World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

nije dobra, inace su najbolji serveri sa high population, tamo ces lakse upasti u gildove, naci raidove, pvp  premaide, arena partneri td...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

a kakva je populacija na njemu?(burning step...)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

kako promijeniti realm bez da se plati a da irgac ostane? i sto zanci new players(high, medium ili low pop...)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
dacsesvete kaže...

kako promijeniti realm bez da se plati a da irgac ostane? i sto zanci new players(high, medium ili low pop...)

Napraviš novog na novom realmu.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

znam to xD al ja bi ovog svog prebacio :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

plati ili pati

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma ipak cini mi se kad malo bolej pogledam da ovaj realm(burning steppes) ima jednu od boljih populacija :)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Warcraft

Jel vas ima gamera ne onog pravog WoWa nego onog di ide leveliranje nabrzaka...ako ima vas koji ga igrajte dodajte me za frenda

jbg nesmijem psovat al takav mi je nick

drakdzija

85lvl shaman troll...mnogi od vas će znati zašto sam uzeo trolla.

dodajte me na skype:gmailovac.......OPET ON KOMENTIRA....JEL?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

e ljudi zakaj sad odjednom kad sam preso u drugu zemlju nedobivam xp kad ubijam a ubijam 2+ lvl veca od sebe :SSS

rijesios am quest  za 2500xp i nista :(( samo pare dobim

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 22:45 (dacsesvete).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi ako zelim kupit wow ja samo kupim ovaj key i upisem tam na stranici ili moram kupovat digital verzije od svih nastavaka do sad?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

Ljudi ako zelim kupit wow ja samo kupim ovaj key i upisem tam na stranici ili moram kupovat digital verzije od svih nastavaka do sad?

da kupis sve nastvake bi te izaslo oko 500-700 kn. Rade si nadi nekog tko prodaje svoj i uz to ima lika lvl 85 na njemu, to ti je max lvl

A ZA ISTE PARE :)

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ili kupiš battlechest ili kak se to već zove.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mislim da ne treba kupovati svaku ekspanziju no nisam 100% siguran. Postoji mogucnost skidanja njihovog klienta sa battle.net-a no naravno potreban je aktivacijski kljuc one ekpanzije koju zelis igrati.

The best things in life aren't things.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 23:22 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa naravno da ne mora skidat svaku, ako igra vanillu, ide do 60. lvl-a, za dalje do 70. mu treba TBC, za do 80. mu treba WOTLK, a za do 85. lvla Kataklizma...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Pa naravno da ne mora skidat svaku, ako igra vanillu, ide do 60. lvl-a, za dalje do 70. mu treba TBC, za do 80. mu treba WOTLK, a za do 85. lvla Kataklizma...

Kazem za catu da mozda ne treba kupovati sve prijasnje ekspanzije da bi nju igrao.

The best things in life aren't things.
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Kazem za catu da mozda ne treba kupovati sve prijasnje ekspanzije da bi nju igrao.

Pa ako hoće igrati stvari u Kataklizmi i doći do 85. lvl-a, mora XD. E, sad druga je stvar kaj su svijet i zone promijenjene, to je sve došlo sa 4.x patchem, tak da mu za to ne treba Kataklizma, samo taj patch, a to već ima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 0:54 (1domagoj1).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljudi ne kuzite me

ja sam skino wow igricu s battle neta znaci imam sve patcheve od 4.x.x do 4.0.6a i sad bi htio kupiti org el sad trebam samo uplatiti ono 200 kn dobim activation key i imam 2 mjeseca ili moram onaj authencation key nabaviti?

(zelio bih igrati cataclysmu ostalo me ne zanima)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 18:15 (dacsesvete).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

ljudi ne kuzite me

ja sam skino wow igricu s battle neta znaci imam sve patcheve od 4.x.x do 4.0.6a i sad bi htio kupiti org el sad trebam samo uplatiti ono 200 kn dobim activation key i imam 2 mjeseca ili moram onaj authencation key nabaviti?

Ti si skinuo badava klijent sa ove stranice https://eu.battle.net/account/download/ jel ? Da bi mogao igrati online trebas bas kupiti igru, jer moras upisati authentication keyeve u svoj battle.net profil. Znaci da bi igrao Cataclysmu, odnosno imao cijelu igru moras kupiti:

WoW Classic + The Burning Crusade + Wotlk + Cataclysm : http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:1,f:1

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
17 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

ljudi ne kuzite me

Pa ti ne kužiš, rekao sam ti gore, ako želiš igrati i dići lika do 85. lvl-a moraš imati sve ekspanzije prije Kataklizme. Ne možeš dići lika na 70. lvl ako nemaš The Burning Crusade. Isto vrijedi i za 80. level. Čak nisam siguran niti da li možeš uopće instalirati ekspanziju ako nemaš instaliranu prijašnju. Zapravo, u suštini ti treba jedino authentication key, ekspanzije se lako mogu skinuti sa torrenta recimo. No, authentication key je ono kaj vrijedi, a ne CD, lako za CD, key je bitan.

