- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gdje pokupim quest koji slijedi poslije avatar of freya " q chaina" u sholazar basinu ?
zavrsio sam onaj q di sa onim iron giantom moras ubijati scourge na onoj planini.
treba mi to zbog reputacije sa the oracles da mogu probat nabaviti green proto-drakea.
bok
kupio kataklismu pa vaša preporuka za počet sa vukodlakom:) koji tip je najbolj za njega warrior, paly,mage...???
Nego, gdje se moze nabavit cata najjeftinije nemora bit box, moze i digital verzija??
Nisam dosad kupovo digital verzije igara pa tako da neam pojma koje su povjerljive stranice, a na bnet je cijena ko i u trgovini ako se ne varam!
www.svijet-medija.hr
Što je najgore ova cijela priča, a zaju svi old school, drljanja glavnom po tipkovnici je bila prije dosta vremena vezana za pladina.
WoW ima klasu i antikalsu, u PvP je potreban skill i svi sretn.
Nema gore nego kad su izgenkani (govrimo o HC ganku) ogorceni da nadrobe nesto na jutubni, i naravno uvijek se nađe netko da to objavi u obliku nekakvog argumenta.
Moš' si mislit, vifeo uradak nekavih idiota je mjerodavan.
Imas WoWhead , tamo ti sve pise , gdi se nalazi koji quest , itemi koji te zanimaju itd. , goodl luck :P
Najbolji hunteri ako si horda su trollovi :)

Ako mene pitaš,da.
ta dva idiota su dizajneri i zaposlenici blizzarda, pa njihova parodija ima neku težinu.
Dokazivo? :P
Da su zaposlenici blizzarda?
Da, samo malo treba pogledati po blizzardovim stranicama.
Inače ima dosta njihovih video isječaka di su objašnjavali kako su dizajnirali promjene u catalysm expanziji.
sad jedino nisam siguran da li je jedan od njih dizajnirao arcana maga (kako ga predstavljaju u videu) ili se sprdaju iz svojih kolega.
Ma i dalje su ludi hahaha. Zao mi je sta ja nisam snimao sta smo Ally mi radili prije kojih 4 tjedna :D
Pa to je istina, tada je arcane mage bio samo arcane blast dok god ne proca arcane missiles, sjecam se kad smo bili na LK, prva dva DPS-era Arcane mageovi i to samo prase po dvije tipke...
Ali to je pve bio... sad je arcane mage sveden na tri tipke ali nije vise toliko jak, cak mislim da je trenutno najlosilji dps mage spec.
Ima li netko kakv tip za Fury War-a trenuno sam lvl 69 i nikad nemam dovoljno rage, pravim uzasno mal dmg zanci ocito nesto radim pogresno. Kako ide "rotacija" na sta da se fokusiram. Kad tankam je milina ali Fury nikako da se snadjem. . .
Ima li netko kakv tip za Fury War-a trenuno sam lvl 69 i nikad nemam dovoljno rage, pravim uzasno mal dmg zanci ocito nesto radim pogresno. Kako ide "rotacija" na sta da se fokusiram. Kad tankam je milina ali Fury nikako da se snadjem. . .
Idi Arms, nećeš požalit. A što se tiče ragea, zavisi koliki ti je hit rating, odnosno koliko puta mašiš metu pa tako i ne generiraš rage i naravno od oružja koje posjeduješ. Uglavnom na levelu 70 moš si nabavit epic pvp opremu za honor, nalazi se u area 52. Ne košta puno a odlična je, brutal set + oružje pa onda javi jel se generiranje ragea popravilo. :)
Idi Arms, nećeš požalit. A što se tiče ragea, zavisi koliki ti je hit rating, odnosno koliko puta mašiš metu pa tako i ne generiraš rage i naravno od oružja koje posjeduješ. Uglavnom na levelu 70 moš si nabavit epic pvp opremu za honor, nalazi se u area 52. Ne košta puno a odlična je, brutal set + oružje pa onda javi jel se generiranje ragea popravilo. :)
ma imam trenutno onu Heirloom sjekiru, i sword kao i ostatak heirloom seta. Neznam mozda se jos nisam nasao u tome jer igram tek pola sata Fury dosad sam tanko i bila je milina, nego reko ajde da probam bit sismis baca s dva two handera
Furry warrior:
Moj savjet ti je da sto prije proguras do lv85 jer sve prije toga nije vrijedno trosenja vremena. Kada dingas 85 pravac na; http://elitistjerks.com/f81/t110350-cataclysm_warrior_faq_level_first_ask_questions_later/
Imas sve fino objasnjeno, prva stvar koju moas poznavati bez vodica je mehanika klase, a to su hit, expertise i ostali capovi. Onda sve ide glatko :)
Btw, ima li neko sa azuremyst realma?
evo moj novi main
http://eu.battle.net/wow/en/character/azuremyst/stgermain/simple
pozz,ima li netko da igra na darkspear,ako da volio bi da se javi imam dosta pitanja i naravo za udruzivanje.......
Što bi se dogodilo da World of Warcraft postane free4play...ne mislim na private servere nego da Blizzardov server postane free4play...mislim da bi blizzardovi serveri u roku minute pali...mislim da bi online korisnici od 12 milijuna naraslo na 50 milijuna korisnika...i to bi svakim danom raslo i raslo...da li sam u pravu ili ne?
Briga njih koliko je igraca, ako ce biti manja zarada
Zaradili su oni vec dovoljno para... Razmisli kolko u tih 5 godina...
Muzi kravu dok daje mljeka, zaradili su tone i hoce jos vise ko svaka druga kompanija samo sto oni imaju zlatnu koku.
Osigurali su oni i svojih 15 sljedecih narastaja, ali su pohlepni kao sto bi 95% ljudi u toj poziciji bilo.
Osigurali su oni i svojih 15 sljedecih narastaja, ali su pohlepni kao sto bi 95% ljudi u toj poziciji bilo.
prije 99,99999999%, a i što nebi i to je posao.
Pozz svima trebam pomoc vezano za wow formatirao sam pc pa imam jedan problem vezano za video postavke svaki put kad pokrenem igru resetira mi moje postavke stavlja ih na default brisao sam sam cache memoriju ali ni to ne pomaze da li tko ima odgovor na ovo.Hvala
Promijenis u igri i odmah ti vrati defaultne postavke?
Jesi instalirao drivere od grafičke kartice?
Mislim da kada bi stavili WoW na F2P da bi više zaradili nego sada isto kao što je bilo i s LOTRO-m(mikrotransakcije)......
Mislim da kada bi stavili WoW na F2P da bi više zaradili nego sada isto kao što je bilo i s LOTRO-m(mikrotransakcije)......
A zasto mijenjati nesto sto im i ovako donosi milijune .