar osobnog izbora nitko ti ne može preporučiti neku klasu kad ti ta klasa možda neće pasati. Isprobavaj...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

e znam da sam dosadan al eto da imate sta radit meni dogovarat xD.

znaci ja sad dok igram wow ja dok ne dodem do 81 lvl ja ustvari igram ove prijasnje verzije a ne cataclysmu i ja cu dobit nove rase kad dodem do 81 lvla ili ih vec imam pls decki zbunjen sam :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

pa pitaj si onda frenda pa ti bude on sve objasnil(ako nije imaginarni)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

A Bože sveti, kaj nismo već odavno zaključili, da NE MOŽEŠ igrati Kataklizmu bez prijašnjih ekspanzija. NE i NE.

Ko da imaš knjigu iz matematike npr. i ideš učiti petu lekciju bez da si prve četiri pogledal. Kak ćeš znati kaj se objašnjava u petoj lekciji ako nisi pročital prve četiri?

Uzmi si kutiju od Cate i kaj piše na njoj iza? Piše: "Requires Wrath of the Lich King expansion pack to play.". Nekaj u tom smislu. Uzmi kutiju od WOTLK-a, kaj piše? "Requires The Burning Crusade expansion pack to play.". Uzmi TBC, kaj piše? "Requires original WoW game to play.". Možeš igrati recimo TBC bez ovih kasnijih ekspanzija, ali NE MOŽEŠ kasnije ekspanzije igrati bez PRIJAŠNJIH. Jel treba to i nacrtati?

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
14 godina
protjeran
World of Warcraft

Opet je X500 offline.

dodajte me na skype:gmailovac.......OPET ON KOMENTIRA....JEL?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

a jebt konj kad nekuzim jeb.i-a nisu svi pametni ko ti....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

{#} pozdrav svima,Prandau ovdje sa Ragnarosa,ako me se tko sjeća,and btw HORDE SUX anytime ;)  /lick my stamina ;)!!!!1111111

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljudi zasto nemogu uzet worgena i goblina na cataclysm free trial?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bas zato jer je to free trial :))

p.s. ali opet nisam siguran. čekiraj si dali su ti sve patchevi gore.

Proud to be adicted to WoW
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 17:52 (vidikovac).
16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

bas zato jer je to free trial :))

p.s. ali opet nisam siguran. čekiraj si dali su ti sve patchevi gore.

free trial ne uključuje catu trenutno.

14 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
dacsesvete kaže...

A Bože sveti, kaj nismo već odavno zaključili, da NE MOŽEŠ igrati Kataklizmu bez prijašnjih ekspanzija. NE i NE.

Ko da imaš knjigu iz matematike npr. i ideš učiti petu lekciju bez da si prve četiri pogledal. Kak ćeš znati kaj se objašnjava u petoj lekciji ako nisi pročital prve četiri?

Uzmi si kutiju od Cate i kaj piše na njoj iza? Piše: "Requires Wrath of the Lich King expansion pack to play.". Nekaj u tom smislu. Uzmi kutiju od WOTLK-a, kaj piše? "Requires The Burning Crusade expansion pack to play.". Uzmi TBC, kaj piše? "Requires original WoW game to play.". Možeš igrati recimo TBC bez ovih kasnijih ekspanzija, ali NE MOŽEŠ kasnije ekspanzije igrati bez PRIJAŠNJIH. Jel treba to i nacrtati?

jbtt ne kazem bez ekspanzija imam ih kak ne kuzis nego kazem dali moram imat onaj authention key za sve prijasnej ekspanzije

al dobro procito sam da mi trebaju ekspanzije a samo jedan authention key i onda svaka 2 mjeseca cca 200 kn ;)

17 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

jbtt ne kazem bez ekspanzija imam ih kak ne kuzis nego kazem dali moram imat onaj authention key za sve prijasnej ekspanzije

al dobro procito sam da mi trebaju ekspanzije a samo jedan authention key i onda svaka 2 mjeseca cca 200 kn ;)

Jaoo, authentication key-evi ti i JESU bitni. Možeš ti imat instaliranu ekspanziju, ali đabe ako nemaš key, ko da ti niti nije instalirana, jel kontaš? Kupiš orginal igru, pa igraš sa vanilla key-em do 60. lvl-a, da to možeš tak, pa tek kasnije, naknadno ostale ekspanzije nabaviti. Ali, cijela poanta je u tome da ti ništa ne znači ekspanzija ako nemaš key-a od te iste ekspanzije... Možeš ju 150 puta instalirat, al ti neće puno pomoć bez key-a.

16 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

Svaka ekspanzija 1 key.

Vanilla 1 key

Tbc 1 key

Wotlk 1 key

Cata 1 key

Bez prijašnjeg nemožeš aktivirati slijedeći u nizu.