14 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
dacsesvete kaže...

ljudi ne kuzite me

Pa ti ne kužiš, rekao sam ti gore, ako želiš igrati i dići lika do 85. lvl-a moraš imati sve ekspanzije prije Kataklizme. Ne možeš dići lika na 70. lvl ako nemaš The Burning Crusade. Isto vrijedi i za 80. level. Čak nisam siguran niti da li možeš uopće instalirati ekspanziju ako nemaš instaliranu prijašnju. Zapravo, u suštini ti treba jedino authentication key, ekspanzije se lako mogu skinuti sa torrenta recimo. No, authentication key je ono kaj vrijedi, a ne CD, lako za CD, key je bitan.

ali vidi frend mi je rekao da mogu ako skinem patcheve od 3.x.x do 4.0.6 igrati wow cataclysmu bez cijelih prijasnjih verzija jer mi sad ovaj wow koji imam na  kompu(cata je valjda) ima 16 gigi...skino sam full verziju sa battle neta i launcher mi je skino ovo sto je skido....ali patcheve imam od 4.0.0 do 4.0.6..el trebam prethodnee.

16 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

ali vidi frend mi je rekao da mogu ako skinem patcheve od 3.x.x do 4.0.6 igrati wow cataclysmu bez cijelih prijasnjih verzija jer mi sad ovaj wow koji imam na  kompu(cata je valjda) ima 16 gigi...skino sam full verziju sa battle neta i launcher mi je skino ovo sto je skido....ali patcheve imam od 4.0.0 do 4.0.6..el trebam prethodnee.

Ok, ajmo drugacije obrazloziti {#} Ti cijelu igru, znaci CIJELU sa svim ekspanzijama mozes skinuti badava sa blizzardovog site-a. Mozes ju skinuti i sa torrenta ili presnmiti od frenda. ALI da bi mogao igrati igru na blizzardovim serverima moras imati Battle.net account. U taj Battle.net account ti upisujes - dodajes igre koje imas. A dodajes ih tako da upisujem authentication key. Bez tog keya ti ustvari kao da nemas igru jer se ne mozes logirati na njihove servere. Znaci igra na hard disku ti nista ne znaci dok nemas Battle.net account u kojem si dodao keyeve za :WoW Classic + The Burning Crusade + Wotlk + Cataclysm. A ti keyevi se placaju. 

17 godina
dacsesvete kaže...

krivo ti je rekao

i za trial cataclysme moras imati sve prethodno

http://us.battle.net/wow/en/blog/1722524

and the heavens shall tremble
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

e pa to ljudi pronasli smo se :D to sam ja i mislio.....znaci kad sam skinuo s battle neta dobio sam vec cijelu igricu....e sad el mi trebaju svi kljucevi auth... ili samo od cate'??

i ejsu li mi dovoljni samo ovi patchevi koje imam 4.0.0- 4,0,6 da i irgaco catu ili moram i prijasnje nabavit?

meni frend mozda da njegov acc da djelimo pa onda el mogu taj mail i pw samo upsiat na ovo sto imam sad ili moram dodatne patcheve skidat?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 18:58 (dacsesvete).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

e pa to ljudi pronasli smo se :D to sam ja i mislio.....znaci kad sam skinuo s battle neta dobio sam vec cijelu igricu....e sad el mi trebaju svi kljucevi auth... ili samo od cate'??

i ejsu li mi dovoljni samo ovi patchevi koje imam 4.0.0- 4,0,6 da i irgaco catu ili moram i prijasnje nabavit?

meni frend mozda da njegov acc da djelimo pa onda el mogu taj mail i pw samo upsiat na ovo sto imam sad ili moram dodatne patcheve skidat?

Okej, ajmo ispočetka. Kaj tebi znači igrat Kataklizmu?

16 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

Evo treci put ti odgovaram :) Trebaju ti svi keyevi da bi igrao Cataclysmu : WoW Classic + The Burning Crusade + Wotlk + Cataclysm.

Ako ti da account mozes se ulogirati na taj njegov. Naravno ako je platio pretplatu za tekuci mjesec :D

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

je da platio je :)

ma odustajem od svog accounta on ima ona dva ak znate na sta mislim ono na jednom mailu 2 ona nez kak se zove...i onda on ide na jedan ja na drugi :D

sam mi nije jasno kad je to tak skupo i komplicirano kako da ima 12 000 000 igraca :S

i jos jedno pitanje: znaci ja sad s ovim svoji imam patcheve od 4.0.0 do 4.0.6 netrebam stare patcheve skidat ak ce mi on dat svoj acc?

Hvala na savjetima ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

pa kataklizmu mi znaci ono kad se ulogiravas da bude pozadinaa kataklizme xDD nezzz kak da kazem pa kataklizmu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dacsesvete kaže...

pa kataklizmu mi znaci ono kad se ulogiravas da bude pozadinaa kataklizme xDD nezzz kak da kazem pa kataklizmu.

Ko da je bitno kakva je pozadina. Igrati Kataklizmu znači ili igrati sa dvije nove rase koje je Kataklizma uvela i/ili igrati igru od 80. do 85. levela. I da, trebaju ti prijašnje ekspanzije jer se Kataklizma uopće ne može instalirati bez prijašnih ekspanzija. Pošto smo već zaključili da ti imaš cijelu igru (onaj free trial), onda trebaš kupiti sve keyeve: Vanilla, TBC, WOTLK i Cata. Uglavnom, ako nisi stari igrač, bit će ti puno para odjednom za iskeširati.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

nemam za kruha  ne za wow hahah hajebavam se

ma dace meni frend da djelimo...

el valja night elf druid=?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

NEMORA KUPITI SVE KEYEVE, MOŽE IGRAT DO 60 BEZ PROBLEMA SAMO SA ORGINALNIM KEYEM, I TD.... NEMOJ zezat ljude da odmah moraju kupit sve

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice