World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.632.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
berzerker kaže...
pratite li koje streamere ? koji su vam omiljeni ?
ja najvise pratim Wtducksaucea, jednostavno po meni najbolji stream, uvijek chill atmosfera i odlicna muzika :) lik radi ko voiceover glumac i opcenito glumac pa ima nenadj*** glas :) znaci bijelac koji moze skoro savrseno skinut glas Morgana Freemana :D
Streama svaki dan u 16 h po nasem vremenu i ima "morning news" svaki dan sa fora vijestima :)

stvarno preporuka :)

swifty mi je prije bio super ali sad je jednostavno pretjerao, njegov stream mi jednostavno nema dusu vise .... Cijelo vrijeme online sa 1500 ljudi koji gledaju njegovu kucu koja cesto kad prebacim na njegov stream zjapi prazna o vrte se videi sa YT-a :S

uz Ducksauce-a mi je dobar vjerojatno najveci troll twitch-a sodapoppin :D lik je stvarno spaljen, sa cudnim humorom i punim chatom jos gorih trollova :D

imate li vi kakve omiljene ?

Ajd da nisam jedini uhvaćen u potpunoj debilani gledanja drugih ljudi kako igraju. Ne znam jesam li ikad beskorisnije proveo vrijeme, ali svejedno gledam i dalje. Većinom bacim oko na ducka i towliee ,ostali imaju slične spike kao pijanci ispred zgrade u parkiću.

Ontopic

Wow je nemilo dropnuo u broju pretplatnika. Ljudi mogu pričati kako su to kinezi bla bla, ali vidjet ćemo kakvo će stanje biti pred sljedeću ekspanziju. Mislim da je free to play konkurencija i giganti poput battlefielda i sličnih uzeli svoj danak.

http://www.mmo-champion.com/content/

I'm very large!
17 godina
Nos kaže...

Ontopic

Wow je nemilo dropnuo u broju pretplatnika. Ljudi mogu pričati kako su to kinezi bla bla, ali vidjet ćemo kakvo će stanje biti pred sljedeću ekspanziju. Mislim da je free to play konkurencija i giganti poput battlefielda i sličnih uzeli svoj danak.

http://www.mmo-champion.com/content/

Ja to i ne osjecam, bilo jutro, bilo vece, kad dodjem u OG uvijek je pun, guzva kao na metal koncertima {#}

Steam profile: Virty
15 godina
neaktivan
Virty kaže...
Nos kaže...

Ja to i ne osjecam, bilo jutro, bilo vece, kad dodjem u OG uvijek je pun, guzva kao na metal koncertima {#}

Ovisno o serveru. Sljedeći put baci oko kad se logiraš koliko ima praznih servera, gdje su ljudi doslovno prisiljeni plaćati transfer jer ujutro ima čak 28 ljudi u brojnijoj frakciji.

I'm very large!
17 godina

sve to zavisi od servera do servera...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
World of Warcraft

Doduse, ne gledam stanje po serverima, vec se automatizmom logiram na svoj server.

Valjda je moj pun (Draenor)...neka tako i ostane {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dajem wow mop account u zamjenu tražim golde za world of tanks !!!! svav info na pp ili mail ili tel koje dobijete sa pp ili maila!!!! 

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem WoW acc sa svim expanzijama.Na accu je rogue 90lv na Sylvanasu.Uz acc dajem sve potrebne podatke.Game time traje do 11.6.2012.Za vise informacija PP.

Cijena accounta je 150kn.

1 1 hvala 0
17 godina
Virty kaže...

Doduse, ne gledam stanje po serverima, vec se automatizmom logiram na svoj server.

Valjda je moj pun (Draenor)...neka tako i ostane {#}

moj je bio bronze dragonflight... cuo sam od prijatelja da je server spao na niske grane...

17 godina
World of Warcraft

Ja sam na Darksorrow i Horda je SKROZ propala. . . Razmatram promjenu servera Horde side Kazzak, Outland ili mozda Sylvanas. Trenutno sam zainteresiran za PVP Arena/RBG i casual raiding cisto da se nadje u /trade. Ima netko komentar na navedene servere ili neki bolji?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ja sam na Darksorrow i Horda je SKROZ propala. . . Razmatram promjenu servera Horde side Kazzak, Outland ili mozda Sylvanas. Trenutno sam zainteresiran za PVP Arena/RBG i casual raiding cisto da se nadje u /trade. Ima netko komentar na navedene servere ili neki bolji?

Ja sam se prije jedno mjesec i pol dana prebacio na Kazzak i zasada mi je server super. Znaci naci ces ljude za sta god ti treba bilo to Arena/RBG ili pak Raid.

Most people respect the badge. Everyone respects the gun.
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Preporuka Kazzak najbolji server za balkance. Mislim da slika govori tisucu rijeci :)

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 0:48 (razbijac).

2 0 hvala 0
17 godina

pribacivanje servera mi nikad nije bila opcija, em jer kosta, em kad bih se prebacivao morao bih sve likove prebacit. tako da thx, but no thx.