Kada ih sve aktiviraš onda igraš sa svim trenutno dostupnim sadržajem i plaćaš pretplatu normalno.

Sa trenutnim klijentom koji skineš legalno sa blizzardove stranice dobiješ sve ekspanzije instalirane, ali ovisno o tome koje keyeve imaš aktivirane na svom accountu dobijaš pristup sadržaju kada se ulogiraš u igru.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

o mamu im bemje lopovsku

ma bum ja frenda nagovorio da djelimo acc :D

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

o mamu im bemje lopovsku

ma bum ja frenda nagovorio da djelimo acc :D

Ja vjerojatno nebi igrao da nisam kupio do wotlk-a na onoj zadnjoj akciji za 20 eura :)

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mnogo se ljudi javilo na bugu da prodaje acc. Ja ti preporucujem kupi jedan solidni acc sa svim ekspanzijama te ces tako ustedit lovu i vrijeme a i imat ces vec jednog lika sa lvl 85.

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

e ljudi meni frend dao da djelim snjim acc i sad samo me zanima kad upalim launcher meni pise u prozorcicu wow trial ali skino sam do kraja to...

ima 17 gb... hocu li moc uci to je org acc ako mi pise da imam free trial igricu ali na acc je sve kupljeno svi keyevi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

e sad ljudi el ovo znaci da mi je account trial ili igrica....imo sam trial acc al sam nabavio od frenda orginal i sad me zanima ocu moc s ovim wow-om igrat na orginal serverima ili mi treba novi wow(igrica ne acc)

wow wow
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 15:11 (dacsesvete).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nikad nisam igrao sa trial accountom ali ja bi ovako napravio. Stisni "Play" na laucheru i onda za username i password upisi podatke koje si dobio od frenda. Mislim da bi se onda trebao ulogirati na njegov account i igrati igru normalno.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma to je trial. pa upgrejdaj na full.

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa igra je igra, bitno je kakav je account s kojim se spajaš. Ak je orginal onda je orginal.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

naci decki odusto sam od orginala nemogu jbt nemrem jednostavno davat tolike pare jbga :(

ali postoji molten wow xD e sad el mi mozete objasnit molim avs dali ima molten wow cata i kako se slozi...

samo mi nemojte pisat to nevalja ili ima puno bugova... znam al 1200kn godisnje  je 1200kn :)

i ako se nemoze cata a ako igram woltk na moltenu kad izade cata ocu moc lika prebacit na cata?

Unaprijed zahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 19:51 (dacsesvete).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa gledaj to si trebao uzet u opciju na pocetku. Meni placanje nije problem jer sam se dogovorio sa roditeljima da ako ja budem dobar u skoli oni ce meni placat pretplatu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

mozete mi rec neke privatne servere dobre posto molten jos se nije prebacio -.- :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Na privatnim serverima se stvarno neces bas zabavit jer je sve puno bugova i problema. Ja sam igrao na svakim skoro i nista nije ravno blizz serverima.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

naci decki odusto sam od orginala nemogu jbt nemrem jednostavno davat tolike pare jbga :(

ali postoji molten wow xD e sad el mi mozete objasnit molim avs dali ima molten wow cata i kako se slozi...

samo mi nemojte pisat to nevalja ili ima puno bugova... znam al 1200kn godisnje   je 1200kn :)

i ako se nemoze cata a ako igram woltk na moltenu kad izade cata ocu moc lika prebacit na cata?

Unaprijed zahvaljujem

Evo da si otišao na molten-wow.com saznao bi što ću ti ja sada reći.

Nema catu. A kada dođe cata (nebih se nadao nekoj pristojno igrivoj cati još neko vrijeme) vjerojatno (99%) će ti likovi biti automatski prebačeni kao i uvijek do sada. Sranja nastaju jedino ako se mjenja emulator pa su admini nesposobni/ljeni za konvertirati bazu sa likovima.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

a vidite decki znam da na private nije ni u pola ko na org... al jednostavno nemrem placat to...volio bi igrat vise nego svi vi zajedno...

to je oko 500kn +1000kn svake godine....mogo bi ja mozda nazicat da mi kupe igricu al od pretplate nema sanse...

ne da su mi skrti nego i treniram i dobivam novce za skolu.... jednostavno je skupo...

pa zato ako netko zna nekakav dobar server private da ima dosta ljudi jer obozavam wow.

evo hvala :)

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa igraj onda neki free2play MMORPG, imaš, kaj ti ja znam, Perfect World recimo. Šareno, lijepa grafika...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 22:45 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

e ima jos nade ak sam u pravu....

el ja trebam uzet ovo prvo ili ovo drugo da imam org wow sve do cataclysme?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice