ja najvise pratim Wtducksaucea, jednostavno po meni najbolji stream, uvijek chill atmosfera i odlicna muzika :) lik radi ko voiceover glumac i opcenito glumac pa ima nenadj*** glas :) znaci bijelac koji moze skoro savrseno skinut glas Morgana Freemana :D
Streama svaki dan u 16 h po nasem vremenu i ima "morning news" svaki dan sa fora vijestima :)
stvarno preporuka :)
swifty mi je prije bio super ali sad je jednostavno pretjerao, njegov stream mi jednostavno nema dusu vise .... Cijelo vrijeme online sa 1500 ljudi koji gledaju njegovu kucu koja cesto kad prebacim na njegov stream zjapi prazna o vrte se videi sa YT-a :S
uz Ducksauce-a mi je dobar vjerojatno najveci troll twitch-a sodapoppin :D lik je stvarno spaljen, sa cudnim humorom i punim chatom jos gorih trollova :D
imate li vi kakve omiljene ?
Ajd da nisam jedini uhvaćen u potpunoj debilani gledanja drugih ljudi kako igraju. Ne znam jesam li ikad beskorisnije proveo vrijeme, ali svejedno gledam i dalje. Većinom bacim oko na ducka i towliee ,ostali imaju slične spike kao pijanci ispred zgrade u parkiću.
Ontopic
Wow je nemilo dropnuo u broju pretplatnika. Ljudi mogu pričati kako su to kinezi bla bla, ali vidjet ćemo kakvo će stanje biti pred sljedeću ekspanziju. Mislim da je free to play konkurencija i giganti poput battlefielda i sličnih uzeli svoj danak.
http://www.mmo-champion.com/content/