17 godina
World of Warcraft

I na moj server se ceka navecer pri ulasku, ali svega par minuta tako da nije nista strasno.

Ne znam kako je sa populacijom alija posto sam horda, ali i jutros u 7h kad sam prije posla bacio oko na AH, pristojno ljudi je bilo po gradu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pribacivanje servera mi nikad nije bila opcija, em jer kosta, em kad bih se prebacivao morao bih sve likove prebacit. tako da thx, but no thx.

Mislio sam da će možda ponuditi nekaka paket deal da možeš prebaciti više likova, jer se svi nalaze na JEDNOM accountu. Bome sam se načekao! Mislim da se čak i jedan EA može sakriti pred gramizavosti blizzarda.

I'm very large!
17 godina
Nos kaže...
Obi Wan kaže...

Mislio sam da će možda ponuditi nekaka paket deal da možeš prebaciti više likova, jer se svi nalaze na JEDNOM accountu. Bome sam se načekao! Mislim da se čak i jedan EA može sakriti pred gramizavosti blizzarda.

ma nece oni to nikad ponudit.

17 godina
Obi Wan kaže...

Ma dobro mene to ne sputava puno jer igram samo War-a i tek sad po malo lvl-am DK-a. Ovo ostalo iskreno mogu i obrisat na izboostat ispecetka s heirloom gearom za par dana ako mi se bude dalo . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
World of Warcraft

gdje ima uzeti najjeftiniji gametime ? paypal ili slicno, da dostave code na mail ? hvala

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
17 godina
g3arv8 kaže...

gdje ima uzeti najjeftiniji gametime ? paypal ili slicno, da dostave code na mail ? hvala

Uzimam preko offgamers  g2play go2arena  pa baci oko.

Nikad problema, za minut signe key na mail.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 8:30 (Virty).
13 godina
neaktivan
Flue kaže...

Prodajem WoW acc sa svim expanzijama.Na accu je rogue 90lv na Sylvanasu.Uz acc dajem sve potrebne podatke.Game time traje do 11.6.2012.Za vise informacija PP.

Cijena accounta je 150kn.

Moze i zamjena za neki malo bolji LoL acc.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel ima netko na guildu na go2arena ? zbog popusta pitam :) ako nema  ima li 4 zainteresiranih da napravimo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

mozda i nije najbolji topic,al da sad ne otvaram novu temu za jedno pitanje.Ukratko,ima netko da igra na Hellground-burning crusade privatni server.U slucaju da ima,da li se isplati igrati na tom serveru.Ovak na prvi pogled mi se cini da je jako dobar server.Instance full skriptane,pvp takoder aktivan.Cak i ima dosta ljudi.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
cale kaže...

mozda i nije najbolji topic,al da sad ne otvaram novu temu za jedno pitanje.Ukratko,ima netko da igra na Hellground-burning crusade privatni server.U slucaju da ima,da li se isplati igrati na tom serveru.Ovak na prvi pogled mi se cini da je jako dobar server.Instance full skriptane,pvp takoder aktivan.Cak i ima dosta ljudi.

Čuo sam da je server dosta dobar (bolji od archangela što se tiče skripti). Oni su već u sunwellu i server je poljski ili tako nešto tako da ćeš biti u jezičnoj manjini. Ja sam ga zaobišao. Sačekaj Corecraft mjesec-dva mogao bi to biti prvi pošteni server.

I'm very large!
16 godina
World of Warcraft

ma dobro to sad kaje poljski ne igra mi neki veliku ulogu,kad imam ekipu.Sam trazimo neki dobar server,sa dobro populacijom da mozemo igrat i pve i pvp

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozz braco mila zanima me da li ima koji balkan guild na serveru draneor horda koji aktivno rajdaju....

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ako kome treba Scroll of Resurrection, posaljem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, prodajem Game Card 2 mjeseca za 100kn! Javite mi se 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kakva su mišljenja o 5.3 ? :D ja i sam podvojen zbog pvp-a :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 23:08 (berzerker).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Meni se ne sviđa što će, ako sam dobro shvatio, skoro izjednačiti PVP i PVE opremu.

Znači oni koji idu u raidove moći će se mlatiti s nama PVP-ovcima i čak biti uspješni?

Kakva svrha što ja provodim vrijeme trudeći se u BG-u i Arenama?

Psyphob

0 0 hvala 0
17 godina
PanchoTP kaže...

Gust, zabava i sve ostalo sta te veseli {#}

15 godina
neaktivan
PanchoTP kaže...

Meni se ne sviđa što će, ako sam dobro shvatio, skoro izjednačiti PVP i PVE opremu.

Znači oni koji idu u raidove moći će se mlatiti s nama PVP-ovcima i čak biti uspješni?

Krivo si skuzio. Pvp gear ima i dalje pvp power, a resilience se ukida i svi igraci imaju 65% damage reduction, ali ako imas pve neces raditi dovoljno dmg. To je incijativa blizzarda jer prema broju gladiatorskih spotova broj igraca koji igraju pvp je 6-7 puta manji u odnosu na tbc i wotlk.

I'm very large!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice