World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.650.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Leglo kaže...

To je malo relativno, posto Blizzard tvrdi da ima 12mil. aktivnih accountova, dok statistike taj broj stavljaju oko 3-4 mil. aktivnih igraca. Prema WoW Censusu, najigranije rase su Human i Blood Elfs, a klase Paladin i Hunter. Igraca Alijanse ima nesto vise oko 55% ..

Hvala, al zašto mi se čini kao da skoro svi Hrvati igraju na Hordi?

real master for every game
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

"Another round?" {#}

Pitanje za starije igrace: Kakve su sanse da WOW ponovi  http://us.battle.net/wow/en/blog/1220626 akciju? Naime, s obzirom na teaser o novoj ekspanziji, logicno je pretpostaviti da ce ona (ekspanzija) uskoro i izaci. Sada, zanima me da li je akcija koja je iz studenog 2010. bila dostupna i za .eu korisnike, te da li se je ona odnosila samo na digitalni oblik (download), ili je za tih 5USD isla bas igra u svojem fizickom obliku, tj. DVD?

Jer zadnje sto zelim jest dati sada preko 600kn za sve igre, a za tri tjedna da iste budu dostupne za 30USD. Te jos povrh toga, da nakon tih 600kn izadje jos jedna ekspanzija koja ce biti novih 250kn. {#} Cijela ta situacija ne samo da bi nove igrace eventualno udarila po djepu, vec i po ponosu ako se nadju u gore opisanoj situaciji. 

EDIT: Vrlo je mudro pustiti ekspanzije prije blagdana, bas kad pocnu sve te shopping groznice. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 17:09 (Ithuriel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mislim da će ti ta ekspanzija doć tek krajem 2012. ili početkom 2013. tako da se ne bi nadao.

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Vidio sam trailer od te nove ekspanzije i mogu samo reći da dobna granica koju blizz cilja ne prelazi 12god.Što mi je jako smješno jer znam dosta ljudi starijih ako ne i duplo koji prodaju acc sa likovima po banalnim cjenama i nemogu ga prodat,iskreno i ja bih prodao svoj skupa sa Starcaftom2 za 500kn. al ga nitko neće kupt.Teško mi sad zamislit da bi ja ili netko drugi istog stajališta dao 300kn. za novu glupost i novo farmanje,pa mislim ono.Igram godinu dana a jedva sam giro dva lika za pvp i jednog za Heoic i raid.Od WoWa poslje ovog prepaida definitivno odustajem i možda "možda" uzmem Star Wars The old republic ak se pokaže dobrim.Od WoT sam poluodustao jer cjelo vrijeme imam dojam da igram neki poluproizvod gdje sa nabrijanim PCijem nemoš tjerat igru a da joj ne pada fps a kamoli da igraš bez premiuma....

Ukratko nova mi je ekspanzija prebebasta jer ne mogu zamislit opakog pandu koji te oće požderat i sve mi je nekako kisi kisi ko u pjesmi kisi kisi po sisi a u pm sam se rasprdeo..............{#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 17:26 (Sideswipe).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja bi da opet bude sad u 12. mjesecu pušteno....i da onda idem na ponočnu prodaju ( *____* ) jer nikad nisam bio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako nova ekspanzija izbalansira pvp i pve onda je sve ok. tada cu se opet vratiti u wow. sadasnje stanje je ocajno, buduci da svako malo nerfaju content a da ne govorimo o neizbalansiranosti.

vjerojatno ce ovaj 4.3 patch trajati sve do sljedece godine do 12 miseca kad su blagdani pa ce pustit u prodaju kako bi vise zaradili. uvijek tako rade.

malo je blesavo sto jedna rasa bira između alliance i horde, tako da bi bilo glupo vidjeti u pvp dvije pande jedna protiv druge. bolje bi bilo da su uzeli hero class kao death knight.

vjerojatno cu dat prednost guild warsu jer ne vidim da bi se nesto znacajno moglo promijeniti do nove ekspanzije

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
World of Warcraft

Koliko sam proguglao, govore za release date da će biti Q4 2013.. No to je neslužbeno..

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
master4games kaže...

Video nove ekspanzije:

Iskreno, tek sam sad saznao svoju ovisnost o WoW-u.... Kad sam maloprije vidio da izlazi novi nastavak, POLUDIO SAM!!!

I meni izgleda kao da se wow pretvara u neku bajku...ono: vukodlaci, pande i tak to....

E, da....baš me zanima koja je naigranija rasa i klasa u WoW-u? Jesu li ljudi opčenito za Hordu ili za Alijansu?

WoW je fantasy igra! Pande su u warcraftu već dosta dugo. Baci oko na warcraft 3. Vidio sam po internetu da je dosta ljudi ušlo u rage mod zbog pandi. Jer očito svaka ekspanzija mora imat ogromnog strašnog negativca kojeg svi kasnije farmaju i sprdaju se. Isti ti ljudi mrze gnomove jer su mali, dok njihovi humani sa dva poligona i metlom u dupetu su zakon. Zaključak: previše ljudi ima na planetu Zemlji.

I'm very large!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Diablo 3 besplatan s godišnjom WOW pretplatom, ako koga zanima...

link na vijest

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Koliko sam proguglao, govore za release date da će biti Q4 2013.. No to je neslužbeno..

Huhhhh? Pa to je za 2 godine!!!!! :'( Ne mogu toliko čekati......OVISAN SAM PREVIŠE!!!

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav. Za koliko kupujete WOW EU 60 dana? Mogu nabaviti po 155kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Neki izvor svima dostupan, ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hm, nisam baš razumio tvoje pitanje. Može se svatko javiti tko je zainteresiran. WOW EU 60 dana se nabavlja u Europi.

Kontakt: bmak.help@gmail.com

Link na temu s ostalim keyevima: CD keyevi

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 20:18 (studentvz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BugHacker kaže...

jel ima tko na molten serveru neki account s bilo kojim 80lvl charom s kojim NE igra?

bio bih mu jako zahvalan ako bi mi ga donirao.Moguće da vam i dam nešto za account :)

ako netko ima alliancu :(?

Imam ja od drugih servera ako treba za zamjenit ako želite...

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koji je najpoznatiji Alliance guild na Kor'gallu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loot FTW
14 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Loot FTW

To bi bio najpoznatiji, ili?

17 godina
neaktivan

Pa to bi bio najpoznatiji i najbolji, ako se nevaram trenutno su među prvih 50 guildova na svijetu..

14 godina
neaktivan
World of Warcraft
guilda loot ftw jedna od naj u europi ali tamo upast, jako teško

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft
nije najpoznatiji nego najpoznatija jer je guilda ne guild

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Okiii, jel ima tu netko savjet kako da upadnem unutra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
aton kaže...
nije najpoznatiji nego najpoznatija jer je guilda ne guild

WTF....{#}

master4games kaže...

http://www.lootftw.com/recruitment.php

15 godina
neaktivan
master4games kaže...

Odi na njihovu stranicu pogledaj zahtjeve koje traže. Ako ne znaš napisati aplikaciju teško da ćeš upasti u bilo koji solidan guild.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
Nos kaže...
master4games kaže...

Odi na njihovu stranicu pogledaj zahtjeve koje traže. Ako ne znaš napisati aplikaciju teško da ćeš upasti u bilo koji solidan guild.

Znam napisat aplikaciju, nije problem.... Jel ima itko odavde da je iz "Loot FTW-a"?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft
odeš na hordu tamo imaš guildu Group two naši su dok sam ja igrao sve su čistili

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ne igram Hordu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

4.3. je zadnji raid u kataklizmi, nema šanse da će dopustiti da prođu 2 godine do sljedećega.

Q3/Q4 2012 najkasnije...

14 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Cromaki kaže...

4.3. je zadnji raid u kataklizmi, nema šanse da će dopustiti da prođu 2 godine do sljedećega.

Q3/Q4 2012 najkasnije...

Q1 2012 bi mi bilo ljepše :)

14 godina
neaktivan
master4games kaže...

Ne igram Hordu...

Jel ti uopće imaš neki lvl85 lik?

http://www.realmhistory.net/twilights-hammer/131/guild/loot-ftw/1193.html  E ovo ja zovem hardcore...16 realm first...skidam kapu ekipi.

15 godina
neaktivan
master4games kaže...
Nos kaže...
master4games kaže...

Znam napisat aplikaciju, nije problem.... Jel ima itko odavde da je iz "Loot FTW-a"?

Loot FTW nije naš guild, vec stranci. Upast u bilo koji od top 20 guildova je jednako nemogucem. Em sto moras imat itekakvog iskustva u WoW-u, moras bit spreman raidat 7 puta tjedno, te poznavat svoju klasu u najsitnije detalje. Priznajem, postoji par naših ljudi u top guildovima, no to je ekipa koji izmedu ostalog zna na internetu i pronaci koji je najbolji guild na Korgallu, bez da pita na nekom za WoW nebitnom forumu. Ako si pocetnik rade se okreni nekim laksim 10m guildovima, te od tamo pocni. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice