Po meni, ako zelis uzivat, dozivit WoW izaberi recimo pun realm sa balansiranim horde/alliance odnosom - valjda ovaj Outland iako se to mijenja relativno brzo (osobno igrao na serverima Doomhammer, Burning steppes i Tarren Mill) Napravi lika u klasi koja ti se najvise svidja (Paladin from 2005)
i jednostavno se leveliraj. U ovoj zadnjoj ekspanziji leveliranje je dodatno prilagodjeno, ubrzano, ali vise zanimljivo. Cak bih i napravio vise likova u razlicitim rasama kako bi pricu/povjest proigrao kroz vise strana. Pa probaj igrati Human paladina, pa npr Orc shamana, pa Gnome maga, Dwarf Huntera, Undead warlocka itd. Rekao bih da ti igru nece pokvarit ako instaliras sve ekspanzije, imat ces vise rasa za birat a i leveliranje ce biti brze.
Po meni, bolje je levelirat dva lika u 30 dana na razlicitim kontinentima nego grindat 30 dana jednog u originalnom WoW-u.
Najbolji dio WoW-a mi je osobno bilo prvo leveliranje i upoznavanje novih ljudi, kad si jednom na top levelu i kad ti dosadi leveliranje, igra se transformira u pvp/pve posao u kojem nakon dva tjedna vidis 90% battlegrounda, arena, dungeona i raidova, a nakon toga krece gear grind :)