Ljudi izašla je CaTa. dal več postoji neki dobri privatni server koji podržava catu??
Neće postojat još pola godine najmanje.
Ljudi izašla je CaTa. dal več postoji neki dobri privatni server koji podržava catu??
ja im dajem jos jedno 2-3 tjedna.
vec sam naletio na jedan 4.0.3 beta realm.
i ne, ne znam link, tako da nemorate slati PPove.
šta je sve potrebno za wow koji sve djelovi trebaju
a da i ima privatnih servera za catu,mislim da bi bili nemoguci za igrat koliko bi bilo bugano
da, wariori hunteri i shammani. frost mageovi jesu dobri ako znas sta radis, al opet, sve klase su dobre ako znas sta radis s njima. warior te rejpa u 2 udarca, cak i drugog wariora u 3 udarca. hunteri survival, burst dmg u par sekundi prejak, jos te scater shota i mrtav si. shamman - onaj lava shock ili stoli vec + lava burst i jos par chain lightninga ili onih single target spellova i mrtav si. enhacement protvi kastera je strasan, u par udaraca si gotov, nema takav burst ko elemental ali interupta ti hil i zabije te bez problema. feral druidi su opasni idd, al ako prezivih prvih par udaraca mackica moze zaboravit na pobjedu. ret paladini su trenutno teski za igrat i definitivno nisu za pvp, ali sad ce se i oni buffat malo, kad pocne sezona nova pa kad vide kak suckaju.
Da, slažem se sa boldanim ali mageovi frost spec odudaraju toalno. Na levelu 80 svaka klasa je dobila veliki burst i s time bila zanimljiva za igrat, mislim da je najveći problem bio priest healerima. Jedino tko je stvarno odudara od svih je bio frost spec mage, a sve ostale klase su bile ok sa velikim burstom. Ako mu se nemožeš ni približit onda ga nemožeš ni udarit ako si retri pala, warrior, pa i dk. Mislim da će mageove nerfat jer svaki drugi lik na kojeg naletim je mage frost spec. :P
PS. Sad se grizem zašto nemam jednoga na visokom levelu, pa da zezam ljude uokolo. ^^
Da, slažem se sa boldanim ali mageovi frost spec odudaraju toalno. Na levelu 80 svaka klasa je dobila veliki burst i s time bila zanimljiva za igrat, mislim da je najveći problem bio priest healerima. Jedino tko je stvarno odudara od svih je bio frost spec mage, a sve ostale klase su bile ok sa velikim burstom. Ako mu se nemožeš ni približit onda ga nemožeš ni udarit ako si retri pala, warrior, pa i dk. Mislim da će mageove nerfat jer svaki drugi lik na kojeg naletim je mage frost spec. :P
PS. Sad se grizem zašto nemam jednoga na visokom levelu, pa da zezam ljude uokolo. ^^
sve klase su dobile nešto, no hileri su stradali (pogotovo druid) i sad uopće nije fora igrati kad se moram znojiti da uopće održim grupu živu.
a evo jučer sam sa druidom (feral/resto) došao na 84 lev
iskustva
kao mačka imam odličan napad 1 na 1, čak i elite mogu skršti na brzaka, ali...
... dva obična moba 83+ na mačku su ozbiljan problem, 3 moba (obična) su skoro smrtna opasnost
mačor ima Regrowth, ali to traje sve nekoliko sec, i praktički je neupotrebljivo, sad je jedina opcija Lifebloom, ali za njega treba vremena. i čas posla te ubiju (prije cate, mačor se bez frke sam nosio sa 3 obična moba)
Medonja
e tu je priča drugačija
ko tenk se uredno tučem sa gomilama mobova čak i kad imaju pojačanje u 1 eliti
no borbe traju beskonačno i stvarno treba imati strpljenja tući se sa medvjedom
dodatni apsurd je brzo spamanje mobova (pa sam u jučer u q u uldumu naletio na one coyote i bogme se tukao nekih 10 minuta bez prestanka).
Napali me dva coyota iako kao mačka imam preko 60 K helta, skidali su ga ko od šale i kad je vrag odnio šalu (skoro 70% helta) prebacio sam se na medvjeda
e onda je počeo šou
prvo regenaracija, a onda tučnjava, kako ja ubijem kojega, odma se respama i odmah je na meni (ne mogu pobjeći od njih, jer ih treba lootati, ne ) i tako ajde idem ja u borbu, mislim obično se respamaju dva odjednom pa dobiješ 2 minute fore.
moš mislit, ovi su se spamali toliko brzo da su non stop bila 3 na meni i to je trajalo nekih 10 minuta (dok se u blizini nisu pojavili mag i hunter, pa su oni odvukli par na sebe i uspio sam ih potamaniti).
sve klase su dobile nešto, no hileri su stradali (pogotovo druid) i sad uopće nije fora igrati kad se moram znojiti da uopće održim grupu živu.
Slican komentar je dao moj drug s svojim Priestom, zasto se ja sad moram cak trudit da healam i zasto mi nije mana uvjek na 99% kakvo "sranje". Kakav je gust igrat igru ako nemas izazova da se moras trudit, on bi najradije da moze healat, gledat seriju i igrat Travijan u isto vrjeme ko sto je znao radit pri kraju Wrath-a. . .
E to je svima problem, pa i dps klasama. Nenormalno brz respawn mobova, da nemam victory rush na warrioru nebi mogao ostat živ nakon drugog moba.
Nema više ko prije, sad je teško solo po nekoliko mobova, pogotovu ako nemaš neki pošten AOE.
Što se tiče nerfa healing klasa, tu sam uvjek ZA. Dosta je bilo boring fighta ili healer s lakoćom nosa dvojicu dps na sebi dok heala grupu ljudi. Izvini ali to je trebalo nerfat ako će uvodit rated BG, jer bi igra bila dosadna do boli da nisu, nikad nebi mogao uzet nazad nod u AB jer nemoš ubit 3 healera koji ga štite. Ali opet nije sve loše za healere jer su nerfali MS efekt, tako da je burst dmg u prvom planu, pa sad moraš malo više uložit truda kod healanja.
Slican komentar je dao moj drug s svojim Priestom, zasto se ja sad moram cak trudit da healam i zasto mi nije mana uvjek na 99% kakvo "sranje". Kakav je gust igrat igru ako nemas izazova da se moras trudit, on bi najradije da moze healat, gledat seriju i igrat Travijan u isto vrjeme ko sto je znao radit pri kraju Wrath-a. . .
Pa stvar je u tome da ako se ja moram truditi da održim grupu, znači da nešto nevalja
ili su dps kreteni koji neznaju igrati (ne prate omen threat) i bježe van dohvata od hilera (iako je udaljenost do 40 yardi) nijedan ne misli o tome da stoji bliže
ili tenk nezna držati agro
ili je blizard uništio hilere.
I sad će se desiti da će i ono malo hilera odustati od hilanja, po zadnjim randomima, tenk uopće nije čekao na grupu, trenutno je ulazio, hiler je čekao 2 do 3 najviše 4 minute, dps u randomu čeka od 10+ (jučer sam kliknuo za jedan random kao dps, izbacio mi je eta 40 minuta)
I sad jedno pitanje za tebe, ako je tebi gušt takav načih hilanja zašto ti nisi hiler?
lako srati po nekome a sam se toga ne želiš primiti.
meni inače ne idu u glavu razmišljanja tipova svi bi igrali dps, niko ne bi tenkao ili hilao (jer je to dosadno) i sad kad su uveli da je hilanje još zahtjevnije i kad hileri prestaju igrati te role, čude se ko pura dreku
Što se tiče nerfa healing klasa, tu sam uvjek ZA. Dosta je bilo boring fighta ili healer s lakoćom nosa dvojicu dps na sebi dok heala grupu ljudi. Izvini ali to je trebalo nerfat ako će uvodit rated BG, jer bi igra bila dosadna do boli da nisu, nikad nebi mogao uzet nazad nod u AB jer nemoš ubit 3 healera koji ga štite. Ali opet nije sve loše za healere jer su nerfali MS efekt, tako da je burst dmg u prvom planu, pa sad moraš malo više uložit truda kod healanja.
mislim da si fulao point
ja ne pričam o BG i Areni (ja sam osobno kao holy pala držao 40 hordaša na sebi dobre 2 minute jer me nisu mogli ubiti)
i tu si u pravu, ali... ( neka ukinu resiliance i da vidiš kako će se stvari promijeniti)
...ja pričam o raidu i HC gdje hiler mora dati sve znanje i umjeće da bi grupu uopće održao živom
mislim da si fulao point
ja ne pričam o BG i Areni (ja sam osobno kao holy pala držao 40 hordaša na sebi dobre 2 minute jer me nisu mogli ubiti)
i tu si u pravu, ali... ( neka ukinu resiliance i da vidiš kako će se stvari promijeniti)
...ja pričam o raidu i HC gdje hiler mora dati sve znanje i umjeće da bi grupu uopće održao živom
To neznam, PvE me nije nikad zanimao pa o tome nemogu ni pričat. Samo sam zamjetio da healeri odu dosta prije oom u običnim instancama nego prije cata expanzije. Ali opet dosta toga će, vjerovatno, i bolja oprema "popravit".
Samo opet kažem, ne ponovilo se više kako što je bilo healanje u WOTLK (što se PvPa tiče) . Nadam se da će i MS efekt, sad kad resiliance dođe na novoj PvP opremi, povećat.
To neznam, PvE me nije nikad zanimao pa o tome nemogu ni pričat. Samo sam zamjetio da healeri odu dosta prije oom u običnim instancama nego prije cata expanzije. Ali opet dosta toga će, vjerovatno, i bolja oprema "popravit".
Samo opet kažem, ne ponovilo se više kako što je bilo healanje u WOTLK (što se PvPa tiče) . Nadam se da će i MS efekt, sad kad resiliance dođe na novoj PvP opremi, povećat.
heh i ja volim pvp zaigrati, i znam kaj znači kad nemreš zatuć drvo ili paladina jer se više hilaju nego je tvoj dps
a gle ovo tako da će bit opet gužve u pvp
inače epik arena
dva druida (resto + feral) na dva ista takva druida, boj je trajao 40 minuta i onda je ovima bilo predostadno pa su odustali....
edit:
Evo još malo što hileri misle o novom sistemu pročitajte komentare i zapitajte želite li vi biti hileri?
igram wow prvi dio
mozes ti samo igrati prvi dio, ali si onda ogranicen na lvl 40 i ne mozes ici u zone koje su dodane u expanzijama.
da ti sve bude otkljucano i dostupno onda moras imati WoW, Burning Crusade, WotLK, i Cataclysm.
Moram jos napomenuti da je Cataclysm dosta uznapredovao sto se tice price. Puno puno vise cinematicsa nego u prijasnjim djelovima
ispravak: Neće postojat nijedan DOBAR jos pola godine najmanje
ovi sada sto dolaze su jadni
mozes ti samo igrati prvi dio, ali si onda ogranicen na lvl 40 i ne mozes ici u zone koje su dodane u expanzijama.
da ti sve bude otkljucano i dostupno onda moras imati WoW, Burning Crusade, WotLK, i Cataclysm.
Moram jos napomenuti da je Cataclysm dosta uznapredovao sto se tice price. Puno puno vise cinematicsa nego u prijasnjim djelovima
Kaj nije prvi dio do lvl 60?
Ako se to može nazvati prvim dijelom da. Prva ekspanzija je digla na 70 (TBC), druga 80 (WotLK) i sada ova treća na 85. Za sada mi levelanje izgleda prilično brzo, juče mi ga je poštar napokon donio, igrao kakvih 2-3 sata i već lvl81.
Istina levelanje je brže, qusetovi su uglavnom grupirani jedan blizu drugog, i exp iz instanci je velik, ali povećava se dosta razlika izemđu svakog levela. Za 82 ti treba 2 mil xp, a za 83 4 mil.
Ako se to može nazvati prvim dijelom da. Prva ekspanzija je digla na 70 (TBC), druga 80 (WotLK) i sada ova treća na 85. Za sada mi levelanje izgleda prilično brzo, juče mi ga je poštar napokon donio, igrao kakvih 2-3 sata i već lvl81.
Moj bad, moram se malo naspavati :)
Istina levelanje je brže, qusetovi su uglavnom grupirani jedan blizu drugog, i exp iz instanci je velik, ali povećava se dosta razlika izemđu svakog levela. Za 82 ti treba 2 mil xp, a za 83 4 mil.
da, a 85ti lvl, 9.2 mi :D
ali lako se to skupi, samo redom tuces questove. recimo kad samo odradis 4-5 arena questova dobijes oko 500k
Moj bad, moram se malo naspavati :)
da, a 85ti lvl, 9.2 mi :D
ali lako se to skupi, samo redom tuces questove. recimo kad samo odradis 4-5 arena questova dobijes oko 500k
a dungeon questovi su ti od 100k za pocetne istance pa do puno puno vise kasnije.
tko ce igrat "falšnu" wow cataclysmu neka javi
Koji realm odabrati (osim oultanda obzirom da je lockan), gdje je sada realm sa dobriom Alliance/Horde ratio - govorim o PvP-u?
kakva je to falšna?
kakva je to falšna?
Ona koja nije na Blizzardovim serverima.
ziher pa vec ima privatnih servera za catu
E ovako, pocinjem igrati WoW, sta mi sve treba za igranje na originalu, ako moze i cijena svega (detaljnije objasnite)
E ovako, pocinjem igrati WoW, sta mi sve treba za igranje na originalu, ako moze i cijena svega (detaljnije objasnite)
WOW + TBC + WOTLK = 100-150 kn
CATA 250-300 kn
Svaki mjesec igranja: 100 kn, ali mislim da dobijes prva 2 mjeseca free ili tako nest
Cataclysmu imam znaci trebaju mi WOW + TBC + WOTLK?
Cataclysmu imam znaci trebaju mi WOW + TBC + WOTLK?
da
Ja sam igru skinuo Wraght of the Lich King Trial na 10-dana. E toliko sam se ufurao u igru da sam posegnuo za cijelu verziju. Stvarno odlična, ali veoma zarazna igra.