Na pp se javite

Trebam hitno WoW acc, dajem Sc2.
Bitno je da ima ekspanzije i gametime, ostalo nevazno.!
Mjenjam wow account za d3 posto nemam novaca za novi :P Ako je tko zainteresiram PM, imam aktivan acc sa mopom, 90 lvl pally 8600 achija, 2000+ arena achi, 20k gold, 70 mountova, 471 ilevel na eu sylvanas u balkanskoj guildi :)
Ja upravo cu uzet RAF za 35kn 2 mjeseca od jednog lika i ako ce sve bit u redu, vracam se malo u WoW u ove studentske dane kad se nema bas sta za radit :) MOze neki server i guild di vas ima, poceo bi iz pocetka :D
di si nasel 2 mj za 35 kn ako se smije znat ? i sta nije receno da raf vise ne vrijedi ?
Kako mislis ne vrijedi ? Lik se zove Panta na jednom forumu i prodaje, javio sam mu se na skajp i sve smo dogovorili preko paypala je placanje...
pa kolko ja znam da to vise ne vrijedi da je bliz ukinuo to i ekipa je masovno izgubila "kupljeno" vrijeme..... mozda se nesto promjenilo,ne znam, nek me netko ispravi tko trenutno igra
alianca ili horada mos mi poslat ime guilda trazim balkanski guild
alianca ili horada mos mi poslat ime guilda trazim balkanski guild
http://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=hr&class=&spec=
Ja upravo cu uzet RAF za 35kn 2 mjeseca od jednog lika i ako ce sve bit u redu, vracam se malo u WoW u ove studentske dane kad se nema bas sta za radit :) MOze neki server i guild di vas ima, poceo bi iz pocetka :D
Pa zato i je 35 kn jer raf traje 3-4 dana i onda blizz removea gametime :D
pozz ekipa...evo cisto ako koga zanima prodajem wow +diablo 3 account jako jeftino.....napominjem da je wow sa zadnjom eksp mop i game time do 14.1 2013. odma da kazem da u wowu imam jednog lika waroria fury 87 lvl a u diablu sve likove na 60 lvl te su paragon lvl od 20 -50 te se ima sta vidit... prilazem sve kutije od wow s cd key-ma i kutiju od diabla s cd key-om....sve je kupljeno u ducanu i ocuvano maksimalno kao novo
javite se na e mail sve se da dogovorit oko cijene....
Nece te banat , samo ce ti maknut taj RAF gametime. Razlog taj sto tvoj "frend" zapravo nije platio sto otkriju tek nakon opet kazem 3-4 dana i onda ti je account opet frozen :/
Pa gle i ja sam igrao na taj nacin dugo dugo ... ali to je tek od nedavno da vise nemozes abusat raf gametime.
Sritno ti s tim i nadam se da ce uspit jer ono je bila svetinja, btw javi tu na forumu jeli sve "valja" tako da i ja mogu nastavit preko toga :)
Da po novom micu to,jer prije si mogoa igrat i ja sam tako. A onda je pocelo......sretno s time ,javi kak proslo :)
Javim, ako bude trajalo mjesec dana ja zadovoljan :D
Dajem battlechest + cata key, bez mopa za cd key mop ili novce. 20€ je cijena ako nekoga zanima, mogu spustiti jos po dogovoru :) /pm me
Dajem battlechest + cata key, bez mopa za cd key mop ili novce. 20€ je cijena ako nekoga zanima, mogu spustiti jos po dogovoru :) /pm me
I još je danas počela akcija "Mop za 20 eura". Dosad je bilo sam na us serverima ali eto i na eu ima sada.
Treba netko SoR ? Sad sam skuzio da mogu i to davat :)
Može li mi netko objasniti to oko rafa? Planiram kupit frendu gametime jer sam mu dužan, jel mi se isplati uzeti raf, nebih htio uzeti te nesigurne, pa da mu na kraju oduzmu pretplatu i lokaju account.
BTW javite mi se svi koji imaju regular gametime od 60 dana.!
Ja uzimam gametime na PC Game Supply, 60 dana mi rijetko kada uspfali, nakon kupnje doslovno unutar 3 minute dolazi mail s ključem, bilo koje doba dana bilo. Svakako preporučujem svima.
Napomena:
prilikom prve kupnje i registracije, tražiti će vas broj mobitela kao potvrdu da ste to vi, te vas nazvati i, ako se dobro sjećam, moliti da utipkate PIN koji ćete dobiti na mail ili na stranici (neka caka jest, ne sjećam se točno, prošlo je vremena od registracije).
Kolko vidim tu je oko 180kn... 30 dolara. Jest da je 30kn jeftinije... probat cu sa RAF.om pa kolko ide. A onda cu od tuda...
Kolko vidim tu je oko 180kn... 30 dolara. Jest da je 30kn jeftinije... probat cu sa RAF.om pa kolko ide. A onda cu od tuda...
Ostavi se WoW dok se Prlicke ne rijesis :P
nego,buraz mi igra taj WoW i kaze da nema velikih restrikcija do 50 i nekojeg,jel to istina ? krenio bi opet malo igrati preko bozicnih praznika..
Vrag i nju :D Ovo je za odmor... pa reko da malo nastavim di sam stao :)
jel mi netko može poslati SOR?
Imas PM
Evo sve rijesio sa covjekom i sve je proslo u najboljem redu. 1mj 2,5 eura. Sad cem ovidit koliko ce trajat.
Još uvijek tražim nekakav MoP account, ne mora biti ništa posebno. Javite se na pm pa neš smislimo.