World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.444.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: World of Warcraft
SinCr0 kaže...

do kada traje popust ovaj? 5eura.

do 2.12. mislim

16 godina
World of Warcraft

Jel znate nekoga da prodaje WoD za ingame gold (Kor’gall/Bloodfeather/Executus/Burning Steppes/Shattered Hand)? I koliko se uopće kreće cijena trenutno?

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Svi gold buyeri ti uzimaju,trazit  ce da gold bude na jednom serveru,100-150k su cijene ovih dana ako zelis key,predlazem bolje da ti otkupe gold na demand bar 100k i tako dobijes bar 50$ i kupis wod sam preko g2a i slicnih stranica

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 14:45 (Chosenone1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Chosenone1 kaže...

Svi gold buyeri ti uzimaju,trazit  ce da gold bude na jednom serveru,100-150k su cijene ovih dana ako zelis key,predlazem bolje da ti otkupe gold na demand bar 100k i tako dobijes bar 50$ i kupis wod sam preko g2a i slicnih stranica

50$  za 100k golda je super cijena,ajd mi posalji link od toga koji otkupljuje za tu cijenu,ovi koje ja znam uglavnom daju 30 eura za 100k golda.

Mislim,prodavao sam i ja 100k za 50 eura  nedavno ali to je bilo igracima,ne  preprodavacima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 19:48 (geronimo4661).
13 godina
World of Warcraft

Ima ko da zli prodat gold na OUTLANDU alliance

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz ekipa evo nakon 3 godine odlucio sam se vratiti s prijateljima , a sada igramo na stormscale horda pa ako tko zeli s nama ili ima tko neka se javi

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 0:37 (razbijac).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

odlicno ja sam isto na stormcalu koji ste lvl?

Dodao sma vas

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 23:27 (Zodiak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nakon godine dana ne igranja jednostavno nisam mogao a da ne zaigram novu ekspanziju :)

skida se skida se
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 15:50 (Runiks).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Runiks kaže...

Nakon godine dana ne igranja jednostavno nisam mogao a da ne zaigram novu ekspanziju :)

Odlicna ekspanzija, vrijedi igrati mjesec dana poslije toga malo gubi na "igrivosti".

PvP mi je malo dosadan jer sve klase imaju heal.
PvE raid jos nisam probao, javim za vikend tj ubrzo :) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
chaselol kaže...
Runiks kaže...

Odlicna ekspanzija, vrijedi igrati mjesec dana poslije toga malo gubi na "igrivosti".

PvP mi je malo dosadan jer sve klase imaju heal.
PvE raid jos nisam probao, javim za vikend tj ubrzo :) 

Upravo suprotno,tek poslije par tjedana rijesena je vecina bugova,a i pocinje pvp sezona i raidanje.

12 godina
dark_wizz kaže...

Jel znate nekoga da prodaje WoD za ingame gold (Kor’gall/Bloodfeather/Executus/Burning Steppes/Shattered Hand)? I koliko se uopće kreće cijena trenutno?

Imam pouzdanog sellera,trenutna cijena se krece oko 70k za 2 mjeseca,ovisno o realmu i trenutnoj situaciji na trzistu,ali cijena se prakticki mijenja svakodnevno.Ako si zainteresiran,javi se na pp.

12 godina
geronimo4661 kaže...

Upravo suprotno,tek poslije par tjedana rijesena je vecina bugova,a i pocinje pvp sezona i raidanje.

Ja jos uvijek igram, znaci od launcha i jos uvijek nisu rijesili dosta bugova hint: Ashran 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
geronimo4661 kaže...
dark_wizz kaže...

Imam pouzdanog sellera,trenutna cijena se krece oko 70k za 2 mjeseca,ovisno o realmu i trenutnoj situaciji na trzistu,ali cijena se prakticki mijenja svakodnevno.Ako si zainteresiran,javi se na pp.

Meni je trebao WoD, ali riješeno je, kupio sam na Instant Gaming za 34€. A i gametime kupujem od lika iz guilda za 40k 60day.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozzdrav jel tko koristi honorbuddy? bota ? ako tko ima neka mi posalje pm. 

0 0 hvala 0
12 godina
chaselol kaže...
geronimo4661 kaže...

Ja jos uvijek igram, znaci od launcha i jos uvijek nisu rijesili dosta bugova hint: Ashran 

Pa upravo to i kazem,kako vrijeme prolazi bugovi se rijesavaju i igra je optimiziranija,pa ne kuzim  tvoju izjavu da ekspanzija  nakon mjesec dana gubi na "igrivosti",kad je upravo suprotno.Sjeti se samo launcha i problema sa dc,que,server crashevima,garrisonima,situacija sada je neusporedivo bolja.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mozete probati WoD 10 dana besplatno, u accountu samo aktivirajte(vidi sliku)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

zna li netko kako promjeniti sigurnosno pitanje na battle.net ????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima tko profil za levelavanje na honorbuddyu? 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav! Zanima me prodaje li netko kutiju od originalnog WoW-a (Collector's Edition) sa svime što se nalazi u njoj? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

http://www.njuskalo.hr/softver/lot-kutija-blizzard-igara-oglas-13690492

Evo ako je nekome napeto, jako povoljno :)

-Lot kutija Blizzard igara(wow, sc2 i diablo)

Samo skill
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
MrSapphire kaže...

Ima ko da zli prodat gold na OUTLANDU alliance

Outland a je moj main server,kontaktiraj sinamon900 na skype

10 godina
neaktivan
TrutYF kaže...

Dam ti 100 kn :)

16 godina
neaktivan
TrutYF kaže...

Meni nedostaje samo Diablo III RoS kutija..  koliko tražiš za nju?

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
World of Warcraft
Ne prodajem odvojeno bar ne za cijenu koja bi bila nekome zanimljiva, jer onda će mi lot bit teže prodat. Ako baš baš ti je napeta 100kn komad, 200kn sve.
Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

.o 40$

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 0:37 (razbijac).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Warcraft

samo ja mogu staviti ring u vrijednosti 30k za 30 golda na ah :( a jbg kad sam njubina,toliko sam se veselio da cu zaraditi velike pare i kupiti si prvog pravog mounta kad ono šok i nevjerica :( stisnuo sam cancel auction iste sekunde ali nije islo :(

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
kexzoR kaže...

samo ja mogu staviti ring u vrijednosti 30k za 30 golda na ah :( a jbg kad sam njubina,toliko sam se veselio da cu zaraditi velike pare i kupiti si prvog pravog mounta kad ono šok i nevjerica :( stisnuo sam cancel auction iste sekunde ali nije islo :(

Dešava se i najboljima! :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
World of Warcraft

Ima ko da levela na Sylvanasu? Ja sam Worgen Druid, pa ako bi netko mi pravio društvo dobro bi došlo...

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

a da? koji ring?

CPU-Z http://valid.canardpc.com/2801094
15 godina
viper kaže...

a da? koji ring?

http://www.wowhead.com/item=42812

"For when the C*** ring just doesn't get the job done!" {#}

Battle.net Profil: Gaap#2615 -II- Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice